2010 Nisan Anneleri

ooyy oyy kıyamam sana tatlım kırılma yok ortada kırılası bir durum.hadi takma kafana boooşş veer.jnaz arkadaşımızda bu duruma çok memnun olur.yerimseniben

Allah iyiliğini versin emi senin,aklınıza durup durup benim canımın ne çektiğimi geliyo sölim mi sölim mi oratlık karışsın azcık.....sırnaşık şey

söle canım ama zor şeyler olmasın lütfen bulama sonra kötü olur:sm_cool: şimdide kısır attılar ortaya bol ekşili falan

canım hangi siteye gireceğimi bilmiyorum

bitanem goggledan hamilelik ticker oluştur yaz orada gelir zaten o sitelerden yapabiliyosun aslında bu forumdada var ama nerde unuttum canım sen googledan arartırsan hemen çıkar mam bitanema.s.

Merhaba güzel anneler,nasılsınıza.s.
slm arkadaşlar
ben çok kötüyümm az önce dişçiden geldim çekilecekti kanal tedavisi yapmaya karar verdik ve kanal tedavisine başlandı şu an var ya hala uğuşuğum bişey hissetmiyorum
canım geçmiş olsun güzelimm.senağlama

oyy canım çok sevindim.Yesin onu teyzesiopuyorumnanaktanzemuszemus
sor bacım sorsositosositokaydirigubbakcemile3

canım olabiliyor ağrı ovulasyon yada regl döneminde telaşlanma:lepipuyorumnanaktan

maşalahh canımm bebişine çok sevindim.

[
neyse konuyu değiştireyin ruzenin buün canın ne çekiyo bizimde canımız çeksin söle bakayım
hadi özge söle canım bugün canın ne çekiyoozemuszemusopuyorumnanaktan

:roflol:
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Sabahtan beri canım ne çekiyor tahmin edin.
Kısır-tatlicadiarzu-
Anneme de yaparmısın bana diyemem hasta.Napacam yaaaaaa

amanın şimdide kısır diye tutdurcak nisan annelerimiz oyy oyy,bende çok istiyorum kaç gündür allahtan yaplmıycak bişi değil sorun yok.....

canım benim kırılacak inan bişey yok tatlım benim herkes biraz duygusallaşıyo tabiki bizde listemizin güncelliğini istiyoruz ama bekleyelim bitanem güzel annişim benim:1hug:

hacercim aynı çizelgeni mişeklini değiştirmek istiyosun canım? yoksa başka bi siteden mi güzelim.. bunu bi belirle ben yardımcı oliimm opuyorumnanakta

canım başka site olsa sevinirim ama kolay olsun tam bilmiyorum site ismini sölesen bi zahmetkaydirigubbakcemile5

valla ben gelirim üşenmem ekşili ekşili demişiniz dayanamam valla eee ben sizi napim şimdi kim kalkcakta kısır yapcak hatunlar....nese zor bişi değil allahtan.....

merhaba kızlar bende mayıs annesi olucam inşallah sizin aranızda bebeğinin cinsiyetini öğrenenler olduğunu duydum doğrumu gerçekten öğrenen varmı

canımın içi... ben de seni kırmak istemem... dediklerini ve olayın tüm gelişmelerini net olarak hatırlıyabiliyorum cnımm.. ama bu olayda fazla adım geçti.. inan arkadaşlar arasında karar verilmişti ama sen yapayım deyince ne diyebilirdim kii.. lütfen bu konuyu kapatalım artıkk..yoksa bu topiğe girerken düşünücem bi süree... üzüntülere sebep olmak istemem.. sakın darılma kırılma canımm.. inan başım çatlıyo ağrıdan sanki ben sebep olmuşum gibi mafoldumben
bende geliyorum zeyracımm... pijamalarımı da alırım tabii..amayarın geceye yetişirim ancaksanırım.. kızım sen nirdesin ben nirde :hulya:

offf kızlarr ben çıkıyorum artıkk.. bir ara girerim inş... cidden çokmoralim bozulduu.. ben kimseyi kırmak istemediğim içinbişey demedim ama yaa... benim ne suçum var ki bu olayda anlamdım valla mafoldumben hepinize iyi akşamlarr.. daha fazla konuşup daha fazla bebişimi üzüp etkilemak istemiyorum :sinifsinif:

öptüm hepinizi...

söle canım ama zor şeyler olmasın lütfen bulama sonra kötü olur:sm_cool: şimdide kısır attılar ortaya bol ekşili falan

çokk basit bişi bu seferki kızlar,muhakkak herkez yemiştir zaten dünden beri içimde mandalina ağacı çıkcak,şimdide buna taktım,ama ben kısır istiyorum kim ypcak şimdi öff be öfffff........

teşekkür ederim aa benim kafa durmuş tabii yaa googleden baksam bulurum tabiii ahhh sağol cnım ben unutmuşum hamilelik aklımı başımdan almılş

neyse ..
bende kısır yapimm bari
zaten aldım 5 kilo kadar sonum ne olucak bilmem
görüsürüz sonra

ya kızlar kimse üzülmesin lütfen konuyu kapattık bakın kısır muhabbeti başladı kimse darılmasın .....bebegcim alooo nereye kaçıyon gı,gel daha kısır yapaceydik.......

aaa sende benim gibisin canım yaa dün eşim bahçeden topladı mandalina bi yedim bi yedim sorma yaa harmonsuz yaa bi lezzetliki sorma mide bulantımı o bastırıyor

neyse ..
bende kısır yapimm bari
zaten aldım 5 kilo kadar sonum ne olucak bilmem
görüsürüz sonra

ayyy sen yapıcaksan bende gelim valla,hiçç uğraşasım gelmiyo açıkçası olmiyi böle valla aklıma düştü bikere,ben geliyom azcık fazla yap barim......

aaa sende benim gibisin canım yaa dün eşim bahçeden topladı mandalina bi yedim bi yedim sorma yaa harmonsuz yaa bi lezzetliki sorma mide bulantımı o bastırıyor

ya ben nerden bulcam bahçeden hemide hormonsuz olanı.....çok kötüsün yawwww.....benimkiler hiç lezzetli değildi bikerem ekşi bile değildi,suyuda çekilmiş marketden aldım ...gitcem şimdi bida alcam benim midemi yakıyo ama olsun.....:enbuyukkk:

yaa benim 3 ay bitti ve şimdiye kadar hiç kilo almadım herkes çok zayıflamışsn diyolar gitsin kötü kilolar
ama bebeğim ii beslensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…