2010 Nisan Anneleri

mrb.ezgı ıyıyız ya sennn?ben bugun katıldım aranıza

hepberaber olup dövelim kocişleri..Bu kadar kişiyiz gücümüz yeter.:sm_cool::sm_cool:[/QUOTE]

tamam ilk önce benimkini ama:)) böle konuşunca da kıyamadım şimdi:asigim:

evet bizimki şimdiden oğlunun olacağını onu paraşütçü yapıcağını hatta dağlarda tek başlarına babaoğul kamp yapacaklarını falan hayal ediyor:)) yine ben yokum planlardamafoldumbenmafoldumben

ayy yazı yaa yınede dovmeyelim baba olup bebişlerini kucaklarına aldıklarında aglarlar heralde o hallerını dusnemıyorum bıle yassıııkk.ama daha cokk uzerımıze dussunler kınıyorumm.

Tamam dövmeyelim hadi ama onlarda daha duyarlı olsunlar de mi ama.kaydirigubbakcemile2zemuszemusopuyorumnanaktan

valla benim işime geliyo ayak altında olmaması. açıyorum laptop ı, televizyonu ohhhh....

merak etme nazlı ogulcğn o dağa cıkarken sensız gıtmez annesını en cok o ıster.

keşke bende senın gıbı dusunebılsem ademır ama ben heran yanımda olsun ıstıyorum.beegımı anlatayım ıstıyorum.

ben dü bı yazı okudum int.te sızde okuyun hatta eşlerimize okutalım.gercı ben okuttum dun ama bugun maca gıttıkaydirigubbakcemile3.google a ^^anne karnındaki bebek,anneyi nezaman hısseder?^^^yazın .sonra orada ^^bebeğiniz anne karnında herşeyi kaydediyor^^ başlığı cıkacak.bence okuyun guzel bır yazı arkadaşlar.....

erkeklerin babalığı hissetmeleri biraz zaman alıyomuş. sonuçta onlarda sanı yok, büyüyen bi karın yok, hormonları her zamanki gibi. süt toplayan memeler yok. ancak doğunca. bir de şu var bu hamilelik erkekleri başka türlü etkiliyor. bu da korku ve endişe doğuruyor. sonuçta artık sorumlulukları daha da artacak. düşünecekleri küçük bi can var. biz duygusalken onlar daha gerçekçi. acaba yetebilecek miyim, daha çok çalışmalıyım, ii okullarda okutmalıyım, daha ii yedirmeli, giydirmeliyim. bizimse derdimiz öpelim koklayalım, sarılalım.... hayat onlar için biraz daha acı. bir evin, eşin sorumluluğunun üstüne bir de minicik bebek. bdüşünsenize biz çocuk belli bi yaşa gelene kadar çalışmam falan diye düşüneiliyorken onlar daha fazlasını yapma ihtiyacı hissedebilirler...

hemen bakıyorum canım teşekkürlerr

bugün baya ekilmişiz kızlar.. napalım...gerçi ademir gibi düşünmek de lazım. biz hakkaten duygusalız biraz galiba:))) adamlar bütün hafta çalışıyorlar (gerçi bizde) ama bir pazarları var onuda evde geçirmek istemiyorlar. bizimde içimizde farklı bi sorumluluk var. Nasıl kalkıp gezelim şimdi, bigün dinleniyoruz. sabır arkadaşlar sabır... sonra 3 kişi bolbolll gezicez inşallahhhhh

evet ya 3 kişi gezmek heycanlandım birden ne güzel oluropuyorumnanaktan
önceden bende gidiyodum kocişle balığa ama şimdi tekne sarstığı için gidemiyorum malesef neyse bebişler doğsunda heryere gideriz dimi

kızlar bizdede tam tersi eşim evde yatmak istiyo bende bütün hafta yattığım için dışarı çıkmak istiyorum hep ters galiba bu istekler

tesekkurler canim ben simdi okudum

su paragraftan acayip etkilendim ama :1shok:

evet ya 3 kişi gezmek heycanlandım birden ne güzel oluropuyorumnanaktan
önceden bende gidiyodum kocişle balığa ama şimdi tekne sarstığı için gidemiyorum malesef neyse bebişler doğsunda heryere gideriz dimi

evet gidicez ailecek gezicez:)))

kızlar bizdede tam tersi eşim evde yatmak istiyo bende bütün hafta yattığım için dışarı çıkmak istiyorum hep ters galiba bu istekler

:)) seninkide kötüymüş. Ben hamile kalana kadar hiç bir pazar evde oturmadık oyüzden ağır geliyor belkide bana. kocişte benimle bu süreci yaşasa işte onu anlatmaya çalışıyorum nasıl olsa bu dinlenme zamanımız geçicek 5 aydan sonra zaten çok enerjik olucakmışız. bol bol gezeriz son aya kadar:))

ayrıca bu haftalarda kulak gelişimine de tamamlandığı için çok net olmasa da duymaya da başlarmış konuşalım onlarla sevdiğimizi, sabırsızlıkla beklediğimizi anlatalım. kocalara sinirlensekte takmayalım. kaynanam diyo ki görümcem doğduğunda babasına hiç gitmemiş, ne zaman kayınpeder kucağına alsa basarmış feryat figanı. ben hamileyken hep tartışırdık adamla, ben de hep içten içe sinirlenir, öfke duyardım. ben affettim kızım hala affedemedi der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…