ruzenin... arkadaşımm maşallah canımm..kızz güzel güzel fotolarını koyuyon nazar deycek valla.. kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş canımm .. rabbim nazarlardan korusunn... :Saruboceq: kıskandım ban şimdii..sen kadar güzel olmasamda bende çekinip koyuciim değişik değişik.. sositososito kardişime çektiririm gittiğimde ... naniknanik
ayy canımm çok sağol valla güzel iltifatların için... :kedi: opuyorumnanaktan o senin kendi güzelliğin canımm opuyorumnanaktankiz bebeg
bebek gibisinn ne istiyon valla herkes ayni ölcüdee olsa dünya cok monoton olurdu beya
canımm kıyamam yaa.. bişiler atıştırıp accık uzansan canımkaydirigubbakcemile5 karnıı doyur daaccık dinlen hadi bebeğimopuyorumnanaktanaçım, uykum var acınacak haldeyim valla...
öyle valla güzelimm.. ahh bi gidebilsemm. tam diyorum bunuda yaziim gidiyorum.. bakıyorum biri bişey yazmışş hadi diyorum bunu da cvplıyiimm... :))) ama şimdi kesin gidicem.. belim de ağrımaya başladı çünkü...aynen canım ya ,bende diyorum ortalık baya bi sakin eee biz bebegcimle laflamıyoruzda ondan.....tamam canım sen git biraz dinlen sonra laflarız....sıkıldım bende canım ya valla içim karardı bugün nedense havalardanmı acaba,kapalı yağmurlu felan.....
yaa bide ne sorcam kızlarr yaa.. benim geçen ay da 5-10 eylül arası olmuştu.. şimdide bugün başladıı... belim ve karnım hafiften ağrıyoo.. bööle hoş bi ağrı ama şiddetli değill.. aynı regl öncesi hafif ağrılar gibi.. adet zamanlarında olabilirmi böyle bişeyy? kızımda hiç olmamıştı da...
sanırım sitede bi sorun var arkadaşlar bende cevap yazamıyorum sayfa açılmıyor baya vakit alıyor.....
bende bişey sorcam kızlar neden profil resmi yükleyemiyorum sürekli (Dosyanın yüklenmesi esnasında hata oluştu) bu uyarıyı veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?