ya canım marka yazamaz mısın*ben hamile kaldıktan sonra göbekte çok kıllanma oldu.birde saçım ok dökülüyodu.saçımın dökülmesi azaldı biraz.eeee bana bi tavsiyede bulunursan çok sevinirim hani
nihayet bitirebildim geçmişi okumayı herkese merhaba bende bugün gidip bebişini görenlerdenim. çokşükür herhangi bi problem yok bebişte gayet sağlıklı ense kalınlığı gayet normal ikili test için kan verdim ama canımı sıkan şey hamile kaldığımdan beri tansiyonum biraz yüksek çıkıyor bu da ilerde sorun olabiirmiş ki benim normalde tansiyonum 10/5 en fazla 11/6 olurdu onun için tansiyon takibine başlıycaz bu arada sağlık ocağına da kaydımı yaptırdım nihayet hazır işten izin almışken.
ceviz bende ilk duydum ceviz ağır bişe bi avuç yense günde yeterli olurmuki. cevizle sütün değeri birmi şimdi. bende süt içemiodum ama hamile kaldımda beri içiom. içine dut pekmezi atıorum şeker yerine direk kafaya dikiom. nefes almadan.
Kızlar ben çok fena hasta oldum galiba.İnanılmaz terliyorum boğaz ağrısı burun tıkalı halsizlik çok fenayım.Ne oldu böyle yaaa
uykucu seni bende nerde diyodum seni.acaba dedim doktora sonuç göstermeye mi gitti.iyi ıktığına sevindim canım.bende çok merak ediyorum.kız annesi mi olcak benim arkadaşım.bak benim oğlum olursa isterim kızını.zati yakınız birbirimize.düğün yapması da kolay olur
günde bi kaç tane yendiğini biliyorum,ama süt gecekten benim için kvus oldu hamilelikte normalde iki günde bir içerdim gaz yapmazdı,ama şimdi gaz yapyo rahatsız ediyo,ölüyorum doktorum bırak dedi onun yerine evde kendin yoğurt yap dedi aynıymış,yoksa sütü ok severim ben,bayılırım....
Kızlar ben çok fena hasta oldum galiba.İnanılmaz terliyorum boğaz ağrısı burun tıkalı halsizlik çok fenayım.Ne oldu böyle yaaa
selam kızlar ben geldim nasılsınız ii siniz inş
zeyracım hayıyırlı olsun canı allah kucağına almayı nasip esin
budebe boşver be bu kocaları valla benimkide aynı sanki biz hamile kldığımızda onların hormonları değişiyo valllakaydirigubbakcemile3
iki kedili deli geçmiş olsun canım valla senin mutlaka dr a görünmen lazım bitki çaylarıyla geçmez daha kötü olmadan dr a git günde iki tane alabilirsin minoset dr izin veriyor
canım rabbim inşallahah hepimizin bebişlerini sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eğler inşallah teyzesi çok saol canım benimÇarŞaba gÜnÜ dr gİttİm ultrasona baktı durumu İyİ İkİlİ test yapıyoruz Şuan dedİ kan tahlİlİ İstemedİ 1 ay sonra kontrole gel dedİ[/QUOTE
test sonucuda inş ii çıkar canım
ALLAH HEPİMİZİN BEBEĞİNİ SAĞLIKLA KUCĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN
bu arada ben ii oldum kocişe biraz ufalattım boynumu tansiyon dengesiz olunca enseden ağrı yapıyo benim hamilelikten öncede tansiyonum çok düşüktü 10 -6 şimdi de yemek yiyemiyom mide bulantısı oluyo diye bide şekerli tatlı hiç bişey yiyemiom kan şekrim düşüyo sonrada tansiyonum böle olursa yandım valla 9 ay hiç geçmez zaten şimdiye kadar fazla mde bulantısı yoktu yeni başladı ilk hamileliğimde 9 ay sürmüştü bunda inş öle olmaz yoksa yandım 80 kiloyum 60 a düşerim artık hamilelikten sonra
canımöncelikle geçmiş olsun dikkat et kendine bitanem bu arada testin güzel çıkmış maşallah canıma.s.
kızlar çatlak kremi diyorum okumuyormusunuz.kızıyorum ama
kızlar çatlak kremi diyorum okumuyormusunuz.kızıyorum ama
kızlar ne oldu böle hepimize hepimiz bi hastalıktır yakalandık vallahi,çok geçmiş olsun canım,ama terlemen iyidir çabuk atarsın bence bahtaniyenin altına gir iyice terle,vücdun ağrıyosa vede ateşin varsa kekik yağı ile masaj yap yat ağrıyı alır ve terletir,bide ıhlamur iç canım ya ....boğaz ağrısına sirke ile gargara çok iyi geliyor canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?