kaydirigubbakcemile3 o zamann haklısın canımm sanırım ısıtıcıyı kullanmakta kaydirigubbakcemile3 ayy benimki 70 i pek görmezz.. sinir oluyorum bende.. benim 5 katım yemek yerr adam sürekli fit :umursamaz: neyse ama ben buz gibiyimdir soğukta onun sağolsun vücut ısısı battaniyenin papucunu dama attırır:kedi: zemuszemus
hoşgeldin esros... evet canımm ya yoksun ne zamandırr... biz iyiyiz valla buralardayızz... inş. sizde iyisinizdir bebişlee... bulantı hepp var canımm.. benim de 2 gündür yok sağolsun ama bi gidiyo bi geliyoo :))) andım yaa bugün yoklar yineee... özletme kendinii..
hoşbuldum tatlım:)))bebişte bende iyiyiz çok şükür ben geçen hafta bi kaçamak yaptım başka doktora gittim yine gördüm bebişimi 3cm olmuştu maşallah:))ayrıca satıda yakalamış dedi doktor:)))bakalım hftaya kendi doktoruma gidicem:))eee siz nasılsınız bebişte iyimi?
kızlar yemek çok yiyom doymuyorum nolcak benim halim çok çabuk acıkır oldum bu gidişle 9 aylık halimi düşünemiyom
benim gibi olan var mı kızlarrrr
2010 mayıs annelerinden sevgiler a.s.
ne demek canımm. lafı bile olmazz... okul saatimize kadar buralardayımm... hemen sende yaz canım bilgilerini yazıyı ne istediğini.. rengini fln yapiim sana da eklemeyi yazdım bi ön sayfada bebeğim...
eklemeyi okudum öğrendim canım rengimiz henüz belli değil teyzesi önümüzdeki hafta belli olcek.bugün tam 12 haftalık olduk.başka bilgi gerekiyormuydu:asigim:
Günaydın kızlar-hayırlı cumalar.a.s.
ne demek canımm. lafı bile olmazz... okul saatimize kadar buralardayımm... hemen sende yaz canım bilgilerini yazıyı ne istediğini.. rengini fln yapiim sana da eklemeyi yazdım bi ön sayfada bebeğim... opuyorumnanaktan
canım ekliyorum ama olmuyor o pregnancy.comda resmin altında HTML code var bide BB code var hangisini eklicem ikisinide deniyorum olmuyor ay valla kendime çok kızdım.beceriksizmiyim neyim ya.
benim gibi olanı buldum oleyy sende mi öylesin gelincik atıştırmalık bir şeyler yiyom ama nedense kesmiyooo bende 2kilo aldımmm
ayy canımm nebüyük mutlulukk.. zemuszemus inşallah biri kız biri erkek olur canım.. ikisinden de olsun olmuşkenn.. ama önce sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları demi... :Saruboceq: bende 12 haftanın içinde gitçemm.. belli olurmu acaba yaa benimkide.. inşallah olurr.. kızım 20 haftalıkken göstermişti kaydirigubbakcemile3 inşallah bu utanmaz olurr yaa... kaydirigubbakcemile3bebeg hoşbuldum canım yarın cinsiyetler belli olcak ama bi tanesi kız olur inşşşşşşşş
günaydın tatlım.. sana da hayırlı cumalarr.. sabah açıktın sanırım kayboldun sonra?Günaydın kızlar-hayırlı cumalar.a.s.
ayy benim de arada oluyoo bi anlayabilsemm...çizelgeler neden kayboluyor ara ara geliyor gene.
günaydııınnn kıslarrrr
zeyracımmm tebrik ederim canımmm x
bu ikinci kızı topiğin dimi 2 oğlumuz iki kızımız var şimdilikk
unutanlara hatırlatimm
jnaz, umudumsunbebeğim; erkekyazgülüm, zeyra; Kız
günaydın kızlar..
ben felaket durumdayım. sizden akıl almaya geldim
grip aldı başını gitti.. göğsüme indi deli gibi öksürüyorum, salya sümük durumdayım.
ama asıl sorun, başım inanılmaz ağrıyor..migrenim tuttu, önümü göremiyorum resmen.
dün sabaha karşı dayanamayıp bi minoset aldım.
ama şu an yine kötüyüm
hamilelikte ne sıklıkla ilaç kullanabiliriz ?
yani ben bu migren geçene kadar, şimdi her gün bir/iki minoset alsam falan, bebeğe zararı olur mu ?
doktoruma ulaşamıyorum, ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?