işlerine geldikleri gib konuşuyorlar yani.daha duygusal olduğumuzu hesaba katmıyoar cunku onlar normaldede soguk kanlı olmayı basarabılıyorlar.bızde esımle dun bu sogukkanlılık olayını konustuk.tamm ılgılenıyo canın ne ıstedı alayım bak su yararlıymıs bunu ye fala dıyo ama bızler bızı heran anlasınlar ıstıyoruz.hassasız kabul etsınler.tabı bız heran bebegımızı hıssedıyoruz.dunku konusmamızdan babaların ancak gerceklerı bebegımızın tekme atşlarını duyduklarında veya kucaklarına aldıklarında bızı daha ıyı anlıcaklarını dusunuyorum cunku ben bebegımı bırakıp maca gıtmazdımmm.
ayy yazı yaa yınede dovmeyelim baba olup bebişlerini kucaklarına aldıklarında aglarlar heralde o hallerını dusnemıyorum bıle yassıııkk.ama daha cokk uzerımıze dussunler kınıyorumm.
mrb.ezgı ıyıyız ya sennn?ben bugun katıldım aranıza
Tamam dövmeyelim hadi ama onlarda daha duyarlı olsunlar de mi ama.kaydirigubbakcemile2zemuszemusopuyorumnanaktan
ben dü bı yazı okudum int.te sızde okuyun hatta eşlerimize okutalım.gercı ben okuttum dun ama bugun maca gıttıkaydirigubbakcemile3.google a ^^anne karnındaki bebek,anneyi nezaman hısseder?^^^yazın .sonra orada ^^bebeğiniz anne karnında herşeyi kaydediyor^^ başlığı cıkacak.bence okuyun guzel bır yazı arkadaşlar.....
ben dü bı yazı okudum int.te sızde okuyun hatta eşlerimize okutalım.gercı ben okuttum dun ama bugun maca gıttıkaydirigubbakcemile3.google a ^^anne karnındaki bebek,anneyi nezaman hısseder?^^^yazın .sonra orada ^^bebeğiniz anne karnında herşeyi kaydediyor^^ başlığı cıkacak.bence okuyun guzel bır yazı arkadaşlar.....
Bir olayda bebeğin doğumdan sonra annesini emmediği görülmüş. Ne yapılırsa yapılsın bebek anneyi ve memeyi reddediyor ve asla emmiyormuş. Bu konularla yakından ilgilenen doktorunun aklına bir fikir gelmiş. Yeni doğum yapmış bir anneden bebeği emzirmesini rica etmişler.Bebek tanımadığı halde bu yeni anneyi derhal kabullenerek istekli bir şekilde memeyi emmiş. Konuyu araştırmak için doktor bebeğin annesi ile detaylı konuşarak hamilelik dönemin sorgulamış; herhangi bir enfeksiyon veya travma araştırdığında bulamamış. Ancak konu daha derinleştirildiğinde annenin aslında bebeği asla istemediği, gebeliğe hazır olmadığı ve tamamen eşinin zoruyla hamile kaldığı ve tüm hamileliğinden nefret ettiği ortaya çıkmış. Yani bebeğimiz tüm gebelik boyunca reddedilme duygularıyla büyüdüğü için zarar görebileceği düşüncesiyle kendisini istemeyen bu anneden kendini sakınmaya çalışıyor ve reddediyor. Bebekler işte bu kadar detaylı bir bilinçle doğuyor. Elbette bu bebek ve anne arasında sevgi dolu bir bağ kurulacaktı ancak bunun uzun bir zaman alacağı çok açık olarak bellidir.
evet ya 3 kişi gezmek heycanlandım birden ne güzel oluropuyorumnanaktan
önceden bende gidiyodum kocişle balığa ama şimdi tekne sarstığı için gidemiyorum malesef neyse bebişler doğsunda heryere gideriz dimi
kızlar bizdede tam tersi eşim evde yatmak istiyo bende bütün hafta yattığım için dışarı çıkmak istiyorumhep ters galiba bu istekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?