ruzenin günaydın canım.şimdiden aldınmı bi çok şey bana alma diolar ya zor tutuyom kendimi valla.bide cinsiyeti belli olsun istiom seninki belli sanırım..
günaydınnnnn.....
yok canım nerde daha belli değil,zaten hiçbirini daha ben almadım,bi çorap bile,bunların hepsi hamiş olduğumu duyunca gelen hediyeler zaten bi kısmını koydum şimdiden okadar çok olmuşki.....bu gidişle gerçekten bişi almama gerek olmuycek......
ya arkadaşlar bebişinizle ilgili hiç rüya görüonuzmu ??ben niye hiçbişe görmüom :sinifsinif:
ya arkadaşlar bebişinizle ilgili hiç rüya görüonuzmu ??ben niye hiçbişe görmüom :sinifsinif:
çok geçmiş olsun ilke nur allah acil şifalar versin tatlım a.s.
günaydın kızlarr. ben çok hastayım bugün :gitme: . dün gece sabaha kadar uyuyamadım. grip , boğaz yanması , halsizlik :umursamaz: . bugün zorla işe gelebildim halletmem gereken şeyler vardı ben gelmedende olmuyordu. bir iki saat içinde izin alıp eve gitmeyi düşünüyorum.
günaydın şekerlerr
ruzenin ben bugün sabaha kadar bebiş gördüm rüyamda çok karışık bi rüyaydı ama
günaydın canım çok geçmiş olsun rabbim şifalar versin.....dinlenmen iyi olacak bencede yat ve bol bol terle canım....
sevdalinka07, ilke_nur, mademoiselle_, ruzenin, semmm GÜNAYDIN arkadaşlar.....
hasta olan arkadaşlara da çok geçmiş olsun diyorum ...
sağol bitanem. bana önerebileceğin doğal yöntemler var mı ? ilaç almak istemiyorum kesinlikle :gitme:
işte canlarım bebişimin hediyeleri ,sadece oyuncağı babasıyla biz kazandık,oyuncak makinasından kuzumun ilk oyuncağı çok şirin,......gamyoncuiremsu
sevdalinka07, ilke_nur, mademoiselle_, ruzenin, semmm GÜNAYDIN arkadaşlar.....
hasta olan arkadaşlara da çok geçmiş olsun diyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?