2010 Nisan Anneleri

zeyracım hoşgeldin canım. sabah yazdım ama geçmişi okumadın sanırım. ikili test sonuçlarım inşallah işine yarar.

free beta-HCG : 30
pap-a:3,27
ense kalınlığı : 1,2

trisomy 21
background risk : 1/1024
ultrasound risk : 1/5120
biochemistry risk : 1/7304
adjusted risk : 1/20479

trisomy 13/18

background risk : 1/1788
ultrasound risk : 1/5754
biochemistry risk : 1/12753
adjusted risk : 1/35757

sabah doktoruma gittim sonuçlarıma olması gerekendende güzel dedi ama bu bebeğin %100 sağlıklı oldugu anlamı gelmezmiş. sonuç itibari ile bir olasılık testi. örneğin adjusted trisomy 21 testimi açıklayım : benim kan değerlerime göre 20479 kadından sadece birinde down sendromu görülmüş.

benim sonuçlarıma göre karşılaştırdımda benim b-hcg 130 küsur. Zaten alttada yazıyor gebelik haftasına göre yüksek diye ama dr uma sordum yok onda önemli bişey dedi. Diğerleri önemli ama onda da düşük risk yazıyor zaten. kafana takma dedi. ama şimdi başladım yine takmaya neden bu kadar yüksek ki benim hcg:sm_confused:

valla ben test yaptırırsam hiç bakmayacam dr ne derse o olacak bende senin gibi çok pimpirikliyim karşılaştırmada yapmyacam

canım doktor ona dikkat bile etmedi . önemli olan diğerleriymiş. önemli birşey olsaydı mutlaka söylerdi sanada. önemli olan testlerin altını çizdi bende. sıkıntı yapma yani. bebişinide strese sokma tatlım :1hug:

canım saolasın bitanem doktorum benimkine normal demiş benim pimpirikliğim canım rabbim bebişlerimizi korusun inşallah bu testler olur olmaz insanı pimpirikli yapıyo işteklava:

slm kızlar ben geldım herŞey yolundaymıŞ.karnımda aŞırı gaz bırıkımı olmuŞ gayet normal.bebeĞın durumu Çok ıyı dedı.bu sancıların bebeĞe herhangı bır etkısı yokmuŞ.bol bol kuru erık yememı Önerdı.soda kesınlıkle ıÇmemelıymıŞım.bebeĞımı gÖrdÜm kıpır kıpır oynaŞıyordu.dr erkeĞe benzetıyorum dedı.tabıkı bu sadece tahmınmıŞ ÇÜnkÜ daha Çok erken dedı 2 hafta sonra kesın bıŞı sÖyleyebılıırım dedı.sen ne hıssedıyorsun dıye sordu bana hıÇ bıŞı hıssetmıyorum dedım ılkınde oĞlum olacaĞını hıssetmıŞtım ama bunda nÖtr dedım.bakalım hayırlısı gÖnlÜm kızdan yana ama erkek olursada baŞımın tacıdır.2 tane aslan parÇam olur. Bır evde 3 aŞk yaŞarım.

tmm cnm teşekkür ederim bi sorum daha var size hepimizde olduğu gibi karınlar akşam şişiyor. benim karnım akşam kocaman gündüz bişi yok. Az önce müşterim geldi ona sordum şirin şirin büyümüşmüyüz diye yoooo dedi. Canım sıkıldı yaa. Ne zman büyücek bu karınlar ben kocaman olsun istiyorum bir an önce:)))

hayırlısı olsun canım çok sevindim.... Bende çok merak ediyorum bebişimi daha 10 gün var önümde yaaaa(

canım saolasın bitanem doktorum benimkine normal demiş benim pimpirikliğim canım rabbim bebişlerimizi korusun inşallah bu testler olur olmaz insanı pimpirikli yapıyo işteklava:

aynen canım sonuçları aldığım gün birsürü heycan yaptım ben baktım hepsi yüksek:hulya: doktorumda seminer için şehir dışındaymış . o gün baya bir stres yaşamıştım. sonradan iyi oldugunu öğrendimde içim rahatladı :teytey: . bende buyüzden artık testleri araştırmıyorum yaptırırım ama ney ne olmalıymış bakmayacağım. birde bebeklerle ilgili kötü haberleri okumayacağım. hemen stres yapıyorum birinden bişey duyunca. ay sonuna kadar yoksa zaman geçmezzz :umursamaz:

kızlar ben gldim.. bi yandan karnımı doyuryorum :)) bi yandan da birikenleri okuyiim diyorum.. ama çok olmamış sanırımm.. fatura işinisalladım.. belki yarın belki yarından da yakınn :))) hiç canım istemiyo valla... siz neler kaynattınız duu bi bakiimm...

sorma canım aynı dert bende de var. hala 36 bedenim mafoldumbenmafoldumben . akşamları şişiyor. sabahları normal. bazen korkuyorum nıye buyumuyor dıye. herkesın kı buyuyor genelde mafoldumbenmafoldumben

sütlügayfe.. sevindim canım bebişin ve senin iyi olmana.. cinsiyeti için dehayırlı olsun diyorum canımm... kesinleşince bakalım görürüz dr. ne kadar tutturmuş :)))

bende de oluyooo akşamları yemegi yedikden sonra çatlayacak gibi oluyorum koca bi göbek ama sabaha birazı gidiyoo:))))))
Ha bu arada ben çok gazlı bişey oldum ya sizdede varmı?

üüüff şimdi ekleyemicem makinamın pili bitmiş az şarj olsun akşama inşallah ayyy ne şans var bende yaa :gitme:kırk yılda bi işe kalkıştım bu arada bi iki tane de cicilerimiz var onları eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…