2010 Nisan Anneleri

bence yaa bebeg83 yada ruzenin yapmalı çünkü onlar sürekli aktifler kızmayın bana

canım hoşgeldin bitanem gözün aydın bitanem bebişine maşallah nazar değmesin :1hug:

kızlarr bencede dediğim gibi ben yada bi başkası kime karar verilirse bana uyar.. ama sürekli girebilen ve listeyi yenileyebilecek ve arada sayfalar arası yenilenen listeyi koyuvcak biri olursa iyi olurr... yada seçilen kişiöyle yapar yani herneyse...

canım tamam ben bukadarını yaptım ortalık karıştırmak istemem. gerisini asıl listeyi yapan arkadaş devam etsin. benim liste yapmak için vaktimde yok zaten sadece merak ettim cinsiyetleri falan. geldiğimden beri liste göreedim acaba artık takip edilmiyomu oiye düsündüm. bekleyelim asıl arkadaşı

ewt zeyracım bekleyelim bu mantıklı olanı,hemde kimse kırılmamış olur....bu benim fikrim enazından.....:enbuyukkk:

bana jnaz istersen sen devral demişti ama ben beceremem diye almamıştım taa o zamanlar tamam hergün nerdeyse uğruyorum konuşuyorum ama ben yapamam diye almadım sonra bu işi bebegciğime bıraktık bence en güzel o takip eder oylarım bebegciğime

valla bende katılıyorum ama herkes özelden atınc bende attım mesaj .yapılmasa daha ii olcak galiba aslında birazda zaman geçiyo bide annelerimiz çok heycanlı listenin yenilenmesini istiyor

bence yaa bebeg83 yada ruzenin yapmalı çünkü onlar sürekli aktifler kızmayın bana

arkadaşlar ben bu liste işinden hiç anlamıyorum,ama jnaz gelsinde bi bakalım,uzun zamandır yok inşlh oda iyidir.....ozaman konuşsak daha iyi olur,birde listeyi yapan arkadaşımız kimse kırılmasın sende kırılma listeyi beyenmediğimiz için değil,karışıklık çıkmasın diye böle bii konuşma oldu,eline sağlık canım zahmet oldu sanada ......kaydirigubbakcemile5

canım zaten kararını vermiştik biz bunun önceden bitanem sen sanırım kaçırdın orayı bebeg arkadaşımız herzaman aktif ve bu işi götürceğine inanıyor anladım bitanem benim ortalık karışmaz merak etme bitanem bu topicte:lepi:kaydirigubbakcemile5

neyse konuyu değiştireyin ruzenin buün canın ne çekiyo bizimde canımız çeksin söle bakayım

aşkolsun kızlar valla ben varmı yenidenmi yapılsa diye sordum sakıncası var diyen olmadı bende oturdum işimi sırakıp yazdım teker teker. üstelik ben devam etmem yazimm kim isterse eo yapsın dedim. devamda edemem zaten. altı üstü bi liste yani.. bende belim ağrıdı bunları yazarken sizi okuyamadım bile bi geldim neler yazılmış

hanımlar naslsınız? liste olayı karışmış galiba. eskiden yapan arkadaşa bi msj atsanız hani devam edicekmi yoksa devamlı giremediği için ilgilenemiyor olabilir. listenin güncel olması hepimizi için daha iyi değilmi? bende cinsiyetleri ve gelişimleri merak ediyorum çünkü.

aynen canım hatırlıyorum bir ara böle bi konuşma çıkmıştı ,bencede bebegcimyapsın benim oylarım da ona......o zaten sürekli aktif burda bizi güzel takip eder...vereliniortak

canımm çok sevindimm.. gözün aydın.. inanıyorum ikili testinde süper çıkacak canımm... opuyorumnanaktan darısı başıma :Saruboceq:

kızlarrr.. 15 kişi açık neden hep ben yazıyorumm... :mymeka:

Ben çalışıyorum o yüzden yazamıyorum kusura bakmayınnnnn:))

bence listenin güncellenmesi uygun olan. Jnaz zaten zaman ayıramadığını sölemişti. Buna darılacağını hiç sanmıyorum hatta memnun olacaktır. certuran a da msjları attık hazır uğraşmış yapmış zaten. Bence bir an önce yeni listeye geçebiliriz:)):enbuyukkk:

tamam neyse kızlar bu liste olayı kapansın ne olur en iyisi jnazı gidip evinden bulayım barikaydirigubbakcemile5 gel kız diyeyim neyse certurancığım çok saolasın anlıyoruz bizde tabiki istiyoruz güncel kalmasını ama liste varken bidaha bak uğraştım diyosun çok zor bidah hazırlanması bitanem benim ama eski listemiz var zaten şimdi ona yeni bilgileri güncelleriz canım artıkta kapansın boşver bitanem

teşekkür edriz canım ama jnaz arkadaşımız kırılmasın diye öle sölüyoruzyanlış anlama zaten başta demişti bebeg yapsan nasıl olur diye

naz arkadaşımız zaten kendinin bu liste işine yetişemediğini yamıştı.isteyen olursa nasıl yapılacağını gösteririm diye yazmıştı.hatta bi ark teklif etti oda yok ben çok giremiyorum yapamam demişti.jnaz arkadaşımızda isteyen olursa devredebilirim diye yazdı.neden sorun çıktıki anlamadım.bencede mutlu olur bu işe

bebegciğim bazen ben kızıyorum bu konuya aşşağıda o kadar kişi aktif görünüyo yazılanlara 2 bilemedin 3 kişi cvb yazıyo tamam bzen işler çıkmış olabiliyo ama hiç olmazsa insan bir slm yazar o da yok yazanlar sağolsun amannnnnnnzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…