2010 Nisan Anneleri

yemek yedim uyudum geldim valla kızlar daha iyiyim sanki....yoksa dermanım yoktu,inşlh üç ayın sonunda bu yorgunlukta geçer,hamile olduğumu anlarım...

yemek yedim uyudum geldim valla kızlar daha iyiyim sanki....yoksa dermanım yoktu,inşlh üç ayın sonunda bu yorgunlukta geçer,hamile olduğumu anlarım...

hoşgeldin şekerim. oh ne güzel uyuma imkanın varsa. bende bu akşam hemen uyumayayım diyorum . şöyle dokuza kadar oturayım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 .

eeee ruzencim bügün ne çektirecen canımızı bakem.naniknanik
şöyle bulunur cinsten olsunda zorlanmayalım.cokacimcoook
hadi dök bizi gene ortalığadelikafaduldendelikafadulden

hehe:)))) yok anam yok ben almıyım,ortalık fena halde karıştı toparlaması uzun sürdü,ben daha ağzımı açarmıyım.....benim canım zaten bişi çekmiyo düşünüyorum aklıma gelmiyo,kocacık azcık koştursa,tatlı ve meyve hiç sevmiyorum.....ama bu aralar süt yapcak şeylere dadandım,ondanmıdır bilmem canım göğüsler yangın yeri oldu maşallah,kaşınıyo çatlıycak demek....zaten şişko olcam biliyom göğüslerde giderse yandım ben.....:çok üzgünüm:

ayy sorma memişler çoştu benimkiler zati ilk hamileliğimden antrenmanlı çatlak ve sonuk balonlarım benim.zemuszemusbakalım daha ne kadar yarılacaklar çok merak ediyorum birazdaha çatlarlarsa artık dökülür benim memişler.:içelim:

canım benim karnımda memelerde çok kaşınıyor.sen ne kullanıyosun*ben bebek yağı kullanıyorum.

valla kaşımıyorum kaşındıkça çatlarmış,doğrumu acaba,kahverengi kısım genişledi rengi biraz koyuldu sanki,üstü tomucuk gibi oldu,ben biraz uçalradn yana sıkıntılıyım,öle kocaman değil ufak inşlh bebişe sorun olmaz....

ÇarŞaba gÜnÜ dr gıttım ultrasona baktı durumu ıyı ıkılı test yapıyoruz Şuan dedı kan tahlılı ıstemedı 1 ay sonra kontrole gel dedı

canım benim karnımda memelerde çok kaşınıyor.sen ne kullanıyosun*ben bebek yağı kullanıyorum.

ben yağ karışımı kullanıyorum canım tarifi daha önceki sayfalarad vermiştim,birde kakao yağı kremi kullanırum,bebe yağı tüğlenme yapabiliyor çünkü lekenmeyide önlemiyor ayrıca .....

ÇarŞaba gÜnÜ dr gİttİm ultrasona baktı durumu İyİ İkİlİ test yapıyoruz Şuan dedİ kan tahlİlİ İstemedİ 1 ay sonra kontrole gel dedİ

ense kalınlığına bakmıştır. bazı dr. lar istemiyo zaten kan. ama 3 lü de vereceksin.

ben yağ karışımı kullanıyorum canım tarifi daha önceki sayfalarad vermiştim,birde kakao yağı kremi kullanırum,bebe yağı tüğlenme yapabiliyor çünkü lekenmeyide önlemiyor ayrıca .....

canım kakao yağı pis kokmuyomu sana*birde kıyafetine bulaşmıyomu,memelerede kullanıyomusun*ay ne kadar soru sordum yaw ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…