yosuncum.. senin isimler belli değil mi canımm.. düşündüğünüz seçenekler vardır en azından.. söyle de kopya çekeyim kaydirigubbakcemile3
olmaz mı:))
bizimde eşimle o konuda bir konuşmamız olmadı ama kızım kız olursa ECE yada BEYZANUR istiyo.. ece yi anlıyorumkendi adı eda ya ona uygun diye ama beyzanuru nerden buldu anlamadım :))
hıı bideşey diyoo erkek olursa diye düşünmek bile istemiyorum amayine de olursa EGE olsun bari benim ismime uygun diyoo kaydirigubbakcemile3
CANIM 12 HAFTADA KAYDETMEK LAZIM AMA ANLAMIYORUM BEN BU MESLEKTAŞLARIMI.opuyorumnanaktanyosuncum bide birşey daha sorucam sana ama canımm... bir sağlık ocağı kayıt muhabbetidir gidiyoo.. ama ben tahlil için gidip de pozitif çıkınca ordaki hemşire bana 3aylık olunca gel de kaydını yapalım demişti canımm... bende bu haftadan sonra gidiyim diyorum ama yine de gitsemmi yarın fln.. 12 hafta dolsun diye bekliyimmi yada dedikleri gibi ?
iyi akşamlar kızlar
kızlar kızkardeşimle konuştum şimdi alanya da oturuyor kendisi ne yapıyon dedi napayım kadınlar kulubündeyim dedim yuuhhh abla diyo bi kere de başka bişey yapıyorum desene diyo bu arada herkese selamı var zemuszemus
kızlar kızkardeşimle konuştum şimdi alanya da oturuyor kendisi ne yapıyon dedi napayım kadınlar kulubündeyim dedim yuuhhh abla diyo bi kere de başka bişey yapıyorum desene diyo bu arada herkese selamı var zemuszemus
Kablosuz modemin zararını okuyunca çok endişelendim.Arkadaşımın evine geçirdim canım benim modemi.saolsun bişey demedi oda.valla kim ne derse desin ben burda takılınca rahatlıyorum.iki sohbet ediyorum dertleşiyoruz işte.nolcakki.ama tek endişem internetin bebeişime zarar vermesi kızlar kablosuz kullanmaya başladık 2-3 gün oldu ya
yosuncum hemşiremisin tatlım içimizde bir sağlıkçı olması süper ya
ezgi... iyi akşamlar cnım.. hoşgeldin...
yazgülüm... kaydirigubbakcemile3 a.s cnmm..
yosuncum.. güzel isimler seçmişsiniz cnmm.. manaları da güzelll... hayırlısı olsun inş. hakkında cnmm.. rabbim gönlündekini versin inş.. ben iki isim koymayı düşünmüyorum ... çok hoş oluyo ama çoğu kişi birini söylüyo ya ona kızıyorum... o yüzden kısave kolay söylenebilen isim arıyorum ama anlamı da iyi olursa daha iyi olur tabiki...
slm kızlar ben geldim ooooo sohbet almış başımı gitmiş isimler konulmuş ben daha tam karar veremedim eşim betül,ceyda,zeyra bende daha hiç düşünmedim hep zeyra dedik eşimle benim adımın baş harfleri diye yosuncuğum bu arada benim adımda zeynep canım sende zeynep mi koyacaksın bitanem gerçi ben ismimi çok seviyorum zülal ismide çok hoşuma gidiyo bir öğrencim vardı çok şekerdi adı da zülaldi
Kablosuz modemin zararını okuyunca çok endişelendim.Arkadaşımın evine geçirdim canım benim modemi.saolsun bişey demedi oda.
evet canım.Sağlık ocağında çalışıyorum.sositososito
Saolasın ezgiciğim.Sen ne düşünüyorsun isimzemuszemusyosuncum teşekkürler hoşbuldum isimleri bende beğendim eymen ismi çok hoş
slm kızlar ben geldim ooooo sohbet almış başımı gitmiş isimler konulmuş ben daha tam karar veremedim eşim betül,ceyda,zeyra bende daha hiç düşünmedim hep zeyra dedik eşimle benim adımın baş harfleri diye yosuncuğum bu arada benim adımda zeynep canım sende zeynep mi koyacaksın bitanem gerçi ben ismimi çok seviyorum zülal ismide çok hoşuma gidiyo bir öğrencim vardı çok şekerdi adı da zülaldi
zeyracım hoşgeldin prensesimiz nasıl bakalımopuyorumnanaktan
canım bizim modem alt kat komşusunda biz ortak kullanıyoruz bişey olmaz dimi ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?