2010 Nisan Anneleri

ruzenin senden bişey rica etcem canım bana resim nasıl ekleniyo özelden bi yazsan akşam resim eklesem diyorum becerebilirsem

bilmem ki.......soralım doktora .sen ne zaman gitcen karar verdinmi hastanene*ya bu acıbadem pahalı.ben kadıköy acıbademde yaptırdım tüp bebeği pahalı ama çok temiz ve ilgililer.....

yok ya karar veredim evet acıbadem çok aşırı pahalı,bende biliyorum.....temiz ilgili ve iyi hastane....sanırım oraya gidemem.....ama çarşamba düşünüyorum doktora gitmeyi....

valla ben yanlış anladım ...hiç yemedim bahsettiğiniz lahana yemegini:))))))))

açım ama canım bişey istemior midem kazınıyor ya aman bu ekşimeler yokmu öldürüyor beni

nese kızlar ben çıkıyorum öpüyoorumm hepinzi,gideyimde biran önce kısır yapayımm artık dayanamıycimmmm.......bende ona taktım napim.......yarın görüşmek üzere...

ayyy sen yapıcaksan bende gelim valla,hiçç uğraşasım gelmiyo açıkçası olmiyi böle valla aklıma düştü bikere,ben geliyom azcık fazla yap barim......

:) gel tabi beraber oturur yeriz benim balkonda tam süper artık..

nese kızlar ben çıkıyorum öpüyoorumm hepinzi,gideyimde biran önce kısır yapayımm artık dayanamıycimmmm.......bende ona taktım napim.......yarın görüşmek üzere...

iyi akşamlar canım.afiyet olsun sanada.bende seni öptüm

bende nerde ekşi,tuzlu,acı varsa onu yiyiyorum,hiçççç canım tatlı istemiyor...hatda şimdi kısır dediler nası yapcam bakalım akşama......

benimde canım bunları çekiyo. tatlıyıda görmek bile istemiyorum. yediklerime bakan kızın olucak diyo ama beni görenler erkek diyo hiç anlamadım bu işi :)

ayyy inşlh canım ya....nazlı bi kızım olcak benim inşlh allah nasip kısmet ederse.......adı bile hazır kuzumun nazlı nisa..... tabi değişmesse
hayırlısı olsun güzelimm...kızda olsa erkekte olsa adıyla yaşasın inş.:Saruboceq: güzel isim bulmuşsun şekerimm zemuszemus
kaydirigubbakcemile3 aynı biz.. kız ismi belli erkek düşünmüyoruz bile kaydirigubbakcemile3 ada kızımız gelicekmi bakalım zemuszemus
erkek isminiz de pek havalı kuzumm zemuszemus hayırlı evlat olsun canımcım.. sağlıklı bir meleğin olsun :Saruboceq:
BEN ceylin naz koyucam kızım olursa.erkek olursa hiç düşünmedim
kaydirigubbakcemile3 bi tane daha bizden :))) ceylinin anlamını geçen gün okumuştum çok güzeldi ama unuttum şimdi kaydirigubbakcemile3 hayırlısı olsun hakkında canımm opuyorumnanaktan:Saruboceq:
bende kızıma ELÇİN ısmını koyucam yanı koyucaz.bnada hep bu ısmı tasıyanlar ağır, guzel,narın,gelmiştir.bı arkadasın dedıgı gıbı
arkadaşımın adı elçin... hayırlı ,sağlıklı birevladın olsun canımm..isim bir boncuk derler kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım.bugün fazlaca üzdün kendini.bebeğini düşün lütfen.bizde kocamla yemek yaptık.pişirme işi malum onda.
şimdi iyiyim canım.. düşünceli arkadaşım benim.. saol.. benimki de pişiyoo... zemuszemus
iyi akşamlar bidenem opuyorumnanaktandikkat edin kendinize opuyorumnanaktan afiyet olsun şimdiden kaydirigubbakcemile5

açım ama canım bişey istemior midem kazınıyor ya aman bu ekşimeler yokmu öldürüyor beni
geçmiş olsun canım.Uzun sürmez inşallahh.

görüşürüz canımmŞenizkısırını yapta ye hemen.Afiyet olsun.

yosuncum.. senin isimler belli değil mi canımm.. düşündüğünüz seçenekler vardır en azından.. söyle de kopya çekeyim kaydirigubbakcemile3

bizimde eşimle o konuda bir konuşmamız olmadı ama kızım kız olursa ECE yada BEYZANUR istiyo.. ece yi anlıyorumkendi adı eda ya ona uygun diye ama beyzanuru nerden buldu anlamadım :))
hıı bideşey diyoo erkek olursa diye düşünmek bile istemiyorum amayine de olursa EGE olsun bari benim ismime uygun diyoo kaydirigubbakcemile3

yosuncum bide birşey daha sorucam sana ama canımm... bir sağlık ocağı kayıt muhabbetidir gidiyoo.. ama ben tahlil için gidip de pozitif çıkınca ordaki hemşire bana 3aylık olunca gel de kaydını yapalım demişti canımm... bende bu haftadan sonra gidiyim diyorum ama yine de gitsemmi yarın fln.. 12 hafta dolsun diye bekliyimmi yada dedikleri gibi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…