2010 Nisan Anneleri

bende temmuzda bi düşük yaşadım. fırsat bu fırsat dedim çekilecek yirmilik bi dişim vardı onu çektirdim. ve çekimden 1 ay sonra hamile kaldığımı öğrendim.

batuhanım... canımm ne güzel sende bugün gesmeklerde olanlardansınn.. bende bugün düğüne gittim... soonra da eşimle temizlik yaptık :))) ne güzel oldu varyaa.. ev tertemizz.. bide ayıptır sölemesi benim kociş benden titiz.. her erkek böylemi bilemicem ama benimki yapınca bi işi tam yapmayı severr.. tabi ben o arada sinir olurum biran önce bitsin diye ama iyide oluyo yanii. sonuçta miss gibi bi ev çıkıyo ortaya... :))))[/QUOTE]

valla canim diyorum ya tasmi düsdü anlamadim bi gezdirmesi tuttu sanirim cenemden bikti
ayrica dün arkadaslariyla cikmisti biraz gec geldi ona kizar diyemi götürdü anlamadimkaydirigubbakcemile3
ama iyi oldu vallla
tertemiz ev gibisi varmi ya bende seviyorum temizligi felan acik söylemek gerekirse burda kalabalikta pek canim istemiyo herkes tekrardan yapiyo yapacagina
ama esimde cok titzdirde hep bekler hic temizlemek aklina bile gelmezzemuszemus

Allah bebeğini sana bağışlasın.b defa senı bırakmayacak.

kızlar aranızda çay içen varmı hanı yasak derler ya ben bıturlu bunu basaramadım..gunde 2-3 fıncan ıcıyorum.cocuklar okadar cok bagırttırıyokı tenefuste aradığım tek sey cay oluyo.kansızlık yapar bılıyorum ama...amaa.

Merhaba kıslarr,

canım ben de içiyorum.16. aydan sonra özellikle anemiyi artırıyor ama açık olunca fazla bi zararı olmaz.kaydirigubbakcemile5

valla bende günde 2 fincan iciyorum
oglumda dahada cok iciyordum
bence birazda kalbimizi bozmamamiz gerekiyor
herseye pirpiriklerinirsen cok fazla sey geliyor insanin basina
bence hamileligin tadini cikarip fazla seylere inanmamak lazim
he doktor kansizlik felan derrse o ayri
cünki duyduguma göre nekadar dogru bilmiyorum cay kansizlik yaparmis
tabi eltime bu denmis oda cay hastasida

meraba kızlar nasılsınız bakalım bende gezmeden geliyoz kocişle bu saatte yeni girdik eve kaydirigubbakcemile3 özlemişim yaa gezmeyi bu arada ben çaydan vazgeçemiyorum içiyorum doktorum elevit vermiş bana almadım daha yazdırcaz nasıl bir ilaç folik asiti daha içmeyecekmişim öyle demiş

Hoşgeldin canım.a.s.bende biraz önce gezmeden geldim.Gezelim yavaş yavaş değilmi 3 ay eve kapandık .Ben tedaviye başlarken elevit başlamıştık canım.

Hoşgeldin canım.a.s.bende biraz önce gezmeden geldim.Gezelim yavaş yavaş değilmi 3 ay eve kapandık .Ben tedaviye başlarken elevit başlamıştık canım.

hoşbulduk canım benim valla artık gezelim canım ohh yarasın bize canım iyi geldi valla ama belim çok ağrıyor canım benim şu an mesala omuzuma kadar çıkıyo ağrı az daha dinleneyim olmazsa yine uğrarım bitanem az sonra biraz uzanayım o kadar yürürsem normalsırnaşık şey

ayy kızlarr .. bi uyumuşum tv karşısında.. sayfada açık kalmışş.. bi iyi akşamlar demeden gittim zannedilmesin buralardayım şimdii.. kızımda sağolsun azönce anlattığım tertemiz evimin oturma odasını kağıt kıymıklarıyla halletmişş.. bende kızı bırakıp uyumuşum yani hakettim mi ne? :))) neyse onları topladım.. şimdi kızımı yıkıyiimm yatıriim .. yarım saati bulmaz burdayımm...

bu arada yosuncumm... zeyracımm.. slmlar kızlarr.. oooohhh sefanız olsunnn... bugün gezme günü maşallah... öptüm sizi dee...

hosgeldin kiz bu saate gezmemi olur kaydirigubbakcemile3
ayiptir söylemesi bende gezdimde kocisimler
ama erkenden girdik eve

olsun olsun artık.Kolay gelsin canım.öpüldün sende.a.s.
hosgeldin kiz bu saate gezmemi olur kaydirigubbakcemile3
ayiptir söylemesi bende gezdimde kocisimler
ama erkenden girdik eve
azcık acısını çıkaralım canım ya.Yeni yeni çıkıyoruz.:)))))))))

kıslar ben kaçayım.Allaha emanet olun görüşmek üzereopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar bende gezdim geldim ama çok yorgunum heppinize tatlı rüyalarr

derindeniz slm canımm.. iyi gidiyo valla ne olsunn.. uyuya uyuya büyütüyoz bebişleri kaydirigubbakcemile3 senin nasıl gidiyoo?

yosun.. canımm iyi geceler sanada.. sende allaha emanet ol kuzum... öptüüümmm opuyorumnanaktan

certuran... sanada iyi geceler canıımm... opuyorumnanaktan

sizede tatlim
bende cikacam birazdan bu topiktekilere allah rahatlik versin
yarin sag saglim görüsmek üzere
güzel anne adaylari

sabahın ilk açılışı benden olsun hepinizi iyi haftalar diliyorum
sabah eşimi işe gönderdim daha da uyuyamadım bulantı bırakmıyo ki uyuyayım
şöyle bir topiğe göz atayım dedim

günaydın nisan anneleri..........
zeyracım test sonuçların güzel çıkmış,şu internetten herşeyi bakmayı bırak.valla bazı siteler insanı çok yanıltıyor.
ruzenincim bebeğinin kıyafetleri çok tatlı.oyuncakta çok şeker................
hadi ben kahvaltı yapmaya kaçıyorum.şimdilik hoşçakalın......................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…