2010 Nisan Anneleri

nazcığım çatlak kremi ben kullanmıyorum acaba kullansammı ya:uhm:

bence kullan zeyracım ya,üçüncü aydan itibaren genişlemeye başladık çatlaklar oluşacak yavaş yavaş,onun için başla canım sende istersen,hem cildin nemlenmiş olur....

bence kullan zeyracım ya,üçüncü aydan itibaren genişlemeye başladık çatlaklar oluşacak yavaş yavaş,onun için başla canım sende istersen,hem cildin nemlenmiş olur....

o zaman kullanmaya başlayayım desene canım benim karnımda kaşınmaya başlamıştı bu aralar ne tür yağlar kullanıyosunuz canımfisfisfis

valla kızlar bişey diyeyimmi hamile klıp doğum yapmış ve hiç çatlağı olmamış insanlara bayılıyom bide hiç bişey kullanmadım diyolar ben hiç görmedim ama işte benim ilk hamileliğimde bebeyağı kullandım badem yağı kullandım vazelin dediler onuda kullandım dr um bi yağ vermişti onuda kullandım karnımın içide geniş çok çıkmadı ama yinede çatlağım oldu fazla değil ama göğsüme hiç sürmedim hiç olmadı

anne olanlar beni anlar yeni annelerde doğumdan sonra alar eşime diyodum ki ilk doğum yaptığımda her tarafım deforme oldu ya mahvoldum gittim diyodum tabii bana morel olsun diye sen bana aslan gibi bi evlat verdin baksana n kadar güzel boşver ben herşeydem memenunum diyodu şimdi soruyom valla diyo ben morel diye değil gerçekleri söledim diyo

valla kocayı geçtim, kilo çatlak benimde sinirimi bozuyo. hoş hayatımda 38 oldum mu onu da hatırlamıyorum ama 15 kilo falan alırsam diye öok korkuyorum.

gebelikte sol tarafa yatmak daha iyimiş doğrumu arkadaşlar bu konuda bilgisi olan varmı. ben sağ tarafa dönük yatarım sola alışamam.

gebelikte sol tarafa yatmak daha iyimiş doğrumu arkadaşlar bu konuda bilgisi olan varmı. ben sağ tarafa dönük yatarım sola alışamam.

doğru. ben de internette bi doktorun sitesind okudum. gebeliğin ileri evrelerinde sola yatcaz. zaten yüzüstü, sırt üstü hayal.

evet canım sol tarafa yatmak daha iyi bitanem internette öyle yazıyodu kan akışı açısından bitanemopuyorumnanaktan

benim eşim hep solda yatardı. bbende yüzümün önünde biri olursa yatamam. attım onu sağa.

nazcığım çatlak kremi ben kullanmıyorum acaba kullansammı ya:uhm:
bence kullanmalısın biz önlem alalımda gerisi bünyeye kalmış bişiy benim annem 3
çocuk doğurmuş normal hele bende olmuş davul gibi ama inanın hiç yok inş anama
benzerim ya:Saruboceq:
kızma güzelim okudum da cevap yazamadım müşterim geldi,ben kullanyorum canım,şimdiden kaşıntım başladı bide benim karnım çok genişledi ondan...
ne kullanıyorsun canım ya özelden yazsana benim kremin adını verimi bilmiyorum da
bu sitede ismi var ama teyzemde kullanmış hiç çatlak yokmuşyerimseniben

kızlar iyi akşamlar ben çıkıyorum

kızlar bide şu var nekadar pahalı ürün kullanılırsa kullanılsın vücut yapısı çok öenmli,kimi insan hiç bişi sürmez ama bi gramda çatlağı olmaz kimiside herşeyi yapmasına rağmen harita gibidir,hepimiz bi şekilde bikaç ürün kullanmaya başladık,sorunumuz hengi marka ise aldığmız ürün kimyasal madde içermemesi....herkez duyduğunu yada doktorunun tavsiye ettiğini kullanacaktır eminim,inşlh az çatlamış bir karın ve göğüsle 9 ayımızı doldururuz......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…