2010 Nisan Anneleri

kızlar bende tam 1 aydan itibaren mandalina yiyorum.çok ekşi ama çooookkkkkkkk güzellllll.

kızlar bende tam 1 aydan itibaren mandalina yiyorum.çok ekşi ama çooookkkkkkkk güzellllll.

bende nerde ekşi,tuzlu,acı varsa onu yiyiyorum,hiçççç canım tatlı istemiyor...hatda şimdi kısır dediler nası yapcam bakalım akşama......

ruzenin canım bugünden beri yazcam sana yazamadım bi türlü.canım çok güzel fotoğraflar koyuyorsun nazar alıcaksın söyleyeyim valla........kısssss yüzüne kara sür derler burda.ya bide unuttum senin annendi dimi bulancaklı?hı yaşlandım canım ya unutkanlık çok arttı : )

bende nerde ekşi,tuzlu,acı varsa onu yiyiyorum,hiçççç canım tatlı istemiyor...hatda şimdi kısır dediler nası yapcam bakalım akşama......

ben baştan beri ekşi istedim.acı bi kere yedim çok kötü oldum asla yemem daha.birde ben maydanoz falanda yemiyorum düşük tehlikesi falan yapıyomşya çok yersen.baharatta pek kullanamıyorum.bakalım çıkarabilecemmi ayşeyi.............

hehe:))) biliyırum o lafı hatda tava karası sür derler kulağının arkasına.yaşlandınmı ahh ahh dur kız daha gencecikiz maşallahımız var,çok saol canım nazar almam yaaa hepimizin içi tertemiz....annem bulancaklı canım evet.....:enbuyukkk:

benım gıbı bı mandalınacı buldum sorma olmazsa buyuk eksıklık.işten gelırgelmez yedımm.

ayyy inşlh canım ya....nazlı bi kızım olcak benim inşlh allah nasip kısmet ederse.......adı bile hazır kuzumun nazlı nisa..... tabi değişmesse

benimde kız olursa adı belli ADA
eşim zmanında ayşe kulinin bi kitabını okumuş 10 kusur yıl önce o zmandan beri hep ada sayıklarmış. Bende beğendim ona karar verdik. Ama dr erkek derse yeni isim aramalarına başlayacağız:))

sanırım herkesde kız ısmıhazır bızdekı gıbı.dr.ya erkek derse ozaman hepımız oturcaz erkek ısmı dusuncez.

ayy ben seviyorum ada ismini nekadar ada bebek tanıdıysam hepsi çok uysal,sessiz,akıllı vede çokkkkk güzeller....adıyla yaşasın inşlh.....biz erkek olursada kuzey semihdüşünüyoruz bakalım hayırlısıı.....

ruzen senınde belı degıl demı tahmını kız dıyosun.ben dun katıldımya bılmıyorum

bana diyosunki maşallahımız var.kendi adıma yaklaşık 10 dakikadır sana arkadaşlık isteği göndermeye çalışıyorum onun bile nereden yapılacağını unutmuşum.ben niye böyle oldum yaw*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…