Merhaba ben yeni üye oldum 11 haflık hamileyim sizler gibi nisan annesiyim
a.s. hoşgeldin canım...
yemek yedim uyudum geldim valla kızlar daha iyiyim sanki....yoksa dermanım yoktu,inşlh üç ayın sonunda bu yorgunlukta geçer,hamile olduğumu anlarım...
Hepİnİze teŞekÜr
benİm bİr sorum olacak 2 lİ test nezaman yapılması gerekİr
Hepİnİze teŞekÜr
eeee ruzencim bügün ne çektirecen canımızı bakem.naniknanik
şöyle bulunur cinsten olsunda zorlanmayalım.cokacimcoook
hadi dök bizi gene ortalığadelikafaduldendelikafadulden
hehe:)))) yok anam yok ben almıyım,ortalık fena halde karıştı toparlaması uzun sürdü,ben daha ağzımı açarmıyım.....benim canım zaten bişi çekmiyo düşünüyorum aklıma gelmiyo,kocacık azcık koştursa,tatlı ve meyve hiç sevmiyorum.....ama bu aralar süt yapcak şeylere dadandım,ondanmıdır bilmem canım göğüsler yangın yeri oldu maşallah,kaşınıyo çatlıycak demek....zaten şişko olcam biliyom göğüslerde giderse yandım ben.....:çok üzgünüm:
Hepİnİze teŞekÜr
hehe:)))) yok anam yok ben almıyım,ortalık fena halde karıştı toparlaması uzun sürdü,ben daha ağzımı açarmıyım.....benim canım zaten bişi çekmiyo düşünüyorum aklıma gelmiyo,kocacık azcık koştursa,tatlı ve meyve hiç sevmiyorum.....ama bu aralar süt yapcak şeylere dadandım,ondanmıdır bilmem canım göğüsler yangın yeri oldu maşallah,kaşınıyo çatlıycak demek....zaten şişko olcam biliyom göğüslerde giderse yandım ben.....:çok üzgünüm:
ayy sorma memişler çoştu benimkiler zati ilk hamileliğimden antrenmanlı çatlak ve sonuk balonlarım benim.zemuszemusbakalım daha ne kadar yarılacaklar çok merak ediyorum birazdaha çatlarlarsa artık dökülür benim memişler.:içelim:
canım benim karnımda memelerde çok kaşınıyor.sen ne kullanıyosun*ben bebek yağı kullanıyorum.
ÇarŞaba gÜnÜ dr gİttİm ultrasona baktı durumu İyİ İkİlİ test yapıyoruz Şuan dedİ kan tahlİlİ İstemedİ 1 ay sonra kontrole gel dedİ
ben yağ karışımı kullanıyorum canım tarifi daha önceki sayfalarad vermiştim,birde kakao yağı kremi kullanırum,bebe yağı tüğlenme yapabiliyor çünkü lekenmeyide önlemiyor ayrıca .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?