2010 Nisan Anneleri

canım birde başlangıç kilonu verirsen tam oluyor

canım biz seninle aynıyız. ama bende pek bişey belli değil. var ama çok az yaa. ben hemencecik belli olsun istiyorum bebişim :teytey::teytey::CüvCüv::CüvCüv:

dur sabret bak bu hafta sestelleri gelişiyo kulak yapısı oluşuyo artık sesleri yavaş yavaş seçemese bile duyuyor daha biçok güzel şeyler yaşıyo anın tadını çıkar her hafta bi başka güzel yaa bebeğimiz gelişiyo kaan kocatepenin sitesinde çok güzel anlatıyor

batuhanim aşk olsun şekerim öyle düşünme burada hepimiz bir aileyiz artık

ne bilim herseyden geri kaliyom ya pc basinda olamadigimda kaydirigubbakcemile3
gecmisi okumayada zamanim olmuyo cogu zaman
insanin yaramazmi yaramaz bir oglu olunca yetisemez tabi

CERTURAN canim bence bir sakinca yok ama bence su bebeg83 le bir konus oda öbür arkadasi bekliyor cünki güncellemek icin ne dersin? yoksa bilgileri vermek zor degil
yoksa dedigimiz gibi biz aileyiz benim acimdan hic bir sorun yok
ben girimde listeye kim yaparsa yapsin:dance:

canım benimkide normal tüp bebek değil. Ama ne bileyim doktora da sormayı unuttum hep, şimdi aklıma gelince size sorim dedimmm :kedi:

tamam canım ben eğer bbi sorun olursa bebegim arkadaşıma listeyi teslim ederim. artık cinsiyetler belli olmaya başladı bende heyecanlanıyorum tabi.

delikafaduldendelikafadulden:sm_cool::sm_cool::sm_cool: ço komiksin yaa

aaa aşk olsun olurmu hi öl şey yaa

kızlar hiç korkmayın çekinmeyim ne varsa kafanızda sorun. valla ben ayın 14 ünde gitcem bi yerde okudum sperm tehlikeliymiş o yüzden korunun diye yazıyo. prezervatif veya geri çekilme. bunu soracam 1. gebelikte her pozisyon uygun mudur bebeğe zarar veren bir pozisyon var mıdır 2. tabii bunları herifimi odadan attıktan sonra sorcam çok utanıyo kibarcık...

bu arada ağlumu yatırdım nerdeyse bende yanında uyuyacaktım geçekten haaaa bende de uyku çok var benimde mi kızım olcak yaa bence ben çok istiyorum ondan şaka biyana allah sağlıklı sıhhatli mini mini yavrular nasip etsin

haklısın tatlım . şimdi o siteye bakıyorum. hiç bakmamıştım.

cnm teşekkür ederim allah herkezin gönlüne göre versin inşallah Şeniz

cnm kızın olacağını kaçıncı haftada öğrendin.
bide kız geç gösterir derler:1hug:

canımmm aşk olsun valla.. sen ne zaman geldin de ben seni görüp laf atmadım kuzum yaa.. nette 11. haftayla ilgili bilgilere bakıyodum canımm.. yazdığını görmedim valla.. şimdi döndüm topiğee..

benim açımdan liste konusunda sorun yokk.. bende olabilrim başkasıdaa.. ben zaten başka isteyen olursa yapabilir demiştimm.. direk ortaya atlamış gibi olmiim diye de belirtmiştim ayrıca.. sadece birkaç arkadaş rica ettiği için kabul ettim o kadarr.. benimle konuşulacak bir durum yok bence.. isteyen kişiye bilgilerimi gönderirim.. o yapar listeyii.. tabii sürekli, bilgiler güncellenmek ve 5-10 sayfada bir liste tekrar görüntülenmek şartıyla.. sürekli gözümüzün önünde olsun demi ama :))))

canım ben aslında home office çalışıyorum yani burada hem çalışıp hem sizi takip etmeye çalışıyorum. benim heyecanım cinsiyetler belli olmaya başladı, işte ilk kıpırtılar hissediliyo bundan yani. açıkçası listeyide sürekli takip edemem ama başlasın diye ön ayak oliim dedim. sen devam edersen sevinirim zira bende tam olarak takip edemem.

Yaşasınn listemize kavuşuyozz :teytey::teytey::teytey: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kızlar ay geçmiş sayfaları okuyacam diye şaşı olcam valla.
bebeg canım progestanı oral yollamı vajinal yolla mı alıyosun.bende kullanıyorum vajinal yoldan.tüp bebek benimkisi.........
bizede ilk 3 ay yasaktı cinsel ilişki.şimdi o süre doldu ama ben hem krkuyorum hem nedense hiççççççççç istemiyorum.tiksintim var anlayacağınızzzzzz
kızlarbenim pc hep açık kalıyor cevap yazamadığım zaman kesin ilaç almış yatıyorumdur ya da uyuya kalmışımdır.........şimdi yine ilaç koyucam ve 1 saat yatıyorum ilaç etkisini göstersin diye......

tamam canım ben eğer bbi sorun olursa bebegim arkadaşıma listeyi teslim ederim. artık cinsiyetler belli olmaya başladı bende heyecanlanıyorum tabi.

tamam canim gönderirim bilgilerimi bence bir sorun yok a.s.

canim bak sözüm bir kac kisinin disinda inanki
ben burda paylasabildigim kadar biseyler paylasiyorum görüyürlar yada görmüyorlar bilmiyorum
ama bir kac kisi haric asla yazdigim kimseden cevap alamiyorum
bunu kisisel olarak algiladigim sakin düsünülmesin ben halen ugruyorum buraya ki daha
insallah uzun zaman ugrayacam
bende baska topiklere gidiyor geziniyorum ama cevap gelmismi diye geri dönüyorum baktim gelmiyor bu sefer haliyle suskun kaliyorum sen olsan ne yaparsin habire yaziyorsun ama cevap gelmiyor ??
ya dedigim gibi kisisel degil ama mesela yeni biri geliyor bir hosgeldin d iyoruz okadr
sorsak onu tanimaya calissak oda gelip sadeece okumak yerine sohbete dahil olacaktir öyle degilmiopuyorumnanaktan
neyse bosver bunlari sakin kimsede yanlis anlamadin sadece kendi adima konusmuyorum
ama tabiki deminde dedigim gibi fazla kalamiyorum ve cogu konuyu kaciriyorum
bence bu liste yapilsinda bende kim kiz kim erkek kim kac kilo biraz fikir edineyim :lepi:

banada bügün erkeğe benziyor dedi.2 hafta sonra kesin belli olurmuş
sağlıklı olsunlar inşallah:Saruboceq:

canım sağlıklı olsunda dediğin gibi....ay ne güzel cinsiyet haberleri,ense kalınlığı haberleri geliyo.......bende iyi haberlerini almak cinsiyetini öğrenmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…