şimdide antakyadayım eşim markete gitcem ben arıcam dedi.ya diyorum aşermedim hayır diyor.burda bulmak imkansız kara lahana konyada bile yoktu.ancak belki hazır çorbasını falan buluruz bilmiyorum ama.
kızlar özeldenmi sohbet ediyorsunuz kimsecikler kalmadı ya ama
ahh canım benim ya bulamazsan ben yolliyim sana,yada giresunda arkadaşımız var onlarda yollarlar valla kötü oldu şimdi......
varya siz yokmusunuz siz....işden gelince yemegi yaptım...sayfalrı okuyunca canımı çektirdiniz eşimde 1 saate anca gelirmiş ..allahtan mazemeler vardı.. gidip yapim bari:)
varya siz yokmusunuz siz....işden gelince yemegi yaptım...sayfalrı okuyunca canımı çektirdiniz eşimde 1 saate anca gelirmiş ..allahtan mazemeler vardı.. gidip yapim bari:)
ya ne yemeğim var nede yapacak derman ve mide.offffffffff offf
hemmen atlayıp geliyorum ne güzel tazecik karalahana vardır,taflan turşusu vardır bayılırım varya.....ahh keşke giresunda olsam keşke.....süpper olurdu şekerim....
şimdide antakyadayım eşim markete gitcem ben arıcam dedi.ya diyorum aşermedim hayır diyor.burda bulmak imkansız kara lahana konyada bile yoktu.ancak belki hazır çorbasını falan buluruz bilmiyorum ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?