2010 Nisan Anneleri

Değişiyor canım sana atalım mı değişen bilgilerimizi?
Ya bu arada doktor demir içim çiğneme tableti verdi öğüre öğüre çiğniyorum midem kalkıyor.Sizde de oluyor mu?

ruzenin.. günaydın canımm. iyisinizdir inşallah... bakarım fırsatım olduğunda topiğinee..

kızzz listeyi jnaz dan alıntı yapıp kendi bilgilerimi değiştirebildim kaydirigubbakcemile3 ama listenin aslı lazım tabiki.. bu şekilde çook karışık oluyoo.. herkesin bilgilerini güncellemek isterdim ama böyle çok uğraştırıcı...

sabah bende gördüm o çizgiyi canım.sende göbek nasıl*benimki büyüdüğü için gerilmeye bağlı çizgi oluştu diye düşünüyorum.

günaydın hanımlar, nasılsınız? bizde cmt dr a gittik, ikili testimiz yapıldı çrş sonucu alıcak. onun dışında cinsiyetini göstermedi çünkü ayak ayak üstüne atmış öyle oturuyordu, çok hareketliydi devamlı kıpırdıyordu allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

sabah bende gördüm o çizgiyi canım.sende göbek nasıl*benimki büyüdüğü için gerilmeye bağlı çizgi oluştu diye düşünüyorum.

valla şaka maka göbek çıktı sonuçta 4. aya girdik 12-16. hafta 4. ay kabul ediliyomuş. ben hala temmuz 15 sat. oradan eski usul 15 ekim 3. ay biter diyodum ama ööle olmuyomuş.

ademir47, ayse_denizy, bebeg83+, budebe, CERTURAN, etelane, ruzenin+, ruzgaryagmur, semmm, ymer

CANLARIM HEPıNıZE GÜNAYDINNNNN

ayşecim.. canım dediğim gibi değişiyor ama listenin aslı lazımm.. buşekilde çok karışık geldi bna... arkadaşımız bana asıl listeyi gönderse ben seve seve güncellerim bilgilerii.. tabiki başka gönüllü yoksa :kedi: liste işini devralan ben yada başkası kim olursa ona yeni gelişmelerimizi özel msjla atarız o da günceller.. bazı zamanlarda topikte tüm biriken sayfaları okumak mümkün olmayabiliyoo.. özelden atılırsa gözden kaçma ihtimali de ortadan kalkar bencee... zemuszemus

tabi tüm bunlar için jnaz arkadaşımızın siteye girdiği zaman bizim topiğimize de bi uğraması lazımm... gören söylerinş. kendisine opuyorumnanaktan

sevdalinka.. sanada günaydın canımm.. opuyorumnanaktan

rüzgar yağmur... çok sevindim cnım bebişin son durumunun iyi olmasına.. cinsiyetinidebi dahaki sefere gösterir inş.. gözün aydın canımm.. opuyorumnanaktan

aa listeyi geçmişi gezerken gördüm epey kalabalıkmışız benide ekleyin o listeye amaa yaaaaa

ben de geldim kızlar dr gittim ama bebişlerin cinsiyeti bi daha ki aya bellli olcak beklicem miğdem halen daha bulanıyo azaldı ama bitmedi ne zaman biter kiiiii

HErkese günaydın hanımlar Progestan aldım başım dönüorrr,

Biri listede beni de güncellesin kese diye görünmekten bıktım yahu kaç defa söyledimm

Kızlar ya bişi soracam.Gögüs uçlarında koyulaşma başladı mı?Bende daha hiç yok.Bir arkadaşım da hamile 12 hafta o da onunkiler bayagı siyahlaşmaya başlamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…