2010 Nisan Anneleri

slm kızlar
ya insan hiç bişi yapmadan otursada yine de yoruluyo yaa.çalışmak böle bişi. neyseki hafta sonu geldi :))

Amin canım.En güzel yaşayan anlar.Allah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsinzemuszemus

Gözün aydın canımmm.:teytey::teytey:

Merhaba ben yeni üye oldum 11 haflık hamileyim sizler gibi nisan annesiyim
Hoşgeldin aramızaa.s.

Alemsin yaa:))

meme başına masaj yaparsanız doğuma kadar hazırlanır canım.

biraz tuzu azaltırsan rahatlarsın arkadaşım.

zeyra budebe işi ucuza getirmeye çalışıyor bak dikkat et:)))))))))))

Kızlar ben çok fena hasta oldum galiba.ınanılmaz terliyorum boğaz ağrısı burun tıkalı halsizlik çok fenayım.Ne oldu böyle yaaa
Grip olacaksın gibiistirahat et canım,geçmiş olsun.
slm kızlar bende geldim.. nasılsınız bakalım nisan annişleri
a.s.hoşgeldin canım.Mide yanması dışında şükür iyiyim sen nasılsın?

Son düzenleme:
yok yok kizlar ben gec geliyom yetisemiyom size valla herseyden mahrum kaliyom
ya gecmisi okumaya kalksam zaten sabah olur :gitme:
bugün hic giremedim cok rahatsizim tek tek kemiklerim agriyo valla ne yapacam bilemedim
ordan kalktim oraya yattim
ama malum insan kayinvalideyle felan oturunca cokta rahat olamiyo
oglumda ancak uyudu girim dedim ama sizin mansallahiniz var
neysi hepinizi öpüyorum
cok sey kaciriyom ama napim sansima küsim artik

ayyy canımm ya kıyamam zor olur gerçektenn ,
kayıvalideyle oturuncaa Allah yardımcın olsunn
çok ta kasma kendini yine de yaa

hoşgeldin.Bişey olmaz takma kafana canım.Sağlık olsun.a.s.
geçmiş olsun

ya herkes hasta. ben evde olduğum için kapmam zor ama şimdi uyardım eşimi öpşme ööle herkesle getirme eve mikrobu. anlamıştır umarım.

Slm nisan annişleri, nasılsınız?
Ben resmen dökülüyorum, dün sabahtan akşama kadar konferansta, bugün işte döküldüm resmen.:1closedeyes:
Kızlar yorulmaktan mı bilmiyorum ama kalçalarım çok ağrıyor? Nette okudum normal bir durumuş. Hiç sizden yaşayanlar oldu mu kalça ağrısı?

ayyy canımm ya kıyamam zor olur gerçektenn ,
kayıvalideyle oturuncaa Allah yardımcın olsunn
çok ta kasma kendini yine de yaa

kasmiyom canimy a o eskidenmis oglumda öyleydim ama simdi nezaman uykum gelirse
yatiyorum vallahi ama tabi tek kendi odamda cünki eve giren cikan belli
olmuyor malum ev kalabalik

hoşgeldin.Bişey olmaz takma kafana canım.Sağlık olsun.a.s.
geçmiş olsun

sagol canim

ya herkes hasta. ben evde olduğum için kapmam zor ama şimdi uyardım eşimi öpşme ööle herkesle getirme eve mikrobu. anlamıştır umarım.

kaydirigubbakcemile3kiz allah iyiligini versin valla gece gece iyi güldüm
bizimkiler disarda öpüsüyoda ondanmi hasta oluyoruz biz kaydirigubbakcemile3

canim nette felan okumadim ama tecrübeyle konusabilirim
evet gayet normal cünki haliyle bebek kendine yer yapmak zorunda ve bizde haliyel genisliyoruz bu kalca ve kasik agrisi yapabilir
bazen derlerya hani kalcam cikti hamilelikte diye oda bundan kaynaklaniyor
öpüyorum

günaydın ve güzel hafta sonları tüm nisan annelerine opuyorumnanaktan

akşam giremedim.. kızımdan fırsat bulamadım pek :))) geçmişi okuyiim azıcık

Merhaba ben yeni üye oldum 11 haflık hamileyim sizler gibi nisan annesiyim
hoşgeldin canım aramıza:hulya: rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin meleklerimizi :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3 delikafadulden amaninnn bunu ben mi yazdım dı ki acaba kaydirigubbakcemile3
bebişinin iyi olmasına sevindim canım.. gözün aydın a.s. tansiyon için de tuzu azaltmanı söylemiş olmalı doktorumopuyorumnanaktan ya beim detam tersi .. öyle bi düşüyo kii.. bayramda o kadar sarma,baklava ve akşam yemeği sonrası bile ölçtüm 7/3 çıktı yaa.. kardeşim de diyo ablaa yaşıyomusun senn.. nabzım düşüyo 50 lere fln... napçam bilemiyorum... bi dahaki sefere bende dr. soriim barii.. sürekli çakır keyif gibi dönüyo dünya kaydirigubbakcemile3
ayyy çok sevinim canımm opuyorumnanaktan herşeyin normal çıkmış gözün aydın :teytey: hıımm 62 ve dr. kız dedii.. kızlarr bu doğru çıkıyo galiba zemuszemus hepimiz için hayırlı evlatlar olmalarını diliyorum.. cinsiyet daha geri plan bence opuyorumnanaktan
Kızlar ben çok fena hasta oldum galiba.İnanılmaz terliyorum boğaz ağrısı burun tıkalı halsizlik çok fenayım.Ne oldu böyle yaaa
geçmiş olsun canımm.. a.s.dikkat et kendine ve bol bol ısınıp dinlen canım opuyorumnanaktan benimde eşim grip.. bende 3 gündür direniyorum resmen... zatiidr. kocana yaklaşma dedii.. kaydirigubbakcemile3 bi ambargo da ben koydum.. çabuk iyileş yada bana yaklaşma diye kaydirigubbakcemile3 :roflol:
bende göğüs ve karın bölgeme bebeyağı kullanıyorum. yeterli olur mu ki?
ahh canımm kızımda o bebe yağını kaç şişe kullandım hiiç bilemiyorum inan.. doğuma gittiğimde karnım 6 aylık gibiydi.. içkarnım genişmiymiş neymiş... ve buna rağmen çok değil ama yine de karnım da göğüslerimde çatlak yanii.. bide eziyet olsun diyeher akşam dakikalarca masaj yaptırıp da eşime sürdürüyodum kaydirigubbakcemile3 o bence insanın bünyesine ve cildine bağlı..
gebelikte sol tarafa yatmak daha iyimiş doğrumu arkadaşlar bu konuda bilgisi olan varmı. ben sağ tarafa dönük yatarım sola alışamam.
ya güzelim bendesola dönük uyumaya çalışıp uyanınca sağdan kalkan biryim... gece rahat edemeyip dönüyorum herhalde.. ama buna da şükürr.. kızımda eşim kollarımı bağlıcağını söylüyodu yatağın iki yanına kaydirigubbakcemile3 çünkü 4-5 aylık hamiş olmama rapmen(pek karnım yoktu o sıralar) yüzüstü dönüyomuşum gece uyurken kaydirigubbakcemile3 hıı canımm sahii bursalıymışsın bi gün köydeyim fln yazmıştın.. denk gelip de soramadım sana.. neresindesin bursanın? ben merkezdeyim.. osmangazi de.. opuyorumnanaktan
benim eşim hep solda yatardı. bbende yüzümün önünde biri olursa yatamam. attım onu sağa.
ayyy aynen bende öylee.. hep yatağın sağında yatarımm.. eşime dönük de uyuyamam.. o sarılır bana:kedi: zemuszemus ama iyi fikirmiş.. bu gece kocişi sağ tarafa şutluyorum :teytey: :roflol:
kıyamam canım benim yaa opuyorumnanaktan bir evladın daha var.. kayınvalidenle beraber yaşıyosun ve hasta olmuşsun.. çok geçmiş olsun canımm.. zor olmalı ama sen rahatını düşün yine de...dinlenmeye çalış bol bolll...opuyorumnanaktan
kızlar ya bişi sorcam ikli testte 50 li bi değer yok bende ne değerine bakıyosunuz bulamadım ben????
canımm .. ben daha yaptırmadım 2li testimi.. daha 1 haftam var ama free hcg diye bir değer varmışş ona bakılıyomuş.. inşallah yanlış hatırlamıyorumdur.. opuyorumnanaktan

kızlarrr dünden kalmacevaplarımı da yazdımm.. bugün okul muhabbetimiz de yokkk... zemuszemus kızım da uyurkeeenn... diyorumm kii bende accık uyuyiimm...kaydirigubbakcemile3 feci uyku bastırdıı :1rolleyes: uyandığımda görüşürzz.... opuyorumnanaktan tabi inşallah bu arada kızım uyanmazz.. :Saruboceq: yada ben tam uykuya dalınca akannehir öptüm hepinizii opuyorumnanaktan

günaydın kızlarrr...nasılsınız.....bebşin cicileriyle geldim ben,ilk fırsatda yüklüycem çünkü daha mama yemedik biz......akşam resimlerini çekerken sevdim kıyafetlerini ne çok şeyi olmuş şimdiden kuzumun sağlıkla gelsn giysin hepsini.....

ya herkez şimdiden ikili test yaptırıvermiş benim doktorum neden bana yapmadı acaba?geçen hafta gitmiştim en son.

ruzenin günaydın canım.şimdiden aldınmı bi çok şey bana alma diolar ya zor tutuyom kendimi valla.bide cinsiyeti belli olsun istiom seninki belli sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…