hoşgeldin aramıza a.s. hamilelik sürecin aksiliklerle başlamış ama umarım doğuma kadar sağlıkla devam ederr.. ve herşey yoluna girer.. sağlıkla bebeğini kucağına almanı diliyorum opuyorumnanaktanmerhaba kızlar. işallah bende 2010 nisan anne olacağım.benim biraz sorunlu başladı tam düzeldi diyorum gene bişey çıkıyor. ben 2009 başında bir dış gebelik yaşadım. operasyon vesaire düzeldim sonra. şimdiki gebeliğimde SAT 18 temmuz. ilk başta hormon çok yüksek dendi ve kese görülmedi 1 hafa sonraya randevu yazdı doktorum. 1 haftanın nasıl geçtiğini bilemiyorum dakika dakika hatırlıyorum. sonunda bebişimi gördüm. nokta kadardı :) o anki duygularımı anlatamam.ondan sonra siddetli bi kanama geçirdim 3 günde bir iğneyle toparladık. tabi 11. haftama kadarda evde istirahat ettim. enson istirahat bitecek umuduyla doktora gitti 1 ekim perşembe günü. bu seferde plasenta aşağıda dedi doktorum. ama çekilir dedi çekimezse erken doğum vs . biraz araştırdım plasenta previa denen bişeymiş. ikimizide riske atarmış vs. bu konuda deneyimli olan arkadaşlarımız varsa biraz dertleselim isterim. şu an 11+6 dayım. beklenen doğum tarihim 18-27 nisan
aramıza hoşgeldin canıma.s. arkadaşların dediği gibi 4 değil 5 kişinin bebeğinin cinsiyeti belli olduu.. şimdilik 3 erkeğe 2 kız belli gibii... hayırlı evlatlarımız olsun inşallah :Saruboceq:kaydirigubbakcemile5Slm kızlar. bende nisan annesi olcam işallah aranıza yeni katıldım. şu an 13 haftalığım cinsiyeti belli olan varmı?kaydirigubbakcemile
sende hoşgeldin canıma.s. dualarımız seninlee.. inşallah 2li testin istediğin hayırlı sonuçla atlatıcaksın:Saruboceq: kalbini ferah tut canımmselam arkadaşlar bende allahın izniyle nisan annesi olacağım şuan 11+2 günlüğüz ikili testi 12 hatalık olsun o zaman yaptırıcam dua edin benim ve bebeşim için inşallah hiç bir şey çıkmaz...
bende hepinizi özledim canımm.. bugün giremedim ama aklım hep sizdeydii.. opuyorumnanaktanbende özledim valla,bağımlılık yaptı bana bırakamıyorum aklım hep burda ahh ahh evde olcak bi tane pc bak ben duruyomuyum,kocam beni boşar kesin,neyapayım aklım kalıyo bazen diyorum inşlh çok sayfa olamamıştır nası okuycam yoksa......
ayy ne yalan söliim aynen yosuncum.. kızın arkasından erkek olması iyi olur sanırım.. eşim bu konuda bişi demiyo ama nebiliim değişik aranır diye düşünüyorum.. gerçi benim kız kardeşim yok.. keşke olsaydı derim hep.. kızımın kız kardeşi olsa ne güzel olurr.. amaann hayırlısı olsun güzelim hakkımızda...:Saruboceq:En önemlisi sağlıklı olması tabii.Hakkımızda hayırlısı inşallah gülüm.İnsanın içinden değişik olması da geçiyor hani
canımm dikkat et kendine.. dinlen bol bol.. bu haftalarda vücudun ağırlık merkezi öne doğru kaydığı için bel ağrısı sık yaşanıyomuşş.. bol bol dinlenmek yorulmamak lazım opuyorumnanaktanneyse kızlar benim belim yine ağrımaya başladı fazla oturunca görüşürüz güzel annişler hepinizi öpüyorum
nese kızlar işim bitti benim dükkanda hepinizi öpüyorum yarın görüşmek üzere bugün böle kısa oldu yarın acısını çıkarırız ......:enbuyukkk:
haklısın canımm.. çok alıştım bende size... bende girmeden duramıyorumm... normaldeolsa kocişe mızırdanırdım gidiyosun biz evde yalnız napıcaz diye...(gerçi adam bizim için gidiyo ekstra işe ama olsun :)) ama şimdi sizler varsınız yaa.. olsun dedim içimden gitsin bende bol bol muhabbete girerim kızlarra zemuszemus bende öpüyorum canımm opuyorumnanaktankızlarr ben geldim ama dükkanı kapamaya geldim birazdan çıkıcam öpüyom sizleri...baya bi alıştım sizlere uğramadan duramıyorum.....:enbuyukkk:
saol canımm... ama ben bebişimin cinsiyetini öğrenmedim daha.. biz 11haftalık bile olmadıkk.. öğrenen 5. kişiyi arkadaşlar hep unutuyolar ama 5 kişi demek istedim benn...mrb.bebeg83 afiyet olsun.ne guzel sende bebısının cınsıyetını öğrenmıssın.ben meraklardayım.12.haftada gıttım 2lı test için ama dr.um cınsıyetı hakkında bısey soylemedı.
canımcım benim kızımiçin tutmuştuu... buna da baktım merak işte ama o biraz karışıkk.. bi dr. ultrasonunda 27 temmuzda kalmış görünüyo ki temmuz erkek, bi dr. ultrasonunda 3 ağustos ta hamiş kalmışım göründü o da kız ayı 26 yaş içinn.. artıkk hayırlısı dedim bende.. bi kızım var benim 7 yaşında .. bakalım erkek mi kız mı bi kardeş geliyo ama kaydirigubbakcemile3 rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize cinsiyet 2. planda bence...çin takvımınde denemişmiydin daha once tutdumu.tabı ınanıyomusun bılmıyorum ama tam olarak olmasada bı uğraşı işte
hoşgeldin nazlıcım a.s. afiyet olsunn.. bebişine yarasın inş.. evet bugün sessizz... ben giremedim bi merak koştum ama kimse ler yokk... bende arada kızımla yedim geldim amarahatsız oldumm yaa.. kızım dışardan bişey istemiştii ondan sipariş ettik evee.. benim için iyi oldu gerçi bulaşık fln çıkmadıkaydirigubbakcemile3 ama mideme oturduu.. hepsini yiyemedim bide yanii.. keşke bende çorba yapsaydım daha hafif olurduu...bende geldim... bir yandan çorbamı içiyorum bir yandan size bakayım dedim. ama bugün yine sessiziz.
Umarım herkesin sağlığı iyi bebişleri rahattır:))
saol canımm... ama ben bebişimin cinsiyetini öğrenmedim daha.. biz 11haftalık bile olmadıkk.. öğrenen 5. kişiyi arkadaşlar hep unutuyolar ama 5 kişi demek istedim benn...
canımcım benim kızımiçin tutmuştuu... buna da baktım merak işte ama o biraz karışıkk.. bi dr. ultrasonunda 27 temmuzda kalmış görünüyo ki temmuz erkek, bi dr. ultrasonunda 3 ağustos ta hamiş kalmışım göründü o da kız ayı 26 yaş içinn.. artıkk hayırlısı dedim bende.. bi kızım var benim 7 yaşında .. bakalım erkek mi kız mı bi kardeş geliyo ama kaydirigubbakcemile3 rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize cinsiyet 2. planda bence...
hoşgeldin nazlıcım a.s. afiyet olsunn.. bebişine yarasın inş.. evet bugün sessizz... ben giremedim bi merak koştum ama kimse ler yokk... bende arada kızımla yedim geldim amarahatsız oldumm yaa.. kızım dışardan bişey istemiştii ondan sipariş ettik evee.. benim için iyi oldu gerçi bulaşık fln çıkmadıkaydirigubbakcemile3 ama mideme oturduu.. hepsini yiyemedim bide yanii.. keşke bende çorba yapsaydım daha hafif olurduu...
nazlıcım. haklısın valla.. çorba iyi olurduu.. ama domates çorbası içemiyoum ben.. nedense birkaç haftadır midem yanıyoo.. ohh kocişler yokk bizde burdayız :hulya: karşımda çokgüzel hareketler bunların yeni sezon yeni blümü.. bi yanımda bilg. ve sizz ooohh deymeyin keyfime zemuszemus
yazgülüm.. hoşgeldin canımm .. ohh gezmeklere gidilmişş gelinmişş.. sefann olsunn :)))
ayy sorma canımm yaaa.. benim kız artık büyüdü.. bana pek bir zararı olmuyoo.. zaten bebekliğide süperdii.. akşam 9dedimi uyur sabah 7 de kalkardı.. pek ağlamaz.. yedirirsen yerdi kaydirigubbakcemile3 ayy bunu hep çok fena olucak kesin diyolarr akannehir rabbim sağlıklı ama pek yaramaz olmayan bi bebek versiin.. insanın kafası bi zamandan sonrasesgötürmüyoo.. daha yaş 26 ama kız büyüdüü şimdi sil baştan yinebez değiştirme.. emmezse mama derdii kaydirigubbakcemile3 agulamalar.. anneler babalarr..alkisalkisalkis emeklemee.. baştan gözümü çok korkuttu da şimdii diyorum sağlıkla doğsunda omiss gibi bebek kokusunu koklasamm.. yumuk gözlerini aralamasını sabırsızlıkla beklesemm... çok uyusa meraklanıp öpüp uyandırsamm.. eşimle aynen bunları konuştuk bugün o da diyoo insan bebek sesi sevgisi özlüyomuş diye.. ayy ne çenem düştü canım yaa.. okumaktan sıkılsanda sağol :roflol: opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
valla yok böle bi keyiffff Çok arıcaz bugünleri çokkkkkkkkkk:)))Şeniz
evet canımm güzeller güzeli bi kızım var.. 1. sınıfa başladı zemuszemus valla canımm ayrıntılı pek anlamam öyle şeylerden yaş farkı fln... sat olduğu aya bakın diyodu biyerdede.. neyse güzeliim rabbim hayırlısını versin :Saruboceq:ben de açıktım sızı okudukça biseyler yemem lazım.bı kızın varmış bebeg83 bende ilk bebeğin diye öyle dusundum tmm canım.benımde çin tak.e gore erkek tem.hamiş kaldım.ama in takvımıne bakarken yaş farkı var denıldi bana .
bebeg83 hoşbulduk şeker valla akşama kadar gezdim yarın acısıs çıkcak gibi geliyor sabah 9 da dişçide randevm var dişim çekilcek senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?