şekerler çıkıyorum ben de herkese iyi akşamlar çok işim var yemek yapcam balkon yıkıcam akşama görüşürüz annecikler
Kızlar ben çıkıyorum.Yarın görüşürüz.Hepinizi kocaman öpüyoruzzzopuyorumnanaktan
kızlar bende tam 1 aydan itibaren mandalina yiyorum.çok ekşi ama çooookkkkkkkk güzellllll.
off offf kısırlık malzemeleri topladım dükkandan bi yeşillik alcam evde yaparım artıkın.....allahım ne olur biri çıksa gelse elinde kısır tabağı olsa ayy çok seymi ist,yorum pis huyum kurusun bişi denilincede canım çekmese olmaz......
ye ekşiyi bul ayşeyi,ye tatlıyı bulhakkıyı........
bende nerde ekşi,tuzlu,acı varsa onu yiyiyorum,hiçççç canım tatlı istemiyor...hatda şimdi kısır dediler nası yapcam bakalım akşama......
ruzenin canım bugünden beri yazcam sana yazamadım bi türlü.canım çok güzel fotoğraflar koyuyorsun nazar alıcaksın söyleyeyim valla........kısssss yüzüne kara sür derler burda.ya bide unuttum senin annendi dimi bulancaklı?hı yaşlandım canım ya unutkanlık çok arttı : )
az kaldı bulucaz ayşeleri... sende bende:)) ye ekşileri yeee... cokacimcoook
ayyy inşlh canım ya....nazlı bi kızım olcak benim inşlh allah nasip kısmet ederse.......adı bile hazır kuzumun nazlı nisa..... tabi değişmesse
kızlar slm ben geldimmmmmmmmmmmmmm
benimde kız olursa adı belli ADA
eşim zmanında ayşe kulinin bi kitabını okumuş 10 kusur yıl önce o zmandan beri hep ada sayıklarmış. Bende beğendim ona karar verdik. Ama dr erkek derse yeni isim aramalarına başlayacağız:))
benım gıbı bı mandalınacı buldum sorma olmazsa buyuk eksıklık.işten gelırgelmez yedımm.
hooşşgeldinn canımm.......a.s.
hehe:))) biliyırum o lafı hatda tava karası sür derler kulağının arkasına.yaşlandınmı ahh ahh dur kız daha gencecikiz maşallahımız var,çok saol canım nazar almam yaaa hepimizin içi tertemiz....annem bulancaklı canım evet.....:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?