2010 Nisan Anneleri

Ummuhan_d hoşgeldin canım.

Kısaca sallaaa diceksinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aman bu hamilelik hepimizi değiştirdi şekerim valla.nedense hepimizin bir tarafı kötü haber tetiğinde.size söylüyorum ama bende de var.insan hep panik atak halinde.annelerinizle konuşun kızlar.onların zamanında hiç bişey yoktu.o yoklukta şükürler olsun herşey daha güzeldi.ben eski zamanları düşünüp teselli oluyorum.Rabbim hepimizin hakkında hayırlı olanı versin.zaten bu saatten sonra ne yapabiliriz.o halde hep iyi düşünelim işallah.başta dua en iyi teselli.bol bol dua edelim işallah hep birbirimizede.[/QUOTE]

aynen canım bol bol dua en iyisi.Bebeklerimiz Allaha emanet.

valla kızlar evleneli 3 sene oldu kaynanam ilk günden başladı örmeye bana.ben böyle hurafelere inanmıyorum.Allah (c.c.) yazdıysa kimse bozamaz.çok şükür inançlıyız.O'na sığındıktan sonra iki örgümü bizim hamileliğimize engel olacak.olacaksa oluyor olmayacaksa olmuyor.oda taktiri ilahi ne diyebilirizki.

Aynı fikirdeyim.Hurafe hepsi.
Ben kaçtım kıslarrr.öpüldünüzzzzzzzza.s.

Öyle deyince kendi önüme baktım benimsde faxlar dolmuş. Ne iş yapıyorsun? Ben rezervasyon giriyorum..

ikili test süreci asıl oluyor ve ne kadar zaman alıyor? çalıştığım için ona göre gidecemde...

Ay sorma çok dikkat etmeliyiz. Şimdi organik giysiler çıkmış bebekler için boyasız onlardan alacağım.

a.s bebeg83 bende iyiyim canım sağol .. bi sen gördün bizi bunada şükür :)

Ya aşkolsun. Ama bende senin gibi çok düşündüğüm oldu hatta dedim bu topicte kimse benimle ilgilenmiyor diye, ama çok yoğun ya alıngan olduk zaten hamilelikten :CüvCüv:

Onu telaş etme canım.5 günlük açık kapanır.İnşallahhh.

inşallah canım eşimde sürekli beni sakinleştirmeye çalışıyor ama ne bileyim bir defa takıncı takıyorum işte

meraba güzel annişler nasılsınız bende kan verdim geldim şimdi sonuç 2 buçukta çıkacak eşim almaya gidecek inşallah güzel çıkar rabbim hepimizin yüzünü güldürür ya benim kasık ağrılarım hala devam ediyo arada bacaklarımada vuruyo bu normalmi acaba

ben bebişimi çok özledim bi arıyım şu muhasebeciyi yaaa,bi türlü halledemedi gitti,yoksa gene özelden gitcem dayanamıycam......ne zormuş kızlar ya anne olmak,özlüyosun düşünüyosun heran....

rabbim bebeğini sağlıkla kucağına kavultursun ve geçmiş olsun canımm.. ultrasondan ultrasona değişiyo haftası canım.. benim bi yerde 9+2 bi yerde 7+0 çıkmıştı :))) birbirini yakaladılar şimdi hatta 7+0 çıkan yerde 1 gün öne bile geçtik kaydirigubbakcemile3
çok sevindim canım test sonuçlarının iyi çıkmasına.. inşalah bizim de yaptırdığımızda hayırlı ve iyi sonuçlar alırız:Saruboceq: boş yere kendini üzmüşsün dicem ama ben geçen gün boş yere kahrolmuştum resmen kaydirigubbakcemile3
a.s bebeg83 bende iyiyim canım sağol .. bi sen gördün bizi bunada şükür :)
opuyorumnanaktan şu an çok kalabalık ya topik ondan görülmemiştir canım.. arada hepimize oluyoo :hulya:

kızlarr ben çıkıyorum.. kızımı hazırlıcam okula gidip gelince temizlik arası uğrarım inş. bi ara.. öptüm herkesii.. opuyorumnanaktan

merhaba kızlarrr
nasılsınız bugün hasta olanlarımız varmış rabbim acil şifalar versin
bende istanbulda annemlerdeyim keyfim yerinde :)
o yüzden çok sık giremeyebilirim
ilke cim çok sevindim sonuçların güzel gelmesine
alınan eşyalardan bahsetmişsiniz kızlar bende punc nakışından polar battaniye yapmayı düşünüyorum kuzuma kıyafet falanda almadım ama yavaş yavaş başlayacağım yengemlerde alma diyor ama onların gerekçesi farklı olurya Allah korusun bi aksilik olursa bebeğe bişey olursa eşyaları görürsem çok üzülürmüşüm

teşekkür ederim nazcım. bende yengenlere katılıyorum. benimde çok alasım geliyor ama işte korku var. 7 aydan sonra almayı düşünüyorum.:hulya:

Canım kötü şeyler düşünme herşey yolunda hem en buyuk bebekte seninki baksana.

POLAR için ise pek iyi şeyler duymadım ya, çinde pilastikten üretiliyormuş

canımbenim çok saol teyzoşu şimdi herşey pembe oldu sanki gözümde bugün kan vermeden gelirken hep bebek kıyafetlerinde kaldı gözüm bembiş olnalarda kendimi tuttum ama 7. ayda kararlıyım battaniye falan alırız ama kıyafet ne bilim bakalım hayırlısıyla canım az daha büyüsün bebişlerimiz :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…