2010 Nisan Anneleri

günaydın güzell nisan anneleriii... opuyorumnanaktan

iyi haftalar diliyorum... bulantısız,sıkıntısız ve hayırlı haberlerle dolubir hafta olur umarım hepimiz için kaydirigubbakcemile5

günaydın. bilim dünyasına katkım olsun. gebelikte hormonlar değişiyor, göğüsler süt toplamaya başlıyo, bulantı, reflü, kabız şikayetleri ortaya çıkıyo. bunları zaten tıp dünyası keşfetti. ahanda bu da benim keşfim: hamilelikte beyindeki doyma merkezi çalışmıyoooo. sürekli açııııımmmm. doymak bilmiyorum.

günaydın kızlar merak ettim topiğinizi allah kızmet ederse bende 2010 mayıs annesiyim

ne güzel canımmzemuszemus rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:

listemiz tabiki varr.. ama malesef nerelerde bilen yok.. 60-70 arası kişiyiz ama net sayı veremicmm... listeyi yapan arkadaş pek sık giremediğinden sekteye uğruyo şimdilik liste işi... ilk gördüğümüzde birine devredicek inş.. bizde daha sık güncellenen bi listeye sahip olucazz... :hulya:

günaydın kızlar merak ettim topiğinizi allah kızmet ederse bende 2010 mayıs annesiyim

hoşgeldin canım.günaydın!Allahım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.listemizde kaç kişi var hatırlamıyorum.biraz gerilerde kaldı sanırım...........

Günaydın kızlar nasılsınız ?Herkese güzel ve sorunsuz bir hafta dilerim.
13+4 teyim şuan . Cumartesı doktordaydım .Ense kalınlıgına normal dedi,kan da verdik onu da Perşembe alıcam. Telefonla arıycam, önemli bir şey olursa ben gel derim sana dedi. Bir ay sonrası için randevulaştık 3lü test varmış o zmanda. Bebeğimizi görmek çok güzeldiii heyecanlandık kıpırdıyordu. Benim doktorum esprili bir adam ,tamam işte sağlıklı maşşallh on kere görmenın anlamı yok dedı (onun için normal bişi tabii hergun görüyorrr ) yoksaa sen de mii Çağla Şıkel gibii eve almak istıyorsunn dedii kaydirigubbakcemile3. Süt içemiyorum ,illa süt içicen diye bişey yok zorlama tiksinene kadarr yiyip içme istemediğin bir şeyiii herseyın bır başka takvıyesı var mutlaka dedı . sen hamilesin hasta deilsin süt ürünlerinii ihmal etme o zman dedi, ayrıca badem de de çok yüksek kalsiyum varmış bilginiz olsun kızlar süt içemeyenler benim gibi. Gayet sağlıklsıın keyfıne bak herseyı kafana takma dedi. Soda içiyorum dedim limonla çünkü midem yanıyor ve soda çok rahatlatıyor onun da bir zararı yok dedı . Hiçbirşeyi abartmadan istediğini yapabilirsin dedi. Tabi sigara vb hepimizin bildiğiii zararlılar dışındaa ,hiçbir şeye yasak koymadı . Kendinize iiyi bakın. Sevgimle. Aaaa bu aradaa ne yazıcam diyorum yaaaa cinsiyet tabiiii hamilelik insanı balık hafızalı yapıyoo kaydirigubbakcemile3 Hiçbirşey görünmedii kızlarrrr lülülülülülü bikaç hareket çekti bizeee sadecee o kadarr . Eşim diyoo ben çok dikkatlii baktım hiçbişiii yoktu kız bu kesin kızz diyoo kaydirigubbakcemile3 doktorun göremediğini o nasıl görmeye çalışştı bilmiyorum . Yanii elde var sıfırr tahmın bıle etmedı bence yanılmak ıstemıyorr 1 ay sonra geldıgınde bakarız dedı ..

aklıma gelmişken ben şu listeyi bi arayıp güncelliyim .. en azından son haliylee... inşallah bulabilirim sayfalar arasında

simgecim... maşallah bebişine... ne güzel haberlerle başladık güne ve haftaya.. inş. tüm hafta böyle geçer... rabbim bebeğini ve seni korusun...

hepinize günaydınn güzell nisan anneleriii....
MUTLUYUZ hoşgeldin
SİMGE benim eşimde ultrasonda doktor görmediği halde erkek galiba diyo bişey gördüm ben diyo :) aslında onunda gönlünde kız var biliyrum ama görüyolar işte ..

Kızlar günaydın kısmet olursa bende nisan 2010 annesiyim 9+6 haftalığım allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin

881. sayfada kalmış en son listee.. ve biçok güncel bilgi de yok tabikii.. jnazarkadaşımız som msjlarını tarattığımda anladığım kadarıyla istanbulda annelerindeymiş rahatıda yerindeymiş.. oyüzden pek sık giremiyomuşş.. ama bunu bizimtopikten okumadım.. dün ve daha önceki günlerde girdiği topiklerdenn.. neyse buraya uğramayada pek vakti olmuyo sanırım.. vakit bulup girebildiği an değişiklikleri yapıcaktır umarım..

günaydın canlarım nasılsınız,nese ben akşamdan beri yoktum pek bişi olmamış,eksik kalmıyim dimi.....yeni gelen arkadaşlarımız olmuş hoşgelmişler kocaman bi aile olduk yavaş yavaş daha çoğalıyoruz....bu arada dün akşam bebişin hediyelrden bi seçme yaptım gene azar azar ekliycem ,topikime uğrarsınızzz....öpüyorum sizleri.....:enbuyukkk:

DEMETZEYNEP...amin canım sorunsuz geçer nisana kadar yolculuğumuz işallah

bu arada kızlar herkes erken demesine rağmen ben onu içimde hissetmeye başladım.. dün akşam o kadar garip bir duygu ki.. önce heyecanlandım sonra ordan oraya koştum ama bi daha olmadı zaten elimi koyduğumda falan hissetmedim içerde bişey garip

bilgiler değiştirilebiliyomu diye deneme :)))

bu da bilim dünyasına 2. katkım. şimdi ağda yaptım doktora gitcem diye. ve sıfır ağrı. eskiden besmelelerle çekerken ağda bezini şimdi cart curt. Allah Allah. bi de ağda yapınca farkettim kasık bölgemin tam ortasından koyu bi hat çıkmış göbeğime doğru ne ki bu? damar falan mı ki?

günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın?bende hafta sonu giremedim annemlere gittim.çok sıkıldım evde bunaldım baya.haftaya pazartesi doktora gtcem dört gözle o günü bekliyorum......ense kalınlığına bakıcak doktorum.inşallah iyi çıkar sonuçlarımız.sen gittinmi ikili teste*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…