geldim canımm ben :)) artık o şekilde yaparız liste işni canımm... jnaz geldiğinde konuşuruz ama başka gönüllü varsa benim için farketmez canım... ortaya atlamış gibi olmiimm.. ama ciden liste çok gerilerde kalmışş... hıı bide sitem etmiyorum ama jnaz arkadaşımız düzenli aralıklarla diğertopiklere "eski dostlar..." gibi bi topikti sanırım girmiş.. hatta dün bile bayaa vakit geçirmiş orda.. kırıldım açıkçasıı.. en azından bizim topiğe debi slm yazabilirdii... benim gözümden mi kaçtı yoksa dicem ama msjlarını aratım yanii.. olsa görürdüm ...neyse cnmm...canım yaa akaşam msj yazamadan çıktım canım yoksa belim çok ağrıyodu canım benim aaaa ben girdim sen gidiyosun ama:çok üzgünüm: listeyide canım inşallah jnaz girince söyleyelim bitanem sen yaparsın o zaman bilgiler güncellenmedi ne zamandır çok geride kalmış:uhm:
:
canım bana da ilk gittiğimde 3 haftalık falanken yanii.. eşinle ilişki yasakk demiştii.. hala da bişey demedii canım yaa... bende 3. ayın bitiminde yasağı kaldırır diye düşünüyorum ama :kedi: bişey demezse de ben ne diyim adama kaydirigubbakcemile3 doktor bey doktor beyy bizim yasak kalkmadımı daha diye soramam kii.. kaydirigubbakcemile3canım ben nerdeyse 3 buçuk aydır tık yok bizde doktorumuz bize yasaklamıştı ama son gittiğimde izin verdi 3 aydan sonra ama ben korkuyorum biliyorsun bizimki tüp bebk o yüzden bakalım cesaret edip ne zamn olur ama hiç bir problem yoksa haftada iki kere yapabiliyorsun canım bir sorun olmuyomuş bitanema.s
canımm bence o kısmet :roflol: kızımda sadece 8 haftalıkken rahimde oluşan kan pıhtısı sebebiyle 10 günlük bi yasağım vardıı.. onun dışında haftada2-3- kez:kedi: oldu yanii.. ve ben,im kızım 9 ay 15günde olmayınca suyu azalıyo diye sezeryanla aldılarr.. hiç yani rahim kanalım falan açılmadıı kaydirigubbakcemile3 herkes bişi sölüyo bence.. hatta doğumdan 2 gün önce bile :kedi: :roflol: bi rahatsızlığımda olmuyodu hani zemuszemuscanım aman derim ben.açıkcası bir ebeyle konuştum yakınım.dediki spermler rahim kanalını açıyormuş ilk ve son 3 ay yasak ama dedi yapmamak en iyisi dedi bence işini şansa burakma.
2 hafta sonra kesinleşince sorarsın o zaman güzelimm..bakalım tutturmuş neye göre tahmin etti acaba sormayıda unuttum.
üüüff şimdi ekleyemicem makinamın pili bitmiş az şarj olsun akşama inşallah ayyy ne şans var bende yaa :gitme:kırk yılda bi işe kalkıştım bu arada bi iki tane de cicilerimiz var onları eklerim
kızlar merak etmeyin ya benimde 11 haftaya kadar bişey belli değildi 13. haftaya girdim sanki birden çıktı yaaa göbüş sabah kalksam bile elimi koyduğumda elime bişeyler geliyor hissedebiliyorum
banyomu yaptım. tam üstümü giyiniyodum aynadaki görüntüme takıldı gözüm. Pamele anderson göğüsleri şööle kocaman, geniş geniş shakira kalçaları, bi de şu opera sanatçısı hakan aysev göbeğim olmayaydı kainat güzeliydim...
banyomu yaptım. tam üstümü giyiniyodum aynadaki görüntüme takıldı gözüm. Pamele anderson göğüsleri şööle kocaman, geniş geniş shakira kalçaları, bi de şu opera sanatçısı hakan aysev göbeğim olmayaydı kainat güzeliydim...
tamam hanımlar ozaman haftalar geçip duruyor isteyen buradan değilde özelden atsın bana bilgilerini ben listeyi düzenledikçe buraya yenisini atarım. bir de listeyi buraya nasın atarım onu söylerseniz. eklentti olarak atınca tam görüntülenmiyor
yollanacak bilgiler
yaşınız
sat
tahmini doğum
başlangıç kilonuz
tamamdır hanımlar başlayalım bi an önce bence
canım ben nerdeyse 3 buçuk aydır tık yok bizde doktorumuz bize yasaklamıştı ama son gittiğimde izin verdi 3 aydan sonra ama ben korkuyorum biliyorsun bizimki tüp bebk o yüzden bakalım cesaret edip ne zamn olur ama hiç bir problem yoksa haftada iki kere yapabiliyorsun canım bir sorun olmuyomuş bitanema.s
Zeyracım ve diğer cevap veren arkadaşlarım çok teşekkür ederim öncelikle. Bizde devam ediyoruz ama içimde korku oluyor. sorun yoksa haftada 2 kere olabilir demişsin ya canım yani mesela daha fazla olursa zararlı mı oluyor o yüzden mi 2 kere?
saçma bi soru sormamışımdır umarım :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?