meraba yosun moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum, ama aklımdan da çıkmıyor 3 hafta sonra doktora gidicem bakalım çıkıcakmı yukarı. internette araştırdım 24. haftaya kadar çıkma ihtimali varmış. işallah öyle olur umutluyum bu yüzdena.s
selam ademir merak ediyorum kaç haftalıkken aşağıda dedi ve ne zaman yukarı çıktığını öğrendin
merhaba bende nisan annesi olacağım inş. aranıza yenı katıldım hamıle olmadan öncede k.kulübünü sıksık takip ediyodum nasip bugüneymiş.13 haftalık oldu bebeğim.cinsiyeti bu haftalarda belli olan varmı arkadaşlar.şimdiden sağ olun.
Küçük küçük rahat ol.35 YAŞ ÜSTÜ BİRAZ TEHLİKELİ:lepi:hoşbulduk canım yaşım 23 artık küçükmü büyükmü bilmiyorum a.s ilk bebeğim...
merhaba bende nisan annesi olacağım inş. aranıza yenı katıldım hamıle olmadan öncede k.kulübünü sıksık takip ediyodum nasip bugüneymiş.13 haftalık oldu bebeğim.cinsiyeti bu haftalarda belli olan varmı arkadaşlar.şimdiden sağ olun.
Hoşbulduk yosuncum , iyisin inşallah..
Yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldiniz.
sorr bende 27 yaşındayım ilk bebeğim , 25 yaşında evlendim.
Senin yaşında küçük değil bence bebek için annelerimiz 17 - 18 de bizi kucaklarına almışlar bunu düşününce biz biraz geç bile kalmışsız.
evet geç kaldık annem beni 16 sında doğurmuş şimdi arkadaş gibiyiz. işallah bebeşlerimizle bizim aramızdada böyle bi ilişki olur. ben nasip olursa 30. yaş günümde alıcam bebişimi kucağıma
merhaba kızlar. işallah bende 2010 nisan anne olacağım.benim biraz sorunlu başladı tam düzeldi diyorum gene bişey çıkıyor. ben 2009 başında bir dış gebelik yaşadım. operasyon vesaire düzeldim sonra. şimdiki gebeliğimde SAT 18 temmuz. ilk başta hormon çok yüksek dendi ve kese görülmedi 1 hafa sonraya randevu yazdı doktorum. 1 haftanın nasıl geçtiğini bilemiyorum dakika dakika hatırlıyorum. sonunda bebişimi gördüm. nokta kadardı :) o anki duygularımı anlatamam.ondan sonra siddetli bi kanama geçirdim 3 günde bir iğneyle toparladık. tabi 11. haftama kadarda evde istirahat ettim. enson istirahat bitecek umuduyla doktora gitti 1 ekim perşembe günü. bu seferde plasenta aşağıda dedi doktorum. ama çekilir dedi çekimezse erken doğum vs . biraz araştırdım plasenta previa denen bişeymiş. ikimizide riske atarmış vs. bu konuda deneyimli olan arkadaşlarımız varsa biraz dertleselim isterim. şu an 11+6 dayım. beklenen doğum tarihim 18-27 nisan
Saolasın canım iyiyim.Birazdancokacimcoook mamamızı yicezzemuszemuszemuszemusSen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?