çabuk geçer inşallah canım.Güzel haberlerini alırız.Her güzel haberde mutluluğumuz artıyor.:lepi:kızlar ayın 12 sinde dr.a gidiyorum düşününce çok heycanlanıyorum ya en son 4 hafta önce gitmiştim dr.5 hafta sonra gel demişti çünkü
inanın beklemek o kadar zor geldiki biran önce gelsinde 12 si gidiyim diye bekliyorum 1 haftam kaldı biran önce geçsin:Saruboceq:
hepinize iyi akşamlar,iyi hafta sonları yarın görüşmek üzere öpüyorum....
Geçmiş olsun gülümm.benimde var nedense bir karin agrim bende anlamadim sebebini
mansallahgüzel haberler almana sevindim
kiz bebeg83 sen 93 kiloyu tombalakmi diyon kaydirigubbakcemile3
beni hic görme 100 kaydirigubbakcemile3ay utandim simdi bak hele bide kat kat yag feln of ya neden kiloluyum ben yasenağlama
yosun canım çook teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız bu arada cinsaiyet ne zaman belli olur biliyomusunuz ben dr.a gittiğim zaman 12+5 olucak belli olurmu yoksa erkenmi
olsun canım yaa.. kuzularımızbizimle kucağımızda olsun da doğumdan sonra veririz yine kilolarıı... ben önce zayıflama sonra bebek dedim hep ama eşime ancak 3 ay direnebildimm :kedi: baktım bebiş sakata gelicekk.. hep acabalarla sporda olmadığı için bırakıp tedaviye başladım bende.. allahıma şükürler olsun ki ilk ayda kaldı bebişim :Saruboceq:bebeg83 canım benim gördüm resimlerini maşallah ne güzel zayıflamışsın bende öle tam zayıflıycam derken hamile kaldım mecbur böle tombalak oldum.....olsun kız balık etliyiz biz bölesi daha makbul......(kendimimi kandırıyorum acep).....bide ben gelince o resimde gittiğiniz yere gidek ,bizde çekinelim resim,ayy ben diye böle hayalperestim yaa iki dakkada uçtum valla bursa yollarına
topiğin hayırlı olsun güzelimm.. ama ben oraya resim ekleyemicek... ancak 3-4 ay sonra.. ne biliim kızımda 5. ayda yaptım tüm alışverişini amabunda 6. ayı geçmeden pek bişi almak istemiyorumm... alırsam da ufak tefek şeyler olurr. ekler koyarım ...bilmemki valla,seviyorum işimi,herseyin bi zorluğu oluyor.....bu arad yeni topik açttım bekliyorum kızlar sizleride merak ediyrm bebişlerin cicilerini.....:asigim:
canımm geçen nisanda 92 kiloyla başladığım diyette 79.700 düm en son.. 6 haftalıkken 300 gr. gitmişti.. ama şu son 1 haftadır yiyom valla.. noldu bilmem .. 10 gün sonraki kontrolde görcezz.. ayy kuzum kiloları dert etmeyelim valla.. doğuralım bii veririz el birliğiyle kaydirigubbakcemile5 açarız 2010 nisan anneleri zayıflıyoo diye bi topikk gider kilolarr.. dert etme sen canımm.. ben 98 olduğum günleri de biliyom yanii kaydirigubbakcemile3 yabancı değil bana... kaydirigubbakcemile3kiz bebeg83 sen 93 kiloyu tombalakmi diyon kaydirigubbakcemile3
beni hic görme 100 kaydirigubbakcemile3ay utandim simdi bak hele bide kat kat yag feln of ya neden kiloluyum ben yasenağlama
ayy bende bendee 12 sinde gitçem.. devlet hast. de yapılcak 2li testim sanırımm.. oraya çağırdı doktorum çünküü.. o hafta içi bide özeldeki dr. çağırdı.. 2-3 gün içinde 2 kez görcem kuzumu... zemuszemuskızlar ayın 12 sinde dr.a gidiyorum düşününce çok heycanlanıyorum ya en son 4 hafta önce gitmiştim dr.5 hafta sonra gel demişti çünkü
inanın beklemek o kadar zor geldiki biran önce gelsinde 12 si gidiyim diye bekliyorum 1 haftam kaldı biran önce geçsin:Saruboceq:
iyi akşamlar güzelimm opuyorumnanaktan yarın görüşürüz inş. bebiş.. malum biz kocişle temizlik yapçazz. o süpürürken bilg. başına oturabilirmiyim bilmiyom valla kaydirigubbakcemile3hepinize iyi akşamlar,iyi hafta sonları yarın görüşmek üzere öpüyorum....
sağol cnm ehh sana yetiştik gayri :)sütlü gayfem çok şirin çıkmışsınız,oğluşunuda Allah bağışlasın,göbüşte baya çıkmış seninde,severim ben kuzucuğumuzu....
ahh canım yaa çok zor bu gaz sancısı kıss ikanamıyom bile sancıdan :)benimde öle gayfem ya arada bi vuruyor öfffff atim kendimi yere diyom
bizim müdür gülüyor bana soda içdim şimdi yemek dokundu biraz
yemekden de tiksindim artık aman ne olacak böle yaaaa:gitme:
allahımın gücüne ggitmesin :Saruboceq:
zeyracım evet canım sen biraz abarttın ama tabikide hepimiz evhamlıyız malesef
ben ilk haftalarımı hatırlıyorumda işden çıkıyordum nerdeyse:sinifsinif:
amin tatlım inşallahsütlü gayfem çok şekersin yaa maşallah oğlunda çok şeker allah ikinci bebeğinide kucağına alıp resim çektirmeyi nasip etsin
benimde var nedense bir karin agrim bende anlamadim sebebini
cok tatli gözüküyon canim oglunu allah bagislasin insallah ikisiyle birde
resim cekmeyi nasip etsin yaradanim
canım amiinn cümlemzinkini bağışlasın.kııss edit yap ta sil bari fotoyu.
mansallahgüzel haberler almana sevindim
[
pardon sütlü ya alinti yapmisim salak gibi :sinifsinif:
Merhabalar kızlar
iyi akşamlar
olsun canım yaa.. kuzularımızbizimle kucağımızda olsun da doğumdan sonra veririz yine kilolarıı... ben önce zayıflama sonra bebek dedim hep ama eşime ancak 3 ay direnebildimm :kedi: baktım bebiş sakata gelicekk.. hep acabalarla sporda olmadığı için bırakıp tedaviye başladım bende.. allahıma şükürler olsun ki ilk ayda kaldı bebişim :Saruboceq:
canımm bende o resimdeki yeri diyodum sana heykelde diye.. orası hakiki is...... yapılan yer işte.. giderizz kuzumm.. bak yosuncum da geli,yooo... yaza gelin kııı. gideriz bebişlerle...kaydirigubbakcemile5
topiğin hayırlı olsun güzelimm.. ama ben oraya resim ekleyemicek... ancak 3-4 ay sonra.. ne biliim kızımda 5. ayda yaptım tüm alışverişini amabunda 6. ayı geçmeden pek bişi almak istemiyorumm... alırsam da ufak tefek şeyler olurr. ekler koyarım ...
canımm geçen nisanda 92 kiloyla başladığım diyette 79.700 düm en son.. 6 haftalıkken 300 gr. gitmişti.. ama şu son 1 haftadır yiyom valla.. noldu bilmem .. 10 gün sonraki kontrolde görcezz.. ayy kuzum kiloları dert etmeyelim valla.. doğuralım bii veririz el birliğiyle kaydirigubbakcemile5 açarız 2010 nisan anneleri zayıflıyoo diye bi topikk gider kilolarr.. dert etme sen canımm.. ben 98 olduğum günleri de biliyom yanii kaydirigubbakcemile3 yabancı değil bana... kaydirigubbakcemile3
ayy bende bendee 12 sinde gitçem.. devlet hast. de yapılcak 2li testim sanırımm.. oraya çağırdı doktorum çünküü.. o hafta içi bide özeldeki dr. çağırdı.. 2-3 gün içinde 2 kez görcem kuzumu... zemuszemus
kaydirigubbakcemile3
Bursada hasan usta varmış kıss ordaymış en güzeli:))Yeğenim var bursada benimde .Teyze gel deyip duruyo ama bu sene olur mu bilmem.Bebiş küçük olur daha.Bende alışverişe inşallah 16. haftadan sonra başlarım sanırım.Dediğin gibi canım bi topic açıp kiloları veririz şimdi tam gaz almaya devam:))Boyunu demişşin canımcığım benimde 10+1 de 4 cm idi.Senin bebişte büyümüştür.amaniinnn... kızın ödevlerini yaptırmaya gittim.. gelene kadar kimsecikler kalmamışş... -tatlicadiarzu-
ayy bende gittiğimde 12 sinde 12+1 olcaz... siz bööyle 6,5cm fln yazınca heyecanlanıyom ama benimki 10+2 de 3.35 cm di.. o zamana kadar olurmu ki 6 cm. fln.. gerçi 2 haftada 2,5 cm. uzamış demişti dr. ama ne biliim.. inşallah hepimiz dr. kontrollerimizden hayırlı haberlerle gelirizz :Saruboceq:
Bursada hasan usta varmış kıss ordaymış en güzeli:))Yeğenim var bursada benimde .Teyze gel deyip duruyo ama bu sene olur mu bilmem.Bebiş küçük olur daha.Bende alışverişe inşallah 16. haftadan sonra başlarım sanırım.Dediğin gibi canım bi topic açıp kiloları veririz şimdi tam gaz almaya devam:))Boyunu demişşin canımcığım benimde 10+1 de 4 cm idi.Senin bebişte büyümüştür.Geldim ama sen nerdesin balımm yaa yoksun.yerimsenibenŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?