2010 Nisan Anneleri

ya canım marka yazamaz mısın*ben hamile kaldıktan sonra göbekte çok kıllanma oldu.birde saçım ok dökülüyodu.saçımın dökülmesi azaldı biraz.eeee bana bi tavsiyede bulunursan çok sevinirim hani

canım özelden yazdım bi bakarsın sanırım marka ismi burda yazmak yanlış olur....

ayy canım tansiyon yükseliğide çok kötü yaa benimde düşüyobenimde sürekli düşerdi hamilelikten önce şimdi dahada düşyo yüksek oldumu ilaç veriyo ağer yoluna sen sokamazsan hiç tuzlu yememen lazım ablamda senin gibiydi zeytin tuzlu diye suya koyar öle yerdi canı turşu çekerdi 1yada 2tane en fazla yedi tuz rejimi yaptı nlayacağın

azönce bi müşterim geldi kızlar hamile,oda süt içemiyormuş doktoru ona ceviz yemesini önermiş nekadar doğru sizce ceviz sütün yerini tutarmı ben pek anlamadım ilk kez duyuyorum,yoğurt peynir dese nese.....CADIARZU

ceviz bende ilk duydum ceviz ağır bişe bi avuç yense günde yeterli olurmuki. cevizle sütün değeri birmi şimdi. bende süt içemiodum ama hamile kaldımda beri içiom. içine dut pekmezi atıorum şeker yerine direk kafaya dikiom. nefes almadan.

günde bi kaç tane yendiğini biliyorum,ama süt gecekten benim için kvus oldu hamilelikte normalde iki günde bir içerdim gaz yapmazdı,ama şimdi gaz yapyo rahatsız ediyo,ölüyorum doktorum bırak dedi onun yerine evde kendin yoğurt yap dedi aynıymış,yoksa sütü ok severim ben,bayılırım....

Kızlar ben çok fena hasta oldum galiba.ınanılmaz terliyorum boğaz ağrısı burun tıkalı halsizlik çok fenayım.Ne oldu böyle yaaa

Kızlar ben çok fena hasta oldum galiba.İnanılmaz terliyorum boğaz ağrısı burun tıkalı halsizlik çok fenayım.Ne oldu böyle yaaa

dikkat et kendine bebişin var geceleri çok soğuk oluo yatarken sıcak tut ben yorganla yatıorum. ayağın hep sıcak olsun üşütme kendini. doktorunu ara bişeer önerebilir ilaç kullanamadığımız için.

tamam canım ne demek vermezmiyim senein oğlıuşun olursa canım yandaki komşum gelmişti o yüzden yeni cvb verebildim canım benimŞeniz

aynen benide çok fena rahatsız etti. ben içemiom die eşim hem kendine hem bana sabahları ısıtıodu oda çok rahatsız olmş her sabah içmekten. gaz yapıo gerçekten çok rahatsız edio.

Kızlar ben çok fena hasta oldum galiba.İnanılmaz terliyorum boğaz ağrısı burun tıkalı halsizlik çok fenayım.Ne oldu böyle yaaa

kızlar ne oldu böle hepimize hepimiz bi hastalıktır yakalandık vallahi,çok geçmiş olsun canım,ama terlemen iyidir çabuk atarsın bence bahtaniyenin altına gir iyice terle,vücdun ağrıyosa vede ateşin varsa kekik yağı ile masaj yap yat ağrıyı alır ve terletir,bide ıhlamur iç canım ya ....boğaz ağrısına sirke ile gargara çok iyi geliyor canım...

aman ayşe_denizciğim hasta olmayalım ya ilaç kullanamıyoruzki biz geçmiş olsun genede
allah şifa versin...

kızlar çatlak kremi diyorum okumuyormusunuz.kızıyorum ama

12 haftamız bitti ama daha 1 bardak içmiş değilim ağzıma alıyom midem bulanıyo içemiyom çıkarıyom bütün yediklerimi aç olsam biile safranı çıkarıyom ceviz çok iimş ben yiyorum bide tam mevs,mi taze taze çıkmış çocuğun beyin gelişimi için çok faydalıymış badem çok yiyorum ben yaa cevizde yiyom ama .
allah hastalıktan korusun sıcaklık farkı oluyo yaa bi sıcak bı soğuk hep ondan kendimizi koruyamıyoz

eee hepimiz toplu halde aynı topiğe giriyoruz bulaşmıştır.zemuszemusdelikafaduldendelikafadulden
bende çok hastayım grip:bbo:

bende bıldırcın yumurtası süte katıorum kaşar peyniri aşırı tüketiyorum ama yararları varmı bilmem. şimdi çok zararlı bişe ama patates kızarttım napim arada kaçıo. ikinci ayda aşırı incir tüketiodum nerdeyse hergün bi tabak dolusu yerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…