hoşgeldin canım a.s. ben kendi adıma hamdolsun iyiyim :1hug: inşallah hep iyi oluruz :Saruboceq:
profilime resim yükledim bakmak isteyen baksın canlarım hamile halim değil ama oğlişimle benim hamilelikten önceki halim
ben göremedim canım, nerden bakıyoruz? profiline girdim ama resimleri bulamadım :sm_confused:
canım gözün aydın bitanem rabbim inşallah kucağımıza almayı nasip eğler:Saruboceq:günaydın hanımlar, nasılsınız? bizde cmt dr a gittik, ikili testimiz yapıldı çrş sonucu alıcak. onun dışında cinsiyetini göstermedi çünkü ayak ayak üstüne atmış öyle oturuyordu, çok hareketliydi devamlı kıpırdıyorduallahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
doğrudur canım valla ben çok uyuyorum ve doktorum bana kız dedi dakka başı uykusu gelirmi yaa insanın ama kız çocuğu anneyi çirkinleştirir derler erkek güzelleştirirmiş:kedi:Kılzar hamileliğinde çok uyuyan kişinin kız çocuğu oluyor diyorlar
bi de hamileliğinde güzelleşenin de kız çocuğu oluyormuş
öyle mi
canım ikiz bebişlere ikili test yapılmıyo bildiğim kadarıyla bitanem kan hapıda bütün hamişlere genelde veriliyo bitanem ondan vermiştir doktorun merak etme bişey olduğundan değilkızlar dr kan hapı verdimi sizlere bende kansızlık yok ama kan hapi verdi ikiz olduğu için erken başladığını söylediii ben kan hapını nasıl içicem y aaaa ıyyyyyyyyy]
canım yaa akaşam msj yazamadan çıktım canım yoksa belim çok ağrıyodu canım benim aaaa ben girdim sen gidiyosun ama:çok üzgünüm: listeyide canım inşallah jnaz girince söyleyelim bitanem sen yaparsın o zaman bilgiler güncellenmedi ne zamandır çok geride kalmış:uhm:gelincik.. canım evett progestan kullanıyorum ve malesef 4. yada 5. aya kadar devam edicez dedi doktorum.. bebiş iyi allaha şükür... ama ben daha önce bir düşük yaşamıştım.. bu bebeğim de yumurtlama takibiyle kaldı..klomene başladığım ilk ay gönderdi allahım meleğimi kaydirigubbakcemile2 o yüzden dr. ne olur ne olmaz diyo.. devam dedi bakalım şimdilik devamm..
hacercim... bende hareket fln yassak canım.. zati dr. ne sorsam yassakk diyoo yaa.. neyse zaten sezeryan olcak benimkii.. kızım öyle olduğu için bu da aynı yoldan çıkçak.. hareket yapmama da gerek yok demi :)))) şaka tabiki canım da ben dr. bağlıyım şimd,ilik....
kızlarr biz okula gidiyoruzz.. dönüşte fatura ödemeye gidicem üşenmezsem sonra burdayım yine.. şimdilik bayyy...
NAZ_24 dellendin mi neden o kadar yoruyorsun kendini çok tehlikeli canım yaa. daha dikkatli ol lütfen.
kızlar bişi sorucam yaa. Doktorum bana cinsel ilişkiyi yasaklamadı, ben çok korkuyorum bişi olucak diye olmaz dimi?
NAZ_24 dellendin mi neden o kadar yoruyorsun kendini çok tehlikeli canım yaa. daha dikkatli ol lütfen.
kızlar bişi sorucam yaa. Doktorum bana cinsel ilişkiyi yasaklamadı, ben çok korkuyorum bişi olucak diye olmaz dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?