2010 Nisan Anneleri

canım kakao yağı pis kokmuyomu sana*birde kıyafetine bulaşmıyomu,memelerede kullanıyomusun*ay ne kadar soru sordum yaw ......

canım kakao yağının kremi olduğu olduğu kesinlikle bulaşmıyor,bunu sabahları kullanıyourm ve kokusu aynen çikolata gibi,ye beni diyo....göğüslerde de kullanıyorum çünkü çatlamay karşı birebir,inanılmaz etkisi var,yaptığım yağ karışımını ise gece yatarken kullanıyrum onuda cilt hemen emdiği için pek bi bulaşmıyor,o karşım zaten harika kokuyo cildinde kalıyo kokusu....sor güzelim ben alışkınım,hergün elli tane kadına bunlarla ilgili şeyler anlatıyorum,kimi yanlış biliyo kimi doğru,hepimizin ortak sorunu bunlar aklınada başka bişi varsa sorabilirisn canım ...elimden geldiğince cevaplarım..

nihayet bitirebildim geçmişi okumayı herkese merhaba bende bugün gidip bebişini görenlerdenim. çokşükür herhangi bi problem yok bebişte gayet sağlıklı ense kalınlığı gayet normal ikili test için kan verdim ama canımı sıkan şey hamile kaldığımdan beri tansiyonum biraz yüksek çıkıyor bu da ilerde sorun olabiirmiş ki benim normalde tansiyonum 10/5 en fazla 11/6 olurdu onun için tansiyon takibine başlıycaz bu arada sağlık ocağına da kaydımı yaptırdım nihayet hazır işten izin almışken.

yemek yedim uyudum geldim valla kızlar daha iyiyim sanki....yoksa dermanım yoktu,inşlh üç ayın sonunda bu yorgunlukta geçer,hamile olduğumu anlarım...

canım benim yaaa.Valla uyuyanlara yatanlara gıpta ile bakıyorum.Keşke bende yatabilsem uyuyabilsem.Ama nerde malesef ki çalışıyorum.Hiç istemiyorum vallahi:gitme:

bebişi gördüğüne ve iyi haberler getirmene çok sevindim canım darısı başımıza....

canım yanlış hatırlamıyosam aktardın dimi*bu kakao yağının kremini aktarlardan mı alabiliriz yoksa eczanedenmi*sen böyle sor de ben sorarım sana sürekli : )

canım benim yaaa.Valla uyuyanlara yatanlara gıpta ile bakıyorum.Keşke bende yatabilsem uyuyabilsem.Ama nerde malesef ki çalışıyorum.Hiç istemiyorum vallahi:gitme:

valla canım kendime biraz ortam yarattım galiba,yoksa benimde fırsatım olmuyo bu gidişle eleman almak zorunda kalıcam buda eşime yarıycak üffff valla sıkıyorum dişimi idare ediyorum,son aylarda baklaım nası olcak....benneyaptımki

gözün aydın canım.inşallah test sonucunda iyi çıkar.bizim doktorumuz ense kalınlığına bakıyor,normalse kan tahlili yapmıyor.sonraki zamanda 3 lü test yapıyor.tansiyon için beslenmede bişeyler söyledimi doktorun.tuz dan uzak dur falan gibi.......bende bebeğimi görmek istiyorum yaa.10 gün var daha...

canım yanlış hatırlamıyosam aktardın dimi*bu kakao yağının kremini aktarlardan mı alabiliriz yoksa eczanedenmi*sen böyle sor de ben sorarım sana sürekli : )

sor güzelim ne demek,her yerden alabilirsin aktarda olur eczanede,yeterki markasına bak güvenilir olsun ve içeriğini oku kimyasal madde olmasın benim kullandığımın içinde kimyevi madde ve alkol yok mesela,oyuzden yağ karışımıda secebilirsin oda çok etkili,sana kalmış...

meraba kızlar bende biraz uyudum yeni geldim ama hala uykum var sormayın ikili testimin sonucu normal çıkmış doktorum öyle demiş eşime şükürler olsun artık folbiolu kullanmayacakmışımelevit diye bir ilaç yazmış ondan kullancakmışım bakalım hayırlısı hala esniyorum yaa uykum var bu arada bhcg benim62 çıkmış 50 üzeri olunca kız oluyomuş banada kız demişti bakalım hayırlısı artık

ya canım marka yazamaz mısın*ben hamile kaldıktan sonra göbekte çok kıllanma oldu.birde saçım ok dökülüyodu.saçımın dökülmesi azaldı biraz.eeee bana bi tavsiyede bulunursan çok sevinirim hani

ilke nurcuğum senin test sonucun çıktı sanırım değerlerini bir yazarmızın eğer yanındaysa canım

evet budebe tansiyon için tuzdan uzak durmam lazım ama zaten çubuk kraker dışında doğru düzgün bişey yiyemedim 3 ay boyunca yeni yeni çorba falan içiyorum çubuk kraker bile yapmış olabilirmiş artık çok fazla dikkat edicem

uykucu seni bende nerde diyodum seni.acaba dedim doktora sonuç göstermeye mi gitti.iyi ıktığına sevindim canım.bende çok merak ediyorum.kız annesi mi olcak benim arkadaşım.bak benim oğlum olursa isterim kızını.zati yakınız birbirimize.düğün yapması da kolay olur

inşallah atlatırsın.dikkat et canım.

eve gitmek istiyorum uyuklamak istiyorum yoruldum offfff,
kızlar çatlak kremine başladınızmı ben başladım kaşıntılar başlamıştı
kullanalı geçti baya para verdim ama işe yaradı sanırım

selam kızlar ben geldim nasılsınız ii siniz inş
zeyracım hayıyırlı olsun canı allah kucağına almayı nasip esin
budebe boşver be bu kocaları valla benimkide aynı sanki biz hamile kldığımızda onların hormonları değişiyo valllakaydirigubbakcemile3
iki kedili deli geçmiş olsun canım valla senin mutlaka dr a görünmen lazım bitki çaylarıyla geçmez daha kötü olmadan dr a git günde iki tane alabilirsin minoset dr izin veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…