ne demek canımm. lafı bile olmazz... okul saatimize kadar buralardayımm... hemen sende yaz canım bilgilerini yazıyı ne istediğini.. rengini fln yapiim sana da eklemeyi yazdım bi ön sayfada bebeğim... opuyorumnanaktan
canım ekliyorum ama olmuyor o pregnancy.comda resmin altında HTML code var bide BB code var hangisini eklicem ikisinide deniyorum olmuyor ay valla kendime çok kızdım.beceriksizmiyim neyim ya.
HTML code den seçip kopyalıcaksın canımm. ama hepsini değil.. 2. sırada http ile başlayıp alt sırada png ile biten kısmı sadece kopyalayıp yapıştırcaksın bebeğim.. kolay gelsinn.. bu kez olucak inş..
HTML code den seçip kopyalıcaksın canımm. ama hepsini değil.. 2. sırada http ile başlayıp alt sırada png ile biten kısmı sadece kopyalayıp yapıştırcaksın bebeğim.. kolay gelsinn.. bu kez olucak inş..
ya bu sefer oldumu acaba.hadi işallah..........
günaydın kızlar..
ben felaket durumdayım. sizden akıl almaya geldim
grip aldı başını gitti.. göğsüme indi deli gibi öksürüyorum, salya sümük durumdayım.
ama asıl sorun, başım inanılmaz ağrıyor..migrenim tuttu, önümü göremiyorum resmen.
dün sabaha karşı dayanamayıp bi minoset aldım.
ama şu an yine kötüyüm
hamilelikte ne sıklıkla ilaç kullanabiliriz ?
yani ben bu migren geçene kadar, şimdi her gün bir/iki minoset alsam falan, bebeğe zararı olur mu ?
doktoruma ulaşamıyorum, ne yapayım
bebeg canım sağol iyi dileklerin için benimde istediğim oo öncesağlık tabbi ki 20.haftada mı gösterdi amaninn bu hemencik gösterir inş benim 13 hafta oldu yarın gösterirler inşşş
canım çok geçmiş olsunnnngünaydın kızlar..
ben felaket durumdayım. sizden akıl almaya geldim
grip aldı başını gitti.. göğsüme indi deli gibi öksürüyorum, salya sümük durumdayım.
ama asıl sorun, başım inanılmaz ağrıyor..migrenim tuttu, önümü göremiyorum resmen.
dün sabaha karşı dayanamayıp bi minoset aldım.
ama şu an yine kötüyüm
hamilelikte ne sıklıkla ilaç kullanabiliriz ?
yani ben bu migren geçene kadar, şimdi her gün bir/iki minoset alsam falan, bebeğe zararı olur mu ?
doktoruma ulaşamıyorum, ne yapayım
ne demek canımm. lafı bile olmazz... okul saatimize kadar buralardayımm... hemen sende yaz canım bilgilerini yazıyı ne istediğini.. rengini fln yapiim sana da eklemeyi yazdım bi ön sayfada bebeğim...
eklemeyi okudum öğrendim canım rengimiz henüz belli değil teyzesi önümüzdeki hafta belli olcek.bugün tam 12 haftalık olduk.başka bilgi gerekiyormuydu:asigim:
http://www.pregnology.com/preggoticker2/999999/333333/melegim benimle../04/16/2010.png
valla güzelimm yaptım bi tane ama az önce atalanıki olmadı bu şekilde.. inş. seninki olurr... sen de linki açmadann png ye kadar kopyalayıp bi dene dicem ama olcakmı acaba..
Ne mutlu sana bir seferde çifte heyecan hadi bakalım cinsiyetleri ne olacak acaba? Tek yumurta ikizleri mi?
...
bu topiğe hamiş olarak geldiğim ilk gün herkes bende 1-2 hafta ilerdeydii.. bi üzülüyodum en küçük benim bebişim diyee... en geç ben doğurcam.. en geç ben cinsiyet öğrencem diyee... ben daha keseyi gördüğümde herkes bebişin kalbini bile duymuştu yani.. ama şimdi bakıyorumm benle beraber olanlar da var zamanlar çok yakınn.. yalnız değilmişimm zemuszemus
...
bu topiğe hamiş olarak geldiğim ilk gün herkes bende 1-2 hafta ilerdeydii.. bi üzülüyodum en küçük benim bebişim diyee... en geç ben doğurcam.. en geç ben cinsiyet öğrencem diyee... ben daha keseyi gördüğümde herkes bebişin kalbini bile duymuştu yani.. ama şimdi bakıyorumm benle beraber olanlar da var zamanlar çok yakınn.. yalnız değilmişimm zemuszemus
çift yumurta ikizleri canım birbirine benzemicekler yani hep dua ederdim allahım bana ikiz evlat nasip et diye rabbim dualarımı kabul etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?