kızlar kırıldım açıkçası hata bebegcigim seninle konustuklarımıza baktım 1039. sayfada benim yapamayacağımı zaten sanada söylemiştim sadace var olanları yazdık başkası devam etsin dedim. benim başka bi niyetim yoktu yani. herkeste tamam benim için sakıncası yok deyincede başladım. bukadar ne bilim ben böyle olacağını. bende jnaz arkadaşımızı tanımıyorum aslında. zaten o yok falan dendi diye yoksa bende onu kırmak neden istiimm..
Allah iyiliğini versin emi senin,aklınıza durup durup benim canımın ne çektiğimi geliyo sölim mi sölim mi oratlık karışsın azcık.....sırnaşık şey
canım hangi siteye gireceğimi bilmiyorum
canım geçmiş olsun güzelimm.senağlamaslm arkadaşlar
ben çok kötüyümm az önce dişçiden geldim çekilecekti kanal tedavisi yapmaya karar verdik ve kanal tedavisine başlandı şu an var ya hala uğuşuğum bişey hissetmiyorum
oyy canım çok sevindim.Yesin onu teyzesiopuyorumnanaktanzemuszemusslm kızlar ben geldİm herŞey yolundaymıŞ.karnımda aŞırı gaz bİrİkİmİ olmuŞ gayet normal.bebeĞİn durumu Çok İyİ dedİ.bu sancıların bebeĞe herhangİ bİr etkİsİ yokmuŞ.bol bol kuru erİk yememİ Önerdİ.soda kesİnlİkle İÇmemelİymİŞİm.bebeĞİmİ gÖrdÜm kıpır kıpır oynaŞıyordu.dr erkeĞe benzetİyorum dedİ.tabİkİ bu sadece tahmİnmİŞ ÇÜnkÜ daha Çok erken dedİ 2 hafta sonra kesİn bİŞİ sÖyleyebİlİİrİm dedİ.sen ne hİssedİyorsun dİye sordu bana hİÇ bİŞİ hİssetmİyorum dedİm İlkİnde oĞlum olacaĞını hİssetmİŞtİm ama bunda nÖtr dedİm.bakalım hayırlısı gÖnlÜm kızdan yana ama erkek olursada baŞımın tacıdır.2 tane aslan parÇam olur. Bİr evde 3 aŞk yaŞarım.
sor bacım sorsositosositokaydirigubbakcemile3kızlar hiç korkmayın çekinmeyim ne varsa kafanızda sorun. valla ben ayın 14 ünde gitcem bi yerde okudum sperm tehlikeliymiş o yüzden korunun diye yazıyo. prezervatif veya geri çekilme. bunu soracam 1. gebelikte her pozisyon uygun mudur bebeğe zarar veren bir pozisyon var mıdır 2. tabii bunları herifimi odadan attıktan sonra sorcam çok utanıyo kibarcık...
canım olabiliyor ağrı ovulasyon yada regl döneminde telaşlanma:lepiayy canımm çok sağol valla güzel iltifatların için... :kedi: opuyorumnanaktan o senin kendi güzelliğin canımm opuyorumnanaktan
canımm kıyamam yaa.. bişiler atıştırıp accık uzansan canımkaydirigubbakcemile5 karnıı doyur daaccık dinlen hadi bebeğimopuyorumnanaktan
öyle valla güzelimm.. ahh bi gidebilsemm. tam diyorum bunuda yaziim gidiyorum.. bakıyorum biri bişey yazmışş hadi diyorum bunu da cvplıyiimm... :))) ama şimdi kesin gidicem.. belim de ağrımaya başladı çünkü...
yaa bide ne sorcam kızlarr yaa.. benim geçen ay da 5-10 eylül arası olmuştu.. şimdide bugün başladıı... belim ve karnım hafiften ağrıyoo.. bööle hoş bi ağrı ama şiddetli değill.. aynı regl öncesi hafif ağrılar gibi.. adet zamanlarında olabilirmi böyle bişeyy? kızımda hiç olmamıştı da...
maşalahh canımm bebişine çok sevindim.slm kızlar. cumartesi günü samsuna ikili teste ittik. bebeğimi gördüm elleri kolları pıtır pıtır oynuodu çok heyecanlandım. ense kalınlığını çok şükür normal dedi. kan tahlilimizde haftaya çıkacakmış sonucu. öpüyorum hepinizi
hadi özge söle canım bugün canın ne çekiyoozemuszemusopuyorumnanaktanneyse konuyu değiştireyin ruzenin buün canın ne çekiyo bizimde canımız çeksin söle bakayım
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Sabahtan beri canım ne çekiyor tahmin edin.
Kısır-tatlicadiarzu-
Anneme de yaparmısın bana diyemem hasta.Napacam yaaaaaa
kızlar kırıldım açıkçası hata bebegcigim seninle konustuklarımıza baktım 1039. sayfada benim yapamayacağımı zaten sanada söylemiştim sadace var olanları yazdık başkası devam etsin dedim. benim başka bi niyetim yoktu yani. herkeste tamam benim için sakıncası yok deyincede başladım. bukadar ne bilim ben böyle olacağını. bende jnaz arkadaşımızı tanımıyorum aslında. zaten o yok falan dendi diye yoksa bende onu kırmak neden istiimm..
hacercim aynı çizelgeni mişeklini değiştirmek istiyosun canım? yoksa başka bi siteden mi güzelim.. bunu bi belirle ben yardımcı oliimm opuyorumnanakta
aman canım boşver sakın deme haaa bak ayşe dedi canım kısır çekti hemde bol limonlu sende şimdi bişey dersin vay geldi halime zaten elim kolum kalkmıyo bişey yapasım gelmiyo ama sizde gelirseniz yaparım herşeyden :1hug:
canımın içi... ben de seni kırmak istemem... dediklerini ve olayın tüm gelişmelerini net olarak hatırlıyabiliyorum cnımm.. ama bu olayda fazla adım geçti.. inan arkadaşlar arasında karar verilmişti ama sen yapayım deyince ne diyebilirdim kii.. lütfen bu konuyu kapatalım artıkk..yoksa bu topiğe girerken düşünücem bi süree... üzüntülere sebep olmak istemem.. sakın darılma kırılma canımm.. inan başım çatlıyo ağrıdan sanki ben sebep olmuşum gibi mafoldumbenkızlar kırıldım açıkçası hata bebegcigim seninle konustuklarımıza baktım 1039. sayfada benim yapamayacağımı zaten sanada söylemiştim sadace var olanları yazdık başkası devam etsin dedim. benim başka bi niyetim yoktu yani. herkeste tamam benim için sakıncası yok deyincede başladım. bukadar ne bilim ben böyle olacağını. bende jnaz arkadaşımızı tanımıyorum aslında. zaten o yok falan dendi diye yoksa bende onu kırmak neden istiimm..
bende geliyorum zeyracımm... pijamalarımı da alırım tabii..amayarın geceye yetişirim ancaksanırım.. kızım sen nirdesin ben nirde :hulya:gel canım ben yaparım sana ne demek hem beraber yeriz bak canım çekti kız ben seni ne yapim şimdi mecbur yapıcam şöyle limonlu limonlu gelin kızlar bize bu akşam kısır partisi verelim hep beraber pijamalarınızıda almayı unutmayıncokacimcoook
söle canım ama zor şeyler olmasın lütfen bulama sonra kötü olur:sm_cool: şimdide kısır attılar ortaya bol ekşili falan
neyse ..
bende kısır yapimm bari
zaten aldım 5 kilo kadar sonum ne olucak bilmem
görüsürüz sonra
aaa sende benim gibisin canım yaa dün eşim bahçeden topladı mandalina bi yedim bi yedim sorma yaa harmonsuz yaa bi lezzetliki sorma mide bulantımı o bastırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?