kızlar aranızda çay içen varmı hanı yasak derler ya ben bıturlu bunu basaramadım..gunde 2-3 fıncan ıcıyorum.cocuklar okadar cok bagırttırıyokı tenefuste aradığım tek sey cay oluyo.kansızlık yapar bılıyorum ama...amaa.
Hoşgeldin canım.a.s.bende biraz önce gezmeden geldim.Gezelim yavaş yavaş değilmi 3 ay eve kapandık .Ben tedaviye başlarken elevit başlamıştık canım.meraba kızlar nasılsınız bakalım bende gezmeden geliyoz kocişle bu saatte yeni girdik eve kaydirigubbakcemile3 özlemişim yaa gezmeyi bu arada ben çaydan vazgeçemiyorum içiyorum doktorum elevit vermiş bana almadım daha yazdırcaz nasıl bir ilaç folik asiti daha içmeyecekmişim öyle demiş
Hoşgeldin canım.a.s.bende biraz önce gezmeden geldim.Gezelim yavaş yavaş değilmi 3 ay eve kapandık .Ben tedaviye başlarken elevit başlamıştık canım.
meraba kızlar nasılsınız bakalım bende gezmeden geliyoz kocişle bu saatte yeni girdik eve kaydirigubbakcemile3 özlemişim yaa gezmeyi bu arada ben çaydan vazgeçemiyorum içiyorum doktorum elevit vermiş bana almadım daha yazdırcaz nasıl bir ilaç folik asiti daha içmeyecekmişim öyle demiş
olsun olsun artık.Kolay gelsin canım.öpüldün sende.a.s.ayy kızlarr .. bi uyumuşum tv karşısında.. sayfada açık kalmışş.. bi iyi akşamlar demeden gittim zannedilmesin buralardayım şimdii.. kızımda sağolsun azönce anlattığım tertemiz evimin oturma odasını kağıt kıymıklarıyla halletmişş.. bende kızı bırakıp uyumuşum yani hakettim mi ne? :))) neyse onları topladım.. şimdi kızımı yıkıyiimm yatıriim .. yarım saati bulmaz burdayımm...
bu arada yosuncumm... zeyracımm.. slmlar kızlarr.. oooohhh sefanız olsunnn... bugün gezme günü maşallah... öptüm sizi dee...
azcık acısını çıkaralım canım ya.Yeni yeni çıkıyoruz.:)))))))))hosgeldin kiz bu saate gezmemi olur kaydirigubbakcemile3
ayiptir söylemesi bende gezdimde kocisimler
ama erkenden girdik eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?