2010 Nisan Anneleri

gelincik.. canım evett progestan kullanıyorum ve malesef 4. yada 5. aya kadar devam edicez dedi doktorum.. bebiş iyi allaha şükür... ama ben daha önce bir düşük yaşamıştım.. bu bebeğim de yumurtlama takibiyle kaldı..klomene başladığım ilk ay gönderdi allahım meleğimi kaydirigubbakcemile2 o yüzden dr. ne olur ne olmaz diyo.. devam dedi bakalım şimdilik devamm..

hacercim... bende hareket fln yassak canım.. zati dr. ne sorsam yassakk diyoo yaa.. neyse zaten sezeryan olcak benimkii.. kızım öyle olduğu için bu da aynı yoldan çıkçak.. hareket yapmama da gerek yok demi :)))) şaka tabiki canım da ben dr. bağlıyım şimd,ilik....

kızlarr biz okula gidiyoruzz.. dönüşte fatura ödemeye gidicem üşenmezsem sonra burdayım yine.. şimdilik bayyy...

netten aldım benim doğum zor olmuştu sezaryan düşünmüyorum ama bilemem tabii kendimizi rahat hissetmemiz adına bence bikaç hareket yapmalıyız

profilime resim yükledim bakmak isteyen baksın canlarım hamile halim değil ama oğlişimle benim hamilelikten önceki halim

canım gözün aydın bitanem rabbim inşallah kucağımıza almayı nasip eğler:Saruboceq:
Kılzar hamileliğinde çok uyuyan kişinin kız çocuğu oluyor diyorlar
bi de hamileliğinde güzelleşenin de kız çocuğu oluyormuş
öyle mi
doğrudur canım valla ben çok uyuyorum ve doktorum bana kız dedi dakka başı uykusu gelirmi yaa insanın ama kız çocuğu anneyi çirkinleştirir derler erkek güzelleştirirmiş:kedi:
kızlar dr kan hapı verdimi sizlere bende kansızlık yok ama kan hapi verdi ikiz olduğu için erken başladığını söylediii ben kan hapını nasıl içicem y aaaa ıyyyyyyyyy]
canım ikiz bebişlere ikili test yapılmıyo bildiğim kadarıyla bitanem kan hapıda bütün hamişlere genelde veriliyo bitanem ondan vermiştir doktorun merak etme bişey olduğundan değil
canım yaa akaşam msj yazamadan çıktım canım yoksa belim çok ağrıyodu canım benim aaaa ben girdim sen gidiyosun ama:çok üzgünüm: listeyide canım inşallah jnaz girince söyleyelim bitanem sen yaparsın o zaman bilgiler güncellenmedi ne zamandır çok geride kalmış:uhm:

bu arada herkese günaydınlar geç olsada:kedi:

selam herkese....herkesin günü iyi gecer insallah...bende zaman gectikten sonra mide bulantisi baslicak gibi...bugün kendimi iyi hissetmiyorum....cinsiyetleri belli olanlar masallah....bi cin takvimine bakarmisiniz tutiyormu diye?

benimde belim kopuyor kaç gündür hele dün akşam iki büklüm kaldım eşim doğrultdu
doktora götürecekmiş beni güldürme dedim nolur ne doktoru her dakka ev işi yordu beni
yerleri falan sildimdi eski usul elde bez ben yerde :::))) belim büküldü tabi.

Hacer oğuz; şimdi görebildim evet. maşşallah oğluşuna çok tatlı. Allah hayırlısıyla büyütmeni nasip etsin içindeki bebişinle birlikte inşallah.

NAZ_24 dellendin mi neden o kadar yoruyorsun kendini çok tehlikeli canım yaa. daha dikkatli ol lütfen.

kızlar bişi sorucam yaa. Doktorum bana cinsel ilişkiyi yasaklamadı, ben çok korkuyorum bişi olucak diye olmaz dimi?

kızlar merhabalar nasılsınız sohbetiniz tatsız gibi hadi bakalım

NAZ_24 dellendin mi neden o kadar yoruyorsun kendini çok tehlikeli canım yaa. daha dikkatli ol lütfen.

kızlar bişi sorucam yaa. Doktorum bana cinsel ilişkiyi yasaklamadı, ben çok korkuyorum bişi olucak diye olmaz dimi?

canım ben nerdeyse 3 buçuk aydır tık yok bizde doktorumuz bize yasaklamıştı ama son gittiğimde izin verdi 3 aydan sonra ama ben korkuyorum biliyorsun bizimki tüp bebk o yüzden bakalım cesaret edip ne zamn olur ama hiç bir problem yoksa haftada iki kere yapabiliyorsun canım bir sorun olmuyomuş bitanema.s

valla biz de yasaklamadı ama bizde korkuyoruz.
yalnız şu kanald de yayınlanan doktorlar programında dr yasaklamadıysa ilişkiye girin diyo. 9 ay gebelik 4-5 ay lohusa derken 1,5 sene ilişkiye girilmediği zaman eşler arasında sorunlar çıkıyo ve çoğunda eskiye dönüş zor oluyo dedi...

canım aman derim ben.açıkcası bir ebeyle konuştum yakınım.dediki spermler rahim kanalını açıyormuş ilk ve son 3 ay yasak ama dedi yapmamak en iyisi dedi bence işini şansa burakma.

aman bence hiçbişey olmaz ama zaten dr un yasaklamamış oğlumda ilişki yasak demişti ama bunda değil dedi hamilelikten hamileliğe değişiyor bide bünyede fark ettiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…