CERTURAN kuzum özel msj gönderemiyorum sayfa açılmıyor bendemi sorun bilgisayardamı anlamadım onun için burdan yazıyorum
yaş 31
sat 9 temmuz
t.doğum 15 nisan
cinsiyet kıza benziyor dedi (kesin belli değil henüz)
güncel 11+4 4.95 cm
herhalde bu kadar başka bişey istersen gönderirim tekrar
canım biz seninle aynıyız. ama bende pek bişey belli değil. var ama çok az yaa. ben hemencecik belli olsun istiyorum bebişim :teytey::teytey::CüvCüv::CüvCüv:
batuhanim aşk olsun şekerim öyle düşünme burada hepimiz bir aileyiz artık
Canım benim ben doktoruma bunları aynen sordum.Benimki sadece tüp bebek değil o kadar.Şimdi korku falan olmasın neden korkuyorsun.Doğum için çok faydalı olduğunu söylesem:kedi:doktorum aynen bana böyle dedi:kedi:
delikafaduldendelikafadulden:sm_cool::sm_cool::sm_cool: ço komiksin yaabanyomu yaptım. tam üstümü giyiniyodum aynadaki görüntüme takıldı gözüm. Pamele anderson göğüsleri şööle kocaman, geniş geniş shakira kalçaları, bi de şu opera sanatçısı hakan aysev göbeğim olmayaydı kainat güzeliydim...
selam kizlar yine baya okumak zorunda kaldim ama sonunda bitti
sütlü gayfe canim cok sevindim güzel haberler aldigina insallah gönlünden geceni verir yüce rabbim
valla su liste konusunda haklisiniz artik bir güncellense bende eklensem diyom hani:dance:
gerci su kilo olayi ile ben pek sönük kalacam aranizda ama olsun napalim:dance:
saka maka nasilsiniz bakim gerci benimle pek muhatap olan yok ama neyse:a015:
öpüyorum hepinizi
dur sabret bak bu hafta sestelleri gelişiyo kulak yapısı oluşuyo artık sesleri yavaş yavaş seçemese bile duyuyor daha biçok güzel şeyler yaşıyo anın tadını çıkar her hafta bi başka güzel yaa bebeğimiz gelişiyo kaan kocatepenin sitesinde çok güzel anlatıyor
selam kizlar yine baya okumak zorunda kaldim ama sonunda bitti
sütlü gayfe canim cok sevindim güzel haberler aldigina insallah gönlünden geceni verir yüce rabbim
valla su liste konusunda haklisiniz artik bir güncellense bende eklensem diyom hani:dance:
gerci su kilo olayi ile ben pek sönük kalacam aranizda ama olsun napalim:dance:
saka maka nasilsiniz bakim gerci benimle pek muhatap olan yok ama neyse:a015:
öpüyorum hepinizi
CERTURAN kuzum özel msj gönderemiyorum sayfa açılmıyor bendemi sorun bilgisayardamı anlamadım onun için burdan yazıyorum
yaş 31
sat 9 temmuz
t.doğum 15 nisan
cinsiyet kıza benziyor dedi (kesin belli değil henüz)
güncel 11+4 4.95 cm
herhalde bu kadar başka bişey istersen gönderirim tekrar
ne bilim herseyden geri kaliyom ya pc basinda olamadigimda kaydirigubbakcemile3
gecmisi okumayada zamanim olmuyo cogu zaman
insanin yaramazmi yaramaz bir oglu olunca yetisemez tabi
CERTURAN canim bence bir sakinca yok ama bence su bebeg83 le bir konus oda öbür arkadasi bekliyor cünki güncellemek icin ne dersin? yoksa bilgileri vermek zor degil
yoksa dedigimiz gibi biz aileyiz benim acimdan hic bir sorun yok
ben girimde listeye kim yaparsa yapsin:dance:
haklısın tatlım . şimdi o siteye bakıyorum. hiç bakmamıştım.
canımmm aşk olsun valla.. sen ne zaman geldin de ben seni görüp laf atmadım kuzum yaa.. nette 11. haftayla ilgili bilgilere bakıyodum canımm.. yazdığını görmedim valla.. şimdi döndüm topiğee..
benim açımdan liste konusunda sorun yokk.. bende olabilrim başkasıdaa.. ben zaten başka isteyen olursa yapabilir demiştimm.. direk ortaya atlamış gibi olmiim diye de belirtmiştim ayrıca.. sadece birkaç arkadaş rica ettiği için kabul ettim o kadarr.. benimle konuşulacak bir durum yok bence.. isteyen kişiye bilgilerimi gönderirim.. o yapar listeyii.. tabii sürekli, bilgiler güncellenmek ve 5-10 sayfada bir liste tekrar görüntülenmek şartıyla.. sürekli gözümüzün önünde olsun demi ama :))))
canımmm aşk olsun valla.. sen ne zaman geldin de ben seni görüp laf atmadım kuzum yaa.. nette 11. haftayla ilgili bilgilere bakıyodum canımm.. yazdığını görmedim valla.. şimdi döndüm topiğee..
benim açımdan liste konusunda sorun yokk.. bende olabilrim başkasıdaa.. ben zaten başka isteyen olursa yapabilir demiştimm.. direk ortaya atlamış gibi olmiim diye de belirtmiştim ayrıca.. sadece birkaç arkadaş rica ettiği için kabul ettim o kadarr.. benimle konuşulacak bir durum yok bence.. isteyen kişiye bilgilerimi gönderirim.. o yapar listeyii.. tabii sürekli, bilgiler güncellenmek ve 5-10 sayfada bir liste tekrar görüntülenmek şartıyla.. sürekli gözümüzün önünde olsun demi ama :))))
sütlü gayfe canım en son gittiğimde 11+4 de dedi doktorum kıza benziyor diye
haklısın tatlım . şimdi o siteye bakıyorum. hiç bakmamıştım.
tamam canım ben eğer bbi sorun olursa bebegim arkadaşıma listeyi teslim ederim. artık cinsiyetler belli olmaya başladı bende heyecanlanıyorum tabi.
banada bügün erkeğe benziyor dedi.2 hafta sonra kesin belli olurmuş
sağlıklı olsunlar inşallah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?