2010 Nisan Anneleri

cevaplar için sağolun kızlar, ben bilgisayar başında fazla duramıyorum, yatıcam direkt
öpüyorum hepinizi

bu arada cinsiyetleri belli olan bebişlerimiz varmış, iki de kızımız varmış artık :)
hayırlı olsun, öpüyorum güzel kız annelerini..

bebeg canım sağol iyi dileklerin için benimde istediğim oo öncesağlık tabbi ki 20.haftada mı gösterdi amaninn bu hemencik gösterir inş benim 13 hafta oldu yarın gösterirler inşşş

iki kedili deli geçmiş olsun canım.bence doktoruna ulaşmadan ilaç alma.bitkisel çaylar iç.tam bilmiyorum ama ıhlamurun zararı var mı araştır ondan iç istersen.

şükürler olsun becerdim,artık benimde var bundan çok teşekkür ederim bebegcim senin yaptığına benzemiştir umarım.bende mavi yaptım ama.

cnm çok geçmiş olsun aynen bende girip oldum başım çatlıyor.
bana dr günde en fazla 4 tane minoset alabilirsin dedi.

bebeg canım sağol iyi dileklerin için benimde istediğim oo öncesağlık tabbi ki 20.haftada mı gösterdi amaninn bu hemencik gösterir inş benim 13 hafta oldu yarın gösterirler inşşş

Ne mutlu sana bir seferde çifte heyecan hadi bakalım cinsiyetleri ne olacak acaba? Tek yumurta ikizleri mi?

kızlar bişey sorucam.içinizde bişeyler örmeye başlayan varmı.gerçi bebişler yaza yakın geliyor inşallah.çokda giyemezler ama ben hergün bişeyler örmek istiyorum ama o kadar yorgun oluyorumki.bide öyle bişeye eğilerek bakınca midem çok bulanıyor malesef.annecim çok güzel şeyler örmüştü.devam ediyrodur heralde.kaynanamda ördü saolsun.burdan birbirimize modelde gösterebiliriz.

canım çok geçmiş olsunnnn

Son düzenleme:
ben örgü yapmayı sevmem annnem yapıyoo bebişler yaza doğru olduğu için daha rahat oluyooo

...

bu topiğe hamiş olarak geldiğim ilk gün herkes bende 1-2 hafta ilerdeydii.. bi üzülüyodum en küçük benim bebişim diyee... en geç ben doğurcam.. en geç ben cinsiyet öğrencem diyee... ben daha keseyi gördüğümde herkes bebişin kalbini bile duymuştu yani.. ama şimdi bakıyorumm benle beraber olanlar da var zamanlar çok yakınn.. yalnız değilmişimm zemuszemus[/QUOTE]

evet cnm yanlız değilsin aramızda 4 gün var.benim sezeryan olacağı için dr nisan 20 de alırız diyor.bakalım bir aksilik çıkmaz ise.

atala.. olmuş canımm tickerın... ama türkçe karakterler yanlış çıkıyoo.. ş leri s yazmak lazımm yanii..

gölgelerr... canımm ben diyorum hep 3. erkekte vardı diyee.. hatta dün anneme bile söylemiştim nisan annelerinden ilk 3 erkek diye... hatta çizelgendeki bebeğim gösterdi kendini yazısı bile aklımda.. ama adın gelmedi aklıma kusura bakma canımm .. hep sölicek oluyorum 3 erkek diye araya laf giriyo kalıyoo..

ikikedili deli.. çook geçmiş olsun bebeğim.. bi doktora sormadan fazla kullanma derim ben yine de..

kızlar yazdıklarınızı okuyorum hepinize tek tek cevap vermek istiyorum ama öle bi ağılık çöktüki anlatamam,gözlerim kapandı kapancak,işte akşam geç yatmamın cezaları,demekki alışmış vücudum,bide beni bu iş stresi fena yoruyo kafam sürekli dolu üfff ,bende evde olmak yatmak uyumak tv izlemek istiyroum.....

evet cnm yanlız değilsin aramızda 4 gün var.benim sezeryan olacağı için dr nisan 20 de alırız diyor.bakalım bir aksilik çıkmaz ise.[/QUOTE]

aynen canımm.. benimde ilk 3 mayıs çıkmıştı ultrasonda.. şimdi de 26 nisan diyo ama dr. nisanın 15 inden sonra alırız ddii.. benimde ilkim sezeryan.. genelde 9 dan 1 hafta alınca bile gelişimine kilosuna bakıyolarr.. ona göre alıyolar 9 dolmadan opuyorumnanaktan son gittiğinde ne kadar olmuştu bebişin... benimki 10+2 de 3,35 cm. di.. bu günlerde de bebişimin boyuna takmış durumdayım.. :)))kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

evet cnm yanlız değilsin aramızda 4 gün var.benim sezeryan olacağı için dr nisan 20 de alırız diyor.bakalım bir aksilik çıkmaz ise.[/QUOTE]

Bende 10+4 oley benle aynı zamanlarda dogum yapacaklar var ne güzel

çift yumurta ikizleri canım birbirine benzemicekler yani hep dua ederdim allahım bana ikiz evlat nasip et diye rabbim dualarımı kabul etti

ay ne güzel bende çok istemiştim ama kısmet deilmiş...çok seviyorum ikiz bebekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…