2010 Nisan Anneleri

canım benim erak etme annesi bak sende şaşıracaksın ne kadar uzamış olacak yavrun çünkü en hızlı büyüme 11. haftada oluyomuş bitanem sağlıklı olsun yeterli canım inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

geldim canım benim bende yatmadan gireyim dedim canım benim nasılsın tatlış annişim:1hug:

iyiyim şekerim yaa.. yemekdi meyveydi derken bu saat olduu.. kociş de diyoo bilgisayar kuşum benim diye kaydirigubbakcemile3

sen nasılsın şekerim? bebiş de iyi inş.. üzmüyo demi annişi :))

inşallah sağlığı yerindedir canımm meleğimin.. gerisini inan düşünmüyorum bilee.. bi arkadaşın da 12 haftalık 4 cm. miş.. dğişken bi ölçüsanırım.. yada kimimizinki 11. haftada çok büyüyo.. kimimizinki 13. haftada... rabbim sağlıklı sıhhatli,eli ayağı düzgün,aklı fikri yerinde evlatlar olarak dünyaya gelmelerini nasip etsin :Saruboceq:

Son düzenleme:

amin canım benim amin inşallah bitanem en önemlisi o zaten sağlıkları iyi olsun yeter bizim için yok teyzoşu bebiş anneyi üzmüyo inşalah bu soruyu seneye bu zamnlar yine sorarsında bu cevabı veririm canım kaydirigubbakcemile3

canım ben kaçtım bitanem sana özelden msj attım canım benim hayırlı geceler rabbim huzurlu bir gece nasip eğlesin bitanem benim iyi geceler uykumuz geldi teyzoş

inşallah güzelimm.. seneye bu zamanlarr kucağımızda olucaklar inş.. hayırlısıyla... şimdi içimizde 3 aylıklarr o zaman dışımızda 5 aylık olcaklarr kaydirigubbakcemile2 seniki emiyomu? yok benimki şööyllee.. yok ek besin fln.. :hulya: o zamanda bunlarla uğraşıyo olucaz inş.. bebişlerimizin ilk gülücük resimleri alıcak göbüş resimlerinin yerini alkisalkisalkis

oyy kıyamam uykunuz da gelirmişşş zemuszemus size de iyi gecelerr. tatlı rüyalar bebeğim... allah rahatlık versin inş.. ben de çıkıyım artık da yavaştan haplarımı içip uyku moduna geçiyim .. kociş söylenmeye başlamadan :))))

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::ecrin_bebek:

Canım benim boy 1.72.babamız daha uzun tabi:))Kısa olursa gülerler heralde.
hayırlı geceler canım benim inşallah sağlıcakla kalın bende kaçtım oyyy oyy hemde nasıl uykum geldi sormayına.sa.s.
iyi uykular güzel annişa.s.

bebeg83 canım giysileri ekledikleri topiğin tam adı neydi canım.BulamadımdaCADIARZU

kaydirigubbakcemile5Slm kızlar. bende nisan annesi olcam işallah aranıza yeni katıldım. şu an 13 haftalığım cinsiyeti belli olan varmı?kaydirigubbakcemile

kaydirigubbakcemile5Slm kızlar. bende nisan annesi olcam işallah aranıza yeni katıldım. şu an 13 haftalığım cinsiyeti belli olan varmı?kaydirigubbakcemile

a.s canım.hoşgeldin aramıza.Evet 4 tane arkadaşımıza doktorları söylemiş cinsiyetlerinizemuszemus

merhaba kızlar. işallah bende 2010 nisan anne olacağım.benim biraz sorunlu başladı tam düzeldi diyorum gene bişey çıkıyor. ben 2009 başında bir dış gebelik yaşadım. operasyon vesaire düzeldim sonra. şimdiki gebeliğimde SAT 18 temmuz. ilk başta hormon çok yüksek dendi ve kese görülmedi 1 hafa sonraya randevu yazdı doktorum. 1 haftanın nasıl geçtiğini bilemiyorum dakika dakika hatırlıyorum. sonunda bebişimi gördüm. nokta kadardı :) o anki duygularımı anlatamam.ondan sonra siddetli bi kanama geçirdim 3 günde bir iğneyle toparladık. tabi 11. haftama kadarda evde istirahat ettim. enson istirahat bitecek umuduyla doktora gitti 1 ekim perşembe günü. bu seferde plasenta aşağıda dedi doktorum. ama çekilir dedi çekimezse erken doğum vs . biraz araştırdım plasenta previa denen bişeymiş. ikimizide riske atarmış vs. bu konuda deneyimli olan arkadaşlarımız varsa biraz dertleselim isterim. şu an 11+6 dayım. beklenen doğum tarihim 18-27 nisan

Son düzenleme:
selam arkadaşlar bende allahın izniyle nisan annesi olacağım şuan 11+2 günlüğüz ikili testi 12 hatalık olsun o zaman yaptırıcam dua edin benim ve bebeşim için inşallah hiç bir şey çıkmaz...

hoşgeldin. benimde plasenta aşağıdaydı. dinlenmemi ve fazla endişe etmememi söyledi dr. son gittiğim kontrolde yerine yerleşmişti. meraklanma herşey düzelecek.

Hoşgeldin.Geçmiş olsun canım.Plesenta previa drnunda dediği gibi erken alınırsa bebiş sorun olmuyor.sezeryan yapılıyor zaten.Normal doğum yapılmıyor ama kendini yormayacaksın bol istirahat gerekli ama daha gebeliğin başı yukarı çekilebilir içini rahat tut.bebişinide üzme.zemuszemus

selam arkadaşlar bende allahın izniyle nisan annesi olacağım şuan 11+2 günlüğüz ikili testi 12 hatalık olsun o zaman yaptırıcam dua edin benim ve bebeşim için inşallah hiç bir şey çıkmaz...

a.s.sende hoşgeldin canım.İnşallah güzel çıkar sonuçların.Yaşın küçükse zaten değerler genelde güzel çıkıyor.:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…