2010 Nisan Anneleri

slm kızlarrr.. opuyorumnanaktan
bugün ancak girebildim... pazar malum .. öğlen kalkılıyoo.. sonra düğüne gittik.. zemuszemus soonra da kocişle temizlik yaptıkk zemuszemus evim missler gibi olduu... şimdi de kocayı ekstraya gönderdik kızımla başbaşayız... (ekstra denince yanlış anlaşılmasın kaydirigubbakcemile3 arada düğünlere kamera çekimine gidiyo kendilerii )

neyse dışardan bişiler söledik cadımla.. yoruldum valla.. elimi kaldırasım yokk.. siparişler gelene kadar burdayımm.. soonra da yiyip gelicem zatenn.. kimseler yok gerçi ama gelen olursa görür diye yazdım sanırımm :roflol:

kızlarr ben geldim ama dükkanı kapamaya geldim birazdan çıkıcam öpüyom sizleri...baya bi alıştım sizlere uğramadan duramıyorum.....:enbuyukkk:

hoşgeldin aramıza a.s. hamilelik sürecin aksiliklerle başlamış ama umarım doğuma kadar sağlıkla devam ederr.. ve herşey yoluna girer.. sağlıkla bebeğini kucağına almanı diliyorum opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5Slm kızlar. bende nisan annesi olcam işallah aranıza yeni katıldım. şu an 13 haftalığım cinsiyeti belli olan varmı?kaydirigubbakcemile
aramıza hoşgeldin canıma.s. arkadaşların dediği gibi 4 değil 5 kişinin bebeğinin cinsiyeti belli olduu.. şimdilik 3 erkeğe 2 kız belli gibii... hayırlı evlatlarımız olsun inşallah :Saruboceq:
selam arkadaşlar bende allahın izniyle nisan annesi olacağım şuan 11+2 günlüğüz ikili testi 12 hatalık olsun o zaman yaptırıcam dua edin benim ve bebeşim için inşallah hiç bir şey çıkmaz...
sende hoşgeldin canıma.s. dualarımız seninlee.. inşallah 2li testin istediğin hayırlı sonuçla atlatıcaksın:Saruboceq: kalbini ferah tut canımm

bende hepinizi özledim canımm.. bugün giremedim ama aklım hep sizdeydii.. opuyorumnanaktan
En önemlisi sağlıklı olması tabii.Hakkımızda hayırlısı inşallah gülüm.İnsanın içinden değişik olması da geçiyor hani
ayy ne yalan söliim aynen yosuncum.. kızın arkasından erkek olması iyi olur sanırım.. eşim bu konuda bişi demiyo ama nebiliim değişik aranır diye düşünüyorum.. gerçi benim kız kardeşim yok.. keşke olsaydı derim hep.. kızımın kız kardeşi olsa ne güzel olurr.. amaann hayırlısı olsun güzelim hakkımızda...:Saruboceq:
neyse kızlar benim belim yine ağrımaya başladı fazla oturunca görüşürüz güzel annişler hepinizi öpüyorum
canımm dikkat et kendine.. dinlen bol bol.. bu haftalarda vücudun ağırlık merkezi öne doğru kaydığı için bel ağrısı sık yaşanıyomuşş.. bol bol dinlenmek yorulmamak lazım opuyorumnanaktan
nese kızlar işim bitti benim dükkanda hepinizi öpüyorum yarın görüşmek üzere bugün böle kısa oldu yarın acısını çıkarırız ......:enbuyukkk:

kızlarr ben geldim ama dükkanı kapamaya geldim birazdan çıkıcam öpüyom sizleri...baya bi alıştım sizlere uğramadan duramıyorum.....:enbuyukkk:
haklısın canımm.. çok alıştım bende size... bende girmeden duramıyorumm... normaldeolsa kocişe mızırdanırdım gidiyosun biz evde yalnız napıcaz diye...(gerçi adam bizim için gidiyo ekstra işe ama olsun :)) ama şimdi sizler varsınız yaa.. olsun dedim içimden gitsin bende bol bol muhabbete girerim kızlarra zemuszemus bende öpüyorum canımm opuyorumnanaktan

mrb.bebeg83 afiyet olsun.ne guzel sende bebısının cınsıyetını öğrenmıssın.ben meraklardayım.12.haftada gıttım 2lı test için ama dr.um cınsıyetı hakkında bısey soylemedı.

çin takvımınde denemişmiydin daha once tutdumu.tabı ınanıyomusun bılmıyorum ama tam olarak olmasada bı uğraşı işte

bende geldim... bir yandan çorbamı içiyorum bir yandan size bakayım dedim. ama bugün yine sessiziz.
Umarım herkesin sağlığı iyi bebişleri rahattır:))

mrb.bebeg83 afiyet olsun.ne guzel sende bebısının cınsıyetını öğrenmıssın.ben meraklardayım.12.haftada gıttım 2lı test için ama dr.um cınsıyetı hakkında bısey soylemedı.
saol canımm... ama ben bebişimin cinsiyetini öğrenmedim daha.. biz 11haftalık bile olmadıkk.. öğrenen 5. kişiyi arkadaşlar hep unutuyolar ama 5 kişi demek istedim benn...
çin takvımınde denemişmiydin daha once tutdumu.tabı ınanıyomusun bılmıyorum ama tam olarak olmasada bı uğraşı işte
canımcım benim kızımiçin tutmuştuu... buna da baktım merak işte ama o biraz karışıkk.. bi dr. ultrasonunda 27 temmuzda kalmış görünüyo ki temmuz erkek, bi dr. ultrasonunda 3 ağustos ta hamiş kalmışım göründü o da kız ayı 26 yaş içinn.. artıkk hayırlısı dedim bende.. bi kızım var benim 7 yaşında .. bakalım erkek mi kız mı bi kardeş geliyo ama kaydirigubbakcemile3 rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize cinsiyet 2. planda bence...
bende geldim... bir yandan çorbamı içiyorum bir yandan size bakayım dedim. ama bugün yine sessiziz.
Umarım herkesin sağlığı iyi bebişleri rahattır:))
hoşgeldin nazlıcım a.s. afiyet olsunn.. bebişine yarasın inş.. evet bugün sessizz... ben giremedim bi merak koştum ama kimse ler yokk... bende arada kızımla yedim geldim amarahatsız oldumm yaa.. kızım dışardan bişey istemiştii ondan sipariş ettik evee.. benim için iyi oldu gerçi bulaşık fln çıkmadıkaydirigubbakcemile3 ama mideme oturduu.. hepsini yiyemedim bide yanii.. keşke bende çorba yapsaydım daha hafif olurduu...

benim akşamları rahatlıkla yediğim şey hafif domates çorbaları ve az yağlı makarna. bunları yiyince hiç rahatsızlık hissetmiyorum. eşimde arkadaşlarıyla bugün zaten yemek derdim yok:))cokacimcoook

slm kızlar bende dün akşamdan bu yana giremedim dünden beri geziyomm zemuszemus
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniz a.s.

nazlıcım. haklısın valla.. çorba iyi olurduu.. ama domates çorbası içemiyoum ben.. nedense birkaç haftadır midem yanıyoo.. ohh kocişler yokk bizde burdayız :hulya: karşımda çokgüzel hareketler bunların yeni sezon yeni blümü.. bi yanımda bilg. ve sizz ooohh deymeyin keyfime zemuszemus

yazgülüm.. hoşgeldin canımm .. ohh gezmeklere gidilmişş gelinmişş.. sefann olsunn :)))

opuyorumnanaktan
valla yok böle bi keyiffff Çok arıcaz bugünleri çokkkkkkkkkk:)))Şeniz

ben de açıktım sızı okudukça biseyler yemem lazım.bı kızın varmış bebeg83 bende ilk bebeğin diye öyle dusundum tmm canım.benımde çin tak.e gore erkek tem.hamiş kaldım.ama in takvımıne bakarken yaş farkı var denıldi bana .

bebeg83 hoşbulduk şeker valla akşama kadar gezdim yarın acısıs çıkcak gibi geliyor sabah 9 da dişçide randevm var dişim çekilcek senağlama

selam canlar
anlatin bakam bugün neler yaptiniz ?
ben 2-3 saate yakin esimle oglumla gezdim ( ama bunu herzaman oluyor sanmayin bugün tas düsmüs kafasina herhalde:dance:)
sonra geldim baktim kaynana uyuyo oh keyfinde yemekte yok evde
girdim mutfaga yemek yaptim yemek yedik sonra bulasiklari yikadim ve geldim
ay anlatinca baya yorucuymusa.s neyse simdi buralardayim forumu gezinim bi güzel anisler

opuyorumnanaktan

valla yok böle bi keyiffff Çok arıcaz bugünleri çokkkkkkkkkk:)))Şeniz
ayy sorma canımm yaaa.. benim kız artık büyüdü.. bana pek bir zararı olmuyoo.. zaten bebekliğide süperdii.. akşam 9dedimi uyur sabah 7 de kalkardı.. pek ağlamaz.. yedirirsen yerdi kaydirigubbakcemile3 ayy bunu hep çok fena olucak kesin diyolarr akannehir rabbim sağlıklı ama pek yaramaz olmayan bi bebek versiin.. insanın kafası bi zamandan sonrasesgötürmüyoo.. daha yaş 26 ama kız büyüdüü şimdi sil baştan yinebez değiştirme.. emmezse mama derdii kaydirigubbakcemile3 agulamalar.. anneler babalarr..alkisalkisalkis emeklemee.. baştan gözümü çok korkuttu da şimdii diyorum sağlıkla doğsunda omiss gibi bebek kokusunu koklasamm.. yumuk gözlerini aralamasını sabırsızlıkla beklesemm... çok uyusa meraklanıp öpüp uyandırsamm.. eşimle aynen bunları konuştuk bugün o da diyoo insan bebek sesi sevgisi özlüyomuş diye.. ayy ne çenem düştü canım yaa.. okumaktan sıkılsanda sağol :roflol: opuyorumnanaktan
evet canımm güzeller güzeli bi kızım var.. 1. sınıfa başladı zemuszemus valla canımm ayrıntılı pek anlamam öyle şeylerden yaş farkı fln... sat olduğu aya bakın diyodu biyerdede.. neyse güzeliim rabbim hayırlısını versin :Saruboceq:

yazgülüm... canımmm bide şöyle düşün.. ben dr.um dişçekimi için izin verene kadar ağzımın sağıyla bişey çiyneyemiyorumm.. çünkü su bile gitse o tarafa yarısı kırılmış olan ve içine bi damla su kaçsa beynimi oyan bi sancıyla beni sarsan bi dişim varr.. sen en azından diş ağrısından yarın kurtuluyosunn.. keşke dr. bana da hemencik izin verse de o dişten kurtulsam :))) şimdiden geçmiş olsun canımm...

batuhanım... canımm ne güzel sende bugün gesmeklerde olanlardansınn.. bende bugün düğüne gittim... soonra da eşimle temizlik yaptık :))) ne güzel oldu varyaa.. ev tertemizz.. bide ayıptır sölemesi benim kociş benden titiz.. her erkek böylemi bilemicem ama benimki yapınca bi işi tam yapmayı severr.. tabi ben o arada sinir olurum biran önce bitsin diye ama iyide oluyo yanii. sonuçta miss gibi bi ev çıkıyo ortaya... :))))

hazanyağmuru sağol canım ewet doktorumla görüştüm bi sakıncası yok dedi sonra dişçiyle görüştük o da bişey olmaz dedi allaha emanet artık

batuhanım... canımm ne güzel sende bugün gesmeklerde olanlardansınn.. bende bugün düğüne gittim... soonra da eşimle temizlik yaptık :))) ne güzel oldu varyaa.. ev tertemizz.. bide ayıptır sölemesi benim kociş benden titiz.. her erkek böylemi bilemicem ama benimki yapınca bi işi tam yapmayı severr.. tabi ben o arada sinir olurum biran önce bitsin diye ama iyide oluyo yanii. sonuçta miss gibi bi ev çıkıyo ortaya... :))))[/QUOTE]

benim kocamda çoookkk titiz... allahtan kadın alıyorum. yoksa kocayla iş yapamam canım çıkar:))):roflol:

bebeg83 teşekkür ederim tatlım inşallah kurtulursun sende biran önce çok kötü diş ağrısı allah kimseye vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…