zeyracım nasılsın*hiç sesin çıkmadı bugün?rahatsız falan değilsin dimi?
bebegcim canım evet normal, genelde regl dönemlerinde sanki regl olacakmışsın gibi ağrılar olabilir miş gamyoncuiremsu
Zeyracım; liste olayını bende anlamadım JNAZ arkadaşımız zaten geldikçe güncelliyordu kendisi. fisfisfis
yok canım şükürler olsun kızımla iyiym teyzesi bir sorun yok sadece belim çok ağrıyo çok oturunca o yüzden bitanem sen nasılsın havalar çok güzel dimi canım buralarda yaz geldi yeniden kaydirigubbakcemile2
canım yaa valla ne oldu bende anlamadım demiştikya jnaz geldiğinde bebeg yapacaktı canım çünkü sitede devamlı olan birileri yapması lazım şimdi bir liste dahamı yapılıyo anlamadım zaten varya liste yeniden neden yazılıyo o liste anlamadım ben :uhm:
mrb.kızlar işten yenı geldım okuyorum yazıklarınızı dunden berı epeyce yazışmışınız..İLKE-NUR cumm canım mrb.hormon degerıne gore cınsıyet bellı oluyomu bende 50 nın altı erkek dıye duydum ama sen nasıl bılıyosun.bu arada cınsıyetı bellı olan varsa sat tarıhı ve yas yazabılırmı bana çin takvımının dogruluğuna bakmak ıstedım.
evet canım ya çok güzel.yaz geri geldi.benimde bel ve sırt ağrılarım başladı.biraz uzanayım görüşürüz canım yine........
canım yaa valla ne oldu bende anlamadım demiştikya jnaz geldiğinde bebeg yapacaktı canım çünkü sitede devamlı olan birileri yapması lazım şimdi bir liste dahamı yapılıyo anlamadım zaten varya liste yeniden neden yazılıyo o liste anlamadım ben :uhm:
kızlar Zeyra'nın da dediği gibi bir listemiz var zaten, yeni liste oluşturulması olayını biri açıklayabilir mi bize :uhm:
ben anlatayım canım batuhanim artık çok geride kaldık cinsiyetler belli oldu bana özelden mesaj atın listeyi yenileyelim dedi bebeg83 le konuştular benim için sorun olmaz kim isterse o yapsın dedi ve batuhanim şimdilik yapıyo ama sürekli pc başında değilim şimdilik hazırlayayım ama isteyen varsa o yapsın dedi
hacercim.. karıştırdın ortalığı daha da fazla :)))) batuhanım demedi onu...kadıncağızın haberi bile yokk.. certuran mıydı valla bilemicem tam adını kusura bakmasın isim konusunda bi ark. demişti.. bende isteyen yapabilir yani nediyiim ki..
normalde jnaz arkadaşımız geldiğinde bana listeyi yollucaktıbende değişiklikleri sürekli girebildiğim için yazıp listeyi devam ettiricektim.. karar verilirse ben ona uyarım.. amakendi başımakarar verip uygulayamam ki...
bence sürekli bilgisayar başında olan ve ilgilenebilecek biri yapsa daha iyi olur.:hulya:
bende zaten diğer listede olduğum için bişi demedim jnazı bekliyorum o elbet birine devredecektie zaten kızcağız teklif etmişti kimse gönüllü olmamıştı,listenin aktif olmadığı düşünülüyor,güncellenmediği bide.....oyuzden yeni bi liste oluştu ama bu sekilde iki listemiz oldu ve baya karıştı....
slm kızlar. cumartesi günü samsuna ikili teste ittik. bebeğimi gördüm elleri kolları pıtır pıtır oynuodu çok heyecanlandım. ense kalınlığını çok şükür normal dedi. kan tahlilimizde haftaya çıkacakmış sonucu. öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?