teşekkür ediyorum kızlar hepinize
bebeg cim bizede 3 ay yasaktı yasak bitti ama adam hala yaklaşamıyo korkudan
zeyracım hoşgeldin canım. sabah yazdım ama geçmişi okumadın sanırım. ikili test sonuçlarım inşallah işine yarar.
free beta-HCG : 30
pap-a:3,27
ense kalınlığı : 1,2
trisomy 21
background risk : 1/1024
ultrasound risk : 1/5120
biochemistry risk : 1/7304
adjusted risk : 1/20479
trisomy 13/18
background risk : 1/1788
ultrasound risk : 1/5754
biochemistry risk : 1/12753
adjusted risk : 1/35757
sabah doktoruma gittim sonuçlarıma olması gerekendende güzel dedi ama bu bebeğin %100 sağlıklı oldugu anlamı gelmezmiş. sonuç itibari ile bir olasılık testi. örneğin adjusted trisomy 21 testimi açıklayım : benim kan değerlerime göre 20479 kadından sadece birinde down sendromu görülmüş.
benim sonuçlarıma göre karşılaştırdımda benim b-hcg 130 küsur. Zaten alttada yazıyor gebelik haftasına göre yüksek diye ama dr uma sordum yok onda önemli bişey dedi. Diğerleri önemli ama onda da düşük risk yazıyor zaten. kafana takma dedi. ama şimdi başladım yine takmaya neden bu kadar yüksek ki benim hcg:sm_confused:
zeyracım hoşgeldin canım. sabah yazdım ama geçmişi okumadın sanırım. ikili test sonuçlarım inşallah işine yarar.
free beta-HCG : 30
pap-a:3,27
ense kalınlığı : 1,2
trisomy 21
background risk : 1/1024
ultrasound risk : 1/5120
biochemistry risk : 1/7304
adjusted risk : 1/20479
trisomy 13/18
background risk : 1/1788
ultrasound risk : 1/5754
biochemistry risk : 1/12753
adjusted risk : 1/35757
sabah doktoruma gittim sonuçlarıma olması gerekendende güzel dedi ama bu bebeğin %100 sağlıklı oldugu anlamı gelmezmiş. sonuç itibari ile bir olasılık testi. örneğin adjusted trisomy 21 testimi açıklayım : benim kan değerlerime göre 20479 kadından sadece birinde down sendromu görülmüş.
canım doktor ona dikkat bile etmedi . önemli olan diğerleriymiş. önemli birşey olsaydı mutlaka söylerdi sanada. önemli olan testlerin altını çizdi bende. sıkıntı yapma yani. bebişinide strese sokma tatlım :1hug:
slm kızlar ben geldİm herŞey yolundaymıŞ.karnımda aŞırı gaz bİrİkİmİ olmuŞ gayet normal.bebeĞİn durumu Çok İyİ dedİ.bu sancıların bebeĞe herhangİ bİr etkİsİ yokmuŞ.bol bol kuru erİk yememİ Önerdİ.soda kesİnlİkle İÇmemelİymİŞİm.bebeĞİmİ gÖrdÜm kıpır kıpır oynaŞıyordu.dr erkeĞe benzetİyorum dedİ.tabİkİ bu sadece tahmİnmİŞ ÇÜnkÜ daha Çok erken dedİ 2 hafta sonra kesİn bİŞİ sÖyleyebİlİİrİm dedİ.sen ne hİssedİyorsun dİye sordu bana hİÇ bİŞİ hİssetmİyorum dedİm İlkİnde oĞlum olacaĞını hİssetmİŞtİm ama bunda nÖtr dedİm.bakalım hayırlısı gÖnlÜm kızdan yana ama erkek olursada baŞımın tacıdır.2 tane aslan parÇam olur. Bİr evde 3 aŞk yaŞarım.
canım saolasın bitanem doktorum benimkine normal demiş benim pimpirikliğim canım rabbim bebişlerimizi korusun inşallah bu testler olur olmaz insanı pimpirikli yapıyo işteklava:
tmm cnm teşekkür ederim bi sorum daha var size hepimizde olduğu gibi karınlar akşam şişiyor. benim karnım akşam kocaman gündüz bişi yok. Az önce müşterim geldi ona sordum şirin şirin büyümüşmüyüz diye yoooo dedi. Canım sıkıldı yaa. Ne zman büyücek bu karınlar ben kocaman olsun istiyorum bir an önce:)))
bende de oluyooo akşamları yemegi yedikden sonra çatlayacak gibi oluyorum koca bi göbek ama sabaha birazı gidiyoo:))))))
Ha bu arada ben çok gazlı bişey oldum ya sizdede varmı?
sütlügayfe.. sevindim canım bebişin ve senin iyi olmana.. cinsiyeti için dehayırlı olsun diyorum canımm... kesinleşince bakalım görürüz dr. ne kadar tutturmuş :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?