2010 Nisan Anneleri

budebe.. canım oral alıyorum ben.. yumuşak cilli gibi bi hap :))) benimkitüp bebek değil ama canım klomenle kaldı o yüzden..

certuran... canım bilgilerimi gönderdim sana özeldenn..

ya kızlar bişey diycem hep unutuyorum.bende bu gülümsemeler bir türlü aktif hale gelmiyo.nerden düzelteilirim bunu unuttum yaw......

peki kızlar listeyi nasıl buraya atarım birşey söyleyin bana
kaba taslak hazır

batuhanımm... canımm o kadar haklısın ki nediyeceğimi bilemiyorum.. ama inan belki farketmişsindir .. arada kaçırdığım olaylar dışında ben herkese sorusunu cevaplama yada fikrimi söyleme konusunda bişeyler yazıyorum...

evet canım liste yapılsın bi an önce de görelim son gelişmeler nelerr :))) kilolarımızıda yazcaztabi kuzum yaaa.. herşey bizim için... ben 57 kiloyla evlendim2001 yılında.. 97 kiloyuda gördüm yanii.. kızıma 72 le hamişkaldım 87 le doğurdum... olabilir herşeyyy.. herkes standart ölçülere sahip olcak diye bi kural mı varr... zemuszemus

budebe.. canımm gelişmiş cevap deyip yaz bişeyler.. orda gülümsemeler gösterilmesin diye bi seçenek olması lazım.. onu seçmişsindir canımm.. kapattığın an görünürler.. opuyorumnanaktan

certurannn... ahh canım bilsem şu an listeyi hazırlamış ve buraya koymuştum.. daha önce listeyi yapan ark. geldiğinde bana listeyi atıcaktı bendesadece değişiklik yapıp anlattığı şekilde koyucaktım.. yani şuan sana yardımcı olamıcam üzgünüm...

mrb.kızlar işten yenı geldım okuyorum yazıklarınızı dunden berı epeyce yazışmışınız..İLKE-NUR cumm canım mrb.hormon degerıne gore cınsıyet bellı oluyomu bende 50 nın altı erkek dıye duydum ama sen nasıl bılıyosun.bu arada cınsıyetı bellı olan varsa sat tarıhı ve yas yazabılırmı bana çin takvımının dogruluğuna bakmak ıstedım.

hayatsn... hoşgeldin cnımm... çin takvimine göre tutuyomu diye bi ark. daha sormuştu ama cinsiyeti beli olanlardan daha ses çıkmadı kuzum.. kendileri bakıp cvp yazcaklardı ama halaa bekliyoruzz..

kızlar ben bugün aktif olarak sohbetde bulanamıyorum,yoğunum.....ama ara ara hep bakıyorum ....bi işlerimi halletsem aaa bu sessizlik bana hiç yakışmıyor...

accık ta siz yazışın ayoolll... ben biraz uzanıciimm... progestanımı içtim.. dünyam dönüyo yine.. birazdan gelirim...

evet ruzenin yaa.. bende kendi kendime konuşuyo gibi oluyorum.. benimle laf yarıştırcak birileri lazım ama kim diyodumm tamm sen yazdınnn... :roflol:

şaka bi yana sen müşterlerine bak canım benim..

evet ruzenin yaa.. bende kendi kendime konuşuyo gibi oluyorum.. benimle laf yarıştırcak birileri lazım ama kim diyodumm tamm sen yazdınnn... :roflol:

şaka bi yana sen müşterlerine bak canım benim..

aynen canım ya ,bende diyorum ortalık baya bi sakin eee biz bebegcimle laflamıyoruzda ondan.....tamam canım sen git biraz dinlen sonra laflarız....sıkıldım bende canım ya valla içim karardı bugün nedense havalardanmı acaba,kapalı yağmurlu felan.....

ruzenin... arkadaşımm maşallah canımm.. kızz güzel güzel fotolarını koyuyon nazar deycek valla.. kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş canımm .. rabbim nazarlardan korusunn... :Saruboceq: kıskandım ban şimdii..sen kadar güzel olmasamda bende çekinip koyuciim değişik değişik.. sositososito kardişime çektiririm gittiğimde ... naniknanik

açım, uykum var acınacak haldeyim valla...

oyy oyy oyy kıyamam sana ....gel kız bize ben sana yemekte yaparım,sonra laflarız uykun kaçar,benim de karnım aç ya yedim ama doymadım,kocişi yolladım aşerdim gine...ama böle canım farklı bişiler olsa da yesem diye istiyo.....:1hug:

kizlar cin takvimine bende baktim ilki oglan gösterdi tuttu
ikinciyide kiz gösteriyo haydi hayirlisi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…