2010 Nisan Anneleri

meraba yosun moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum, ama aklımdan da çıkmıyor 3 hafta sonra doktora gidicem bakalım çıkıcakmı yukarı. internette araştırdım 24. haftaya kadar çıkma ihtimali varmış. işallah öyle olur umutluyum bu yüzdena.s

hoşbulduk canım yaşım 23 artık küçükmü büyükmü bilmiyorum a.s ilk bebeğim...

selam ademir merak ediyorum kaç haftalıkken aşağıda dedi ve ne zaman yukarı çıktığını öğrendin

merhaba bende nisan annesi olacağım inş. aranıza yenı katıldım hamıle olmadan öncede k.kulübünü sıksık takip ediyodum nasip bugüneymiş.13 haftalık oldu bebeğim.cinsiyeti bu haftalarda belli olan varmı arkadaşlar.şimdiden sağ olun.

Dediğim gibi canım bol moral ve istirahat.İş falan yapma.:umursamaz:

Hoşbulduk yosuncum , iyisin inşallah..
Yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldiniz.
sorr bende 27 yaşındayım ilk bebeğim , 25 yaşında evlendim.
Senin yaşında küçük değil bence bebek için annelerimiz 17 - 18 de bizi kucaklarına almışlar bunu düşününce biz biraz geç bile kalmışsız.

4 kişi var belli olan. 1 veya 2 de büyük ihtimalle dipnotuyla öğrendi.

hoşbulduk canım yaşım 23 artık küçükmü büyükmü bilmiyorum a.s ilk bebeğim...
Küçük küçük rahat ol.35 YAŞ ÜSTÜ BİRAZ TEHLİKELİ:lepi:

Hoşgeldin dedim ama görmedin sanırım canım.sositososito

evet geç kaldık annem beni 16 sında doğurmuş şimdi arkadaş gibiyiz. işallah bebeşlerimizle bizim aramızdada böyle bi ilişki olur. ben nasip olursa 30. yaş günümde alıcam bebişimi kucağıma

Saolasın canım iyiyim.Birazdancokacimcoook mamamızı yicezzemuszemuszemuszemusSen nasılsın?

evet geç kaldık annem beni 16 sında doğurmuş şimdi arkadaş gibiyiz. işallah bebeşlerimizle bizim aramızdada böyle bi ilişki olur. ben nasip olursa 30. yaş günümde alıcam bebişimi kucağıma

İnşallah hayırlısıyla sağlıklı alırsın bebişini kucağına canım.

aminn canım . hepimiz sağlıkla zamanında sorunsuz alırız işallah bebeklerimizi kucağımıza.

geçmi olsun canım gebeliğin zorlularla başlamış inşallah tüm zorluklara ina sapasağlam alırsın kucağına.
Şimdi anlıyoruz işte neden cennet annelerin ayakları altında.
karnımıza ilk düştüğü anda başlıyor endişesi

evet canım benim gibi sabırsız biri için bunlar zor geliyor ama sınanıyorum herhalde. ne olursa olsun umudumu yitirmeden devam edicem. bebeğim hala karnımda bana doğum günü hediyesi olucak :)

mrb.hazan yağmuru benım bulantılarım 2-3 hafta az bıraz surdu geçti suan yok.kotu bı drm ama unutma bebişimiz için deger.bol bol dışarı çk temiz hava al ben öyle yapardım hatta uyuzden eskişehirden izmire bile gittim hava değişikliğede iyi geliyor.

mrb.yosun- yazıma ilk cvp senden geldı ve bu benım ilk yazışmamdı heycanlandım sağ ol.bende kızmı erk.cok merak edıyorum ama doktorum 12 haftalıkken 2 li test icin gıttıgımde bısey soylemedı genelde soylemıyorlarmıs..buyuzden 3 hafta beklıcem.acaba bırdaha gıtsemmı dıyorum dr.a .

ah ah bende senın gıbı temızlıkten once 40kere dusunuyorum.cok ıstıyosan yap ama ağır ağır yorulunca hemen dınlenmek sartıyla tabı bıse perdelerı sen takmıcasan bılıyosun fazla uzanmamamız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…