2010 Nisan Anneleri

hoşbuldukk.
arkadaşlar imzayı nasıl ekliyorsunuz. hani su altta bebeğinizin gününü sayan imzayı. profil ayaryarım bulamadım imza girilicek yeri maalesef

canım ilk önce imza oluşturmak için siteler var oraya gir sonra oluştur canım orda htppli bir uzantı verecek oluşturunca o uzantıyı kopyalayıp profil düzenlemeye gel orda kilo boy takip yazan yere yapıştır canım sonra kaydet dersin aşşağıda böylelikle oluşturmuş olursun bitanem umarım anlatabilmişimdir:uhm:

Nisan anneleri herkese slmlar.
Bayanlar ben geçen sene balkon yıkamak ve cam silmek yüzünden 2 ay bronşit geçirdim. Çok fenaydı aman temizlikte bence cam ve balkona kalkışmayın. En azından soğuk yerlerde yaşayanlar. Benim evimde birde 4 balkon var. Artık sırf onlar için ayda bir kadın alacağım.

:roflol:

canımm hoşgeldin valla maşallah desene sende tombalak anneler grubumuza adaysın daha okadra olmamış kilon çünkü 65 üstü olman gerek ama az kalmış bu gidişle bende öleyim valla......

slmm canım hoşgeldin,hehe cam ve balkon beri dursun ben evi toparlasam yeter bana valla....:lepi:

kaydirigubbakcemile2 iyiyiz canım bizde afiyet olsun size.
Ben artık doğurmak istiyorum 9 ay sabredemiycem hemen gelsin
opuyorumnanaktan
Olmaz prematüre bakmak çok zor.Çeken bilir:))(ben gibi)zamanında gelsin minişlerimiz.

canım sonra çok kilo alacaksın.Şimdi yavaş lütfenzemuszemus

durun kıslarr durunnn yavaş yavaşş.Tam gaz gitmek yok canım yaakaydirigubbakcemile3

cancağızım eğer okulda yaptırdıysan aşılarını 3. td den başlanıyor.Doğum sonrasıda 5 aşıya tamamlanıyor.Ömür boyu koruyor tetanozdan seni.kaydirigubbakcemile2

hoşgeldinn canımmm.kaç tabii kıss.Bizsiz olur mu?kaydirigubbakcemile3

Zeyram sen de hoşgeldin nasılsınız fıstık annişleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşgeldın ruzenin bende bugun katıldım aranıza,hoşbulduk.allah hepimizin bebişine guzel ömür nasip etsin

iyiyim şükürler olsun canım benim hoşbuldum seni gördüm daha iyi oldum yosuncuğum senin bitane daha varmı bebişin canım o damı tüp bebkle olmuştu canımcım:CüvCüv:a.s.

hoşgeldin canım a.s.

zeyra canım tesekkürler güzelce anlatmışsın.. imzamı seçip yapıyorum

ama int.ten de araştırdığım kadarıyla hamileler tetanos aşısı oluyormuş sanırım doğum esnasında kullanılan aletlerlede ilgılıymiş.bakalım dr.uma sorarım burdan sızede bılgı verırım.

a.s.canım hoşgeldin.Aman Allah korsun hastalıklardan.
iyiyim şükürler olsun canım benim hoşbuldum seni gördüm daha iyi oldum yosuncuğum senin bitane daha varmı bebişin canım o damı tüp bebkle olmuştu canımcım:CüvCüv:a.s.
Yok gülüm o aşılamaydı.10 yaşında kızım .Bu bebişi de bizden çok o istedi:))Şeniz

Yani sen ruzenin hele de hamileyken bi pc aldırmaya sözün geçmiyor mu kocişinevereliniortak

zeyra canım tesekkürler güzelce anlatmışsın.. imzamı seçip yapıyorum
rica ederim canım ne demek yardımcı olabildiysem ne güzel:1hug:

canım tetonoz yapılıyo ama hamileliğin 5. ayında yani 20. haftalarında sağlık ocakları seni yönlendirir zaten bitanem kayıt oldunmu sağlık ocağına gerçi bizim burda yosuncuğumuz var o hemşire o daha iyi biliyordur canım o bilgi verir şimdi bizeyerimseniben

ayy maşallha canım yaa rabbim bizede yaşatsın inşallah o güzel duyguyu inşallah buda pipili olurda gerçi sağlıllı olması herşeyden önce bitanem kaydirigubbakcemile2

yosun'cum sözüm geçmemesi değil aslında şimdiye kadar hi gereksinim duymamıştım ama iyi hatırlattın bugünden itibaren kendi pcmi eve götryom....oda kendi başının çaresine baksın ....ben asıl doğumda naparım diyodum nasıl evde dururum artık sizlerde varsınız çocuğu uyutur kaçarım valla....:enbuyukkk:

ayy ben bu sağlık ocağına kayıt işini hepten unuttum kızlar ya nasıl çıktı aklaımdan,kafamıda hiç kaldırıp etrafıma bakmıyomuşum demekki tam karşımda sağlık ocağı var.....ehhh pes bana ne diyim nese yarın iki dakka gidimde sorim bari burda olsa öle bi uygulama kesin duyardım ben ama sormakta fayda var.....

sağol zeyra demekkı yosundan o degerli bılgılerını beklıyoruz.daha sag.ocagına kayıt olmadım 2 haftadır eşimle gundemımızde ama b turlu olmadı ben tem.da evımı tasındım.oyuzden bölge değişti. sırf bebegım için tasındım iş yerıme okula yakın olmak için öğle aralarında onu gorebılmek ıçın...yaa anne karında bıle neler yaptırabılıyor sevgısı .

bend edaha yenı yaptırıcam Ruzenın şimdiden sonra önemli yaptıralım bu hafta.

neyse kızlar benim belim yine ağrımaya başladı fazla oturunca görüşürüz güzel annişler hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…