2010 Nisan Anneleri

mafoldumben mafoldumben mafoldumben ayy canımm çook kötü oldumm.. acayip duygulandım.. gerçekten de bebeklerimiz bize allahın bi lutfuu.. amiin canım.. rabbim meleklerimizi korusun ve tüm isteyenlere tez zamanda nasip etsin anneliği...

bende diyodum hep en azından bir kızım varr. en azından anneliği tattım.. hiç hamile kalmayı bile başaramayanlar var.. ama binlerce şükürler olsunn... rabbim dualarımızı kabul etti ve bize istediğimiz kardeşi gönderdi mafoldumben kızımın gece "Allahım bana bir kardeş gönder..herkesin kardeşi varr benim de olsun... annemin karnında bi daha kardeşim olursa onahiç iş yaptırmıcam bu sefer.. nolursun bu sefer kardeşim düşmesin" diye dua edip ağlamalarını duymak vesonra ona sarılıp ağlamak mafoldumben allahım bi daha yaşatmasın bu duyguları inş :Saruboceq: ve kardeşimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin:Saruboceq:

ayy şiştim ben gene ağlarken yaa.. bi de accık takılıp temizlik yapçaktım mafoldumben

canım artık ağlamak yok allahım kuzularımızı sağlıcaklı bi şekilde bizlere ulaştırsın inşallah

sorma canımm yaa.. en ufak bişeye ağlar oldum ben bu aralarr... elimde değill.. normalde pek sulugöz biri de değilimdir ama ...

banaa hormonlarımııınn biir oyunum muu buuu ..... :))))))

bu arada kızım 1e başladı yeni.. öğlenci..

Kızlar ben geldim.:lepioktorumuz ense kalınlığını ölçtü 1,3 çıktı boyumuz 5,6 cm olmuş.Çok fotojenik bir bebek dedi.sengözlerimebaksanabHep bize baktı.Ellerini kafasına götürdü.Burnunu kaşıdı minicik minicik elleri ile.hihoyyytıkili test istedi hemen gittik vedik.Ben burada 60 tl ye yaptırıyorum.Haftaya cuma gene gel test sonucuna bakalım dedi.Çok sağlıklı bir bebiş dedi.Kızlar komacan göbüşü vaaaaar.kaydirigubbakcemile2 Gelecek ay 2 kasımda gel dedi ama ben eminim ki bekleyemem o zamana kadar sırnaşık şey .neyse size haberler vereyim dedim.Öpüyorum kocaman hepinizi:teytey:

Kızlar ben geldim.:lepioktorumuz ense kalınlığını ölçtü 1,3 çıktı boyumuz 5,6 cm olmuş.Çok fotojenik bir bebek dedi.sengözlerimebaksanabHep bize baktı.Ellerini kafasına götürdü.Burnunu kaşıdı minicik minicik elleri ile.hihoyyytİkili test istedi hemen gittik vedik.Ben burada 60 tl ye yaptırıyorum.Haftaya cuma gene gel test sonucuna bakalım dedi.Çok sağlıklı bir bebiş dedi.Kızlar komacan göbüşü vaaaaar.kaydirigubbakcemile2 Gelecek ay 2 kasımda gel dedi ama ben eminim ki bekleyemem o zamana kadar sırnaşık şey .neyse size haberler vereyim dedim.Öpüyorum kocaman hepinizi:teytey:

gözün aydın canımm benim bebişim hareketsiz oturuyodu rahatsız etmeyin der gibiydi en son gittiğimde hareketlerini görmek harikadır eminim

çok sevindim canım hayırlısı olsun:)

amin canım .inşallah bu duyguyu mevlam isteyen herkese tattırır. senin adına çok sevindim . eminim ki bu isyan etmemenin bir sonucudur. sonunda güzel ödülünüde almışsın ne güzel.opuyorumnanaktan

hoşgeldin denizcim . çook sevindim güzel haberlerine bende bugün ikili testimin sonuçlarını aldım şükürler olsun ki hepsi iyi çıktı inşallah her zaman güzel haberlerle geliriz buarayaa.s.

cnm hadi gözün aydıınn
peki cinsiyeti ile ilgili bişi demedimi

kızlar benim sayfamı bozuldu yeni yazılanları göremiyorum.zaman doldu falan diyor yine.

cnm senindemi belli olmadı cinsiyeti.

canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun işallah.darısı cümlemizin başına olsun.tebrikler.

cnm hadi gözün aydıınn
peki cinsiyeti ile ilgili bişi demedimi

Yok yaa demedi.AAA dedim erkek mi dedim.Denizcim belli olmaz şimdi dedi.16 Haftadayken söyleybilirim dedi.Hemşiresi ile konuştum.Deniz Ayfer hanım 12. haftada söylemez dedi.Ama internetteki linke baktım.Hakikaten çok zor ultrasonda görmek.Belki yarın başka doktora giderimakannehir

canım acele etme bence. banada bir ay gün verdi mafoldumben dayanması zor ama başka doktora gıtmedyı dusunmuyorum bende. bu haftalarda çok yanılma oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…