2010 Nisan Anneleri

canım aklına neden kötü şeyler getiriyorsunki.bende sen gibiyim.şu zamanda şu oldu.onu yaparsam tekrar olur gibi tuhaf takıntılarım vardır.obsesif bir insanım zaten.yani takıntılı.ama bu benim hayatımı öyle sınırlandırıyorki.bazen sevdiğim ve istediğim şeyleri yapmama engel oluyor.o zamn diyorumki Allah (c.c.) var.böyle bir inanış yok.inadıma yapıcam diyorum.besmele çekip dua edip yapıyorum.çünkü diğer türlü bu ilerleyip bir hastalık haline geliyor.
dün akşam tv de sıkı dostlar başladı orda bir adam varya hijyen delisi.bazen bende ona çok benziyorum.burcum başak ondanda olabilir tabiki ama.kafamçokkarıştı

canım benim kendi işim,aktar dükkanım var,ama işin stresi oluyor tabi,ödemeler bi yandan mal alımı bi yandan,ee bide insanlarla uğraşmak felaket oyuzden...ama mecbur kkatlanıyoruz,yapcak bişi yok.....arada eşim geliyo ona bırakıyorum,biraz dinleniyorum ama ne kadar olcakki....

valla kimi hazırlama hiç bi şey diyo ama, bizim sülalede çok bi şey hazırlamayıp erken doğum sonrası hem kendi, hem bebişi dımdıslak ortada kalan. örgü işi zaten anneanne, babaanne tarafından yapılıyo şimdiden. Ancak ufaktan almaya başlamak lazım. Bi de ben bi anda yüklenmek istemiyorum. Ankara çok pahalı, haile pantalonu bile 70 ten aşağı bulamadım. zıbın falan 30-40 tan başlıyo. kaldıkı battaniyedir, çarşafıdır, yastığıdır, havlusudur cartıdır curtudur. dünya para tutuyo. hepsine yüklenemem bir anda.

ya canım bide ben doktorlara galiba güvenmiyorum.ablam hastanede çalışıyor.çoğu doktorun döner sermaye alabilmek için bir sürü hastaya yatış yaptırdıklarınıda duyunca.yani Allah(c.c.) eksikliklerini göstermesin ama.böyle durumlarda hemen birinin dediğini yapmak yerine birkaç tane doktora görünmek belki daha iyi olur diye düşünüyorum.bende garanticimiyim neyim.ama çoğunun yaklaşımı aynı.sana Rabbimden acil şifalar diliyorum.cuma günleri hurmetine işallah duaların kabul olduğu saattir.burdaki tüm hasta arkadaşlarda en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar.hayırlı haberlerini de bekliyoruz.

çok geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin inşlh,senin sağlığın ve bebeğin sağlığı herseyden daha önemli inşlh korkulcak bişi yoktur,moralini bozma ,bebeişte etkilenmesin senden,inşlh gideceğin doktor içini rahatlatacak seyler söler....

doğru bendede bazı şeyler takıntı haline geldi en basitini söyleyeyim eşim karnıma ellediğinde çok garip oluyorum hemen elini çekiyorum oda bir anlam veremediği için sesini çıkarmıyor ........yüce rabbim ne dilerse o olacak elimizden gelen birşey yok şu anda çok şükür ediyorum çünkü ben bunu bile hayal edemiyordum tüp bebek tedavisiyle hamile kalabiyorum ve bende kan pıhtılaşması var
inşallah herkes için en hayırlısı olur

canım benim Allah (c.c.) hayırlı müşteriler versin işallah.hayat meşgalesi hepimizinki işte.ama valla hep diyorum şimdiki aklım olsa erkenden evlenirdim.çocuğumu daha erken dünyaya getirirdim ve ev hanımı olurdum.gezmelerde çaylarda ohhhhhhhhhh.valla tüm ev hanımlarına özeniyorum.Allah(c.c.)ağzınızın tadını bozmasın şekerler.bizede işallah güç kuvvet afiyet versin Rabbim.

maşallah bebişlerimize . zeyra tebrik ederim canım.

------
arkadaşlar sabah ikili test sonucumu aldım. doktoruma göstermeye gittim kadın seminere gitmiş şehir dışına yoktu :hulya: kendim yorumlamaya çalıştım . kendim yorumlarken dünya başıma çöktü sanki ağlamaya başladım değerler yüksekti çünkü akannehir . ee doktorum da pazartesi gelecekmiş o zamana dayanmam imkansız. soluğu çapa tıp fakültesinde aldım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kardeşim hocalarına gösterdi sonuçlarımı . herşey çok normal dedi . olması gerekenden bile daha güzel dedi.bu bir olasılık testiymiş zaten. o kadar çok sevindimkiii. tabi üzülmemde yanıma kar kaldı. neden sonuçları öyle yorumladıysam kaydirigubbakcemile2 bu hamilelik beni çok karamsar yaptı ya.

kızlar sohbet ne güzel ilerledi fakat önümdede işler birikti :gitme: malum çalışırken zor oluyo.çıkmam lazım şimdi mamada yiyecez birazdan kuzumla :ecrin_bebek: size ii muhabbetler kıslar çok öpüyorum byeopuyorumnanaktan

ya canım bide şimdi çin malları çıktıya ben ondan korkuyorum.iyi olduğunu nerden anlıcazki.üstündeki yazıyamı bakıcaz.valla hayat çok zorlaştı ya.ben daha büyümedim o yüzden hamile pantolonu falan almadım ama o kadar pahalı şeyler almayıda düşünmüyorum açıkçası.sağlıklı olsun pamuklu ve boyasız gerisi önemlideğil.

geçmiş olsun canımm.. ama canım daha şüphelenmiş doktorun kesin bişey yokmuş yanii.. hayırlısı olsun hakkında.. belki de bişey yoktur sadece bebekle ilgili doğal bi sancıdır.. inş. kısa sürede geçer:Saruboceq:
amaannn hiç böyle saçmalık da duymamıştım yani.... ömrü veren rabbim... inanmamak lazım böyle batıllıklara.. hem ne dicem sana biz kızıma beşik almıştık ama sepeti dayımlar bizde var almayın boşuna zaten yatacağı 3-4 ay dediler.. ve almadık.. 6 ay kullandı kızım.. ve şimdi 7 yaşında.. okullu olduu.. yanii yokk ölee bişiii opuyorumnanaktan
geçmiş olsun canımm. bu havalardan dökülüyo herkes griptenn. hele ki hamişler dah bi sarsılıyoo. allah yardımcısı olsun tüm grip annişlerin... ayrıca amiinn canım.. benim zavallı annem de yıllardır 2. torunu gelir diye bi ümitle renk renk model model örmüştü.. inş. giydirmek nasip olur :Saruboceq:
Ben lİste yaptım cİnsİyetİ bellİ olanları unutmayalım dİye nasıl olmuŞ
çok güzel olmuş.. ellerine sağlıkk...opuyorumnanaktan benimde kız olcakmış gibi geliyo ama hayırlısı artıkk... ya işkim kız diye erkeği düşünemiyorum o yüzden neyse.. bende tickerıma "2. kızım geliyo" yazarım.. yada " oğlum geliyo" :sm_cool: ayy ne heyecam verici.. ne zaman öğrencem yaaa:teytey:
selam kızlar nasılsınız??
slm canımcım iyiyiz sen nasılsın?
kullancam tabii ki. yav sırf yataktı, ana kucağıydı, arabasıydı, oto koltuğuydu, 1000 liranın üstünde tutuyooo.
öyle valla güzelimm... kullanılabilir durumdaysa masrafa gerek yok bence...

aslında doğru aniden dımdızlak ortada kalmakta var hele bi 7.aya geleyimde sonra düşünmeye başlayayım

bende hazırlık konusunda kendimi çok sıkıyorum,herseyi almak istiyorum ama cinsiyetini öğrenene kadar bekliycem,bana da şimdiden anacım okadar çok sey yapmışki hepsi pembe hemde nedense kadının içinden öle geçiyormuş,birde süslemiş onları tüllerle pullarla,keseler yapmış,doğum sonrası bana ziyarete gelenlere hatıra verecekmişiz,bi ara resimlerini çekerim ben daha erken diye pek oaralı olmuyorum açıkcası,burda esnaf bi ablamız var bende koca babanne olcam diyo saolsun oda hep ördü ama beyaz renk,şimdide puset için bahtaniye yapıyor bayıldım saolsun....hediyeler geliyor bide....ama eşimin ailesi hep içimi karartıyo alınmaz yapılmaz iyi saymazlar diye üffff.....

a.s bebeg83 bende iyiyim canım sağol .. bi sen gördün bizi bunada şükür :)

canım çok sevindim test sonuçlarının iyi çıkmasına,rabbim bizlere de nasip etsin inşlh böle temiz haberler almayı.....ahh ahh biz anneler neden böleyiz valla evham küpü olduk çıktık,hem kendimizi hem bebişleri üzüyoruz....

ya bide kızlar benim gebeliğim 5 gün geriden geliyor aranızda duyan ve yaşayan varmı bende kan pıhtılaşmasıda var acaba ondanmı oluyor bi yerde okudum yumurtayla muzun bebeğin gelişiminde çok etkiliymiş

MAŞŞALLAHHH... bizde daha 1 tane iğne yok. Ama iki kaybım var önceden benim. herkes tedirgin kimse bişi yapmıyor. Annemle kayınvalidem konuşmuş 7 ayda beraber gider herşeyini alırız demişler... ben çok dışındayım yani herşeyin:)))

arkadaşlar sabah ikili test sonucumu aldım. doktoruma göstermeye gittim kadın seminere gitmiş şehir dışına yoktu :hulya: kendim yorumlamaya çalıştım . kendim yorumlarken dünya başıma çöktü sanki ağlamaya başladım değerler yüksekti çünkü akannehir . ee doktorum da pazartesi gelecekmiş o zamana dayanmam imkansız. soluğu çapa tıp fakültesinde aldım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kardeşim hocalarına gösterdi sonuçlarımı . herşey çok normal dedi . olması gerekenden bile daha güzel dedi.bu bir olasılık testiymiş zaten. o kadar çok sevindimkiii. tabi üzülmemde yanıma kar kaldı. neden sonuçları öyle yorumladıysam kaydirigubbakcemile2 bu hamilelik beni çok karamsar yaptı ya.[/QUOTE]

aman bu hamilelik hepimizi değiştirdi şekerim valla.nedense hepimizin bir tarafı kötü haber tetiğinde.size söylüyorum ama bende de var.insan hep panik atak halinde.annelerinizle konuşun kızlar.onların zamanında hiç bişey yoktu.o yoklukta şükürler olsun herşey daha güzeldi.ben eski zamanları düşünüp teselli oluyorum.Rabbim hepimizin hakkında hayırlı olanı versin.zaten bu saatten sonra ne yapabiliriz.o halde hep iyi düşünelim işallah.başta dua en iyi teselli.bol bol dua edelim işallah hep birbirimizede.

Dediğin gibi bir başka doktorada git canım.Geçmiş olsun.Birde lökosit bakıldı mı kaç çıktı?
Kullan tabii hiçbiseycikler olmaz.Yeniyse :))

Onu telaş etme canım.5 günlük açık kapanır.İnşallahhh.

Maşallah maşallahh.Eline sağlık canım.

Boşver başkalarını.Sen kendini bebişini düşün.Sonuçta hamilesin.opuyorumnanaktan

boşuna kuruntu yapıp bebişide üzmüşsün.Güzel olduğuna sevindim sonucunun.sositososito

sağol birtanem opuyorumnanaktan inşallah seninkide iyi çıkar . prof bana boşuna yaptırmışsın dedi. yaşı küçük olanlarda çıkma ihtimali çok çok azmış zaten. ayrıca büyük olanlarda da aynen sadece olasılık mış bu test. birdaha bebeğim olursa kesinlikle yaptırmayı düşünmüyorum bu testi. çektiğim:hulya:i bir ben bilirim 1 saat içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…