2010 Nisan Anneleri

çabuk geçer inşallah canım.Güzel haberlerini alırız.Her güzel haberde mutluluğumuz artıyor.:lepi:

hepinize iyi akşamlar,iyi hafta sonları yarın görüşmek üzere öpüyorum....

Sanada canım öpüldünnnnna.s.

yosun canım çook teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız bu arada cinsaiyet ne zaman belli olur biliyomusunuz ben dr.a gittiğim zaman 12+5 olucak belli olurmu yoksa erkenmi

Geçmiş olsun gülümm.
Saolasın canım benim.Bende 100 olmasamda tombalaklar sınıfında en büyüklerdenim:))))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yosun canım çook teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız bu arada cinsaiyet ne zaman belli olur biliyomusunuz ben dr.a gittiğim zaman 12+5 olucak belli olurmu yoksa erkenmi

Ezgiciğim bugün benim bebiş 12+5 ti usg de maşallah ama doktorumuz çok erken dedi.Bir aydaha beklicez napalım.Kesinleşmeden söylemek istemedi sanırım.

olsun canım yaa.. kuzularımızbizimle kucağımızda olsun da doğumdan sonra veririz yine kilolarıı... ben önce zayıflama sonra bebek dedim hep ama eşime ancak 3 ay direnebildimm :kedi: baktım bebiş sakata gelicekk.. hep acabalarla sporda olmadığı için bırakıp tedaviye başladım bende.. allahıma şükürler olsun ki ilk ayda kaldı bebişim :Saruboceq:
canımm bende o resimdeki yeri diyodum sana heykelde diye.. orası hakiki is...... yapılan yer işte.. giderizz kuzumm.. bak yosuncum da geli,yooo... yaza gelin kııı. gideriz bebişlerle...kaydirigubbakcemile5
bilmemki valla,seviyorum işimi,herseyin bi zorluğu oluyor.....bu arad yeni topik açttım bekliyorum kızlar sizleride merak ediyrm bebişlerin cicilerini.....:asigim:
topiğin hayırlı olsun güzelimm.. ama ben oraya resim ekleyemicek... ancak 3-4 ay sonra.. ne biliim kızımda 5. ayda yaptım tüm alışverişini amabunda 6. ayı geçmeden pek bişi almak istemiyorumm... alırsam da ufak tefek şeyler olurr. ekler koyarım ...
kiz bebeg83 sen 93 kiloyu tombalakmi diyon kaydirigubbakcemile3
beni hic görme 100 kaydirigubbakcemile3ay utandim simdi bak hele bide kat kat yag feln of ya neden kiloluyum ben yasenağlama
canımm geçen nisanda 92 kiloyla başladığım diyette 79.700 düm en son.. 6 haftalıkken 300 gr. gitmişti.. ama şu son 1 haftadır yiyom valla.. noldu bilmem .. 10 gün sonraki kontrolde görcezz.. ayy kuzum kiloları dert etmeyelim valla.. doğuralım bii veririz el birliğiyle kaydirigubbakcemile5 açarız 2010 nisan anneleri zayıflıyoo diye bi topikk gider kilolarr.. dert etme sen canımm.. ben 98 olduğum günleri de biliyom yanii kaydirigubbakcemile3 yabancı değil bana... kaydirigubbakcemile3
ayy bende bendee 12 sinde gitçem.. devlet hast. de yapılcak 2li testim sanırımm.. oraya çağırdı doktorum çünküü.. o hafta içi bide özeldeki dr. çağırdı.. 2-3 gün içinde 2 kez görcem kuzumu... zemuszemus
hepinize iyi akşamlar,iyi hafta sonları yarın görüşmek üzere öpüyorum....
iyi akşamlar güzelimm opuyorumnanaktan yarın görüşürüz inş. bebiş.. malum biz kocişle temizlik yapçazz. o süpürürken bilg. başına oturabilirmiyim bilmiyom valla kaydirigubbakcemile3

kızlarr ben akşamyemeği bulaşıklarımı halledip gelicemm.. inş. o zaman da iki laf edicek biri olurr... genelde ben gelince akşam kimse kalmamış oluyoo. ben yatıyomm doluyoo kaydirigubbakcemile

Kıslarr şimdilik öptümmm.Yine gela.s.icem anaciğimmm.Çıkmam lazımmm

ayy bende gittiğimde 12 sinde 12+1 olcaz... siz bööyle 6,5cm fln yazınca heyecanlanıyom ama benimki 10+2 de 3.35 cm di.. o zamana kadar olurmu ki 6 cm. fln.. gerçi 2 haftada 2,5 cm. uzamış demişti dr. ama ne biliim.. inşallah hepimiz dr. kontrollerimizden hayırlı haberlerle gelirizz :Saruboceq:

ok. yosuncumm.. beni yalnız bırakma buralarda.. gel yine.. bende bu arada bulaşığa girişiciim arrtıkk.. sositososito

[

sütlügayfe... canımm maşallah oğluşuna da göbüşüne de.. belli oluyo tabi canımm.. ama normaldeki halini bilmediğimden tabii.. :))) rabbim sağlıkla doğurmayı da nasip etsin göbişlerdekilerii... göbiş topiğine ekledin mi kıı bu resmiii... yüzlerinizi silipte de ekleyebilirsiinn...[/QUOTE]
yok cnm eklemedim daha küçük az daha büyüsün eklerim
sütlü gayfem çok şirin çıkmışsınız,oğluşunuda Allah bağışlasın,göbüşte baya çıkmış seninde,severim ben kuzucuğumuzu....
sağol cnm ehh sana yetiştik gayri :)
ahh canım yaa çok zor bu gaz sancısı kıss ikanamıyom bile sancıdan :)
sütlü gayfem çok şekersin yaa maşallah oğlunda çok şeker allah ikinci bebeğinide kucağına alıp resim çektirmeyi nasip etsin
amin tatlım inşallah

amaniinnn... kızın ödevlerini yaptırmaya gittim.. gelene kadar kimsecikler kalmamışş... -tatlicadiarzu-

amaniinnn... kızın ödevlerini yaptırmaya gittim.. gelene kadar kimsecikler kalmamışş... -tatlicadiarzu-
Bursada hasan usta varmış kıss ordaymış en güzeli:))Yeğenim var bursada benimde .Teyze gel deyip duruyo ama bu sene olur mu bilmem.Bebiş küçük olur daha.Bende alışverişe inşallah 16. haftadan sonra başlarım sanırım.Dediğin gibi canım bi topic açıp kiloları veririz şimdi tam gaz almaya devam:))Boyunu demişşin canımcığım benimde 10+1 de 4 cm idi.Senin bebişte büyümüştür.Geldim ama sen nerdesin balımm yaa yoksun.yerimsenibenŞeniz

canim ben 12+2 de gitistim carsamba günü ve 5.7 idi seninkide sanirim o civarlarda olur

edit nasil yapiliyo kizlar ????

ayy bacım yaa bilemiyom valla ustanın adını... kaydirigubbakcemile3 sen gel tatlıbi hasana da gideriz benim dediğim yere de :hulya:kızz küçük olsun bebişlerr koyar pusetlere çıkarız gesmeklere kaydirigubbakcemile3 ayy canım benim bebiş 10+2 de 3,35 cm. yazıyoo... ya seninki uzun boylu olcak ya benim ki accık kısa olcak kaydirigubbakcemile3 zemuszemus aman sağlıklı olsunlar da gerisi fasa fiso ...

kimse yok diyegezmeyeçıktım topikler arasıı burdayım şimdiiopuyorumnanaktan

zeyracımm.. hoşgeldin canımm... kızz birazdan yatıciiz.. accık muhabbet edelim dedim ama yosunu beklerken gezmeye çıktım.. geldim o yazmış gezmeye gitmiş.. kimseler yok konuşçak bu akşam yaa... kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…