nazcığım çatlak kremi ben kullanmıyorum acaba kullansammı ya:uhm:
canım özelden yazdım bi bakarsın sanırım marka ismi burda yazmak yanlış olur....
ben bebe yağı ve kakao yağı kullanıyorum şimdilik. krem almadım.
bence kullan zeyracım ya,üçüncü aydan itibaren genişlemeye başladık çatlaklar oluşacak yavaş yavaş,onun için başla canım sende istersen,hem cildin nemlenmiş olur....
bilmiyorumki arkadaşım bende daha önce hamile olmuş arkadaşlardan öğrendim. çok iyi geldiğini söylediler. hem doğal daha sağlıklıdır bence.bende göğüs ve karın bölgeme bebeyağı kullanıyorum. yeterli olur mu ki?
anne olanlar beni anlar yeni annelerde doğumdan sonra alar eşime diyodum ki ilk doğum yaptığımda her tarafım deforme oldu ya mahvoldum gittim diyodum tabii bana morel olsun diye sen bana aslan gibi bi evlat verdin baksana n kadar güzel boşver ben herşeydem memenunum diyodu şimdi soruyom valla diyo ben morel diye değil gerçekleri söledim diyo
gebelikte sol tarafa yatmak daha iyimiş doğrumu arkadaşlar bu konuda bilgisi olan varmı. ben sağ tarafa dönük yatarım sola alışamam.
gebelikte sol tarafa yatmak daha iyimiş doğrumu arkadaşlar bu konuda bilgisi olan varmı. ben sağ tarafa dönük yatarım sola alışamam.
doğru. ben de internette bi doktorun sitesind okudum. gebeliğin ileri evrelerinde sola yatcaz. zaten yüzüstü, sırt üstü hayal.
ben sırt üstü yatıorum bebişe bi zararı oluomudur acaba kiii??
bence kullanmalısın biz önlem alalımda gerisi bünyeye kalmış bişiy benim annem 3nazcığım çatlak kremi ben kullanmıyorum acaba kullansammı ya:uhm:
ne kullanıyorsun canım ya özelden yazsana benim kremin adını verimi bilmiyorum dakızma güzelim okudum da cevap yazamadım müşterim geldi,ben kullanyorum canım,şimdiden kaşıntım başladı bide benim karnım çok genişledi ondan...
canım benim teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?