slm kızlar çoğunuz ikili testinizi yaptırmışınız,benimde vakti geldi heralde,yarın doktora gideyim değilmi.....hemde bakalım bebiş nasıl....
ben çok uyuyorum yani:)))))) kızmı olacak:) ya bende bir an önce öğrenmek istiyorum 15 inde randevum. gitmeden önce bol bol çukulata yiyicem:))
günaydın kıslar cumartesi sabahından beri hiç geçmeyen bir sancı var karnımda.gaz sancısına benziyor ama hiç durmadı bu sancı.karnım 3 gündür hiç rahatlamadı karnıma dokununca inanılmaz sancıyor.nedir bu anlamış değil.çok endişeliyim.birazdan dr gideceğim inşallah herşey yolundadır.
günaydın kıslar cumartesi sabahından beri hiç geçmeyen bir sancı var karnımda.gaz sancısına benziyor ama hiç durmadı bu sancı.karnım 3 gündür hiç rahatlamadı karnıma dokununca inanılmaz sancıyor.nedir bu anlamış değil.çok endişeliyim.birazdan dr gideceğim inşallah herşey yolundadır.
ben sadece progestan+folbiol kullanıyorum canımm.. demirhapı kan hapı fln yok daha kullanmadım..
bend ebişey sölim benim kocişte tam tersidaha bişey belli olmamasına rağmen karnımı bile öpüyo seviyooyorulmama için arkamda önümde dolaşıyo aslında ilk bebeğimde öleydi ikincide öle olmuyo valla ilkinde hiç bakmıyodu uzaktan seviyodu falan şimdş tam tersi bende diyom ki tabii çocuk nedir babalık nedir tadını aldın şimdi bu anı doya doya çıkarmak istiyonerkeklerin babalığı hissetmeleri biraz zaman alıyomuş. sonuçta onlarda sanı yok, büyüyen bi karın yok, hormonları her zamanki gibi. süt toplayan memeler yok. ancak doğunca. bir de şu var bu hamilelik erkekleri başka türlü etkiliyor. bu da korku ve endişe doğuruyor. sonuçta artık sorumlulukları daha da artacak. düşünecekleri küçük bi can var. biz duygusalken onlar daha gerçekçi. acaba yetebilecek miyim, daha çok çalışmalıyım, ii okullarda okutmalıyım, daha ii yedirmeli, giydirmeliyim. bizimse derdimiz öpelim koklayalım, sarılalım.... hayat onlar için biraz daha acı. bir evin, eşin sorumluluğunun üstüne bir de minicik bebek. bdüşünsenize biz çocuk belli bi yaşa gelene kadar çalışmam falan diye düşüneiliyorken onlar daha fazlasını yapma ihtiyacı hissedebilirler...
benimde çalışmıyo herhalde şimdi hazırladm kahvaltı ve canım sadece roka salatası istedi yapıp onu yedim inş düşük yapmıyodur yeşillikler ben çok yiyorum çünkügünaydın. bilim dünyasına katkım olsun. gebelikte hormonlar değişiyor, göğüsler süt toplamaya başlıyo, bulantı, reflü, kabız şikayetleri ortaya çıkıyo. bunları zaten tıp dünyası keşfetti. ahanda bu da benim keşfim: hamilelikte beyindeki doyma merkezi çalışmıyoooo. sürekli açııııımmmm. doymak bilmiyorum.
edepli kızmış aaaaa baksana ağzımdan kız çıktı valla test sonucunda temiz çıkar inşgünaydın hanımlar, nasılsınız? bizde cmt dr a gittik, ikili testimiz yapıldı çrş sonucu alıcak. onun dışında cinsiyetini göstermedi çünkü ayak ayak üstüne atmış öyle oturuyordu, çok hareketliydi devamlı kıpırdıyorduallahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
teşekkür ederim canımhaceroğuz sanada günaydın canımmm
slm kızlar çoğunuz ikili testinizi yaptırmışınız,benimde vakti geldi heralde,yarın doktora gideyim değilmi.....hemde bakalım bebiş nasıl....
bende güzelleşmenin erkeklerde olduğunu duymuştumm
kız olunca çirkin olunurmuşşşş
Selam kızlar ben geldim. geçmiş almış başını gitmiş okuyamadım hiç. Umarım herkesler çok çok çok iyidirrr :)
benimd eöle canım bence normal ama sen yinede dr a sor istersen en azından telefon açgünaydın kıslar cumartesi sabahından beri hiç geçmeyen bir sancı var karnımda.gaz sancısına benziyor ama hiç durmadı bu sancı.karnım 3 gündür hiç rahatlamadı karnıma dokununca inanılmaz sancıyor.nedir bu anlamış değil.çok endişeliyim.birazdan dr gideceğim inşallah herşey yolundadır.
bende aynene canım senin gibi düşünüyom ayrıca şu listede 27 değil 26 82 değil 80 vede artık kese görüldü değil kalp atışı görüldü yazılsa artık sinir oluyorum yaa hepsi yanliş bi görsek artık jnaz arkadaşımızıkızlarr ben kızımda çook uyuyodumm inanın.. öyle kii koltukta otururken ayaktauyuyodum remen yaa.. boynum fln tutuluyodu yanii.. bunda da uyuyamıyorum ama bu bence erkek olucağı anlamına gelmez yine dee.. çünkü öyle olsaydı kızımda da çirkinleşmem gerekirdi... ama tek birsivilcem bile çıkmamıştıı... değişken bence bu olaylarr..
drun ne zaman çağırdı ki canım o zaman git bence ben gün sayıyom 12 gün kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?