2010 Nisan Anneleri

ayy bende 12 haftada öğrenirim diye umut ediyrdum yahuu.
çünkü burda arkadşlar 12 ile 13 hafta da öğrendi cinsiyetlerini.
hele bir arkadaşın 11 haftada belli oldu.neyse ben dr accık zorlıyımm bi yüzde versin bari.

arkadaşlar ikili testeki free hcg sonucuna göre tahmin edilebiliyormuş,50 nin altındaysa erkek,50 üzerinde ise kız mış.tabii bu bilimsel bir eşy değil.cinsiyetini doktor söylemiş olan arkadaşların değerleri neydi acaba bakalım tutuyormu?

elifcim hiç üzülme canım benim bi tanıdığım 8 aylıkken apandisti patladı ameliyat oldu2-3 hafta sonrada bebişi doğdu ikiside sağlıklılar şimdi...hiç moralini bozma canım...

aaa evet genelde doğru çıkıyor amavereliniortak

canım benim ki 30 . o zaman erkek mi oluyor :hulya:zemuszemus

ya bide kızlar benim gebeliğim 5 gün geriden geliyor aranızda duyan ve yaşayan varmı bende kan pıhtılaşmasıda var acaba ondanmı oluyor bi yerde okudum yumurtayla muzun bebeğin gelişiminde çok etkiliymiş

5 gün geriden gelmesine sıkılma canım benimde ilk 6 gün gerideydi sata göre doktor ilk başlarda +/- 1 hafta olabilir çok önemli değil demişti..muayene günüm 2 hafta sonra diye geçen hafta başka bir doktora gittim sata göre gerideyiz dedim baktı satı yakalamış dedi:))))yani okadar canını sıkma buna:))))

ELıFCıM ÇOK GEÇMıŞ OLSUN ACıL ŞıFA DıLıYORUM SANA. SAĞLIKLI BıR ŞEKıLDE ATLATIRSIN RAHATSIZLIĞINI ıNŞALLAH. ORTAOKULA GıDERKEN ŞıDDETLı SANCIYLA BENı DE HASTANEYE YATIRMIŞLARDI. APANDıST ŞÜPHESıYLE. 3 GÜN YATTIM NE APANDıST NE DE BAŞKA BıŞEY ÇIKMADI TABURCU OLDUM:) SENDE EN HAFıF ŞEKıLDE ATLATIRSIN UMARIM. BEBıŞıN SANA GÜÇ VERSıN EN KISA ZAMANDA SAĞLIĞINA KAVUŞ ıNŞALLAHopuyorumnanaktan

kızlarr... sitede sorunmu varr.. zaman doldu fln gibi bi yazı çıkıyo arada... anlamadım neysee..

ayşe deniz... gözün aydn canım.. ense kalınlığı normalmiş.. hareketlerini de görmüşsün ohh... ne mutlu sana.. inşallah bu topikteki herkes böyle güzel haberler yazarrabbim nasip eder de...

ayyy dr. cinsiyeti söylemezse ilk işim ikili teste bakmak olcakk.. amaann bende 12 ekimde vercem kanımı.. 1 hafta sonra belli olcaksa... 15 gün fln var daha.. olsun napalım sabrın sonu selametmiş...

aslında varya cidden bişey dicem ben o kadar da merak etmiyodum burdahabire yazılıncadüştü içime bi merak :))))

Yahu kızlar yavaş dicem ama nese kesmeyin siz hızınızı
yetişemiyorum sizeçok acıkmıştım yemek yedim birde bugün
hamileyeken tiksindiğim bişiyi canım istedi ve yedim isim yok tabiki
yoksa dökülüyonuz ortalığa gerçi basit bişiy ama olsun

aslında varya cidden bişey dicem ben o kadar da merak etmiyodum burdahabire yazılıncadüştü içime bi merak :))))

al benden de okadar canım ya bu kızlar beni meraklandırdı
bu kadar erken belli oluyorsa dedim öğrenelim bari çatlama noktasında değilim
ama yakında olucam galba ama 23 ekimden önce gitmem mümkün değillmaz:

canım gözünaydın çok sevindim:))darısı başımıza inşallah:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…