2010 Nisan Anneleri

ruzenin.. cnım ben geçen salıdan beri içim dışım mandalina oldu zaten.. salı sabahı mandalinakokusuyla uyandım valla.. allahtan pazarımız var salı günü de aldım ve halaa yiyorum :))) 3 kilo bitmek üzere:)))

baktım şimdi kısırlık bulgurum var ama limonum yok yarın pazardan alıp yapıcam bende ölr karar verdim...

kızlarr ben hiç kilo almadım bu arada zemuszemus amaan almiimm yani mümkün olduğunca az aliiminş.. soonra veremiyom oluyom tombalak.. zaten öyleyim... sonra yürümeme gerek kalmaz yatar yuvarlanırım :)))

selmacımm... bak sana da cvp yazcaktım unuttum valla.. kusura bakmaa... 5 kişi öğrendi.. 3erkek 2kız şimdilik... tabiki 16. haftada kesinleşçek de diyebiliriz.. yüzdelerle söylüyo doktorlar bu haftalarda...

kızlarr belimin ağrısından oturamıyorum... 15 dk. sonra okulagitmak içinçıkmam lazım bu arada accık uzaniim barii. yoksa gidemem okula kadar..

öptüm hepiniizii.. akşam görüşürüz inş.. opuyorumnanaktan

selmacımm... bak sana da cvp yazcaktım unuttum valla.. kusura bakmaa... 5 kişi öğrendi.. 3erkek 2kız şimdilik... tabiki 16. haftada kesinleşçek de diyebiliriz.. yüzdelerle söylüyo doktorlar bu haftalarda...

çok saol kimse cevap vermicek sanıdm peki kaçıncı haftaarda öğrendiler biliyomusun

işim olmasa ben cavap yazmazmıyım fıstıklar.mucuksssssssssss
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Sabahtan beri canım ne çekiyor tahmin edin.
Kısır-tatlicadiarzu-
Anneme de yaparmısın bana diyemem hasta.Napacam yaaaaaa
Dün yedim kısırı ama yine canım istedi bakkaydirigubbakcemile3

bana da yer var mı canımcığımm.

Allah iyiliğini versin emi senin,aklınıza durup durup benim canımın ne çektiğimi geliyo sölim mi sölim mi oratlık karışsın azcık.....sırnaşık şey
opuyorumnanaktan

merhaba kızlar bende mayıs annesi olucam inşallah sizin aranızda bebeğinin cinsiyetini öğrenenler olduğunu duydum doğrumu gerçekten öğrenen varmı
evet canım 5 kişi var.

olmaz biyere gidemezsinn.seni çok seviyoruz güzel anniş.a.s.:lepi:
neyse ..
bende kısır yapimm bari
zaten aldım 5 kilo kadar sonum ne olucak bilmem
görüsürüz sonra
maşallahh afiyet baş şeker olsun yarasın canım.

Kıyamam gel güneye güzel mandalina portakal var.zemuszemusopuyorumnanaktan

kızlar benide3 belim çok ağrıdı biraz uzanayım da daha yemek te yapmadım hadi şimdilik bye göüşürüz inş

Herkese merhaba;
2'li testimle ilgili sonuçlar ararken rastladım... Ben ya mart sonu yada nisan başı doğurucam :) Kısmetse...
Ama katılayım dedim şimdiden aranıza...

sevgiler,
Pınar Işık

Valla mı?Ya hakikaten ama yaaaçBu duruma bir son vermem lazım ilk 3 ay aşermedim şimdi çıkıyor.Nedense hep ekşi ama:icecream:

off offf kısırlık malzemeleri topladım dükkandan bi yeşillik alcam evde yaparım artıkın.....allahım ne olur biri çıksa gelse elinde kısır tabağı olsa ayy çok seymi ist,yorum pis huyum kurusun bişi denilincede canım çekmese olmaz......

Herkese merhaba;
2'li testimle ilgili sonuçlar ararken rastladım... Ben ya mart sonu yada nisan başı doğurucam :) Kısmetse...
Ama katılayım dedim şimdiden aranıza...

sevgiler,
Pınar Işık
Hoşgeldin canım.Hayırlısıyla doğum yaparsın inşallah.
kızmadınız bana kızlar değil misenağlama
aşkolsun yapması kolay herkes yapabilir nasıl olsa.kaydirigubbakcemile3
neyse ben kaçtım kıslar.Yemek işine bi bakayım.öpüldünüz.a.s.

aaa sende benim gibisin canım yaa dün eşim bahçeden topladı mandalina bi yedim bi yedim sorma yaa harmonsuz yaa bi lezzetliki sorma mide bulantımı o bastırıyor

Evet mnadainalar olgunlaşmış galiab oralarda. Bizim daha burda ekşiiiiii hemde çok yenmeyecek kadar. Hadi bakalım canım çekti.....:dance::dance:

şekerler çıkıyorum ben de herkese iyi akşamlar çok işim var yemek yapcam balkon yıkıcam akşama görüşürüz annecikler

evet arkadaslar bende yenı sayfalar 1 saattır gorunmedı.yazgulu sanırım yaş farkı oluyomuş oyuzden tutmaya bılıyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…