http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...izin-cinsiyeti-icin-cok-ilginc-inceleyin.html
kızlar şuraya bakın cinsiyet ayırt etmek nekadar da zormuş meğer.
hoşgeldin amanda beraber gidiyoruz canım sanada hayırlı hamilelik inş
bebeğin cinsiyeti bellimi peki ben devlet hastanesi mağduru oldum bi dahada izin alıp
gidemiyorum iş yerinden bi dahaki aya kaldı inş.
Hoşbulduk cancan,
Yok canım üniversiyede değil özel bir şirkette Yönetim Kurulu Başkanın Asistanıyım, şimdili tabiiii kaydirigubbakcemile3 Yakında evimin kadını bebişim annesi olacağım hihoyyyt çünkü bunun için 5 sene bekledim....
gercekten canım baktımda doktorlarada büyük iş düşüyor çünkü neredeyse hiç ayırt edilmiyormuş,oyuzden yanılma payıda bundan yüksek olsa gerek....
hoşgeldin canım,buyur gel valla sohbetlermiz çok keyifli oluyo alışkanlık yapıyo sonra vazgeçemezsin....a.s.
afiyet olsun canım,ben korkudan burdayım diyemiyorum ağzımın payını aldım valla,ben bida yemek konusunda konuşmuycam diye dün de demiştim kızlar,ağzımdan çıkmaz artık,valla bende üzülüyorum bikere oldu işte......:1no2: valla artık bulamayanlara ben kargoliyim yoksa çokkk vicdan azbı çekicem inşlh bi an önce şu k.... olayıda unutulur canlarım...:a015:
saol canım aşk olsun valla ben şaka yapıyorum. olur böyle şeyler üzülme canım sayende k..... in ne kadar lezzetli bişi olduğunu hatırladım sanırım doğuma kadar yicem.hihoyyythihoyyyt
ben gene acıktım,sabah kahvaltı edeli daha ne olduki,acıktım demeden on dakka öncede atıştırdım oysa,off benmiyim sadece böle bide elimin altında imkanda yokya süreli canım bişiler ister durur....yakında bir fil kadar olucam sanırım....kızlar göğüsler ne alemde,benimkiler tatlı tatlı nası kaşınıyo anlatamam,üzerlerinde yeşil damarlar meydana geldi,süt topluyomuş,öle diyolar,bide kaşırsam eğer kedi tırmığı gbi izler olurmuş yırtılırmış,mümkün olduğunda nemlendirici sürüyorum çatlamasa bari çok yawww....
aman aman en iyisi hep diyorum en iyisi ev hanımlığı.azcık kalçalı azcık göbekli.temiz düzenli bir hayat.valla ben işten eve gelip yemekti mutfaktı derken kendimi yatağa zor atıyorum.evi gün geliyor pislik götürüyor.hergün misafir davet edemiyorum.eve kadın gelicek temizlicek falanda misafir kabul etcem ben.haliyle sende gidemiyorsun.sıkılıyorsun.zor yani çalışmak bayan için.sanırım yaradılışımızda yok bizler birer cam güzeli gibi yaradılmışız ben ona inanıyorum.
ben gene acıktım,sabah kahvaltı edeli daha ne olduki,acıktım demeden on dakka öncede atıştırdım oysa,off benmiyim sadece böle bide elimin altında imkanda yokya süreli canım bişiler ister durur....yakında bir fil kadar olucam sanırım....kızlar göğüsler ne alemde,benimkiler tatlı tatlı nası kaşınıyo anlatamam,üzerlerinde yeşil damarlar meydana geldi,süt topluyomuş,öle diyolar,bide kaşırsam eğer kedi tırmığı gbi izler olurmuş yırtılırmış,mümkün olduğunda nemlendirici sürüyorum çatlamasa bari çok yawww....
canım benimkiler maşallah kocaman oldular.ama kaşıntı yok ağrılı gibi yani el değmiyor.üzerimi değiştirirken bile canım yanar oldu.bu arada meme başlarına dikkat.büyümesi gerekiyormuş.yoksa bebek ememiyor ve çatlaklar falan oluşuyormuş.
Aslında ben iş manyağı denecek boyuta ulaşmış biriydim. Takiii geçen sene Ağustos ayına kadar.
Ağustos ayında bel fıtığı oldum. Sol bacağımda %50 his kaybı oldu ve bir tedavi sürecine girdim. Bu arada bir yanda da bebek sahibi olabilmek içinde sürekli tedavi altındaydım. Geçen sene ekim ayında yumurta takibi tedavisi ile gebe kaldım. Dünyalar benim olmuştu sanki bel ve bacak ağrılarım bile geçmişti... Ama ne yazık ki mutluluğum çok uzun sürmedi ve ben Aralık ayının ortasında 30.000 gebelikte görülen bir olayı yaşadım. Bebeklerim ikizdi;biri düştü biride dış gebelik oldu, ameliyatla sağ tüpüm ve bebeklerim alındı. Mart başı bu kez bel fıtığı ameliyatı oldum. Sonrasında bebek için tedaviye devam bir kaç başarısız denemeden sonra Tüp Bebek yapma kararı alındı ve şimdi 13+5 hamileyim....
Dolayısı ile bu saatten sonra hiçbir iş bebeğimden ve sağlığımdan önemli olamaz. Bunu anlamam biraz zaman aldı ama neyse :roflol:
ewt meme ucu çok önemli hiç olmayan veya gömük olan anneler duymuştum,emzirmek resmen ızdırap oluyormuş,fakat hamilelikte göğüs ucu içeride olanalr eğer masaj yaparsa onlar belirginleşirmiş,doktor öle demişti,çok zorrr yaaa.....helede çatlaklar...
çok haklısın canım bunada şükürler olsun.hiç olmayanlar var inan bana.benim yanımda çalışan 2 kişinin hiç çocuğu olmamış biri 20 yıllık diğeride 5-6 yıllık evli.ben hamile olduğumu söyleyemedim bile onları incitir diye.
az önce bir arkadaş vardı bıktım yatmaktan diyen.bende çok dövündüm ama şöyle bir düşündüğümde şükrettim hep Rabbime inanın arkadaşlar dünyanın en büyük mucizesi bu.
Allah (c.c.) cümle isteyenlere yaşatsın bu duyguyu.bizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin işallah.
evet kızlar çok haklısınız ki bende aynı durumlardan geçtim
okadar çok üzüldüm ki hiç bebeğim olmayacak diye...Eşimin spermde morfoloji sayısı 0 çıktı ve o an yıkıldık.Ona belli etmeden çok ağladığım günler oldu.Onu üzmeye hakkım yoktu .Böle olmasında onun bi suçu yoktu1.5 yıl böle geçti artık bebek fikrini kafamdan silmiştim parabiriktirip tüp bebek yaptıracaktım.Birikime başladığımız ilk ay(ramazanın ilk günü) hamile kaldığımı ögrendim inanamadım.Çünkü doktorlar imkansız demişti normal yolla
eşime sölemedim üst üstüne okadar çok test yaptım ki hepsinde çift çizgi bunlar yanlış olamazdı hemen iş çıkışı testlerle eşime koştum seviçten sarılıp ağladık..Bu gerçekten bi mucizeydi...
ALLAHIM OLMAYAN HERKESE NASİP ETSİN....gerçekten çok zor bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?