2010 Nisan Anneleri

teşekkürler canım benim inşallah sağlıcakla gelsin teyzesi kuzucuklarımızda farketmez cinsiyetleri en yakın zamanda sende ver bize eee artık ördüğünüz örneklerden alırız gerçi ben örgü bilmem ama anneme havale ederim artık:hulya:
a.s.tşkler tarhancım

canım gözün aydın ben kaçırmışım seninde prensesmiş canım hadi hayırlısı bakalım canım şu an 2 kızımız 2 oğluşumuz var yerimseniben

kızlar bugün öğleden sonra gezmeye gidicem arkadaşlarla toplancaz yaşasın 3 ay sonra dışarı çıkcam

ne mutlu sana.sende ben gibi yatanlardanmısın canım.bende hala çarşıya çıkamadım.2 ay olcak nerdeyse.işe başladım.akşam eve gidince direk yatıyorum o kadar yoruluyorumki.işallah bende birgün yattığım günlerin acısını çıkartıcam kötükedihüso

ya kızlar hakkaten bişey dicem.kızmayın ama.hepimiz hamile olduğumuz için bişeyler canımız çekebiliyor.o yüzden yemek ismi vermesek daha iyi olur gibi geliyor.benim arkadaşım ne pişirdiğini hep anlatıyor oda hamile bende.bazen canım çekiyor ama yapamıyorum çünkü mide bulantılarım tam anlamıyla kesilmedi.eşimde herşeyi yapamaz tabi.aklımda takılı kalıyor.ben ona hiç bişey söylemiyorum canı çekmesin diye.malum özel durumlar.ne olur ne olmaz[/QUOTE]

ayy canım benim yaa kıyamam canımız çeker diyonya o bile beni duygulandırdı yaa :çok üzgünüm: canımsın benimcokacimcoook

tşkler zyracım kesin bişey demedi doktor ama kıza benziyor dedi inşallah yanılmamıştır gönlümde yatan bi kız çocuk çünkü allah isteyen herkesin gönlüne göre versin tabi önemli olan önce sağlıklı olmaları a.s.

selam kızlar nasılsınız? ne güzel cinsiyetler belli olmuş bende yarın dr a gidicem bizimkide belli olurmu acaba ya? ay kumpir lafını kim çıkardı şimdi gördüm cokacimcoook

ewet atala cım nerdeyse 3 ay yattım dün doktorum dedi ki sen hasta değilsin hamilesin normal hayatına devam edebilirsin o kadar mutlu oldum ki anlatamam inşallah canım geçicek o günler merak etme

benimde evin dışına çıktığım günler gelecekmi acaba*üstüme bişeyler almak istiyorum,nefes almak istiyorum.offffffff bunaldım evde ya

ayy canım benim yaa kıyamam canımız çeker diyonya o bile beni duygulandırdı yaa :çok üzgünüm: canımsın benimcokacimcoook[/QUOTE]

malesef canım öyle.çünkü burda herkezin yaşam şekli sosyoekonomik durumu yaşadığı yer farklı.herkez her imkana sahip olamıyor.ben diliyorumki Allah (c.c.) herkeze çok versin.bol versin.ama hayat herkez için farklı ilerliyor.
hamilelik çok hassas bir dönem.ben bayramda kaynanamlardayım.ikram tabağı geldi.ama canım hiç istemiyor.zaten çok midemde bulanıyor.bakamıyorum bile.misafir bayan dediki yesene.bende dedim canım çekmedi hiç.oda dediki senin çekmedi ama bebeğin çekermiş hadi al ucundan azcık.çok şaşırdım bilmiyorum doğrumu ama benim canım çekmesede çocuğun canı çekermiş.gördüğümü yemek gerekirmiş.

hoşgeldin canım. geçmiş olsun buaralar çok hastalanan annemiz var dikkat et kendine lütfen sıcak şeyler içseydin. boğaza limon gar garası iyi gelir onu dene istersen.

teşekkür ederim ilkenur ve zehracım.hep sıcak şeyler içiyorum ama bi faydası olmadı şimdilik,evde olmak dinlenmek en güzeliymiş valla.
bende dün ikili test sonuçlarımı aldım hepsi çok iyi çıktı maaşallah,birde bebeğim 3 gün önden gidiyo,bu acaba beslenmesiyle ilgilimi?ama cinsiyetini göremiyoruz dedi iki doktorumda erkenmiş daha.

kızlarcisiyetler belli olmuş hayırlı olsun
zeyracım yazgülü hayırlı olsun kızlarınız
bende bi dahaki ay gidicem inş belli olur.

afiyet olsun canım,ben korkudan burdayım diyemiyorum ağzımın payını aldım valla,ben bida yemek konusunda konuşmuycam diye dün de demiştim kızlar,ağzımdan çıkmaz artık,valla bende üzülüyorum bikere oldu işte......:1no2: valla artık bulamayanlara ben kargoliyim yoksa çokkk vicdan azbı çekicem inşlh bi an önce şu k.... olayıda unutulur canlarım...:a015:

Hepinize merhaba 2010 Nisan anneleri,

Uzun zamandır okuyorum sizleri ama okumaktan yazmaya fırsat bulamadım bir türlü.
Bende Allah kısmet ederse Nisan annesi olacağım. ıkili testimizi yaptırdık ve sonucumuz Allah'a çok şükür güzel çıktı.
Annelik heyecanını yaşayan tüm arkadaşlarıma hayırlı hamilelikler ve sağlıklı bebekler diliyorum. Bundan sonra sohbetlerinize misafir olmaya çalışacağım inşallahhhhh....

benimde evin dışına çıktığım günler gelecekmi acaba*üstüme bişeyler almak istiyorum,nefes almak istiyorum.offffffff bunaldım evde ya

geçicek canım hiç merak etme.ben geceleri sinir krizi,ağlama krizi aklına ne gelirse girierdim.nasıl olacak böyle böylemi kalacam diye.ama şükürler olsun Allah (c.c.) geçti gitti.tam iyileşemedim ama olsun.o zamanlardaki gibi kesinlikle değilim.
biraz beynine canım söz geçirmeye çalış.mesela bu haftada biticek işallah de.herkezin geçti benimkide geçecek de.ben kendimi hep 12. haftada biticek diye şartlandırdım.12 hafta bekledim.hiç hamileliğinin farkına varmayanlar bile var.ben onlardanım de.beynine hükmet.

hoşgeldin şeker.aaa meslektaş sayılrıız.asistansınız sizde.üniversitede değilmi.kaç yıllık valla heyecanlandım.hafta sonu üds gircekmisiniz.

valla ben o hamile olduğunu hissetmeyenlerdenim. ama bu da sinir bozuyo. bulantı yok, aşerme yok. o yok bu yok. acaba bi şey mi oldu diye düşünüyorum sıksık. sağolsun dr. da ayda 1 gel diyo. sağlık ocağıda 20. haftadan önce gelmene gerek yok dedi.

hoşgeldin amanda beraber gidiyoruz canım sanada hayırlı hamilelik inş
bebeğin cinsiyeti bellimi peki ben devlet hastanesi mağduru oldum bi dahada izin alıp
gidemiyorum iş yerinden bi dahaki aya kaldı inş.

hoşgeldin canım,buyur gel valla sohbetlermiz çok keyifli oluyo alışkanlık yapıyo sonra vazgeçemezsin....a.s.

başına bela arıyosun galiba canım sen rahat rahat otur ne güzel işde
ben usandım artık 2 aydır bulantı kusma akannehirallahın gücüne gitmesinde
geçsin artık:bbo:

hoşgeldin şeker.aaa meslektaş sayılrıız.asistansınız sizde.üniversitede değilmi.kaç yıllık valla heyecanlandım.hafta sonu üds gircekmisiniz.

Hoşbulduk cancan,
Yok canım üniversiyede değil özel bir şirkette Yönetim Kurulu Başkanın Asistanıyım, şimdili tabiiii kaydirigubbakcemile3 Yakında evimin kadını bebişim annesi olacağım hihoyyyt çünkü bunun için 5 sene bekledim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…