sen sakın yemek tariflerine bkma canım ben hiçççççç bakmıyorum duydumu canım çekerse ,gördüğüme hiç dayanamam....
bilmem ki.......soralım doktora .sen ne zaman gitcen karar verdinmi hastanene*ya bu acıbadem pahalı.ben kadıköy acıbademde yaptırdım tüp bebeği pahalı ama çok temiz ve ilgililer.....
Millet öyle canım yaa.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ruzenin senden bişey rica etcem canım bana resim nasıl ekleniyo özelden bi yazsan akşam resim eklesem diyorum becerebilirsem
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bazen takılıyorum geline senin her tarafın pörsümüş 2 tane doğurdun diye.çok mu kötüyüm yaaaaa : )
afiyet olsun canımcokacimcoookkızlar yemek yiyeyim geliyorum
ne yapcan şekerim anlamadımki sendemi karadenizlisin karalahana o salata yapılanlardan değil canım bu karadenizin olan varya ondan kocaman yaprak yaprak.aman bulamazsam alırım bir kutu konserve yaprak.kendimi şartlandrmıyorum aşerdim aman bulamadım diye.annem diyoki avucunu yala yakın bişeyler ye bişey olmaz kızım diyor.evhamlanmayın bişey olmaz.
sanırım sen salataya koyduğumuz karalahanayı sandınopuyorumnanaktanvalla ben yanlış anladım ...hiç yemedim bahsettiğiniz lahana yemegini:))))))))
ayyy sen yapıcaksan bende gelim valla,hiçç uğraşasım gelmiyo açıkçası olmiyi böle valla aklıma düştü bikere,ben geliyom azcık fazla yap barim......
nese kızlar ben çıkıyorum öpüyoorumm hepinzi,gideyimde biran önce kısır yapayımm artık dayanamıycimmmm.......bende ona taktım napim.......yarın görüşmek üzere...
bende nerde ekşi,tuzlu,acı varsa onu yiyiyorum,hiçççç canım tatlı istemiyor...hatda şimdi kısır dediler nası yapcam bakalım akşama......
hayırlısı olsun güzelimm...kızda olsa erkekte olsa adıyla yaşasın inş.:Saruboceq: güzel isim bulmuşsun şekerimm zemuszemusayyy inşlh canım ya....nazlı bi kızım olcak benim inşlh allah nasip kısmet ederse.......adı bile hazır kuzumun nazlı nisa..... tabi değişmesse
kaydirigubbakcemile3 aynı biz.. kız ismi belli erkek düşünmüyoruz bile kaydirigubbakcemile3 ada kızımız gelicekmi bakalım zemuszemusbenimde kız olursa adı belli ADA
eşim zmanında ayşe kulinin bi kitabını okumuş 10 kusur yıl önce o zmandan beri hep ada sayıklarmış. Bende beğendim ona karar verdik. Ama dr erkek derse yeni isim aramalarına başlayacağız:))
erkek isminiz de pek havalı kuzumm zemuszemus hayırlı evlat olsun canımcım.. sağlıklı bir meleğin olsun :Saruboceq:ayy ben seviyorum ada ismini nekadar ada bebek tanıdıysam hepsi çok uysal,sessiz,akıllı vede çokkkkk güzeller....adıyla yaşasın inşlh.....biz erkek olursada kuzey semihdüşünüyoruz bakalım hayırlısıı.....
kaydirigubbakcemile3 bi tane daha bizden :))) ceylinin anlamını geçen gün okumuştum çok güzeldi ama unuttum şimdi kaydirigubbakcemile3 hayırlısı olsun hakkında canımm opuyorumnanaktan:Saruboceq:BEN ceylin naz koyucam kızım olursa.erkek olursa hiç düşünmedim
arkadaşımın adı elçin... hayırlı ,sağlıklı birevladın olsun canımm..isim bir boncuk derler kaydirigubbakcemile3bende kızıma ELÇİN ısmını koyucam yanı koyucaz.bnada hep bu ısmı tasıyanlar ağır, guzel,narın,gelmiştir.bı arkadasın dedıgı gıbı
şimdi iyiyim canım.. düşünceli arkadaşım benim.. saol.. benimki de pişiyoo... zemuszemushoşgeldin canım.bugün fazlaca üzdün kendini.bebeğini düşün lütfen.bizde kocamla yemek yaptık.pişirme işi malum onda.
iyi akşamlar bidenem opuyorumnanaktandikkat edin kendinizenese kızlar ben çıkıyorum öpüyoorumm hepinzi,gideyimde biran önce kısır yapayımm artık dayanamıycimmmm.......bende ona taktım napim.......yarın görüşmek üzere...
geçmiş olsun canım.Uzun sürmez inşallahh.açım ama canım bişey istemior midem kazınıyor ya aman bu ekşimeler yokmu öldürüyor beni
nese kızlar ben çıkıyorum öpüyoorumm hepinzi,gideyimde biran önce kısır yapayımm artık dayanamıycimmmm.......bende ona taktım napim.......yarın görüşmek üzere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?