2010 Nisan Anneleri

merhaba kızlar biraz geçmişi okudum malum pazar yaa fazla giremedim eşim evdeydi pc baçşında oldummu kızıyo benle ilgilen diyo neyse kayınvalideme misafir gelmişti yukarı çıktım sabahtan eşim pazara gittiği arada evi temizledim yemeği hazırladık eşimde geldi dinlendi neyse babam gelmişti memeleketten dayım gelmişti izmirden abimlerdeydi ablamla beraber oraya gitttik akşamda onları alıp kayınvalideme geldik yemek yemeğe çok yoğundum anlayacağınız ama bizimkileri görnce yorgunluğum geçti tabii kaslarım çalıştı yaa çok rahatladım ama bide benim görümcem diyoki dik dur biz 4 tane doğum yaptık senin gibi olmadık dedi sinir etti beni ama ben altında kalmam tabii biraz nazımı çekin bişey olmaz dedim allah dedim kimsenin başına vermesin ama tansiyonum 8 4 tüü hiç beni sormadın yukarda olmana rğmen tabii susutu ben senin iyiğin için sölüyom falan filan lafını çeviriyor bide

slm kızlar çoğunuz ikili testinizi yaptırmışınız,benimde vakti geldi heralde,yarın doktora gideyim değilmi.....hemde bakalım bebiş nasıl....

canım bende senin gibi 11 haftalıgım ama dr 12 haftalık olunca gel dedi ozaman daha net bi ölçüm yaparız dedi...bende sabırsızlıkla bekliyorummm

ben çok uyuyorum yani:)))))) kızmı olacak:) ya bende bir an önce öğrenmek istiyorum 15 inde randevum. gitmeden önce bol bol çukulata yiyicem:))

hadi canım inşallah ögrenirsin... Neden bol bol çikolata yiyeceksin?

günaydın.. canım sıkma canını benimde seninle aynı dönemdeyken ağrılarım oluyordu. doktorum büyüyen rahmin buna neden oldugunu söylemişti. inşallah seninkide öyledir. güzel haberlerini bekliyoruz a.s.:1hug:

kızlar dr kan hapı verdimi sizlere bende kansızlık yok ama kan hapi verdi ikiz olduğu için erken başladığını söylediii ben kan hapını nasıl içicem y aaaa ıyyyyyyyyy]

nazlıcım.. neden çikolata yicen kızz.. duymamıştım hiç.. söylede bizde yeriz neye faydası varsa..

ilke_nur... canım bence senin oğlun olcakk :))) free hcg değerin öyle gösteriyoo.. tabi allah bilir yine de ama içime öyle doğuyoo... hayırlı evlat olsun canımm... kızerkek farketmez sağlığı daha önemlii..

sütlügayfe.. canım çok geçmiş olsun...git bence bir an önce dr. gaz sancısı da olsa geçmesi gerekiyodu gibi geldi bana 3 gün sürmesi.. hayırlısı olsun hakkında canım.. rabbim seni de bebeğini de korusun.. hadi güzel haberlerini bekliyoruz canımm ..

ben elevit kullanıorum en başından beri.ikinci kutuya başlayacam bugün elevit hem vitamin hem kan ilacı öle biliorum.

haceroğuz sen rahatına bak canım kim ne derse desin amannnnnnnnnn
sütlügayfe geçmiş olsun canım üşütmüş olmayasın üşütmesen dahi bu sancılar normal canım ara ara olur korkmaa

canım çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey deildir....güzel haberlerini bekliyoruz

ben sadece progestan+folbiol kullanıyorum canımm.. demirhapı kan hapı fln yok daha kullanmadım..

ben sadece progestan+folbiol kullanıyorum canımm.. demirhapı kan hapı fln yok daha kullanmadım..

bende folbiol ve coraspin kullanıyorum. kaçıncı haftada hatırlamıyorum ama doktor elevite geçcez dedi. progestan ı da 5 hafta kullandım sonra bıraktırdı dr.

bend ebişey sölim benim kocişte tam tersidaha bişey belli olmamasına rağmen karnımı bile öpüyo seviyooyorulmama için arkamda önümde dolaşıyo aslında ilk bebeğimde öleydi ikincide öle olmuyo valla ilkinde hiç bakmıyodu uzaktan seviyodu falan şimdş tam tersi bende diyom ki tabii çocuk nedir babalık nedir tadını aldın şimdi bu anı doya doya çıkarmak istiyon
benimde çalışmıyo herhalde şimdi hazırladm kahvaltı ve canım sadece roka salatası istedi yapıp onu yedim inş düşük yapmıyodur yeşillikler ben çok yiyorum çünkü
edepli kızmış aaaaa baksana ağzımdan kız çıktı valla test sonucunda temiz çıkar inş
haceroğuz sanada günaydın canımmm
teşekkür ederim canım
slm kızlar çoğunuz ikili testinizi yaptırmışınız,benimde vakti geldi heralde,yarın doktora gideyim değilmi.....hemde bakalım bebiş nasıl....

drun ne zaman çağırdı ki canım o zaman git bence ben gün sayıyom 12 gün kaldı

ilke_nur... canım bence senin oğlun olcakk :))) free hcg değerin öyle gösteriyoo.. tabi allah bilir yine de ama içime öyle doğuyoo... hayırlı evlat olsun canımm... kızerkek farketmez sağlığı daha önemlii..

tabi birtanem sağlıklı olsunda yavrum hiç farketmezopuyorumnanaktan . içimden kız geçiyor işte benimde opuyorumnanaktan ama kociş oğlum deyip duruyor. bakalım kimin dediği çıkacak :teytey:

drun ne zaman çağırdı ki canım o zaman git bence ben gün sayıyom 12 gün kaldı[/QUOTE]

12 gün geç değil mi 11-14 testi değil mi bu yav. sen 14 ü geçmiyo musun 12 gün son ra?

Selam kızlar ben geldim. geçmiş almış başını gitmiş okuyamadım hiç. Umarım herkesler çok çok çok iyidirrr :)

zemuszemus
bende güzelleşmenin erkeklerde olduğunu duymuştumm
kız olunca çirkin olunurmuşşşş

Şimdi senin biri kız biri erkekse ne olacak acaba?? süprizzzzz

Bir komşum var kızı olacak saçları baya cansızlaştı, cildi bozuldu bende hiç bişi olmadı
Kız annenin güzelliğini alırmış derler.

Benimkiler Annemler Mavi patik matik almış anam birde kız çıkarsa kaydirigubbakcemile3

Sağlıkla gelsinde hiç önemli değil yavrucum ya

Selam kızlar ben geldim. geçmiş almış başını gitmiş okuyamadım hiç. Umarım herkesler çok çok çok iyidirrr :)

hoşgeldin canım a.s. ben kendi adıma hamdolsun iyiyim :1hug: inşallah hep iyi oluruz :Saruboceq:

benimd eöle canım bence normal ama sen yinede dr a sor istersen en azından telefon aç
bende aynene canım senin gibi düşünüyom ayrıca şu listede 27 değil 26 82 değil 80 vede artık kese görüldü değil kalp atışı görüldü yazılsa artık sinir oluyorum yaa hepsi yanliş bi görsek artık jnaz arkadaşımızı

kızlar ben doktorumu değiştireceğim için ,şuan herhangi bi tarihte gidebilirim,artık bağımlı olduğum br doktor yok,ben bahçelievlerdeyim yani işim burda oyuzden ''medicane''-ve ''hospitilyum'' hastanelerini tavsiye ettiler,hem artık gideceğim yer doğum yapacağım yer olmayı bakalım ikisinide deniycem,birde bakırköyde acıbadem var çok güzel bir hastane her konuda ama çok tuzlu.....

benim 1i kız 1 erkek olursa yüzümün yarısı çirkin yarısı güzel olucak
bir gözümden uyku akıcak bir gözüm cin gibi olcak amaninnnn ifadesiz birşey oldum ben hee delikafadulden laelaelaelaelae

drun ne zaman çağırdı ki canım o zaman git bence ben gün sayıyom 12 gün kaldı

12 gün geç değil mi 11-14 testi değil mi bu yav. sen 14 ü geçmiyo musun 12 gün son ra?[/QUOTE]

canım benim 2 hafta geriden geliyodu diye dr um 17 ekimde çağırdı bilmiyom ki bende 12 sindemi gitsem göbeğim bu hafta fırladı sanki birden büyüdü eşim dün fark etti17 ekimde 14+4 oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…