2010 Nisan Anneleri

kimse yokmu kızlar.....çıkmadan bende iki lafın belini kırsaydık azcık.....mirmirmirmir

Günahlara kefarettir gönüldeki keder , niyetler halis olunca ameller olmaz heder. Biraz daha sabreyle neler göreceksin neler , Mevlam ihmal değil , imtihan eder..

Hayırlı cumalar kızlar , biraz geç olsada.. Ben anca eve gelebildim..

hayırlı cumalar canım

hayırlı cumalar canım sanada.....

Barıştık ya işte.aslında hiç inat değilimdir hatta o da hatalı olsa dayanamam gülerim ama bu sefer çok sinie etti beni

Barıştık ya işte.aslında hiç inat değilimdir hatta o da hatalı olsa dayanamam gülerim ama bu sefer çok sinie etti beni

olsun canım çok gerilme,bebişte hissediyo sonra,ben günlük yaptım bitane hergün olmasda yazıyorum çok kızgınsam şikayet ediyoruz babamızı rahatlıyorum,,,,,

hadi gel yiyelim bizde canım.

hehe:)))) sen beni doyuramazsın canım,bide yanımda eşim var allaaahhhh hiç doymayız....düşün ben tombalak bi anneyim,eşim 90 kilo bi adam.....ama neden olmasın menüde ne var diye sormuycam yeni bi katliam çıkmasın......sen kur sofrayı dükkanı kapatıp geliyoz......

kızlarrr hepinize iyi akşamlar öpüyorum,bebişlere iyi bakın....kaydirigubbakcemile5

Hoşgeldiiin..
Ne olsun canım ya haftasonu da geldii oh diyelim bari..

aynen öyle canım iple çektim bugünü
iş çıkışı eşim annemlere gideli gezerek dedi kafamçokkarıştı
hayıııııııııııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben bugünü bu saati iple çektimm
yaticiiimm dedimm kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…