canım kakao yağı pis kokmuyomu sana*birde kıyafetine bulaşmıyomu,memelerede kullanıyomusun*ay ne kadar soru sordum yaw ......
Merhaba ben yeni üye oldum 11 haflık hamileyim sizler gibi nisan annesiyim
yemek yedim uyudum geldim valla kızlar daha iyiyim sanki....yoksa dermanım yoktu,inşlh üç ayın sonunda bu yorgunlukta geçer,hamile olduğumu anlarım...
nihayet bitirebildim geçmişi okumayı herkese merhaba bende bugün gidip bebişini görenlerdenim. çokşükür herhangi bi problem yok bebişte gayet sağlıklı ense kalınlığı gayet normal ikili test için kan verdim ama canımı sıkan şey hamile kaldığımdan beri tansiyonum biraz yüksek çıkıyor bu da ilerde sorun olabiirmiş ki benim normalde tansiyonum 10/5 en fazla 11/6 olurdu onun için tansiyon takibine başlıycaz bu arada sağlık ocağına da kaydımı yaptırdım nihayet hazır işten izin almışken.
canım kakao yağının kremi olduğu olduğu kesinlikle bulaşmıyor,bunu sabahları kullanıyourm ve kokusu aynen çikolata gibi,ye beni diyo....göğüslerde de kullanıyorum çünkü çatlamay karşı birebir,inanılmaz etkisi var,yaptığım yağ karışımını ise gece yatarken kullanıyrum onuda cilt hemen emdiği için pek bi bulaşmıyor,o karşım zaten harika kokuyo cildinde kalıyo kokusu....sor güzelim ben alışkınım,hergün elli tane kadına bunlarla ilgili şeyler anlatıyorum,kimi yanlış biliyo kimi doğru,hepimizin ortak sorunu bunlar aklınada başka bişi varsa sorabilirisn canım ...elimden geldiğince cevaplarım..
canım benim yaaa.Valla uyuyanlara yatanlara gıpta ile bakıyorum.Keşke bende yatabilsem uyuyabilsem.Ama nerde malesef ki çalışıyorum.Hiç istemiyorum vallahi:gitme:
nihayet bitirebildim geçmişi okumayı herkese merhaba bende bugün gidip bebişini görenlerdenim. çokşükür herhangi bi problem yok bebişte gayet sağlıklı ense kalınlığı gayet normal ikili test için kan verdim ama canımı sıkan şey hamile kaldığımdan beri tansiyonum biraz yüksek çıkıyor bu da ilerde sorun olabiirmiş ki benim normalde tansiyonum 10/5 en fazla 11/6 olurdu onun için tansiyon takibine başlıycaz bu arada sağlık ocağına da kaydımı yaptırdım nihayet hazır işten izin almışken.
canım yanlış hatırlamıyosam aktardın dimi*bu kakao yağının kremini aktarlardan mı alabiliriz yoksa eczanedenmi*sen böyle sor de ben sorarım sana sürekli : )
kızlar 2 li test için kan veriliyor yaa aç karnına mı tok karnınamıydı acaba
sor güzelim ne demek,her yerden alabilirsin aktarda olur eczanede,yeterki markasına bak güvenilir olsun ve içeriğini oku kimyasal madde olmasın benim kullandığımın içinde kimyevi madde ve alkol yok mesela,oyuzden yağ karışımıda secebilirsin oda çok etkili,sana kalmış...
kızlar 2 li test için kan veriliyor yaa aç karnına mı tok karnınamıydı acaba
meraba kızlar bende biraz uyudum yeni geldim ama hala uykum var sormayın ikili testimin sonucu normal çıkmış doktorum öyle demiş eşime şükürler olsun artık folbiolu kullanmayacakmışımelevit diye bir ilaç yazmış ondan kullancakmışım bakalım hayırlısı hala esniyorum yaa uykum var bu arada bhcg benim62 çıkmış 50 üzeri olunca kız oluyomuş banada kız demişti bakalım hayırlısı artık
evet budebe tansiyon için tuzdan uzak durmam lazım ama zaten çubuk kraker dışında doğru düzgün bişey yiyemedim 3 ay boyunca yeni yeni çorba falan içiyorum çubuk kraker bile yapmış olabilirmiş artık çok fazla dikkat edicem
ÇarŞaba gÜnÜ dr gİttİm ultrasona baktı durumu İyİ İkİlİ test yapıyoruz Şuan dedİ kan tahlİlİ İstemedİ 1 ay sonra kontrole gel dedİ[/QUOTE
test sonucuda inş ii çıkar canım
ALLAH HEPİMİZİN BEBEĞİNİ SAĞLIKLA KUCĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN
bu arada ben ii oldum kocişe biraz ufalattım boynumu tansiyon dengesiz olunca enseden ağrı yapıyo benim hamilelikten öncede tansiyonum çok düşüktü 10 -6 şimdi de yemek yiyemiyom mide bulantısı oluyo diye bide şekerli tatlı hiç bişey yiyemiom kan şekrim düşüyo sonrada tansiyonum böle olursa yandım valla 9 ay hiç geçmez zaten şimdiye kadar fazla mde bulantısı yoktu yeni başladı ilk hamileliğimde 9 ay sürmüştü bunda inş öle olmaz yoksa yandım 80 kiloyum 60 a düşerim artık hamilelikten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?