2010 Nisan Anneleri

zeyracım nasılsın*hiç sesin çıkmadı bugün?rahatsız falan değilsin dimi?

yok canım şükürler olsun kızımla iyiym teyzesi bir sorun yok sadece belim çok ağrıyo çok oturunca o yüzden bitanem sen nasılsın havalar çok güzel dimi canım buralarda yaz geldi yeniden kaydirigubbakcemile2

canım yaa valla ne oldu bende anlamadım demiştikya jnaz geldiğinde bebeg yapacaktı canım çünkü sitede devamlı olan birileri yapması lazım şimdi bir liste dahamı yapılıyo anlamadım zaten varya liste yeniden neden yazılıyo o liste anlamadım ben :uhm:

evet canım ya çok güzel.yaz geri geldi.benimde bel ve sırt ağrılarım başladı.biraz uzanayım görüşürüz canım yine........

selam kızlar biz geldik a.s. . tatlı aşeriyorum ben çok ilginç hiç sevmem aslında. hamile kaldığımdan bellide hiç canım çekmemişti :hulya:

canım banada bazı arkadaşlar öyle dedi. kesin değildir bence. çin takviminde kız çıkıyor bende. bakalım doğru sonucu ayın 28 ekimde göreceğiz inşallah :1hug:

nette sorun var galiba sürekli gidip geliyo yaa ben listeye eklenmemişim özel mesaj atmıştım

budebecim ... Mesajda linkleri otomatik olarak göster
Automatically retrieve titles from external links
Gülümsemeler gösterilmesin

bu 3 şık var gelişmiş cevapla dediğinde.. bende ilk 2 si işaretli.. sadece 3. işaretli değil canımm.. kusura bakma geç oldu cevabım ama tam yazıyodum telf. çaldı geç kaldım yazmakta.. öptüm cnım...

bende inanamıyorum öle şeylere çin takvimine falan ne yapalım sadece sabredecez 4. ayda belli olcak zaten

kızlar Zeyra'nın da dediği gibi bir listemiz var zaten, yeni liste oluşturulması olayını biri açıklayabilir mi bize :uhm:

ben anlatayım canım batuhanim artık çok geride kaldık cinsiyetler belli oldu bana özelden mesaj atın listeyi yenileyelim dedi bebeg83 le konuştular benim için sorun olmaz kim isterse o yapsın dedi ve batuhanim şimdilik yapıyo ama sürekli pc başında değilim şimdilik hazırlayayım ama isteyen varsa o yapsın dedi

kızlar Zeyra'nın da dediği gibi bir listemiz var zaten, yeni liste oluşturulması olayını biri açıklayabilir mi bize :uhm:

bende zaten diğer listede olduğum için bişi demedim jnazı bekliyorum o elbet birine devredecektie zaten kızcağız teklif etmişti kimse gönüllü olmamıştı,listenin aktif olmadığı düşünülüyor,güncellenmediği bide.....oyuzden yeni bi liste oluştu ama bu sekilde iki listemiz oldu ve baya karıştı....

bence sürekli bilgisayar başında olan ve ilgilenebilecek biri yapsa daha iyi olur.:hulya:

hacercim.. karıştırdın ortalığı daha da fazla :)))) batuhanım demedi onu...kadıncağızın haberi bile yokk.. certuran mıydı valla bilemicem tam adını kusura bakmasın isim konusunda bi ark. demişti.. bende isteyen yapabilir yani nediyiim ki..

normalde jnaz arkadaşımız geldiğinde bana listeyi yollucaktıbende değişiklikleri sürekli girebildiğim için yazıp listeyi devam ettiricektim.. karar verilirse ben ona uyarım.. amakendi başımakarar verip uygulayamam ki...

slm kızlar. cumartesi günü samsuna ikili teste ittik. bebeğimi gördüm elleri kolları pıtır pıtır oynuodu çok heyecanlandım. ense kalınlığını çok şükür normal dedi. kan tahlilimizde haftaya çıkacakmış sonucu. öpüyorum hepinizi

zaten baksana ben özelden mesaj attım beni kaydetmedi unuttu erkende göndermiştim ama olmadı işte certuran kızma ama olmadı bu

yaa hiç sorma yaa şimdi fak ettim yaaa kusura bakmayın yaaa

bence sürekli bilgisayar başında olan ve ilgilenebilecek biri yapsa daha iyi olur.:hulya:

hacer oğuz evet canım anladım, teşekkür ederim cvp verdiğin için. O zaman eski listeye bakarak düzenlenseydi keşke yeni belli olan şeyler cinsiyet ve test sonuçları burda çoğ hamişlerimiz eksik bende dahil :enbuyukkk:

bencede canım yeni bir listeye gerek yoktu ya jnaz girince devralıncak niye acele edildi onuda anlamadım kızcağız devredeyim demişti bugün yarın uğrar devreder bence bekleyelim şimdi hem o olmadan liste yapmamız belki onu kırar tamam belki işi vardı giremedi belki bişey oldu bilemeyiz ama olisteden devam edilmesi bana sorarsanız dah iyi a.s

arkadaslar listeyi deneme olarak attım.

Eklentiler

• $liste.webp
    73,6 KB · Görüntüleme: 31

canım gözün aydınnn hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…