2010 Nisan Anneleri

günaydın kızlar hepinize a.s.

----

zeyracım bana geçen gün test sonuçlarımı sormuşsun yeni gördüm . yazıyorum hemen canım .

free beta-HCG : 30
pap-a:3,27
ense kalınlığı : 1,2

trisomy 21
background risk : 1/1024
ultrasound risk : 1/5120
biochemistry risk : 1/7304
adjusted risk : 1/20479

trisomy 13/18

background risk : 1/1788
ultrasound risk : 1/5754
biochemistry risk : 1/12753
adjusted risk : 1/35757

sabah doktoruma gittim sonuçlarıma olması gerekendende güzel dedi ama bu bebeğin %100 sağlıklı oldugu anlamı gelmezmiş. sonuç itibari ile bir olasılık testi. örneğin adjusted trisomy 21 testimi açıklayım : benim kan değerlerime göre 20479 kadından sadece birinde down sendromu görülmüş.

Konuyu Toplam 18 Kullanıcı okuyor. (17 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ayse_denizy, ademir47, bebeg83, budebe, CERTURAN, etelane, gelincik53, gunayder, gölgeler, haceroguz, ilke_nur+, nazliozger, ruzenin, semafatih, semmm, sevdalinka07, ymer

Heyoo ne kadar çoğalmışız

aa listeyi geçmişi gezerken gördüm epey kalabalıkmışız benide ekleyin o listeye amaa yaaaaa

evet canım listede epey kalabalığız ama hemen hemen yarısı girip muhabbete katılmıyo.. yada ben görmedim yanii.. kaydirigubbakcemile3 listeyi yapan ark.geldiğinde ekler inş. canımm opuyorumnanaktan

ayşecim benimde göğüsler hafiften koyulaşmaya başladı yavaş yavaş oluyooo senin de yavaş yavaş koyulaşır

slm kızlar çoğunuz ikili testinizi yaptırmışınız,benimde vakti geldi heralde,yarın doktora gideyim değilmi.....hemde bakalım bebiş nasıl....

Günaydın kızlar nasılsınız... Ben dün ve bugün çok iyiyim midemde bulanmıyor halsizlikte yok çok şükür.. Hepiniz iyisinizdir umarım a.s.

a.s ruzenin git canım bebişinide görürsünn ikili tarama testinde çok güzel çıkacak inşşş

slm kızlar çoğunuz ikili testinizi yaptırmışınız,benimde vakti geldi heralde,yarın doktora gideyim değilmi.....hemde bakalım bebiş nasıl....

günaydın tatlım a.s. bence git artık 11 haftadan itibaren yapılıyor zaten. hem bebişini dahada büyümüş göreceksin çok tatlı oluyorlaropuyorumnanaktan bugün doktora sordum ne zaman geleyim muayene için bir ay çok geç değil mi dedim mafoldumben geç değil dedi. 28 ekime randevu verdi ya :hulya:

Kılzar hamileliğinde çok uyuyan kişinin kız çocuğu oluyor diyorlar
bi de hamileliğinde güzelleşenin de kız çocuğu oluyormuş
öyle mi

Kılzar hamileliğinde çok uyuyan kişinin kız çocuğu oluyor diyorlar
bi de hamileliğinde güzelleşenin de kız çocuğu oluyormuş
öyle mi

çok uyuyanın kızı olduğunu duydum . güzelleşme mevzusu tam tersi ama güzelleşenin oğlu oluyormuş . çirkinleşenin kızı. kız annenin güzelliğini alıyor diyorlar.

çok uyuyanın kızı olduğunu duydum . güzelleşme mevzusu tam tersi ama güzelleşenin oğlu oluyormuş . çirkinleşenin kızı. kız annenin güzelliğini alıyor diyorlar.

ben çok uyuyorum yani:)))))) kızmı olacak:) ya bende bir an önce öğrenmek istiyorum 15 inde randevum. gitmeden önce bol bol çukulata yiyicem:))

ben çok uyuyorum yani:)))))) kızmı olacak:) ya bende bir an önce öğrenmek istiyorum 15 inde randevum. gitmeden önce bol bol çukulata yiyicem:))

canım bende aynen çok uyuyorum . gönlümden geçende kız bende 28 ekimde gitcem hihoyyyt bakalım söylenenler doğru mu görcez:teytey:

günaydın kıslar cumartesi sabahından beri hiç geçmeyen bir sancı var karnımda.gaz sancısına benziyor ama hiç durmadı bu sancı.karnım 3 gündür hiç rahatlamadı karnıma dokununca inanılmaz sancıyor.nedir bu anlamış değil.çok endişeliyim.birazdan dr gideceğim inşallah herşey yolundadır.

kızlarr ben kızımda çook uyuyodumm inanın.. öyle kii koltukta otururken ayaktauyuyodum remen yaa.. boynum fln tutuluyodu yanii.. bunda da uyuyamıyorum ama bu bence erkek olucağı anlamına gelmez yine dee.. çünkü öyle olsaydı kızımda da çirkinleşmem gerekirdi... ama tek birsivilcem bile çıkmamıştıı... değişken bence bu olaylarr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…