2010 Nisan Anneleri

Hayırlısı olsun canım.Allah gönlüne göre versin.

kızlar ben kacıyorum babamız gelcek yemek falan.yarın 3ten sonra işten gelınce gorusuruz.o saate kadar aklım sızde oluyo eve gelıyorum bı bakıyorum 10larca sayfa yazılmıs.ıyı bakın kendınıze
hoşçakal.görüşmek üzere.

yawww ben onu yapmayı beceremiyorumm nolccak şimdi bende istiyommmmm
Ben de istiyorum.Geçen sene orduda yemiştim çok güzeldi.Nerden bulucam ben şimdiiii.CADIARZU

yosuncum ben hiç yemedim de ama merak ettim birden bizim giresunlu gelin var ona bi sorayım o biliyodur yapar belki bana

kızlarr okuldan geldik ve burdayızz... eşim 9 gbi geliceği için yemeğimizişimdi koyduk ocağa ... pilav için de daha erken zatenn :)) şimdilik buralardayım bakalım ben yokken neler kaynattınızz..

hoşgeldin canım.bugün fazlaca üzdün kendini.bebeğini düşün lütfen.bizde kocamla yemek yaptık.pişirme işi malum onda.

KIZLAR BEN KOCAMI YOLLADIM MARKETE HAZIR ÇORBASINI ALDIRICAM.AMA BELKİ PAZI YAPRAĞI OLARAK SATILIYORSA EŞİM SORUCAK.BİZDE PAZI DİYE PANCAR YAPRAĞINA DERLER AMA BAKSIN BAKALIM.OLMAZSA DEDİM KONSERVE SARMA ALIRSIN.NAPAYIM LAHANA NİYETİNE ZATEN TADI BENZİYOR.CANI ÇEKEN AVCUNU YALASIN VALLA KARALAHANA MUHABBETİ VARYA.ASLINDA TATLI HEYECANLAR AKLINIZA EVHAM GETİRMEYİN.OLSA HEPİMİZ YERİZ YOKSADA AVCUNUZU YALAYIN BİŞEY OLMAZMIŞ.zemuszemus

canımcım ikiside yok sen gelene kadar yaptırırım ben yaza geliyon dimi buraya.ciddiyim ben görüşelim tatlım

ya canım gelmem mi,ben gelirsem seni bulmazıyım.....bende çok ciddiyim finduk zamanı ancak....kokusunu bile özledim oraların.....

lahanamı dedi birisi kimden çıkdı şimdi bu
bende biraz önce yemek tarifi topiklerinde gezeliyordum
kendimi azı slanmış buldum ne işi var hamile kadının yemek topikinde sölen bana

noollduu kızlar kısır muhabbetimiz bittimi,ama ben orda takılı kaldım valla akşam yapcam dayanamam....

lahanamı dedi birisi kimden çıkdı şimdi bu
bende biraz önce yemek tarifi topiklerinde gezeliyordum
kendimi azı slanmış buldum ne işi var hamile kadının yemek topikinde sölen bana

sen sakın yemek tariflerine bkma canım ben hiçççççç bakmıyorum duydumu canım çekerse ,gördüğüme hiç dayanamam....

canım gel ben sana yollayayım.ya bşey diycem hazır gıdalar hamilelikte sakıncalı diye biliyorum ben.hiç araştırma yapmadım bizim küçük gelin demişti.aynı yaştayız 2 tane doğurdu bizimkisi.maşallahı var ben 1 tane yapana kadar döktürdü : )

bende öle duymuştum ama bugun mecbur bi paket aldım napim bi çorba var canım çok çekti onu yapması zahmetli,bikereden bişi çıkarmı ki???

ızlar hazır gıdalar,ketçap,mayonez ile ilgili bilgisi olan varmı arkadaşlar.merak ediyorum ne zamandan beri sorcam sizlere.......

canım çok haklısın içindeki koruyucular tehlikeli bende yemiyorum ama napalım arada bir olur.
Ha bu arada demeden geçemicem.görümcelikmi yapıyosun şekerim.gelin döktürdü demişsin.valla görümcem yok ama bende daha olmayan eltiyi kıskanıyorum.nişanlı yani.ama kaynanam çok kayırıyor malesef bunuda göstererek yapıyor.

Millet öyle canım yaa.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende öle duymuştum ama bugun mecbur bi paket aldım napim bi çorba var canım çok çekti onu yapması zahmetli,bikereden bişi çıkarmı ki???

bilmem ki.......soralım doktora .sen ne zaman gitcen karar verdinmi hastanene*ya bu acıbadem pahalı.ben kadıköy acıbademde yaptırdım tüp bebeği pahalı ama çok temiz ve ilgililer.....

yok canım ya Allh bozmasın süper aramız.ben hamile kalmak için çalışmalara başladım o benden sonra düşünmeye başladı.hemen hamile kaldı,doğurdu,şu anda da 7 aylık bi oğlumuz var.görseniz teyzeleri 11 kilo.çok tatlı yaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…