günaydın nisan anneleri herkes iyidir inşallah kaç gündür giremiyordum çok kötü grip oldum şu anda biraz iyiyim bebeğimde çok şükür iyi ama 5 gün geriden geliyor doktor gelişimi iyi dedi ama ne bileyim bazen kafama takılıyor..........bakıyorumda örgü örmeye hazırlananlar var ben hiç birşey almadımda örmedimde ilk bebeğimi kaybetmiştim şu anda bazı korkuyarım var o yüzden elim hiç birşeye gitmiyor ama annemle kız kardeşim baya örmüşler inşallah o güzel örgüleri bebeklerimize giydirmek nasip olur
ruzenin ne iş yapıyorsun canım.çalışmak gerçekten bu dönemlerde çok zor oluyor.bende çalışıyorum ama o ilk başlarda 5-10 hafta arası izin ve raporla geçti.30 güne kadar rapor alınıyormuş canım.ben şimdiden 20 gün aldım bile ama seneye tekrar 30 gün hakkım olucak işallah.bide heyet raporu alınıyormuş 3 ay.bende inanki zorla geliyorum sabahları eşim odama burakıyor her gün.gözümün önü kararıyor gibi falan oluyorum.dakkam dakkamı tutmuyor.
günaydın nisan anneleri herkes iyidir inşallah kaç gündür giremiyordum çok kötü grip oldum şu anda biraz iyiyim bebeğimde çok şükür iyi ama 5 gün geriden geliyor doktor gelişimi iyi dedi ama ne bileyim bazen kafama takılıyor..........bakıyorumda örgü örmeye hazırlananlar var ben hiç birşey almadımda örmedimde ilk bebeğimi kaybetmiştim şu anda bazı korkuyarım var o yüzden elim hiç birşeye gitmiyor ama annemle kız kardeşim baya örmüşler inşallah o güzel örgüleri bebeklerimize giydirmek nasip olur
insallah gülüm Allah in izni ile hayirlisidir ama tüm belirtiler apandisti gösteriyor patlamasi beni korkutuyor diyorum durdu durdu simdiyimi buldu bu apandist.Bünyem de tam aksine cok güclü kuvvetlidir.ama anlamadim ama vardir bundada bir hayir diyelim hayirlisi Allah tan.
Ilgili alakali cevabin icinde sana cok tesekkür ederim sagol canim benim
Kizlarrr canim cik SIKKIN dün doktordaydim doktor benim sikayetlerime göre apandistden süphelendi ve belki ameliyat ya ben napicagim simdi hem hamiellik hem apandist moralim cok bozuk korkuyorum ama sag kasigimdaki agrida beni korkutuyor ya patlarsa diye bugünde ev doktorumuza gidecegim bakalim o ne diyecek
canım benim kendi işim,aktar dükkanım var,ama işin stresi oluyor tabi,ödemeler bi yandan mal alımı bi yandan,ee bide insanlarla uğraşmak felaket oyuzden...ama mecbur kkatlanıyoruz,yapcak bişi yok.....arada eşim geliyo ona bırakıyorum,biraz dinleniyorum ama ne kadar olcakki....
Cinsiyeti belli olan ANNE Adayları
.MaşaLLaaaaaah
1-jnaz................................ERKEK....................:CüvCüv:
2-umudumsunbebegim..........ERKEK..........CüvCüv:
3-yazgülü............................KIZ........................CüvCüv:
4-gölgeler..........................ERKEK......................CüvCüv:
5-zeyra...............................KIZ..........................CüvCüv:
valla kimi hazırlama hiç bi şey diyo ama, bizim sülalede çok bi şey hazırlamayıp erken doğum sonrası hem kendi, hem bebişi dımdıslak ortada kalan. örgü işi zaten anneanne, babaanne tarafından yapılıyo şimdiden. Ancak ufaktan almaya başlamak lazım. Bi de ben bi anda yüklenmek istemiyorum. Ankara çok pahalı, haile pantalonu bile 70 ten aşağı bulamadım. zıbın falan 30-40 tan başlıyo. kaldıkı battaniyedir, çarşafıdır, yastığıdır, havlusudur cartıdır curtudur. dünya para tutuyo. hepsine yüklenemem bir anda.
geçmiş olsun canımm.. ama canım daha şüphelenmiş doktorun kesin bişey yokmuş yanii.. hayırlısı olsun hakkında.. belki de bişey yoktur sadece bebekle ilgili doğal bi sancıdır.. inş. kısa sürede geçer:Saruboceq:Kizlarrr canim cik SIKKIN dün doktordaydim doktor benim sikayetlerime göre apandistden süphelendi ve belki ameliyat ya ben napicagim simdi hem hamiellik hem apandist moralim cok bozuk korkuyorum ama sag kasigimdaki agrida beni korkutuyor ya patlarsa diye bugünde ev doktorumuza gidecegim bakalim o ne diyecek
amaannn hiç böyle saçmalık da duymamıştım yani.... ömrü veren rabbim... inanmamak lazım böyle batıllıklara.. hem ne dicem sana biz kızıma beşik almıştık ama sepeti dayımlar bizde var almayın boşuna zaten yatacağı 3-4 ay dediler.. ve almadık.. 6 ay kullandı kızım.. ve şimdi 7 yaşında.. okullu olduu.. yanii yokk ölee bişiii opuyorumnanaktankızlar yav. bütün kuzenler benden önce doğum yaptı. o yüzden, beşikti anne kucağıydı falan hep onlardan gelcek. Ancak komşular aaa kullanılmış alma kimseden diyo, ömründen çalarmış. inanmam bööle abukluklara ama niye hergün biri bişey yumurtluyo beni deli etcek anlamıyorum.
geçmiş olsun canımm. bu havalardan dökülüyo herkes griptenn. hele ki hamişler dah bi sarsılıyoo. allah yardımcısı olsun tüm grip annişlerin... ayrıca amiinn canım.. benim zavallı annem de yıllardır 2. torunu gelir diye bi ümitle renk renk model model örmüştü.. inş. giydirmek nasip olur :Saruboceq:günaydın nisan anneleri herkes iyidir inşallah kaç gündür giremiyordum çok kötü grip oldum şu anda biraz iyiyim bebeğimde çok şükür iyi ama 5 gün geriden geliyor doktor gelişimi iyi dedi ama ne bileyim bazen kafama takılıyor..........bakıyorumda örgü örmeye hazırlananlar var ben hiç birşey almadımda örmedimde ilk bebeğimi kaybetmiştim şu anda bazı korkuyarım var o yüzden elim hiç birşeye gitmiyor ama annemle kız kardeşim baya örmüşler inşallah o güzel örgüleri bebeklerimize giydirmek nasip olur
çok güzel olmuş.. ellerine sağlıkk...opuyorumnanaktan benimde kız olcakmış gibi geliyo ama hayırlısı artıkk... ya işkim kız diye erkeği düşünemiyorum o yüzden neyse.. bende tickerıma "2. kızım geliyo" yazarım.. yada " oğlum geliyo" :sm_cool: ayy ne heyecam verici.. ne zaman öğrencem yaaa:teytey:Ben lİste yaptım cİnsİyetİ bellİ olanları unutmayalım dİye nasıl olmuŞ
slm canımcım iyiyiz sen nasılsın?selam kızlar nasılsınız??
öyle valla güzelimm... kullanılabilir durumdaysa masrafa gerek yok bence...kullancam tabii ki. yav sırf yataktı, ana kucağıydı, arabasıydı, oto koltuğuydu, 1000 liranın üstünde tutuyooo.
valla kimi hazırlama hiç bi şey diyo ama, bizim sülalede çok bi şey hazırlamayıp erken doğum sonrası hem kendi, hem bebişi dımdıslak ortada kalan. örgü işi zaten anneanne, babaanne tarafından yapılıyo şimdiden. Ancak ufaktan almaya başlamak lazım. Bi de ben bi anda yüklenmek istemiyorum. Ankara çok pahalı, haile pantalonu bile 70 ten aşağı bulamadım. zıbın falan 30-40 tan başlıyo. kaldıkı battaniyedir, çarşafıdır, yastığıdır, havlusudur cartıdır curtudur. dünya para tutuyo. hepsine yüklenemem bir anda.
maşallah bebişlerimize. zeyra tebrik ederim canım.
------
arkadaşlar sabah ikili test sonucumu aldım. doktoruma göstermeye gittim kadın seminere gitmiş şehir dışına yoktu :hulya: kendim yorumlamaya çalıştım . kendim yorumlarken dünya başıma çöktü sanki ağlamaya başladım değerler yüksekti çünkü akannehir . ee doktorum da pazartesi gelecekmiş o zamana dayanmam imkansız. soluğu çapa tıp fakültesinde aldım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kardeşim hocalarına gösterdi sonuçlarımı . herşey çok normal dedi . olması gerekenden bile daha güzel dedi.bu bir olasılık testiymiş zaten. o kadar çok sevindimkiii. tabi üzülmemde yanıma kar kaldı. neden sonuçları öyle yorumladıysam kaydirigubbakcemile2 bu hamilelik beni çok karamsar yaptı ya.
bende hazırlık konusunda kendimi çok sıkıyorum,herseyi almak istiyorum ama cinsiyetini öğrenene kadar bekliycem,bana da şimdiden anacım okadar çok sey yapmışki hepsi pembe hemde nedense kadının içinden öle geçiyormuş,birde süslemiş onları tüllerle pullarla,keseler yapmış,doğum sonrası bana ziyarete gelenlere hatıra verecekmişiz,bi ara resimlerini çekerim ben daha erken diye pek oaralı olmuyorum açıkcası,burda esnaf bi ablamız var bende koca babanne olcam diyo saolsun oda hep ördü ama beyaz renk,şimdide puset için bahtaniye yapıyor bayıldım saolsun....hediyeler geliyor bide....ama eşimin ailesi hep içimi karartıyo alınmaz yapılmaz iyi saymazlar diye üffff.....
Dediğin gibi bir başka doktorada git canım.Geçmiş olsun.Birde lökosit bakıldı mı kaç çıktı?Kizlarrr canim cik SIKKIN dün doktordaydim doktor benim sikayetlerime göre apandistden süphelendi ve belki ameliyat ya ben napicagim simdi hem hamiellik hem apandist moralim cok bozuk korkuyorum ama sag kasigimdaki agrida beni korkutuyor ya patlarsa diye bugünde ev doktorumuza gidecegim bakalim o ne diyecek
Kullan tabii hiçbiseycikler olmaz.Yeniyse :))kızlar yav. bütün kuzenler benden önce doğum yaptı. o yüzden, beşikti anne kucağıydı falan hep onlardan gelcek. Ancak komşular aaa kullanılmış alma kimseden diyo, ömründen çalarmış. inanmam bööle abukluklara ama niye hergün biri bişey yumurtluyo beni deli etcek anlamıyorum.
Onu telaş etme canım.5 günlük açık kapanır.İnşallahhh.günaydın nisan anneleri herkes iyidir inşallah kaç gündür giremiyordum çok kötü grip oldum şu anda biraz iyiyim bebeğimde çok şükür iyi ama 5 gün geriden geliyor doktor gelişimi iyi dedi ama ne bileyim bazen kafama takılıyor..........bakıyorumda örgü örmeye hazırlananlar var ben hiç birşey almadımda örmedimde ilk bebeğimi kaybetmiştim şu anda bazı korkuyarım var o yüzden elim hiç birşeye gitmiyor ama annemle kız kardeşim baya örmüşler inşallah o güzel örgüleri bebeklerimize giydirmek nasip olur
Maşallah maşallahh.Eline sağlık canım.Cinsiyeti belli olan ANNE Adayları
.MaşaLLaaaaaah
1-jnaz................................ERKEK....................:CüvCüv:
2-umudumsunbebegim..........ERKEK..........CüvCüv:
3-yazgülü............................KIZ........................CüvCüv:
4-gölgeler..........................ERKEK......................CüvCüv:
5-zeyra...............................KIZ..........................CüvCüv:
Boşver başkalarını.Sen kendini bebişini düşün.Sonuçta hamilesin.opuyorumnanaktansorma canım arkadaşım aradı kahvaltıya ona bile gitcek halim yok inan,üşengeç oldum,ahh ahh temizliği hiç sorma benim ev iğrenç artık gözümde büyüyo herşey,kadında getiremem ben karışanım çok olur çünkü elli laf ederler ama kimse iki işin ucundan tutayım demez....
maşallah bebişlerimize. zeyra tebrik ederim canım.
------
arkadaşlar sabah ikili test sonucumu aldım. doktoruma göstermeye gittim kadın seminere gitmiş şehir dışına yoktu :hulya: kendim yorumlamaya çalıştım . kendim yorumlarken dünya başıma çöktü sanki ağlamaya başladım değerler yüksekti çünkü akannehir . ee doktorum da pazartesi gelecekmiş o zamana dayanmam imkansız. soluğu çapa tıp fakültesinde aldım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kardeşim hocalarına gösterdi sonuçlarımı . herşey çok normal dedi . olması gerekenden bile daha güzel dedi.bu bir olasılık testiymiş zaten. o kadar çok sevindimkiii. tabi üzülmemde yanıma kar kaldı. neden sonuçları öyle yorumladıysam kaydirigubbakcemile2 bu hamilelik beni çok karamsar yaptı ya.
canım çok sevindim test sonuçlarının iyi çıkmasına,rabbim bizlere de nasip etsin inşlh böle temiz haberler almayı.....ahh ahh biz anneler neden böleyiz valla evham küpü olduk çıktık,hem kendimizi hem bebişleri üzüyoruz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?