2010 Nisan Anneleri

isimler konuşuluyo kızlar.ya bazen doğuma yakın rüyasında isim göenler olyor.işallah bende görürüm ya

bana diyosunki maşallahımız var.kendi adıma yaklaşık 10 dakikadır sana arkadaşlık isteği göndermeye çalışıyorum onun bile nereden yapılacağını unutmuşum.ben niye böyle oldum yaw*

ben yolladım güzelim kabul et sen yeter......

isimler konuşuluyo kızlar.ya bazen doğuma yakın rüyasında isim göenler olyor.işallah bende görürüm ya

yaww şimdi karştırmayalım rüyaları falan ben ne güzel buldum tam bi rüya gircek işin içine hevesim olan ismi koyemiycimmmmm........yerimseniben

evet bende ramazanda tv.de dınlemıstım bır anne aradı ben ruyamda gormustum ama o ısmı koymadım oğluma doğduğundan berı huysuz cok garıp dav.var ve bu ruya benım aklımdan cıkmıyo demıstı.ayy buda kotu aslında ıcınden bı ısım gecıyo ama ruyanda baska bır ısım goruyosun.

bende kızıma ELÇıN ısmını koyucam yanı koyucaz.bnada hep bu ısmı tasıyanlar ağır, guzel,narın,gelmiştir.bı arkadasın dedıgı gıbı

aynen annemde görmüş.ayşe ayşe geldi diye kız çocuk getirmişler anneme düşününki o zaman ultrason yok.ama babanem koydurmamış.öünkü ayşe anneannemin ismi annemde çok üzülmüş ve gerçekten ablamda çok huysuzmuş.hep ağlarmış.

evet bu aralar ceylin ve ecrin ismini cok duydum guzel ısımler.sanırım bırı cennet kapısı demektı ecrın olabılır cen.kp.

sağol canım şimdi ekledim.ben yemek yapmaya geçiyorum canım.hadi gel bize yemek yiyelim

hemmen atlayıp geliyorum ne güzel tazecik karalahana vardır,taflan turşusu vardır bayılırım varya.....ahh keşke giresunda olsam keşke.....süpper olurdu şekerim....

RUZEN sağlık oc.gıttınmı ben daha gıtmedım bu hafta inş.

sende bilirmisin canım...annem çok güzel yapar......

valla canım konyalıyım ben ama 2 akrabam var biri laz. onlardan alıştım.bu yıl turla karadenşze gittik ve he yedim.öorba sarma neyini buldumsa yedim.aslında kara yemişte yedim ikizim olsun diye ama olmadı kısmet.:hulya:

şimdide antakyadayım eşim markete gitcem ben arıcam dedi.ya diyorum aşermedim hayır diyor.burda bulmak imkansız kara lahana konyada bile yoktu.ancak belki hazır çorbasını falan buluruz bilmiyorum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…