2010 Nisan Anneleri

kızlar yemek çok yiyom doymuyorum nolcak benim halim çok çabuk acıkır oldum bu gidişle 9 aylık halimi düşünemiyom
benim gibi olan var mı kızlarrrr

cnm sende 2 tane var bide gayet normal.
bende çok açıkıyorum ve çok yiyorum yahuu.cokacimcoook
özellikle hamur işi çok yemek istiyorum.delikafadulden
doymak nedir bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
allah sonumuzu iyi etsin

ilk kodu girdim olmadı bide aşağıda bb kodu var onu girdim deniyorum işallah bu sefer olur.

bebeg hoşbuldum canım yarın cinsiyetler belli olcak ama bi tanesi kız olur inşşşşşşşş

amanin yiyelim gitsin o zamannnn akşam eşim 1 tane çikolata verdi yemem için ben onla doyarmıyım yine istedim adam şaştı ye diyo sen 3 kişilik yiyonnn

benim gibi olanı buldum oleyy sende mi öylesin gelincik atıştırmalık bir şeyler yiyom ama nedense kesmiyooo bende 2kilo aldımmm

evet kesmez canım ama gece mümkün olduğu kadar hafif şeylerle doymaya çalış bence.bende öle yapıorum.canım çok ilginç şeler istio ya bide çalışıorum heran yapıp yeme imkanım yok.eve gidince çıkarayım acısını diorum hem geç oluyo hemde çok yorgun oluyom :ecrin_bebek:

günaydın kızlar..

ben felaket durumdayım. sizden akıl almaya geldim
grip aldı başını gitti.. göğsüme indi deli gibi öksürüyorum, salya sümük durumdayım.
ama asıl sorun, başım inanılmaz ağrıyor..migrenim tuttu, önümü göremiyorum resmen.

dün sabaha karşı dayanamayıp bi minoset aldım.
ama şu an yine kötüyüm

hamilelikte ne sıklıkla ilaç kullanabiliriz ?
yani ben bu migren geçene kadar, şimdi her gün bir/iki minoset alsam falan, bebeğe zararı olur mu ?
doktoruma ulaşamıyorum, ne yapayım

iki kedili deli geçm,ş olsun canım sana bildiğim ve işe yarayan iki formul sölim
ayva yaprağı bulabilirsen onu kaynat ve çay gibi iç ama eğer bulamıyosan bir cezveye pekmez koy içinede 1 yemek kaşığı pul biber at ocakta kaynat kaynayınca hemen al ocakta ve 1er kaşık ye çoook faydalı

iki kedili deli geçmiş olsun canım ya hamilelikte grip çok önemli ya kendine çok dikkat et.grip virüsünün vucüda girmemesi girdikten sonrada fazla kalmaması gerekliymiş.netten araştırıyorum sürekli.canım banada doktor minoset vardı muhtemel ağrılar için hamileler günde 2 kere içebilirmiş tok karnına ağrı dewam ettiği sürece.ama bitkisel şelerde içmeye çalış ii bi terle bence gripi vucüdundan terle atmak kolay canım.öksürüğün içinde bol bol bal ye.acil şifalar diliorum

bebeg hoşbuldum canım yarın cinsiyetler belli olcak ama bi tanesi kız olur inşşşşşşşş
ayy canımm nebüyük mutlulukk.. zemuszemus inşallah biri kız biri erkek olur canım.. ikisinden de olsun olmuşkenn.. ama önce sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları demi... :Saruboceq: bende 12 haftanın içinde gitçemm.. belli olurmu acaba yaa benimkide.. inşallah olurr.. kızım 20 haftalıkken göstermişti kaydirigubbakcemile3 inşallah bu utanmaz olurr yaa... kaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar-hayırlı cumalar.a.s.
günaydın tatlım.. sana da hayırlı cumalarr.. sabah açıktın sanırım kayboldun sonra?
çizelgeler neden kayboluyor ara ara geliyor gene.
ayy benim de arada oluyoo bi anlayabilsemm...

bu topiğe hamiş olarak geldiğim ilk gün herkes bende 1-2 hafta ilerdeydii.. bi üzülüyodum en küçük benim bebişim diyee... en geç ben doğurcam.. en geç ben cinsiyet öğrencem diyee... ben daha keseyi gördüğümde herkes bebişin kalbini bile duymuştu yani.. ama şimdi bakıyorumm benle beraber olanlar da var zamanlar çok yakınn.. yalnız değilmişimm zemuszemus

Beni de unuttunuz aşkolsun Benimki de erkek tabiki 16. haftada kesinlik kazanır diyor doktor.

Herkesin gönlüne göre versin Rabbim.

ZEYRA cım tebrik ederim Presesimiz de Gelmiş kaydirigubbakcemile2

canım çok geçmiş olsun.aslına bakarsanız hep ilk 3 ay tehlikeli derler.benim doktorum ilk etapta metpamid bile vermemişti 9.haftadan sonra içebilirsin dedi.ama tabi ilaçtan ilaca mutlaka farklılıklar vardır.doktoruna ulaşamadıysanda başka bir doktoru ara aynı hastanede.kadın doğumcuyu yani.
yada kızlar bugün doktora gidecek varsa senin için sorsun ilaç alma işini.sabah 10'da birinin randevusu vardı ama o çoktan gitti.yada doktoruyla çok samimi olan varsa sorsun senin için canım aklıma inan başka bişey gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…