hoşbuldukk.
arkadaşlar imzayı nasıl ekliyorsunuz. hani su altta bebeğinizin gününü sayan imzayı. profil ayaryarım bulamadım imza girilicek yeri maalesef
bende özledim valla,bağımlılık yaptı bana bırakamıyorum aklım hep burda ahh ahh evde olcak bi tane pc bak ben duruyomuyum,kocam beni boşar kesin,neyapayım aklım kalıyo bazen diyorum inşlh çok sayfa olamamıştır nası okuycam yoksa......
hayatsn canım ben 52 kiloydum normalde hamile olduğumu öğrendiğimde bi çıktım tartıya 54, simdi 11+6 yım 57 kiloyu gösteriyo tartım :) ve sürekli yemek yiyorum elimde değil tutamıyorum kendimi. salonda sehpanın üstüne meyve tabağı var, mutfakta tıka basa yemek yiyorum eşime ben nefes alamicam gidiyorum canım sen toplarmısın masayı diyorum daha salonda oturmadan elimde bi meyve olduğunu farkediyorum :)
Nisan anneleri herkese slmlar.
Bayanlar ben geçen sene balkon yıkamak ve cam silmek yüzünden 2 ay bronşit geçirdim. Çok fenaydı aman temizlikte bence cam ve balkona kalkışmayın. En azından soğuk yerlerde yaşayanlar. Benim evimde birde 4 balkon var. Artık sırf onlar için ayda bir kadın alacağım.
Olmaz prematüre bakmak çok zor.Çeken bilir:))(ben gibi)zamanında gelsin minişlerimiz.kaydirigubbakcemile2 iyiyiz canım bizde afiyet olsun size.
Ben artık doğurmak istiyorum 9 ay sabredemiycem hemen gelsin opuyorumnanaktan
canım sonra çok kilo alacaksın.Şimdi yavaş lütfenzemuszemushayatsn canım ben 52 kiloydum normalde hamile olduğumu öğrendiğimde bi çıktım tartıya 54, simdi 11+6 yım 57 kiloyu gösteriyo tartım :) ve sürekli yemek yiyorum elimde değil tutamıyorum kendimi. salonda sehpanın üstüne meyve tabağı var, mutfakta tıka basa yemek yiyorum eşime ben nefes alamicam gidiyorum canım sen toplarmısın masayı diyorum daha salonda oturmadan elimde bi meyve olduğunu farkediyorum :)
durun kıslarr durunnn yavaş yavaşş.Tam gaz gitmek yok canım yaakaydirigubbakcemile3Ah canımmm bende usgde 9+4 görülüyordum geçen gittiğimizdeki görüntüye göre , bu zaman diliminde aldığım kilo 4 kiloya yakın. :1shok: Doktor biraz yavaş dedi bana mafoldumben ama durduramıyorum kendimi ben yhaaa
cancağızım eğer okulda yaptırdıysan aşılarını 3. td den başlanıyor.Doğum sonrasıda 5 aşıya tamamlanıyor.Ömür boyu koruyor tetanozdan seni.kaydirigubbakcemile2peki kızlar tetanos aşısı hakkında bılgınız varmı?bana okuldaki arkadaşlarım 4.aydan sonra 2 sefer oluyosun dedı.grip aşısıda 14.haftadan sonra oluyo sanırım ama onda kararsızım bazı 10 int.sitesını okudum sadece bırınde onermıyodu grip aşısını bu 1 de olsa benım içim rahat degıl.daha dr.um tetanosadan bahsetmedı.
slmm kızlar ben geldim minik kelebeğimle,nasılsınız bakalım bugün geç kaldık,hatda şimdi kaçamak geldim dükkana,annemlerde misafirim var görümcem geldi,bıraktım kaçtımm özledim sizleri azcık takılıyım bari....eee napıyosunuz,yeni gelen arkadişlerimiz olmuş hepsi hoşgelmişler......
Olmaz prematüre bakmak çok zor.Çeken bilir:))(ben gibi)zamanında gelsin minişlerimiz.
canım sonra çok kilo alacaksın.Şimdi yavaş lütfenzemuszemus
durun kıslarr durunnn yavaş yavaşş.Tam gaz gitmek yok canım yaakaydirigubbakcemile3
cancağızım eğer okulda yaptırdıysan aşılarını 3. td den başlanıyor.Doğum sonrasıda 5 aşıya tamamlanıyor.Ömür boyu koruyor tetanozdan seni.kaydirigubbakcemile2
hoşgeldinn canımmm.kaç tabii kıss.Bizsiz olur mu?kaydirigubbakcemile3
Zeyram sen de hoşgeldin nasılsınız fıstık annişleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Nisan anneleri herkese slmlar.
Bayanlar ben geçen sene balkon yıkamak ve cam silmek yüzünden 2 ay bronşit geçirdim. Çok fenaydı aman temizlikte bence cam ve balkona kalkışmayın. En azından soğuk yerlerde yaşayanlar. Benim evimde birde 4 balkon var. Artık sırf onlar için ayda bir kadın alacağım.
hoşgeldın ruzenin bende bugun katıldım aranıza,hoşbulduk.allah hepimizin bebişine guzel ömür nasip etsin
a.s.canım hoşgeldin.Aman Allah korsun hastalıklardan.Nisan anneleri herkese slmlar.
Yok gülüm o aşılamaydı.10 yaşında kızım .Bu bebişi de bizden çok o istedi:))Şeniziyiyim şükürler olsun canım benim hoşbuldum seni gördüm daha iyi oldum yosuncuğum senin bitane daha varmı bebişin canım o damı tüp bebkle olmuştu canımcım:CüvCüv:a.s.
Yani sen ruzenin hele de hamileyken bi pc aldırmaya sözün geçmiyor mu kocişinevereliniortakbende özledim valla,bağımlılık yaptı bana bırakamıyorum aklım hep burda ahh ahh evde olcak bi tane pc bak ben duruyomuyum,kocam beni boşar kesin,neyapayım aklım kalıyo bazen diyorum inşlh çok sayfa olamamıştır nası okuycam yoksa......
rica ederim canım ne demek yardımcı olabildiysem ne güzel:1hug:zeyra canım tesekkürler güzelce anlatmışsın.. imzamı seçip yapıyorum
ama int.ten de araştırdığım kadarıyla hamileler tetanos aşısı oluyormuş sanırım doğum esnasında kullanılan aletlerlede ilgılıymiş.bakalım dr.uma sorarım burdan sızede bılgı verırım.
a.s.canım hoşgeldin.Aman Allah korsun hastalıklardan.
Yok gülüm o aşılamaydı.10 yaşında kızım .Bu bebişi de bizden çok o istedi:))Şeniz
Yani sen ruzenin hele de hamileyken bi pc aldırmaya sözün geçmiyor mu kocişinevereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?