Kısaca sallaaa diceksinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bende hazırlık konusunda kendimi çok sıkıyorum,herseyi almak istiyorum ama cinsiyetini öğrenene kadar bekliycem,bana da şimdiden anacım okadar çok sey yapmışki hepsi pembe hemde nedense kadının içinden öle geçiyormuş,birde süslemiş onları tüllerle pullarla,keseler yapmış,doğum sonrası bana ziyarete gelenlere hatıra verecekmişiz,bi ara resimlerini çekerim ben daha erken diye pek oaralı olmuyorum açıkcası,burda esnaf bi ablamız var bende koca babanne olcam diyo saolsun oda hep ördü ama beyaz renk,şimdide puset için bahtaniye yapıyor bayıldım saolsun....hediyeler geliyor bide....ama eşimin ailesi hep içimi karartıyo alınmaz yapılmaz iyi saymazlar diye üffff.....
valla kızlar evleneli 3 sene oldu kaynanam ilk günden başladı örmeye bana.ben böyle hurafelere inanmıyorum.Allah (c.c.) yazdıysa kimse bozamaz.çok şükür inançlıyız.O'na sığındıktan sonra iki örgümü bizim hamileliğimize engel olacak.olacaksa oluyor olmayacaksa olmuyor.oda taktiri ilahi ne diyebilirizki.
hb yosun sağol canım
kızlar sohbet ne güzel ilerledi fakat önümdede işler birikti :gitme: malum çalışırken zor oluyo.çıkmam lazım şimdi mamada yiyecez birazdan kuzumla :ecrin_bebek: size ii muhabbetler kıslar çok öpüyorum byeopuyorumnanaktan
ikili test süreci asıl oluyor ve ne kadar zaman alıyor? çalıştığım için ona göre gidecemde...maşallah bebişlerimize. zeyra tebrik ederim canım.
------
arkadaşlar sabah ikili test sonucumu aldım. doktoruma göstermeye gittim kadın seminere gitmiş şehir dışına yoktu :hulya: kendim yorumlamaya çalıştım . kendim yorumlarken dünya başıma çöktü sanki ağlamaya başladım değerler yüksekti çünkü akannehir . ee doktorum da pazartesi gelecekmiş o zamana dayanmam imkansız. soluğu çapa tıp fakültesinde aldım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kardeşim hocalarına gösterdi sonuçlarımı . herşey çok normal dedi . olması gerekenden bile daha güzel dedi.bu bir olasılık testiymiş zaten. o kadar çok sevindimkiii. tabi üzülmemde yanıma kar kaldı. neden sonuçları öyle yorumladıysam kaydirigubbakcemile2 bu hamilelik beni çok karamsar yaptı ya.
ya canım bide şimdi çin malları çıktıya ben ondan korkuyorum.iyi olduğunu nerden anlıcazki.üstündeki yazıyamı bakıcaz.valla hayat çok zorlaştı ya.ben daha büyümedim o yüzden hamile pantolonu falan almadım ama o kadar pahalı şeyler almayıda düşünmüyorum açıkçası.sağlıklı olsun pamuklu ve boyasız gerisi önemlideğil.
a.s bebeg83 bende iyiyim canım sağol .. bi sen gördün bizi bunada şükür :)
Öyle deyince kendi önüme baktım benimsde faxlar dolmuş. Ne iş yapıyorsun? Ben rezervasyon giriyorum..
ya aslında şile bezi kaput falan alıp diktirsek iyi kötü annelerimizin ellerinden gelir böyle şeyler.naylonla büyütücez valla çocuklarımızı sonra elektrik yüklü birer insan olucaklar.aslında zamane çocukları sanıldığı gibi şanslı değil.ben eskiye dönmek isterdim.o toprakla oynadığım düşüp dizimi kanattığım günlere.ahhhhhhhhh ahhh.yaşlandım ya mafoldumben
ikili test süreci asıl oluyor ve ne kadar zaman alıyor? çalıştığım için ona göre gidecemde...
QUOTE]
Canim ilk doktor ense kalınlığını ölçüyor usg ile. benimki beş dakika felan sürmüştü. pazartesi gitmiştim buarada. sonra da kan veriyorsun. kan sonuçlarım bugün çıktı.
rabbim bebeğini sağlıkla kucağına kavultursun ve geçmiş olsun canımm.. ultrasondan ultrasona değişiyo haftası canım.. benim bi yerde 9+2 bi yerde 7+0 çıkmıştı :))) birbirini yakaladılar şimdi hatta 7+0 çıkan yerde 1 gün öne bile geçtik kaydirigubbakcemile3doğru bendede bazı şeyler takıntı haline geldi en basitini söyleyeyim eşim karnıma ellediğinde çok garip oluyorum hemen elini çekiyorum oda bir anlam veremediği için sesini çıkarmıyor ........yüce rabbim ne dilerse o olacak elimizden gelen birşey yok şu anda çok şükür ediyorum çünkü ben bunu bile hayal edemiyordum tüp bebek tedavisiyle hamile kalabiyorum ve bende kan pıhtılaşması var
inşallah herkes için en hayırlısı olur
çok sevindim canım test sonuçlarının iyi çıkmasına.. inşalah bizim de yaptırdığımızda hayırlı ve iyi sonuçlar alırız:Saruboceq: boş yere kendini üzmüşsün dicem ama ben geçen gün boş yere kahrolmuştum resmen kaydirigubbakcemile3maşallah bebişlerimize. zeyra tebrik ederim canım.
------
arkadaşlar sabah ikili test sonucumu aldım. doktoruma göstermeye gittim kadın seminere gitmiş şehir dışına yoktu :hulya: kendim yorumlamaya çalıştım . kendim yorumlarken dünya başıma çöktü sanki ağlamaya başladım değerler yüksekti çünkü akannehir . ee doktorum da pazartesi gelecekmiş o zamana dayanmam imkansız. soluğu çapa tıp fakültesinde aldım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kardeşim hocalarına gösterdi sonuçlarımı . herşey çok normal dedi . olması gerekenden bile daha güzel dedi.bu bir olasılık testiymiş zaten. o kadar çok sevindimkiii. tabi üzülmemde yanıma kar kaldı. neden sonuçları öyle yorumladıysam kaydirigubbakcemile2 bu hamilelik beni çok karamsar yaptı ya.
opuyorumnanaktan şu an çok kalabalık ya topik ondan görülmemiştir canım.. arada hepimize oluyoo :hulya:a.s bebeg83 bende iyiyim canım sağol .. bi sen gördün bizi bunada şükür :)
merhaba kızlarrr
nasılsınız bugün hasta olanlarımız varmış rabbim acil şifalar versin
bende istanbulda annemlerdeyim keyfim yerinde :)
o yüzden çok sık giremeyebilirim
ilke cim çok sevindim sonuçların güzel gelmesine
alınan eşyalardan bahsetmişsiniz kızlar bende punc nakışından polar battaniye yapmayı düşünüyorum kuzuma kıyafet falanda almadım ama yavaş yavaş başlayacağım yengemlerde alma diyor ama onların gerekçesi farklı olurya Allah korusun bi aksilik olursa bebeğe bişey olursa eşyaları görürsem çok üzülürmüşüm
rabbim bebeğini sağlıkla kucağına kavultursun ve geçmiş olsun canımm.. ultrasondan ultrasona değişiyo haftası canım.. benim bi yerde 9+2 bi yerde 7+0 çıkmıştı :))) birbirini yakaladılar şimdi hatta 7+0 çıkan yerde 1 gün öne bile geçtik kaydirigubbakcemile3
saol canım inşallah sağsalim kucağımızada alırız
merhaba kızlarrr
nasılsınız bugün hasta olanlarımız varmış rabbim acil şifalar versin
bende istanbulda annemlerdeyim keyfim yerinde :)
o yüzden çok sık giremeyebilirim
ilke cim çok sevindim sonuçların güzel gelmesine
alınan eşyalardan bahsetmişsiniz kızlar bende punc nakışından polar battaniye yapmayı düşünüyorum kuzuma kıyafet falanda almadım ama yavaş yavaş başlayacağım yengemlerde alma diyor ama onların gerekçesi farklı olurya Allah korusun bi aksilik olursa bebeğe bişey olursa eşyaları görürsem çok üzülürmüşüm
günaydııınnn kıslarrrr
zeyracımmm tebrik ederim canımmm x
bu ikinci kızı topiğin dimi 2 oğlumuz iki kızımız var şimdilikk
unutanlara hatırlatimm
jnaz, umudumsunbebeğim; erkekyazgülüm, zeyra; Kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?