bebegciğim bazen ben kızıyorum bu konuya aşşağıda o kadar kişi aktif görünüyo yazılanlara 2 bilemedin 3 kişi cvb yazıyo tamam bzen işler çıkmış olabiliyo ama hiç olmazsa insan bir slm yazar o da yok yazanlar sağolsun amannnnnnnzemuszemus
bebegciğim bazen ben kızıyorum bu konuya aşşağıda o kadar kişi aktif görünüyo yazılanlara 2 bilemedin 3 kişi cvb yazıyo tamam bzen işler çıkmış olabiliyo ama hiç olmazsa insan bir slm yazar o da yok yazanlar sağolsun amannnnnnnzemuszemus
kızlar ben çizelgemi değiştirmek istiyorum dedim duyun beni nasıl yapacam:umursamaz:
ii akşamlar ben çıkıyorum kızlarrr
iyi akşamlar canımii akşamlar ben çıkıyorum kızlarrr
gel canım ben yaparım sana ne demek hem beraber yeriz bak canım çekti kız ben seni ne yapim şimdi mecbur yapıcam şöyle limonlu limonlu gelin kızlar bize bu akşam kısır partisi verelim hep beraber pijamalarınızıda almayı unutmayıncokacimcoookKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Sabahtan beri canım ne çekiyor tahmin edin.
Kısır-tatlicadiarzu-
Anneme de yaparmısın bana diyemem hasta.Napacam yaaaaaa
çok mersi bebişimcanım gözün aydınnn hihoyyyt
hepimizinkine maşallah bitanecikim saolcanım hoşgeldin bitanem gözün aydın bitanem bebişine maşallah nazar değmesin:1hug:
inşallah arkadaşım ya saol doktor da herşey normal dedi çok şükür rabbime hep böyle gider umarımcanımm çok sevindimm.. gözün aydın.. inanıyorum ikili testinde süper çıkacak canımm... opuyorumnanaktan darısı başıma :Saruboceq:
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kısır-tatlicadiarzu-
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kısır-tatlicadiarzu-
neyse konuyu değiştireyin ruzenin buün canın ne çekiyo bizimde canımız çeksin söle bakayım
canım çizelgeni değiştirmek için önce yapacağın siteye gir orada gerekliişlemleri yaptıktan sonra profil ayarlarına gir canım orda boy kilo takip yerine htpp li olan oluşturmuş olduğun dosyayı kopyla bitanem sonra yeni çizelgeni güle güle kullan canım eğer anlatabildiysemkaydirigubbakcemile3
hacercim aynı çizelgeni mişeklini değiştirmek istiyosun canım? yoksa başka bi siteden mi güzelim.. bunu bi belirle ben yardımcı oliimm opuyorumnanaktankızlar ben çizelgemi değiştirmek istiyorum dedim duyun beni nasıl yapacam:umursamaz:
tamam bitanemm.. dinlen senn.. bende dinlencektim güyaa...koltukta yastık-battaniyem bile hazır ama bi fırsat olmadı.. :))) opuyorumnanaktanneyse canlarım benim belim yine ağrımaya başladı ben biraz dinleneyim uğrarım yine öpüyorum güzel annişlerim
canımm.. kıyamam.. gel ben sana yapiim güzelim... süper yaparım ayıptır sölemesii. zemuszemusKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kısır-tatlicadiarzu-
Allah iyiliğini versin emi senin,aklınıza durup durup benim canımın ne çektiğimi geliyo sölim mi sölim mi oratlık karışsın azcık.....sırnaşık şey
iyi akşamlar canım
gel canım ben yaparım sana ne demek hem beraber yeriz bak canım çekti kız ben seni ne yapim şimdi mecbur yapıcam şöyle limonlu limonlu gelin kızlar bize bu akşam kısır partisi verelim hep beraber pijamalarınızıda almayı unutmayıncokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?