ayy bacım yaa bilemiyom valla ustanın adını... kaydirigubbakcemile3 sen gel tatlıbi hasana da gideriz benim dediğim yere de :hulya:kızz küçük olsun bebişlerr koyar pusetlere çıkarız gesmeklere kaydirigubbakcemile3 ayy canım benim bebiş 10+2 de 3,35 cm. yazıyoo... ya seninki uzun boylu olcak ya benim ki accık kısa olcak kaydirigubbakcemile3 zemuszemus aman sağlıklı olsunlar da gerisi fasa fiso ...
kimse yok diyegezmeyeçıktım topikler arasııburdayım şimdiiopuyorumnanaktan
zeyracımm.. hoşgeldin canımm... kızz birazdan yatıciiz.. accık muhabbet edelim dedim ama yosunu beklerken gezmeye çıktım.. geldim o yazmış gezmeye gitmiş.. kimseler yok konuşçak bu akşam yaa... kaydirigubbakcemile3
iyiyim şekerim yaa.. yemekdi meyveydi derken bu saat olduu.. kociş de diyoo bilgisayar kuşum benim diye kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın şekerim? bebiş de iyi inş.. üzmüyo demi annişi :))
inşallah sağlığı yerindedir canımm meleğimin.. gerisini inan düşünmüyorum bilee.. bi arkadaşın da 12 haftalık 4 cm. miş.. dğişken bi ölçüsanırım.. yada kimimizinki 11. haftada çok büyüyo.. kimimizinki 13. haftada... rabbim sağlıklı sıhhatli,eli ayağı düzgün,aklı fikri yerinde evlatlar olarak dünyaya gelmelerini nasip etsin :Saruboceq:
inşallah güzelimm.. seneye bu zamanlarr kucağımızda olucaklar inş.. hayırlısıyla... şimdi içimizde 3 aylıklarr o zaman dışımızda 5 aylık olcaklarr kaydirigubbakcemile2 seniki emiyomu? yok benimki şööyllee.. yok ek besin fln.. :hulya: o zamanda bunlarla uğraşıyo olucaz inş.. bebişlerimizin ilk gülücük resimleri alıcak göbüş resimlerinin yerini alkisalkisalkis
herkese iyi geceler kizlar allah rahatlik versin
yarin görüsmek üzeren insallah
Canım benim boy 1.72.babamız daha uzun tabi:))Kısa olursa gülerler heralde.ayy bacım yaa bilemiyom valla ustanın adını... kaydirigubbakcemile3 sen gel tatlıbi hasana da gideriz benim dediğim yere de :hulya:kızz küçük olsun bebişlerr koyar pusetlere çıkarız gesmeklere kaydirigubbakcemile3 ayy canım benim bebiş 10+2 de 3,35 cm. yazıyoo... ya seninki uzun boylu olcak ya benim ki accık kısa olcak kaydirigubbakcemile3 zemuszemus aman sağlıklı olsunlar da gerisi fasa fiso ...
kimse yok diyegezmeyeçıktım topikler arasııburdayım şimdiiopuyorumnanaktan
iyi uykular güzel annişa.s.hayırlı geceler canım benim inşallah sağlıcakla kalın bende kaçtım oyyy oyy hemde nasıl uykum geldi sormayına.sa.s.
kaydirigubbakcemile5Slm kızlar. bende nisan annesi olcam işallah aranıza yeni katıldım. şu an 13 haftalığım cinsiyeti belli olan varmı?kaydirigubbakcemile
merhaba kızlar. işallah bende 2010 nisan anne olacağım.benim biraz sorunlu başladı tam düzeldi diyorum gene bişey çıkıyor. ben 2009 başında bir dış gebelik yaşadım. operasyon vesaire düzeldim sonra. şimdiki gebeliğimde SAT 18 temmuz. ilk başta hormon çok yüksek dendi ve kese görülmedi 1 hafa sonraya randevu yazdı doktorum. 1 haftanın nasıl geçtiğini bilemiyorum dakika dakika hatırlıyorum. sonunda bebişimi gördüm. nokta kadardı :) o anki duygularımı anlatamam.ondan sonra siddetli bi kanama geçirdim 3 günde bir iğneyle toparladık. tabi 11. haftama kadarda evde istirahat ettim. enson istirahat bitecek umuduyla doktora gitti 1 ekim perşembe günü. bu seferde plasenta aşağıda dedi doktorum. ama çekilir dedi çekimezse erken doğum vs . biraz araştırdım plasenta previa denen bişeymiş. ikimizide riske atarmış vs. bu konuda deneyimli olan arkadaşlarımız varsa biraz dertleselim isterim. şu an 11+6 dayım. beklenen doğum tarihim 18-27 nisan
Hoşgeldin.Geçmiş olsun canım.Plesenta previa drnunda dediği gibi erken alınırsa bebiş sorun olmuyor.sezeryan yapılıyor zaten.Normal doğum yapılmıyor ama kendini yormayacaksın bol istirahat gerekli ama daha gebeliğin başı yukarı çekilebilir içini rahat tut.bebişinide üzme.zemuszemusmerhaba kızlar. işallah bende 2010 nisan anne olacağım.benim biraz sorunlu başladı tam düzeldi diyorum gene bişey çıkıyor. ben 2009 başında bir dış gebelik yaşadım. operasyon vesaire düzeldim sonra. şimdiki gebeliğimde SAT 18 temmuz. ilk başta hormon çok yüksek dendi ve kese görülmedi 1 hafa sonraya randevu yazdı doktorum. 1 haftanın nasıl geçtiğini bilemiyorum dakika dakika hatırlıyorum. sonunda bebişimi gördüm. nokta kadardı :) o anki duygularımı anlatamam.ondan sonra siddetli bi kanama geçirdim 3 günde bir iğneyle toparladık. tabi 11. haftama kadarda evde istirahat ettim. enson istirahat bitecek umuduyla doktora gitti 1 ekim perşembe günü. bu seferde plasenta aşağıda dedi doktorum. ama çekilir dedi çekimezse erken doğum vs . biraz araştırdım plasenta previa denen bişeymiş. ikimizide riske atarmış vs. bu konuda deneyimli olan arkadaşlarımız varsa biraz dertleselim isterim. şu an 11+6 dayım. beklenen doğum tarihim 18-27 nisan
selam arkadaşlar bende allahın izniyle nisan annesi olacağım şuan 11+2 günlüğüz ikili testi 12 hatalık olsun o zaman yaptırıcam dua edin benim ve bebeşim için inşallah hiç bir şey çıkmaz...
Günaydın canımm.Hoşgeldinnnna.s.günaydın kızlaaaarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?