2010 Nisan Anneleri

kızlar Allah (c.c.) izniyle o riskli günler bitti lütfen aklınıza kötü şeyler getirmeyin.3. aydan sonra yani 12. haftadan sonra rahatlıyoruz.valla ben görüpte beğendiğimi alırım.ama bugün düşündüm hatta yazdımda bizim bebeler yaza doğru geliyor.yazlık alıcaz eşyalarını.annane ve babanelerin ilk günler için ördükleride artık belki 2. lere kalır opuyorumnanaktan

canım geçmiş olsun rabbim bol şifalar nasip eğlesin tez zamanda iyileş canım benim bende ondan korkuyorum yılda bir iki kez grip beni felaket yakalıyo canım inşallah bebişlerimiz adına hemencecik atlatırız bol bol terle canım çok faydası oluyoopuyorumnanaktan

evet teyzoşu kızımız olacakmış doktorum %99 kız dedi teyzesi rabbim razı olsun canım çok güzel bir duyguymuş dün teyzesi nasıldı bir görsen minnoşum benim yaa:CüvCüv:

Ayyy canım ne kadar sevindim anlatamam.Bir prensesimiz mi var şimdi(şimdilik)tebrik edeirm canım.Dua edin bana da .:Saruboceq:

saol teyzoşları yaa sizler bitanesiniz dün baya bir yorulmuştum o yüzden şimdi yeni okuyorum mesajlarınızı canlarım rabbim kucağımıza almayı nasip eğlesin inşallah:Saruboceq:

teşekkürler canım benim ben 12+1 de gittim dün canım ama bebiş 3 gün ilerdeydi canım ama doktoruma cinsiyeti bellimi dedim o da bir bakalım dedi %99 kız dedi canım ama kesin kararı gelcek ay derim dedi daha kesini ne anlamadım ama kız sanırım bitanem sanırım yazgülümünde kızmış canım :CüvCüv::1hug:

evet teyzoşu kızımız olacakmış doktorum %99 kız dedi teyzesi rabbim razı olsun canım çok güzel bir duyguymuş dün teyzesi nasıldı bir görsen minnoşum benim yaa:CüvCüv:

canım maşallah.bende ümitsizliğe kapılmaya başlamıştım hakkaten inanmıştım erkek bebek ayı olacağına ama kısmet tabiki.işallah hayırlısıyla kucağına alırsın ve pembiş tokalar takarsın bebişine.ama canım 12+2 de erken değilmi.hemde kız çocuk çok geç görünür demişlerdi kızlar sanki.bende haftaya gidicemde işallah benimkide gösterir.meraktan çatlıcam.

:hulya:evet sabahta sormuştum galiba.senden cevap gelmeyince bidaha yazmışım hiç farkında değilim şekerim

saol canım en yakın zamanda o güzel haberi sizlerde verirsiniz inşallah :Saruboceq:

herkese günaydın bayağıdır yazamadım size.gelişmeler çok olmuş umarım herkes iyidir.ben bugün çok hastayım boğazım ağrıyo işe gidemedim.hiç keyfim yok
bu arada cinsiyetlerde belli olmuş maaşallah herkese

canım evet geçmişleri yeni okudum sormuşsun canım ama sanırım bizim doktor erkek bebklerde bir tepecik olurmuş sanırım bu haftalarda bizimkinde hiç bişey yoktu ordan anladı hatta eşimde şaşırddı o çok istiyodu kız bebişi gerçi herzaman dedim ya önce sağlıklı olması bizim için önemli olanı az öncede kan verdim sonucu öğleden sonra çıkacak canım bak ne diyeceğim canım aslında doktorlar anlarmış hatta 11. haftada ama bazıları söylemezmiş ama onlar anlarlarmış canım bizimki söyledi bakalım annem şimdiden pembe ip bakmaya başlamış bile az önce yanıma geldi yengem falan güldürdüler benide ne bu acele dedimdelikafadulden

saol canım geçmiş olsun bitanem tez zamnda geçer inşallah:Saruboceq:

saol canım en yakın zamanda o güzel haberi sizlerde verirsiniz inşallah :Saruboceq:

Zeyracım tebrik ederim . inşallah prensesini sağlıklı birşekilde kucağına alırsın inşallah. hayatım çin takviminde bakmışmıydın ?

hoşgeldin canım. geçmiş olsun buaralar çok hastalanan annemiz var dikkat et kendine lütfen sıcak şeyler içseydin. boğaza limon gar garası iyi gelir onu dene istersen.

Zeyracım tebrik ederim . inşallah prensesini sağlıklı birşekilde kucağına alırsın inşallah. hayatım çin takviminde bakmışmıydın ?

bakmıştım canım ordada kız çıkmıştı evet ama ben baştan beri erkek diye geçiyodu içimden canım saol bitanem en önemlisi sağlıklı olması canım:Saruboceq::ecrin_bebek:

jnaz, umudumsun bebeğim, gölgeler oğluşlarınız hayırlı olsun. yazgülü , zeyra cım prensesleriniz hayırlı olsun nisan ayı erkek ayı olacak diyen anneler görün bakın kızlar erkekleri 2ye katlıyacaklar

ruzeninnnnnnn nerdesin sennn dün eşimden kumpir istedim ama biz gebzenin bir köyünde oturuyoz bulamadık tabiki ve eşim gecenin 12 sinde bana kumpir yaptı. harikaydı ama yaaa yine isticem hala tadı damağımda. ve hepsi senin yüzündenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar bugün öğleden sonra gezmeye gidicem arkadaşlarla toplancaz yaşasın 3 ay sonra dışarı çıkcam

ruzeninnnnnnn nerdesin sennn dün eşimden kumpir istedim ama biz gebzenin bir köyünde oturuyoz bulamadık tabiki ve eşim gecenin 12 sinde bana kumpir yaptı. harikaydı ama yaaa yine isticem hala tadı damağımda. ve hepsi senin yüzündenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

ya kızlar hakkaten bişey dicem.kızmayın ama.hepimiz hamile olduğumuz için bişeyler canımız çekebiliyor.o yüzden yemek ismi vermesek daha iyi olur gibi geliyor.benim arkadaşım ne pişirdiğini hep anlatıyor oda hamile bende.bazen canım çekiyor ama yapamıyorum çünkü mide bulantılarım tam anlamıyla kesilmedi.eşimde herşeyi yapamaz tabi.aklımda takılı kalıyor.ben ona hiç bişey söylemiyorum canı çekmesin diye.malum özel durumlar.ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…