2010 Nisan Anneleri

evet cnm yanlız değilsin aramızda 4 gün var.benim sezeryan olacağı için dr nisan 20 de alırız diyor.bakalım bir aksilik çıkmaz ise.

aynen canımm.. benimde ilk 3 mayıs çıkmıştı ultrasonda.. şimdi de 26 nisan diyo ama dr. nisanın 15 inden sonra alırız ddii.. benimde ilkim sezeryan.. genelde 9 dan 1 hafta alınca bile gelişimine kilosuna bakıyolarr.. ona göre alıyolar 9 dolmadan opuyorumnanaktan son gittiğinde ne kadar olmuştu bebişin... benimki 10+2 de 3,35 cm. di.. bu günlerde de bebişimin boyuna takmış durumdayım.. :)))kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan[/QUOTE]

cnm ben en son 8 haftalık gitmiştim ozamanda dr boyutu ile ilgili bişi demedi bi daha 12 haftalık olunca gidicem.oooff daha çok varr.

ah canımmm. kıyamam sanaa... hamişlik işte miskin yapıyo bizii.. aynen bende öyleyim ytaaa... şimdi uyucam bilg. başında sankii.. hergün okul dönüşü diyorum temizlik yapıcam eve gidince diye gelince üşeniyorum.. ama bugün kararlıyım bakalım.. inş.. yapabiliriimm.. güzel,immm sende benden 2 gün ilerdesin sadecee zemuszemus

Kizlarrr canim cik SIKKIN dün doktordaydim doktor benim sikayetlerime göre apandistden süphelendi ve belki ameliyat ya ben napicagim simdi hem hamiellik hem apandist moralim cok bozuk korkuyorum ama sag kasigimdaki agrida beni korkutuyor ya patlarsa diye bugünde ev doktorumuza gidecegim bakalim o ne diyecek

kızlar yav. bütün kuzenler benden önce doğum yaptı. o yüzden, beşikti anne kucağıydı falan hep onlardan gelcek. Ancak komşular aaa kullanılmış alma kimseden diyo, ömründen çalarmış. inanmam bööle abukluklara ama niye hergün biri bişey yumurtluyo beni deli etcek anlamıyorum.

günaydın nisan anneleri herkes iyidir inşallah kaç gündür giremiyordum çok kötü grip oldum şu anda biraz iyiyim bebeğimde çok şükür iyi ama 5 gün geriden geliyor doktor gelişimi iyi dedi ama ne bileyim bazen kafama takılıyor..........bakıyorumda örgü örmeye hazırlananlar var ben hiç birşey almadımda örmedimde ilk bebeğimi kaybetmiştim şu anda bazı korkuyarım var o yüzden elim hiç birşeye gitmiyor ama annemle kız kardeşim baya örmüşler inşallah o güzel örgüleri bebeklerimize giydirmek nasip olur

Cinsiyeti belli olan ANNE Adayları
.MaşaLLaaaaaah

1-jnaz................................ERKEK....................:CüvCüv:

2-umudumsunbebegim..........ERKEK..........CüvCüv:

3-yazgülü............................KIZ........................CüvCüv:

4-gölgeler..........................ERKEK......................CüvCüv:

5-zeyra...............................KIZ..........................CüvCüv:

ruzenin ne iş yapıyorsun canım.çalışmak gerçekten bu dönemlerde çok zor oluyor.bende çalışıyorum ama o ilk başlarda 5-10 hafta arası izin ve raporla geçti.30 güne kadar rapor alınıyormuş canım.ben şimdiden 20 gün aldım bile ama seneye tekrar 30 gün hakkım olucak işallah.bide heyet raporu alınıyormuş 3 ay.bende inanki zorla geliyorum sabahları eşim odama burakıyor her gün.gözümün önü kararıyor gibi falan oluyorum.dakkam dakkamı tutmuyor.

kaydirigubbakcemile5
Öf Saçmalığa bak,

Ömrü veren Allah nefesimiz sayılı, hiçbir hadiste veya kuranda böyle bişey yoksa kafaya takmayacaksın. :lepi: :lepi:

sorma canım arkadaşım aradı kahvaltıya ona bile gitcek halim yok inan,üşengeç oldum,ahh ahh temizliği hiç sorma benim ev iğrenç artık gözümde büyüyo herşey,kadında getiremem ben karışanım çok olur çünkü elli laf ederler ama kimse iki işin ucundan tutayım demez....

Çok teşekkür ederiz teyzesii :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

canım lütfen canını sıkma.doktor apandisit dememişki olabilir demiş.bak sana ne anlatıcam.annem daha geçenlerde anlattı.yengem hamileymiş.karnı öyle ağrırmışki.çokta küçük 16-17 yaşında falanmış galiba.doktor demiş kesin apandisit olmuş ama hamileyken ameliyat olmaz.yengem 9 ay boyunca o ağrıyı çekmiş.sonra doğum yapmış ve ağrısıda geçmiş.annem diyoki 30 sene oldu hala apandisit ameliyatı olacak diyor.karın kasık ağrıları normal olabilir.bünyen zayofmı canım yengem çok miyon ve zayıftı bebek ağır gelmişti belkide yani tutunması falan.sen kalbini ferah tut.Allah (c.c.) herşeye kadirdir.

İnşallah aklımızda tutarız canım.Bayağı zor isminkaydirigubbakcemile2

Günaydın kızlar doktora gidecem saat 10 da sormak istedikleriniz varsa yazın doktora gittigimde sorayım.
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.Bende yarın gideceğim kısmet olursa.

geçmiş olsun canım yaa

İnşallah başarılı olursun canım.

selam kızlar...uzun bir aradan sonra geldim yine:)
umarım tüm anneler ve bebişleri iyidir:)))
Bizim bu aralar çok midemiz bulanıyo onun için pek giremiyorum nete...girsemde 2 dk okuyup çıkıyorum
Hoşgeldin güzel annecika.s.

daha kesilmedi mi yav. şahsen aratırmacı hamile biri olarak 12. hafta itibariyle kesilir diyoo sanal alemdeki doktorlar.
Canım sanaldaki doktorları boşverrr.Ben doğum yapana kadar bulanmıştı.Son dönemde serumla besleniyordum.Allah kimsenin başına vermesin
günaydın kızlar ben bu aralar acayip sinirliyim,gerginim,agrasifim.
niye böyle oluyor küçücük şeylere sinirleniyorum.sizde de oluyormu bu.
Oluyor canım.maleseff

hayırlı cumalar canımm.

2010 mayıs annelerinden sevgiler a.s.
sizede sevgiler canımm.

canım ulaşamıyorsan başka bir kadın doğuma git ilerleyip bronşite çevirmesin.Düzelirsin inlallah.
günaydın tatlım.. sana da hayırlı cumalarr.. sabah açıktın sanırım kayboldun sonra?

zemuszemus
canım bi baktım vakit geçmiş işyerine geçtim hemen kusura bakmaa.s.

Beni de unuttunuz aşkolsun Benimki de erkek tabiki 16. haftada kesinlik kazanır diyor doktor.

Herkesin gönlüne göre versin Rabbim.

ZEYRA cım tebrik ederim Presesimiz de Gelmiş kaydirigubbakcemile2
unutmayız untmayızAllah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eylesin.zemuszemus

insallah gülüm Allah in izni ile hayirlisidir ama tüm belirtiler apandisti gösteriyor patlamasi beni korkutuyor diyorum durdu durdu simdiyimi buldu bu apandist.Bünyem de tam aksine cok güclü kuvvetlidir.ama anlamadim ama vardir bundada bir hayir diyelim hayirlisi Allah tan.

Ilgili alakali cevabin icinde sana cok tesekkür ederim sagol canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…