2010 Nisan Anneleri

kızlar özeldenmi sohbet ediyorsunuz kimsecikler kalmadı ya ama

şimdide antakyadayım eşim markete gitcem ben arıcam dedi.ya diyorum aşermedim hayır diyor.burda bulmak imkansız kara lahana konyada bile yoktu.ancak belki hazır çorbasını falan buluruz bilmiyorum ama.

ahh canım benim ya bulamazsan ben yolliyim sana,yada giresunda arkadaşımız var onlarda yollarlar valla kötü oldu şimdi......

kızlar eskiyi okuma ,işlemi anca bitti maşallah işden gelene kadar sayfalar yıgılıyo...
inanın yazmaya fırsatım kalmıyo

varya siz yokmusunuz siz....işden gelince yemegi yaptım...sayfalrı okuyunca canımı çektirdiniz eşimde 1 saate anca gelirmiş ..allahtan mazemeler vardı.. gidip yapim bari:)

ahh canım benim ya bulamazsan ben yolliyim sana,yada giresunda arkadaşımız var onlarda yollarlar valla kötü oldu şimdi......

yok yok problem değil canım.napalım canım halimze şükür eskisi gibi değil herşey şükür var marketlerde.zaten bana meyve yetiyor.yemek konusunda çok istekli değilim malesef.marketlerde karalahananın neyi var biliyorsan sen sadece onu söyle yeter.alsamda belki yiyemicem.

varya siz yokmusunuz siz....işden gelince yemegi yaptım...sayfalrı okuyunca canımı çektirdiniz eşimde 1 saate anca gelirmiş ..allahtan mazemeler vardı.. gidip yapim bari:)

ne yapcan şekerim anlamadımki sendemi karadenizlisin karalahana o salata yapılanlardan değil canım bu karadenizin olan varya ondan kocaman yaprak yaprak.aman bulamazsam alırım bir kutu konserve yaprak.kendimi şartlandrmıyorum aşerdim aman bulamadım diye.annem diyoki avucunu yala yakın bişeyler ye bişey olmaz kızım diyor.evhamlanmayın bişey olmaz.

bende yapcam görümcemi aradım akşam yapcaz birlikte
iki dakka yeşillik alim gelim

kızlar isimlerden bahsetmişsiniz ben oğlum olursa adadüşünüyordum erkek ismi değil mi o
hıı bi de hatırlıyorsanız ben rüyamda isim görmüştüm hemde kız ismi elif çok güzel bi rüyaydı kızım olursa elif ela olcak

kızlar ben kacıyorum babamız gelcek yemek falan.yarın 3ten sonra işten gelınce gorusuruz.o saate kadar aklım sızde oluyo eve gelıyorum bı bakıyorum 10larca sayfa yazılmıs.ıyı bakın kendınıze

ya ne yemeğim var nede yapacak derman ve mide.offffffffff offf

canım gel bana Allah ne verdiyse yiyelm.yemek adı veremiyorum malum can çeker.canım karalahana hamile olmasam ben yapardım sana sen gel yaptırmaya birisini buluruz.bana çok gaz yapıyo çorbası ama sarmasına dayanamıyorum.

hemmen atlayıp geliyorum ne güzel tazecik karalahana vardır,taflan turşusu vardır bayılırım varya.....ahh keşke giresunda olsam keşke.....süpper olurdu şekerim....

canımcım ikiside yok sen gelene kadar yaptırırım ben yaza geliyon dimi buraya.ciddiyim ben görüşelim tatlım

herkes karalahana yesın yoksa uyku tutmaz.cokacimcoook.yarın anlatırsınız

şimdide antakyadayım eşim markete gitcem ben arıcam dedi.ya diyorum aşermedim hayır diyor.burda bulmak imkansız kara lahana konyada bile yoktu.ancak belki hazır çorbasını falan buluruz bilmiyorum ama.

ay canım ben sana yollarım lahana sen adres ver.kargoyla yollarım

kızlarr okuldan geldik ve burdayızz... eşim 9 gbi geliceği için yemeğimizişimdi koyduk ocağa ... pilav için de daha erken zatenn :)) şimdilik buralardayım bakalım ben yokken neler kaynattınızz..

selam kızlar karalahana demişiniz biz brda pazı diyoruz ona çoook güzel oluyo sarması onu bulamayan ıspanakla yapsın iri yapraklı olanlardan o da çook güzel oluyo aaa kızlar normalde canım bişey çekmez ama canım sarma istedi yaa şimdi olsaydı 1 tbak yerdim valla yoğurt döküp üzerine yaırn yapayım eniyisi bi bakayım dedim işim bitmedi kışlık turşu yapıyom neyse sonra görüşürüz

kızlarr yaa yapılabilecek bulunabilecek şeylerden bahsedin yaa...

ben şimdi bursanın merkezinde karalahanayı nerden buliyiimmm

çorbasını hayatımda yemedim de sarması olsa iyi olurdu valla... ama aşermedim hee üzülmek yokk... :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…