2010 Nisan Anneleri

ruzenin günaydın canım.şimdiden aldınmı bi çok şey bana alma diolar ya zor tutuyom kendimi valla.bide cinsiyeti belli olsun istiom seninki belli sanırım..

yok canım nerde daha belli değil,zaten hiçbirini daha ben almadım,bi çorap bile,bunların hepsi hamiş olduğumu duyunca gelen hediyeler zaten bi kısmını koydum şimdiden okadar çok olmuşki.....bu gidişle gerçekten bişi almama gerek olmuycek......

hımmm ne güzel allah sağlıkla giymesini nasip etsin bebişinin..kaydirigubbakcemile3 bende ekim 20 gibi cinsiyet öğrenmeye gidecem ondan sonra alışveriş kim tutar beni garikaydirigubbakcemile2

ya arkadaşlar bebişinizle ilgili hiç rüya görüonuzmu ??ben niye hiçbişe görmüom :sinifsinif:

günaydın şekerlerr
ruzenin ben bugün sabaha kadar bebiş gördüm rüyamda çok karışık bi rüyaydı ama

günaydın kızlarr. ben çok hastayım bugün :gitme: . dün gece sabaha kadar uyuyamadım. grip , boğaz yanması , halsizlik :umursamaz: . bugün zorla işe gelebildim halletmem gereken şeyler vardı ben gelmedende olmuyordu. bir iki saat içinde izin alıp eve gitmeyi düşünüyorum.

Günaydın kızlar... Nasılsınız hepiniz iyisinizdir umarım... Ben karşıdayım teyzemde pazartesi akşmı ewe geçicem fazla giremiyorum bir selam vereyim dedim... Hepinizi öpüyorum canlarımopuyorumnanaktan

günaydın canım çok geçmiş olsun rabbim şifalar versin.....dinlenmen iyi olacak bencede yat ve bol bol terle canım....

sevdalinka07, ilke_nur, mademoiselle_, ruzenin, semmm GÜNAYDIN arkadaşlar.....

hasta olan arkadaşlara da çok geçmiş olsun diyorum ...

günaydın canım çok geçmiş olsun rabbim şifalar versin.....dinlenmen iyi olacak bencede yat ve bol bol terle canım....

sağol bitanem. bana önerebileceğin doğal yöntemler var mı ? ilaç almak istemiyorum kesinlikle :gitme:

işte canlarım bebişimin hediyeleri ,sadece oyuncağı babasıyla biz kazandık,oyuncak makinasından kuzumun ilk oyuncağı çok şirin,......gamyoncuiremsu

Eklentiler

• $IMG_0115.webp
    10 KB · Görüntüleme: 26
  • $IMG_0116.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 23
  • $IMG_0117.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 29
  • $IMG_0120.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 22
sağol bitanem. bana önerebileceğin doğal yöntemler var mı ? ilaç almak istemiyorum kesinlikle :gitme:

canım ıhlamur,kuşburnu,zencefil içebilirsin bu üçünü bi su bardağı kaynamış suya birer tutam at ve beş dakka demlensin kaynatma,limon ve bal katıp alabilirsin,günde 2 bardak....boğazları yumuşatır,birde ılık ballı süt klasiktir zaten çok sıcak içme ki enfeksiyonlar üremesin daha çok,onlar sıcak ortamda ürüyo çünkü.....vücudunda kırgınlık ve kas ağrın varsada kekik yağı ile kaslarına masaj yapıp sıcak bahtaniyenin altına girersen terlersin ve atarsın bişeyciğin kalmaz canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…