ayy maşallha canım yaa rabbim bizede yaşatsın inşallah o güzel duyguyu inşallah buda pipili olurda gerçi sağlıllı olması herşeyden önce bitanem kaydirigubbakcemile2
neyse kızlar benim belim yine ağrımaya başladı fazla oturunca görüşürüz güzel annişler hepinizi öpüyorum
O şakaydı gülüm benim.Söz geçmesi meseleri.Hani iki cilve gelsin eve yeni pckaydirigubbakcemile2:kedi:yosun'cum sözüm geçmemesi değil aslında şimdiye kadar hi gereksinim duymamıştım ama iyi hatırlattın bugünden itibaren kendi pcmi eve götryom....oda kendi başının çaresine baksın ....ben asıl doğumda naparım diyodum nasıl evde dururum artık sizlerde varsınız çocuğu uyutur kaçarım valla....:enbuyukkk:
ayy ben bu sağlık ocağına kayıt işini hepten unuttum kızlar ya nasıl çıktı aklaımdan,kafamıda hiç kaldırıp etrafıma bakmıyomuşum demekki tam karşımda sağlık ocağı var.....ehhh pes bana ne diyim nese yarın iki dakka gidimde sorim bari burda olsa öle bi uygulama kesin duyardım ben ama sormakta fayda var.....
Kızlar heryerde kayıt yaptırmanız lazım.Çünkü sizlerden sonra bebişlerinizin aşıları devam ediyor.Doğdugunda 4. günde (FKÜ)alınıyor.Çok önemli bebişler için.6 yaşına kadar da mahalle ebe-hemşireniz takip ediyor minikleri.Kayıtlarınızı olun biran evvel fıstıklar:lepi:sositosositosağol zeyra demekkı yosundan o degerli bılgılerını beklıyoruz.daha sag.ocagına kayıt olmadım 2 haftadır eşimle gundemımızde ama b turlu olmadı ben tem.da evımı tasındım.oyuzden bölge değişti. sırf bebegım için tasındım iş yerıme okula yakın olmak için öğle aralarında onu gorebılmek ıçın...yaa anne karında bıle neler yaptırabılıyor sevgısı .
bende bi türlü bırakıpta eve gidemiyorum çok ayıp oldu ya,nese ya bahanem var enzından müşteri gelcek tel açtı onu bekliyorum.....ee bilirisn görümceler laf sokmadan rahat durmazlar....bebişimin kalan cicilerinide ekliycektim kızlar makinayı dükkanda unutmuşum akşam okadarda boş vaktim oldu......sizleride bekliyorum aramıza yeni katılan arkadaşlarımız buyrun topiğimize....
ama int.ten de araştırdığım kadarıyla hamileler tetanos aşısı oluyormuş sanırım doğum esnasında kullanılan aletlerlede ilgılıymiş.bakalım dr.uma sorarım burdan sızede bılgı verırım.
sorma kocam benıde ektııı maçaa gıttı..acaba cokm akıyorum.o hamıle olabılseydı ben bıran olsun yanından ayrımazdm...proesto edıyorum.beraber kayıt oldk k.kulübüne sonra ben oyalamaya basladım babamızda maca gıtttı evett neysekı sızler varsınız 3 saat gectı bıle
merhaba canım.Hoşgeldin.Kocadır bu ekerde biçerde:)))merhaba kızlar... kocam ekti beni arkadaşlarıyla çıktı... çok canım sıkıldı yaaa... allahtan siz varsınız:)
Çok doğru söylemiş hemşireniz.Doğum bu nerde nasıl olur bilinmez.kızlar bağlı olduğunuz sağlık ocaklarına kaydınızı yaptırdıysanız orada sizin hemşireniz gerekli bilgiyi veriyor. 20. hafta da yapılıyo tetanoz aşısı ve sağlık ocakları yapıyo. benimle ilgilenen hemşire dedi ki ' bu devirde hastanelerde yapılıyo doğumlar o yüzden gerek yok gibi gözükebilir. ama hayat ne getirir bilinmez doğum eklenmeyen bir zamanda ve yerde olursa önlem olsun' haklı da 20 haftada yaptıracağım hastanede.
a.s.hoşgeldin canımm.selam kizlar
yeni gelenlen arkadaslar hosgeldiniz aramiza
güzel paylasimlar dilerim
hep beraber olup dövelim kocişleri..Bu kadar kişiyiz gücümüz yeter.:sm_cool::sm_cool:bence çok takmıyoruz benimki biraz rahat oldu sanki. o düşünceli, kibar, bana sormadan program yapmayan adam gitti onun yerine klasik bi koca geldi. Birde adıma karar veriyor yok benim çıkmamam dinlenmem lazımmış. hafta içi dükkana gitmediğim zmanlar çok tembelleştin diyor ama. çok kızgınım çookkkk...klava:
merhaba kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?