2010 Nisan Anneleri

geldim canımm ben :)) artık o şekilde yaparız liste işni canımm... jnaz geldiğinde konuşuruz ama başka gönüllü varsa benim için farketmez canım... ortaya atlamış gibi olmiimm.. ama ciden liste çok gerilerde kalmışş... hıı bide sitem etmiyorum ama jnaz arkadaşımız düzenli aralıklarla diğertopiklere "eski dostlar..." gibi bi topikti sanırım girmiş.. hatta dün bile bayaa vakit geçirmiş orda.. kırıldım açıkçasıı.. en azından bizim topiğe debi slm yazabilirdii... benim gözümden mi kaçtı yoksa dicem ama msjlarını aratım yanii.. olsa görürdüm ...neyse cnmm...
canım bana da ilk gittiğimde 3 haftalık falanken yanii.. eşinle ilişki yasakk demiştii.. hala da bişey demedii canım yaa... bende 3. ayın bitiminde yasağı kaldırır diye düşünüyorum ama :kedi: bişey demezse de ben ne diyim adama kaydirigubbakcemile3 doktor bey doktor beyy bizim yasak kalkmadımı daha diye soramam kii.. kaydirigubbakcemile3
canım aman derim ben.açıkcası bir ebeyle konuştum yakınım.dediki spermler rahim kanalını açıyormuş ilk ve son 3 ay yasak ama dedi yapmamak en iyisi dedi bence işini şansa burakma.
canımm bence o kısmet :roflol: kızımda sadece 8 haftalıkken rahimde oluşan kan pıhtısı sebebiyle 10 günlük bi yasağım vardıı.. onun dışında haftada2-3- kez:kedi: oldu yanii.. ve ben,im kızım 9 ay 15günde olmayınca suyu azalıyo diye sezeryanla aldılarr.. hiç yani rahim kanalım falan açılmadıı kaydirigubbakcemile3 herkes bişi sölüyo bence.. hatta doğumdan 2 gün önce bile :kedi: :roflol: bi rahatsızlığımda olmuyodu hani zemuszemus
bakalım tutturmuş neye göre tahmin etti acaba sormayıda unuttum.
2 hafta sonra kesinleşince sorarsın o zaman güzelimm..

kızlar merak etmeyin ya benimde 11 haftaya kadar bişey belli değildi 13. haftaya girdim sanki birden çıktı yaaa göbüş sabah kalksam bile elimi koyduğumda elime bişeyler geliyor hissedebiliyorum

merhabaa kızlar annem geldi içerdeydim yetiştim size.
ben derim ki şu listemizi yeniden oluşturalım ne dersiniz?
eğer uyarsa ben bu işi başlatabilirim. eğer devam edemezsem birinize devredebilirim ama ben tabloyu oluşturmaya gönüllüyüm

üüüff şimdi ekleyemicem makinamın pili bitmiş az şarj olsun akşama inşallah ayyy ne şans var bende yaa :gitme:kırk yılda bi işe kalkıştım bu arada bi iki tane de cicilerimiz var onları eklerim

ayy ne güzel cicişleri merakla bekliyorum.....

kızlar merak etmeyin ya benimde 11 haftaya kadar bişey belli değildi 13. haftaya girdim sanki birden çıktı yaaa göbüş sabah kalksam bile elimi koyduğumda elime bişeyler geliyor hissedebiliyorum

canım biz seninle aynıyız. ama bende pek bişey belli değil. var ama çok az yaa. ben hemencecik belli olsun istiyorum bebişim :teytey::teytey::CüvCüv::CüvCüv:

CERTURAN bana uyar güzelim arkadaşlar da okeylerse yeni bi liste oluşturabilirsin belki daha iyi olur opuyorumnanaktan

banyomu yaptım. tam üstümü giyiniyodum aynadaki görüntüme takıldı gözüm. Pamele anderson göğüsleri şööle kocaman, geniş geniş shakira kalçaları, bi de şu opera sanatçısı hakan aysev göbeğim olmayaydı kainat güzeliydim...

tamam hanımlar ozaman haftalar geçip duruyor isteyen buradan değilde özelden atsın bana bilgilerini ben listeyi düzenledikçe buraya yenisini atarım. bir de listeyi buraya nasın atarım onu söylerseniz. eklentti olarak atınca tam görüntülenmiyor
yollanacak bilgiler
yaşınız
sat
tahmini doğum
başlangıç kilonuz

tamamdır hanımlar başlayalım bi an önce bence

:sm_cool::roflol:alkisalkisalkis
süper valla aynen

:roflol::roflol:

attım canım sana özeldengamyoncuiremsu

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

Zeyracım ve diğer cevap veren arkadaşlarım çok teşekkür ederim öncelikle. Bizde devam ediyoruz ama içimde korku oluyor. sorun yoksa haftada 2 kere olabilir demişsin ya canım yani mesela daha fazla olursa zararlı mı oluyor o yüzden mi 2 kere?
saçma bi soru sormamışımdır umarım :kedi:

CERTURAN kuzum özel msj gönderemiyorum sayfa açılmıyor bendemi sorun bilgisayardamı anlamadım onun için burdan yazıyorum
yaş 31
sat 9 temmuz
t.doğum 15 nisan
cinsiyet kıza benziyor dedi (kesin belli değil henüz)
güncel 11+4 4.95 cm
herhalde bu kadar başka bişey istersen gönderirim tekrar

Canım benim ben doktoruma bunları aynen sordum.Benimki sadece tüp bebek değil o kadar.Şimdi korku falan olmasın neden korkuyorsun.Doğum için çok faydalı olduğunu söylesem:kedi:doktorum aynen bana böyle dedi:kedi:

selam kizlar yine baya okumak zorunda kaldim ama sonunda bitti
sütlü gayfe canim cok sevindim güzel haberler aldigina insallah gönlünden geceni verir yüce rabbim

valla su liste konusunda haklisiniz artik bir güncellense bende eklensem diyom hani:dance:
gerci su kilo olayi ile ben pek sönük kalacam aranizda ama olsun napalim:dance:
saka maka nasilsiniz bakim gerci benimle pek muhatap olan yok ama neyse:a015:
öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…