merhaba kızlarrr
nasılsınız bugün hasta olanlarımız varmış rabbim acil şifalar versin
bende istanbulda annemlerdeyim keyfim yerinde :)
o yüzden çok sık giremeyebilirim
ilke cim çok sevindim sonuçların güzel gelmesine
alınan eşyalardan bahsetmişsiniz kızlar bende punc nakışından polar battaniye yapmayı düşünüyorum kuzuma kıyafet falanda almadım ama yavaş yavaş başlayacağım yengemlerde alma diyor ama onların gerekçesi farklı olurya Allah korusun bi aksilik olursa bebeğe bişey olursa eşyaları görürsem çok üzülürmüşüm
günaydın kızlar..
ben felaket durumdayım. sizden akıl almaya geldim
grip aldı başını gitti.. göğsüme indi deli gibi öksürüyorum, salya sümük durumdayım.
ama asıl sorun, başım inanılmaz ağrıyor..migrenim tuttu, önümü göremiyorum resmen.
dün sabaha karşı dayanamayıp bi minoset aldım.
ama şu an yine kötüyüm
hamilelikte ne sıklıkla ilaç kullanabiliriz ?
yani ben bu migren geçene kadar, şimdi her gün bir/iki minoset alsam falan, bebeğe zararı olur mu ?
doktoruma ulaşamıyorum, ne yapayım
kızlar ben yemeğe çıkıyorum..görüşmek üzere
slm kızlarrr... ben gelene kadar kimseler kalmamışş.. kocişim geç geliyodu hep bu aralarr.. akşam girebiliyodum.. bu akşam erken geldi.. yemek,çay,meyva derken bu saat olduu.. bayaa kaynatılmışş.. aşk olsun sizee... nasıl okucam ben şimdi bunlarıı :)))
son sayfada gözüme çarpanlarrr......
bende tombalak anne adayı oluyorumm... bende varım tombalaklık listesindee kaydirigubbakcemile3
zeyraa.. yanlış mı anladım canımmm... kızın mı olcakmışş... ayyy dur bi okuyiim iyice öyle kutlucamm kaydirigubbakcemile2
nazlıcım.. benim göbişte seninkinin görünümünden farksız aslındaa... sadece ben 79 kiloyum kaydirigubbakcemile3 sen kaçsın bilmiyorum ama benden az duruyosun... sadece göbişimin şeklini benzettim hee büyüklüğünü değil kaydirigubbakcemile3
Ayyy canım ne kadar sevindim anlatamam.Bir prensesimiz mi var şimdi(şimdilik)tebrik edeirm canım.Dua edin bana da .:Saruboceq:
kızlar günaydın.ayşecim işallah herşey çok güzel olur doktor ziyaretinde.
bu arada zeyracım çok tebrik ederim seni canım.erkek anneleri kızmayın ama nihayet bir kız bebek haberi aldık.kızlar geç belli oluyor demişlerdi sen kaçıncı günündesin canım.bende 12+5 de falan gitmeyi düşünüyorum malum ense bakılacak test falan ama hayal kuruyorum belki gösterir bebiş diye bakalım.heyecanlı bekleyişler sürüyor.
evet teyzoşu kızımız olacakmış doktorum %99 kız dedi teyzesi rabbim razı olsun canım çok güzel bir duyguymuş dün teyzesi nasıldı bir görsen minnoşum benim yaa:CüvCüv:
Zeyracım çok sevindim demek kızın olucak allahım sağlıcaklı bi şekilde kucağına almak nasip etsin
Canım sanada başarılar diliyorum İnşallah bebeğin sana ugur getirir.Bu kez sınava tek başına girmeyeceksin o da bir avantaj bence:)))
çok geldin güzelim kendine dikkat et
canım maşallah.bende ümitsizliğe kapılmaya başlamıştım hakkaten inanmıştım erkek bebek ayı olacağına ama kısmet tabiki.işallah hayırlısıyla kucağına alırsın ve pembiş tokalar takarsın bebişine.ama canım 12+2 de erken değilmi.hemde kız çocuk çok geç görünür demişlerdi kızlar sanki.bende haftaya gidicemde işallah benimkide gösterir.meraktan çatlıcam.
herkese günaydın bayağıdır yazamadım size.gelişmeler çok olmuş umarım herkes iyidir.ben bugün çok hastayım boğazım ağrıyoişe gidemedim.hiç keyfim yok
bu arada cinsiyetlerde belli olmuş maaşallah herkese
saol canım en yakın zamanda o güzel haberi sizlerde verirsiniz inşallah :Saruboceq:
herkese günaydın bayağıdır yazamadım size.gelişmeler çok olmuş umarım herkes iyidir.ben bugün çok hastayım boğazım ağrıyoişe gidemedim.hiç keyfim yok
bu arada cinsiyetlerde belli olmuş maaşallah herkese
Zeyracım tebrik ederim . inşallah prensesini sağlıklı birşekilde kucağına alırsın inşallah. hayatım çin takviminde bakmışmıydın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?