slm kızlarr.. muhabbet almış başını gitmiş yinee... :))))
evet kızlar çok haklısınız ki bende aynı durumlardan geçtim
okadar çok üzüldüm ki hiç bebeğim olmayacak diye...Eşimin spermde morfoloji sayısı 0 çıktı ve o an yıkıldık.Ona belli etmeden çok ağladığım günler oldu.Onu üzmeye hakkım yoktu .Böle olmasında onun bi suçu yoktu1.5 yıl böle geçti artık bebek fikrini kafamdan silmiştim parabiriktirip tüp bebek yaptıracaktım.Birikime başladığımız ilk ay(ramazanın ilk günü) hamile kaldığımı ögrendim inanamadım.Çünkü doktorlar imkansız demişti normal yolla
eşime sölemedim üst üstüne okadar çok test yaptım ki hepsinde çift çizgi bunlar yanlış olamazdı hemen iş çıkışı testlerle eşime koştum seviçten sarılıp ağladık..Bu gerçekten bi mucizeydi...
ALLAHIM OLMAYAN HERKESE NASİP ETSİN....gerçekten çok zor bir durum
mafoldumben mafoldumben mafoldumben ayy canımm çook kötü oldumm.. acayip duygulandım.. gerçekten de bebeklerimiz bize allahın bi lutfuu.. amiin canım.. rabbim meleklerimizi korusun ve tüm isteyenlere tez zamanda nasip etsin anneliği...
canım benim ya sende pek bi duygusalsın.yıpratma kendini.daha ne güzel mutluluklar yaşayacağız işallah o zamanlarda ağlarız.Allah (c.c.) kimseyi ağlatmasın herkezin gönlünün muradını versin işallah.
mafoldumben mafoldumben mafoldumben ayy canımm çook kötü oldumm.. acayip duygulandım.. gerçekten de bebeklerimiz bize allahın bi lutfuu.. amiin canım.. rabbim meleklerimizi korusun ve tüm isteyenlere tez zamanda nasip etsin anneliği...
bende diyodum hep en azından bir kızım varr. en azından anneliği tattım.. hiç hamile kalmayı bile başaramayanlar var.. ama binlerce şükürler olsunn... rabbim dualarımızı kabul etti ve bize istediğimiz kardeşi gönderdi mafoldumben kızımın gece "Allahım bana bir kardeş gönder..herkesin kardeşi varr benim de olsun... annemin karnında bi daha kardeşim olursa onahiç iş yaptırmıcam bu sefer.. nolursun bu sefer kardeşim düşmesin" diye dua edip ağlamalarını duymak vesonra ona sarılıp ağlamak mafoldumben allahım bi daha yaşatmasın bu duyguları inş :Saruboceq: ve kardeşimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin:Saruboceq:
ayy şiştim ben gene ağlarken yaa.. bi de accık takılıp temizlik yapçaktım mafoldumben
gözün aydın canımm benim bebişim hareketsiz oturuyodu rahatsız etmeyin der gibiydi en son gittiğimde hareketlerini görmek harikadır eminimkızlar ben geldim.:lepi:doktorumuz ense kalınlığını ölçtü 1,3 çıktı boyumuz 5,6 cm olmuş.çok fotojenik bir bebek dedi.sengözlerimebaksanabhep bize baktı.ellerini kafasına götürdü.burnunu kaşıdı minicik minicik elleri ile.hihoyyytikili test istedi hemen gittik vedik.ben burada 60 tl ye yaptırıyorum.haftaya cuma gene gel test sonucuna bakalım dedi.çok sağlıklı bir bebiş dedi.kızlar komacan göbüşü vaaaaar.kaydirigubbakcemile2 gelecek ay 2 kasımda gel dedi ama ben eminim ki bekleyemem o zamana kadar sırnaşık şey .neyse size haberler vereyim dedim.öpüyorum kocaman hepinizi:teytey:
Kızlar ben geldim.:lepioktorumuz ense kalınlığını ölçtü 1,3 çıktı boyumuz 5,6 cm olmuş.Çok fotojenik bir bebek dedi.sengözlerimebaksanabHep bize baktı.Ellerini kafasına götürdü.Burnunu kaşıdı minicik minicik elleri ile.hihoyyytİkili test istedi hemen gittik vedik.Ben burada 60 tl ye yaptırıyorum.Haftaya cuma gene gel test sonucuna bakalım dedi.Çok sağlıklı bir bebiş dedi.Kızlar komacan göbüşü vaaaaar.kaydirigubbakcemile2 Gelecek ay 2 kasımda gel dedi ama ben eminim ki bekleyemem o zamana kadar sırnaşık şey .neyse size haberler vereyim dedim.Öpüyorum kocaman hepinizi:teytey:
evet kızlar çok haklısınız ki bende aynı durumlardan geçtim
okadar çok üzüldüm ki hiç bebeğim olmayacak diye...Eşimin spermde morfoloji sayısı 0 çıktı ve o an yıkıldık.Ona belli etmeden çok ağladığım günler oldu.Onu üzmeye hakkım yoktu .Böle olmasında onun bi suçu yoktu1.5 yıl böle geçti artık bebek fikrini kafamdan silmiştim parabiriktirip tüp bebek yaptıracaktım.Birikime başladığımız ilk ay(ramazanın ilk günü) hamile kaldığımı ögrendim inanamadım.Çünkü doktorlar imkansız demişti normal yolla
eşime sölemedim üst üstüne okadar çok test yaptım ki hepsinde çift çizgi bunlar yanlış olamazdı hemen iş çıkışı testlerle eşime koştum seviçten sarılıp ağladık..Bu gerçekten bi mucizeydi...
ALLAHIM OLMAYAN HERKESE NASİP ETSİN....gerçekten çok zor bir durum
Kızlar ben geldim.:lepioktorumuz ense kalınlığını ölçtü 1,3 çıktı boyumuz 5,6 cm olmuş.Çok fotojenik bir bebek dedi.sengözlerimebaksanabHep bize baktı.Ellerini kafasına götürdü.Burnunu kaşıdı minicik minicik elleri ile.hihoyyytİkili test istedi hemen gittik vedik.Ben burada 60 tl ye yaptırıyorum.Haftaya cuma gene gel test sonucuna bakalım dedi.Çok sağlıklı bir bebiş dedi.Kızlar komacan göbüşü vaaaaar.kaydirigubbakcemile2 Gelecek ay 2 kasımda gel dedi ama ben eminim ki bekleyemem o zamana kadar sırnaşık şey .neyse size haberler vereyim dedim.Öpüyorum kocaman hepinizi:teytey:
amin canım .inşallah bu duyguyu mevlam isteyen herkese tattırır. senin adına çok sevindim . eminim ki bu isyan etmemenin bir sonucudur. sonunda güzel ödülünüde almışsın ne güzel.opuyorumnanaktan
hoşgeldin denizcim . çook sevindim güzel haberlerine bende bugün ikili testimin sonuçlarını aldım şükürler olsun ki hepsi iyi çıktıinşallah her zaman güzel haberlerle geliriz buarayaa.s.
cnm senindemi belli olmadı cinsiyeti.
cnm hadi gözün aydıınn
peki cinsiyeti ile ilgili bişi demedimi
Yok yaa demedi.AAA dedim erkek mi dedim.Denizcim belli olmaz şimdi dedi.16 Haftadayken söyleybilirim dedi.Hemşiresi ile konuştum.Deniz Ayfer hanım 12. haftada söylemez dedi.Ama internetteki linke baktım.Hakikaten çok zor ultrasonda görmek.Belki yarın başka doktora giderimakannehir
canım acele etme bence. banada bir ay gün verdi mafoldumben dayanması zor ama başka doktora gıtmedyı dusunmuyorum bende. bu haftalarda çok yanılma oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?