2010 Nisan Anneleri

ev 6. katta silerken pencereye falan tırmammam gerekiyo. başım falan dönerse diye tırsıyorum.

mrb certuran.sakın moralını bozma nasıpse bebegını alırsın cagına bılıyosun herseyın bası moral.sıtres yapma.2li,3lü hatta amnıyosetesı kotu cıkan anneler blıyorum nıce saglıklı akıllı bebekler dunyaya getırdıler.alllah ıkınızede uzun omurler versın.

bende 6.kattayım bıde camım uzun zrlanıyorum.kolayı var canım ılk basta doner gıbı olur amadevam ederse hemen bırak.yardım alırsın bırınden.

canım bence temizlik işine hiç girişme. boşver sen hamilesin şimdi kimse senin temizliğine bakmaz. eğer duramıyorum dersen kadın çağır yada biri sana yardıma gelsin.

hayatsn saol canım moralim şimdiden yükseldi iyiki bu foruma katılmışım hepiniz saolunn

kaydirigubbakcemile5Slm kızlar. bende nisan annesi olcam işallah aranıza yeni katıldım. şu an 13 haftalığım cinsiyeti belli olan varmı?kaydirigubbakcemile
hoşgeldin canım aramıza benim doktorum %99 kız demişti bana bakalım canım gelcek aya dedi tam söylerim diye ama büyük ihtimal kız sanırım canım gerçi farketmez yeterki sağlıklı olsunda canım:Saruboceq:
canım geçmiş olsun bitanem rabbime şükürler olsun bazen aşşağıda olabilirmiş bebiş içini ferah tut canım rabbim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eğler inşallah sağlıcakla amin:Saruboceq:
selam arkadaşlar bende allahın izniyle nisan annesi olacağım şuan 11+2 günlüğüz ikili testi 12 hatalık olsun o zaman yaptırıcam dua edin benim ve bebeşim için inşallah hiç bir şey çıkmaz...
hoşgeldin canım rabbim izin verirse inşallah güzel haberlerle geliceksin bitanem içini ferah tut canım benim:Saruboceq:
kızlar ya cam ve perde temizliği yapmam lazım ama kararsızım yapsam mı ki?
sakın canım sakın cam falan sileyim deme bitanem bırak boşver ben nerdeyse 3 aydır camın kenarındaki tozları alıyorum o kadar perdeleride eşim taktı sağolsun sakın yukarı uzanma canım benim :1no2:
kaydirigubbakcemile2 iyiyiz canım bizde afiyet olsun size.
Ben artık doğurmak istiyorum 9 ay sabredemiycem hemen gelsin
opuyorumnanaktan

canım nasılsın bitanem :1hug:

2saat once kahvaltı yapmıştım yıne acıktım sımdı ekşili biseyler yemek ıstıyorum ama adındanda tatlının lanını yapıyorum yaa kızlar sızdemı boylesınız..oyuzden 13 haftada 6 kilo aldım.benı gıbı kılo alan varmı acaba?

İyiyim tatlım , sende iyisin inşallah..

şükürler olsun canım iyiyiz rabbime şükürler olsun birazcık bel ağrım oluyo yatarken o kadar bakalım ileriye doğru nasıl yatıcaz daha zor oluyomuş çünkü:uhm:

Evet canım ya benimde bel ağrım oldu bu hafta , hayatta sırt üstü yatamazdım sırt üstü yatabiliyorum artık sadece yada en fazla sola dönebiliyorum..

hayatsn canım ben 52 kiloydum normalde hamile olduğumu öğrendiğimde bi çıktım tartıya 54, simdi 11+6 yım 57 kiloyu gösteriyo tartım :) ve sürekli yemek yiyorum elimde değil tutamıyorum kendimi. salonda sehpanın üstüne meyve tabağı var, mutfakta tıka basa yemek yiyorum eşime ben nefes alamicam gidiyorum canım sen toplarmısın masayı diyorum daha salonda oturmadan elimde bi meyve olduğunu farkediyorum :)

Ah canımmm bende usgde 9+4 görülüyordum geçen gittiğimizdeki görüntüye göre , bu zaman diliminde aldığım kilo 4 kiloya yakın. :1shok: Doktor biraz yavaş dedi bana mafoldumben ama durduramıyorum kendimi ben yhaaa

evet yıyorum yıyorum sonrada nefes alamıyorum.demekkı bı ben boyle degılmısım bebişler yediriyo demek,yerimseniben

peki kızlar tetanos aşısı hakkında bılgınız varmı?bana okuldaki arkadaşlarım 4.aydan sonra 2 sefer oluyosun dedı.grip aşısıda 14.haftadan sonra oluyo sanırım ama onda kararsızım bazı 10 int.sitesını okudum sadece bırınde onermıyodu grip aşısını bu 1 de olsa benım içim rahat degıl.daha dr.um tetanosadan bahsetmedı.

Her doktor farklı birşey söyler , ben henüz danışmadım ama doktoruna sormak en iyisi sanırım..

slmm kızlar ben geldim minik kelebeğimle,nasılsınız bakalım bugün geç kaldık,hatda şimdi kaçamak geldim dükkana,annemlerde misafirim var görümcem geldi,bıraktım kaçtımm özledim sizleri azcık takılıyım bari....eee napıyosunuz,yeni gelen arkadişlerimiz olmuş hepsi hoşgelmişler......

hoşbuldukk.
arkadaşlar imzayı nasıl ekliyorsunuz. hani su altta bebeğinizin gününü sayan imzayı. profil ayaryarım bulamadım imza girilicek yeri maalesef

hoşgeldin canımbenim iyi yapmışsın özledik vallaa.s.

hoşgeldin canımbenim iyi yapmışsın özledik vallaa.s.

bende özledim valla,bağımlılık yaptı bana bırakamıyorum aklım hep burda ahh ahh evde olcak bi tane pc bak ben duruyomuyum,kocam beni boşar kesin,neyapayım aklım kalıyo bazen diyorum inşlh çok sayfa olamamıştır nası okuycam yoksa......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…