teşekkürler canım benim inşallah sağlıcakla gelsin teyzesi kuzucuklarımızda farketmez cinsiyetleri en yakın zamanda sende ver bize eee artık ördüğünüz örneklerden alırız gerçi ben örgü bilmem ama anneme havale ederim artık:hulya:jnaz, umudumsun bebeğim, gölgeler oğluşlarınız hayırlı olsun. yazgülü , zeyra cım prensesleriniz hayırlı olsun nisan ayı erkek ayı olacak diyen anneler görün bakın kızlar erkekleri 2ye katlıyacaklar
ruzeninnnnnnn nerdesin sennn dün eşimden kumpir istedim ama biz gebzenin bir köyünde oturuyoz bulamadık tabiki ve eşim gecenin 12 sinde bana kumpir yaptı. harikaydı ama yaaa yine isticem hala tadı damağımda. ve hepsi senin yüzündenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
a.s.tşkler tarhancım
kızlar bugün öğleden sonra gezmeye gidicem arkadaşlarla toplancaz yaşasın 3 ay sonra dışarı çıkcam
ruzeninnnnnnn nerdesin sennn dün eşimden kumpir istedim ama biz gebzenin bir köyünde oturuyoz bulamadık tabiki ve eşim gecenin 12 sinde bana kumpir yaptı. harikaydı ama yaaa yine isticem hala tadı damağımda. ve hepsi senin yüzündenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım. geçmiş olsun buaralar çok hastalanan annemiz var dikkat et kendine lütfen sıcak şeyler içseydin. boğaza limon gar garası iyi gelir onu dene istersen.
jnaz, umudumsun bebeğim, gölgeler oğluşlarınız hayırlı olsun. yazgülü , zeyra cım prensesleriniz hayırlı olsun nisan ayı erkek ayı olacak diyen anneler görün bakın kızlar erkekleri 2ye katlıyacaklar
benimde evin dışına çıktığım günler gelecekmi acaba*üstüme bişeyler almak istiyorum,nefes almak istiyorum.offffffff bunaldım evde ya
Hepinize merhaba 2010 Nisan anneleri,
Uzun zamandır okuyorum sizleri ama okumaktan yazmaya fırsat bulamadım bir türlü.
Bende Allah kısmet ederse Nisan annesi olacağım. İkili testimizi yaptırdık ve sonucumuz Allah'a çok şükür güzel çıktı.
Annelik heyecanını yaşayan tüm arkadaşlarıma hayırlı hamilelikler ve sağlıklı bebekler diliyorum. Bundan sonra sohbetlerinize misafir olmaya çalışacağım inşallahhhhh....
geçicek canım hiç merak etme.ben geceleri sinir krizi,ağlama krizi aklına ne gelirse girierdim.nasıl olacak böyle böylemi kalacam diye.ama şükürler olsun Allah (c.c.) geçti gitti.tam iyileşemedim ama olsun.o zamanlardaki gibi kesinlikle değilim.
biraz beynine canım söz geçirmeye çalış.mesela bu haftada biticek işallah de.herkezin geçti benimkide geçecek de.ben kendimi hep 12. haftada biticek diye şartlandırdım.12 hafta bekledim.hiç hamileliğinin farkına varmayanlar bile var.ben onlardanım de.beynine hükmet.
Uzun zamandır okuyorum sizleri ama okumaktan yazmaya fırsat bulamadım bir türlü.
Bende Allah kısmet ederse Nisan annesi olacağım. İkili testimizi yaptırdık ve sonucumuz Allah'a çok şükür güzel çıktı.
Annelik heyecanını yaşayan tüm arkadaşlarıma hayırlı hamilelikler ve sağlıklı bebekler diliyorum. Bundan sonra sohbetlerinize misafir olmaya çalışacağım inşallahhhhh....
valla ben o hamile olduğunu hissetmeyenlerdenim. ama bu da sinir bozuyo. bulantı yok, aşerme yok. o yok bu yok. acaba bi şey mi oldu diye düşünüyorum sıksık. sağolsun dr. da ayda 1 gel diyo. sağlık ocağıda 20. haftadan önce gelmene gerek yok dedi.
hoşgeldin şeker.aaa meslektaş sayılrıız.asistansınız sizde.üniversitede değilmi.kaç yıllık valla heyecanlandım.hafta sonu üds gircekmisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?