selmacımm... bak sana da cvp yazcaktım unuttum valla.. kusura bakmaa... 5 kişi öğrendi.. 3erkek 2kız şimdilik... tabiki 16. haftada kesinleşçek de diyebiliriz.. yüzdelerle söylüyo doktorlar bu haftalarda...
işim olmasa ben cavap yazmazmıyım fıstıklar.mucuksssssssssssbebegciğim bazen ben kızıyorum bu konuya aşşağıda o kadar kişi aktif görünüyo yazılanlara 2 bilemedin 3 kişi cvb yazıyo tamam bzen işler çıkmış olabiliyo ama hiç olmazsa insan bir slm yazar o da yok yazanlar sağolsun amannnnnnnzemuszemus
Dün yedim kısırı ama yine canım istedi bakkaydirigubbakcemile3Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Sabahtan beri canım ne çekiyor tahmin edin.
Kısır-tatlicadiarzu-
Anneme de yaparmısın bana diyemem hasta.Napacam yaaaaaa
bana da yer var mı canımcığımm.iyi akşamlar canım
gel canım ben yaparım sana ne demek hem beraber yeriz bak canım çekti kız ben seni ne yapim şimdi mecbur yapıcam şöyle limonlu limonlu gelin kızlar bize bu akşam kısır partisi verelim hep beraber pijamalarınızıda almayı unutmayıncokacimcoook
opuyorumnanaktanAllah iyiliğini versin emi senin,aklınıza durup durup benim canımın ne çektiğimi geliyo sölim mi sölim mi oratlık karışsın azcık.....sırnaşık şey
evet canım 5 kişi var.merhaba kızlar bende mayıs annesi olucam inşallah sizin aranızda bebeğinin cinsiyetini öğrenenler olduğunu duydum doğrumu gerçekten öğrenen varmı
olmaz biyere gidemezsinn.seni çok seviyoruz güzel anniş.a.s.:lepi:canımın içi... ben de seni kırmak istemem... dediklerini ve olayın tüm gelişmelerini net olarak hatırlıyabiliyorum cnımm.. ama bu olayda fazla adım geçti.. inan arkadaşlar arasında karar verilmişti ama sen yapayım deyince ne diyebilirdim kii.. lütfen bu konuyu kapatalım artıkk..yoksa bu topiğe girerken düşünücem bi süree... üzüntülere sebep olmak istemem.. sakın darılma kırılma canımm.. inan başım çatlıyo ağrıdan sanki ben sebep olmuşum gibi mafoldumben
bende geliyorum zeyracımm... pijamalarımı da alırım tabii..amayarın geceye yetişirim ancaksanırım.. kızım sen nirdesin ben nirde :hulya:
offf kızlarr ben çıkıyorum artıkk.. bir ara girerim inş... cidden çokmoralim bozulduu.. ben kimseyi kırmak istemediğim içinbişey demedim ama yaa... benim ne suçum var ki bu olayda anlamdım valla mafoldumben hepinize iyi akşamlarr.. daha fazla konuşup daha fazla bebişimi üzüp etkilemak istemiyorum :sinifsinif:
öptüm hepinizi...
maşallahh afiyet baş şeker olsun yarasın canım.neyse ..
bende kısır yapimm bari
zaten aldım 5 kilo kadar sonum ne olucak bilmem
görüsürüz sonra
ya ben nerden bulcam bahçeden hemide hormonsuz olanı.....çok kötüsün yawwww.....benimkiler hiç lezzetli değildi bikerem ekşi bile değildi,suyuda çekilmiş marketden aldım ...gitcem şimdi bida alcam benim midemi yakıyo ama olsun.....:enbuyukkk:
kızlar benide3 belim çok ağrıdı biraz uzanayım da daha yemek te yapmadım hadi şimdilik bye göüşürüz inş
bak şimdi yaptığına çok kilo aldım deme böle şeyler oyyy bol limonlu olsa şimdi cokacimcoook[/QUOTE .!.:Valla yaa.Nasıl çekti canımcokacimcoook
iyi akşamlar canım
gel canım ben yaparım sana ne demek hem beraber yeriz bak canım çekti kız ben seni ne yapim şimdi mecbur yapıcam şöyle limonlu limonlu gelin kızlar bize bu akşam kısır partisi verelim hep beraber pijamalarınızıda almayı unutmayıncokacimcoook
canımm.. kıyamam.. gel ben sana yapiim güzelim... süper yaparım ayıptır sölemesii. zemuszemus[/QUOTE .!.:Valla yaaa.2 Tabak 3 tabak yerim galiba
:roflol:
amanın şimdide kısır diye tutdurcak nisan annelerimiz oyy oyy,bende çok istiyorum kaç gündür allahtan yaplmıycak bişi değil sorun yok.....
Hoşgeldin canım.Hayırlısıyla doğum yaparsın inşallah.Herkese merhaba;
2'li testimle ilgili sonuçlar ararken rastladım... Ben ya mart sonu yada nisan başı doğurucam :) Kısmetse...
Ama katılayım dedim şimdiden aranıza...
sevgiler,
Pınar Işık
aşkolsun yapması kolay herkes yapabilir nasıl olsa.kaydirigubbakcemile3kızmadınız bana kızlar değil misenağlama
kızmadınız bana kızlar değil misenağlama
aaa sende benim gibisin canım yaa dün eşim bahçeden topladı mandalina bi yedim bi yedim sorma yaa harmonsuz yaa bi lezzetliki sorma mide bulantımı o bastırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?