slm kızlar. cumartesi günü samsuna ikili teste ittik. bebeğimi gördüm elleri kolları pıtır pıtır oynuodu çok heyecanlandım. ense kalınlığını çok şükür normal dedi. kan tahlilimizde haftaya çıkacakmış sonucu. öpüyorum hepinizi
bencede canım yeni bir listeye gerek yoktu ya jnaz girince devralıncak niye acele edildi onuda anlamadım kızcağız devredeyim demişti bugün yarın uğrar devreder bence bekleyelim şimdi hem o olmadan liste yapmamız belki onu kırar tamam belki işi vardı giremedi belki bişey oldu bilemeyiz ama olisteden devam edilmesi bana sorarsanız dah iyi a.s
bencede canım yeni bir listeye gerek yoktu ya jnaz girince devralıncak niye acele edildi onuda anlamadım kızcağız devredeyim demişti bugün yarın uğrar devreder bence bekleyelim şimdi hem o olmadan liste yapmamız belki onu kırar tamam belki işi vardı giremedi belki bişey oldu bilemeyiz ama olisteden devam edilmesi bana sorarsanız dah iyi a.s
bence yaa bebeg83 yada ruzenin yapmalı çünkü onlar sürekli aktifler kızmayın bana
canım tamam ben bukadarını yaptım ortalık karıştırmak istemem. gerisini asıl listeyi yapan arkadaş devam etsin. benim liste yapmak için vaktimde yok zaten sadece merak ettim cinsiyetleri falan. geldiğimden beri liste göreedim acaba artık takip edilmiyomu oiye düsündüm. bekleyelim asıl arkadaşı
bana jnaz istersen sen devral demişti ama ben beceremem diye almamıştım taa o zamanlar tamam hergün nerdeyse uğruyorum konuşuyorum ama ben yapamam diye almadım sonra bu işi bebegciğime bıraktık bence en güzel o takip eder oylarım bebegciğime
slm kızlar. cumartesi günü samsuna ikili teste ittik. bebeğimi gördüm elleri kolları pıtır pıtır oynuodu çok heyecanlandım. ense kalınlığını çok şükür normal dedi. kan tahlilimizde haftaya çıkacakmış sonucu. öpüyorum hepinizi
kızlarrr.. 15 kişi açık neden hep ben yazıyorumm... :mymeka:
aşkolsun kızlar valla ben varmı yenidenmi yapılsa diye sordum sakıncası var diyen olmadı bende oturdum işimi sırakıp yazdım teker teker. üstelik ben devam etmem yazimm kim isterse eo yapsın dedim. devamda edemem zaten. altı üstü bi liste yani.. bende belim ağrıdı bunları yazarken sizi okuyamadım bile bi geldim neler yazılmış
aşkolsun kızlar valla ben varmı yenidenmi yapılsa diye sordum sakıncası var diyen olmadı bende oturdum işimi sırakıp yazdım teker teker. üstelik ben devam etmem yazimm kim isterse eo yapsın dedim. devamda edemem zaten. altı üstü bi liste yani.. bende belim ağrıdı bunları yazarken sizi okuyamadım bile bi geldim neler yazılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?