2010 Nisan Anneleri

ay kızlarr sağolun da sanki benim işim gücüm yok 7/24 burdayım gibi oldu kaydirigubbakcemile3

canlarım kimse kırılmasın ,darılmasın,muhabbetimiz bozulmasında kim yaparsa yapsın.. ben kalp kırmaktan ççoook korktum hep... nolurr dediğim gibi ben uyarım...

certuran.. canımm... sakın kırılma.. bak birinin üzülmesine sebep olmak istemem asla... sen bugün dediğinde sürekli burda olan bayaa kişi yoktu canımm.. arkadaşlar geldikçe bu liste olayı onlarında kafasını karıştırdı.. sakın yanlış anlama... daha önceden konuşulan bişeydi ama ben asla kimseye diyemem yookk sen yapma dur ben yapicim fln.. umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir cnımm...

sakin ol tatlım boşver isteyen yazsın istemeyen yazmasın biz yazanlarla idare edelim

canım artık kapansın liste işi bence kızzzzzzzzz jnazcığım nerdesinnnnnnnnnnnn huuuuuuuuuuuuuuuuu gir artık şu topiğe hadiiiiiiiiiiiiiiiiii bekliyoz

kızlar ben çizelgemi değiştirmek istiyorum dedim duyun beni nasıl yapacam:umursamaz:

neyse canlarım benim belim yine ağrımaya başladı ben biraz dinleneyim uğrarım yine öpüyorum güzel annişlerim

yazanda yazmayanda sağ olsun kızlar takılmayın bu kadar yahuuu.
bu arada teşekkürler cnm evet beişimle iyiz çok şükür

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Sabahtan beri canım ne çekiyor tahmin edin.
Kısır-tatlicadiarzu-
Anneme de yaparmısın bana diyemem hasta.Napacam yaaaaaa

kızlar ben çizelgemi değiştirmek istiyorum dedim duyun beni nasıl yapacam:umursamaz:

canım çizelgeni değiştirmek için önce yapacağın siteye gir orada gerekliişlemleri yaptıktan sonra profil ayarlarına gir canım orda boy kilo takip yerine htpp li olan oluşturmuş olduğun dosyayı kopyla bitanem sonra yeni çizelgeni güle güle kullan canım eğer anlatabildiysemkaydirigubbakcemile3

kızlar kırıldım açıkçası hata bebegcigim seninle konustuklarımıza baktım 1039. sayfada benim yapamayacağımı zaten sanada söylemiştim sadace var olanları yazdık başkası devam etsin dedim. benim başka bi niyetim yoktu yani. herkeste tamam benim için sakıncası yok deyincede başladım. bukadar ne bilim ben böyle olacağını. bende jnaz arkadaşımızı tanımıyorum aslında. zaten o yok falan dendi diye yoksa bende onu kırmak neden istiimm..

ii akşamlar ben çıkıyorum kızlarrr
iyi akşamlar canım

Kısır-tatlicadiarzu-
gel canım ben yaparım sana ne demek hem beraber yeriz bak canım çekti kız ben seni ne yapim şimdi mecbur yapıcam şöyle limonlu limonlu gelin kızlar bize bu akşam kısır partisi verelim hep beraber pijamalarınızıda almayı unutmayıncokacimcoook

canım gözün aydınnn hihoyyyt
çok mersi bebişim
canım hoşgeldin bitanem gözün aydın bitanem bebişine maşallah nazar değmesin :1hug:
hepimizinkine maşallah bitanecikim saol
canımm çok sevindimm.. gözün aydın.. inanıyorum ikili testinde süper çıkacak canımm... opuyorumnanaktan darısı başıma :Saruboceq:
inşallah arkadaşım ya saol doktor da herşey normal dedi çok şükür rabbime hep böyle gider umarım
Kısır-tatlicadiarzu-

bak şimdi yaptığına çok kilo aldım deme böle şeyler oyyy bol limonlu olsa şimdi cokacimcoook

Kısır-tatlicadiarzu-

kııss niye diyon ne çektiğini yapan var yapaman var.herkez hamiş canlarımız çeker soraa.
geçenlerde de ruzen birşey attı ortalığa arkadaşlarda başladı ahh nasıl etsem de,bulsamda, yesem oldu.bulan yedi bulamayan avucunu yaladı.gerçi bulunmayacak bişi değildi ama.neyse hadi bakalım gir mutfağa bi güzel yap afiyetle de ye.bak benimde cnm çekti şimdi ama malzemem yok napçam şimdi.:gitme:

neyse konuyu değiştireyin ruzenin buün canın ne çekiyo bizimde canımız çeksin söle bakayım

Allah iyiliğini versin emi senin,aklınıza durup durup benim canımın ne çektiğimi geliyo sölim mi sölim mi oratlık karışsın azcık.....sırnaşık şey

canım hangi siteye gireceğimi bilmiyorum

hacercim aynı çizelgeni mişeklini değiştirmek istiyosun canım? yoksa başka bi siteden mi güzelim.. bunu bi belirle ben yardımcı oliimm opuyorumnanaktan
neyse canlarım benim belim yine ağrımaya başladı ben biraz dinleneyim uğrarım yine öpüyorum güzel annişlerim
tamam bitanemm.. dinlen senn.. bende dinlencektim güyaa...koltukta yastık-battaniyem bile hazır ama bi fırsat olmadı.. :))) opuyorumnanaktan
Kısır-tatlicadiarzu-
canımm.. kıyamam.. gel ben sana yapiim güzelim... süper yaparım ayıptır sölemesii. zemuszemus

Allah iyiliğini versin emi senin,aklınıza durup durup benim canımın ne çektiğimi geliyo sölim mi sölim mi oratlık karışsın azcık.....sırnaşık şey

aman canım boşver sakın deme haaa bak ayşe dedi canım kısır çekti hemde bol limonlu sende şimdi bişey dersin vay geldi halime zaten elim kolum kalkmıyo bişey yapasım gelmiyo ama sizde gelirseniz yaparım herşeyden :1hug:

ayyy bak şimdi ya sende coştur. bende gideyimde akşam yapayım. yalnız bizimki yada en azından benimki diyeyim aşermekten ziyade pisboğazlılık normalde de hamile olmadan bana böle ballandırarak anlatsalar mutlaka canım çekerdi. şimdi bebiş olduu için daha hassas ve uygulamaya konuyor. 4 kilo aldımmmmmm durrrrrrr demem lazım artık delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…