2010 Nisan Anneleri

ayy maşallha canım yaa rabbim bizede yaşatsın inşallah o güzel duyguyu inşallah buda pipili olurda gerçi sağlıllı olması herşeyden önce bitanem kaydirigubbakcemile2

En önemlisi sağlıklı olması tabii.Hakkımızda hayırlısı inşallah gülüm.İnsanın içinden değişik olması da geçiyor hani

bende bi türlü bırakıpta eve gidemiyorum çok ayıp oldu ya,nese ya bahanem var enzından müşteri gelcek tel açtı onu bekliyorum.....ee bilirisn görümceler laf sokmadan rahat durmazlar....bebişimin kalan cicilerinide ekliycektim kızlar makinayı dükkanda unutmuşum akşam okadarda boş vaktim oldu......sizleride bekliyorum aramıza yeni katılan arkadaşlarımız buyrun topiğimize....

Son düzenleme:
O şakaydı gülüm benim.Söz geçmesi meseleri.Hani iki cilve gelsin eve yeni pckaydirigubbakcemile2:kedi:

Kızlar heryerde kayıt yaptırmanız lazım.Çünkü sizlerden sonra bebişlerinizin aşıları devam ediyor.Doğdugunda 4. günde (FKÜ)alınıyor.Çok önemli bebişler için.6 yaşına kadar da mahalle ebe-hemşireniz takip ediyor minikleri.Kayıtlarınızı olun biran evvel fıstıklar:lepi:sositososito

Boşver görümceleri sallaaaaaaaaa.Keyfine bak.Sonra eklersin bakarız canım.opuyorumnanaktan

merhaba kızlar... kocam ekti beni arkadaşlarıyla çıktı... çok canım sıkıldı yaaa... allahtan siz varsınız:)

kızlar bağlı olduğunuz sağlık ocaklarına kaydınızı yaptırdıysanız orada sizin hemşireniz gerekli bilgiyi veriyor. 20. hafta da yapılıyo tetanoz aşısı ve sağlık ocakları yapıyo. benimle ilgilenen hemşire dedi ki ' bu devirde hastanelerde yapılıyo doğumlar o yüzden gerek yok gibi gözükebilir. ama hayat ne getirir bilinmez doğum eklenmeyen bir zamanda ve yerde olursa önlem olsun' haklı da 20 haftada yaptıracağım hastanede.

nese kızlar işim bitti benim dükkanda hepinizi öpüyorum yarın görüşmek üzere bugün böle kısa oldu yarın acısını çıkarırız ......:enbuyukkk:

sorma kocam benıde ektııı maçaa gıttı..acaba cokm akıyorum.o hamıle olabılseydı ben bıran olsun yanından ayrımazdm...proesto edıyorum.beraber kayıt oldk k.kulübüne sonra ben oyalamaya basladım babamızda maca gıtttı evett neysekı sızler varsınız 3 saat gectı bıle

bence çok takmıyoruz benimki biraz rahat oldu sanki. o düşünceli, kibar, bana sormadan program yapmayan adam gitti onun yerine klasik bi koca geldi. Birde adıma karar veriyor yok benim çıkmamam dinlenmem lazımmış. hafta içi dükkana gitmediğim zmanlar çok tembelleştin diyor ama. çok kızgınım çookkkk... klava:

işlerine geldikleri gib konuşuyorlar yani.daha duygusal olduğumuzu hesaba katmıyoar cunku onlar normaldede soguk kanlı olmayı basarabılıyorlar.bızde esımle dun bu sogukkanlılık olayını konustuk.tamm ılgılenıyo canın ne ıstedı alayım bak su yararlıymıs bunu ye fala dıyo ama bızler bızı heran anlasınlar ıstıyoruz.hassasız kabul etsınler.tabı bız heran bebegımızı hıssedıyoruz.dunku konusmamızdan babaların ancak gerceklerı bebegımızın tekme atşlarını duyduklarında veya kucaklarına aldıklarında bızı daha ıyı anlıcaklarını dusunuyorum cunku ben bebegımı bırakıp maca gıtmazdımmm.

merhaba kızlar... kocam ekti beni arkadaşlarıyla çıktı... çok canım sıkıldı yaaa... allahtan siz varsınız:)
merhaba canım.Hoşgeldin.Kocadır bu ekerde biçerde:)))

Çok doğru söylemiş hemşireniz.Doğum bu nerde nasıl olur bilinmez.

selam kizlar
yeni gelenlen arkadaslar hosgeldiniz aramiza
güzel paylasimlar dilerim
a.s.hoşgeldin canımm.

hep beraber olup dövelim kocişleri..Bu kadar kişiyiz gücümüz yeter.:sm_cool::sm_cool:

ayy yazı yaa yınede dovmeyelim baba olup bebişlerini kucaklarına aldıklarında aglarlar heralde o hallerını dusnemıyorum bıle yassıııkk.ama daha cokk uzerımıze dussunler kınıyorumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…