Kizlarrr canim cik SIKKIN dün doktordaydim doktor benim sikayetlerime göre apandistden süphelendi ve belki ameliyat ya ben napicagim simdi hem hamiellik hem apandist moralim cok bozuk korkuyorum ama sag kasigimdaki agrida beni korkutuyor ya patlarsa diye bugünde ev doktorumuza gidecegim bakalim o ne diyecek
arkadaşlar ikili testeki free hcg sonucuna göre tahmin edilebiliyormuş,50 nin altındaysa erkek,50 üzerinde ise kız mış.tabii bu bilimsel bir eşy değil.cinsiyetini doktor söylemiş olan arkadaşların değerleri neydi acaba bakalım tutuyormu?
arkadaşlar ikili testeki free hcg sonucuna göre tahmin edilebiliyormuş,50 nin altındaysa erkek,50 üzerinde ise kız mış.tabii bu bilimsel bir eşy değil.cinsiyetini doktor söylemiş olan arkadaşların değerleri neydi acaba bakalım tutuyormu?
canım benim ki 30 . o zaman erkek mi oluyor :hulya:zemuszemus
cnm erkek görünüyor 30 ise bakalım tutacakmıŞeniz
ya bide kızlar benim gebeliğim 5 gün geriden geliyor aranızda duyan ve yaşayan varmı bende kan pıhtılaşmasıda var acaba ondanmı oluyor bi yerde okudum yumurtayla muzun bebeğin gelişiminde çok etkiliymiş
içimden kız geçiyor ama tabi önce sağlıklı olması oğluşum olursada çok sevinirim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ikili testtekine göre mi
cnm 100% değil zaten ama genelde tutuyormuş allah gönlüne göre versin tatlım hayırlı sağlıklı olsun inşallah.
aslında varya cidden bişey dicem ben o kadar da merak etmiyodum burdahabire yazılıncadüştü içime bi merak :))))
Yok yaa demedi.AAA dedim erkek mi dedim.Denizcim belli olmaz şimdi dedi.16 Haftadayken söyleybilirim dedi.Hemşiresi ile konuştum.Deniz Ayfer hanım 12. haftada söylemez dedi.Ama internetteki linke baktım.Hakikaten çok zor ultrasonda görmek.Belki yarın başka doktora giderimakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?