2010 Nisan Anneleri

kızlar kızkardeşimle konuştum şimdi alanya da oturuyor kendisi ne yapıyon dedi napayım kadınlar kulubündeyim dedim yuuhhh abla diyo bi kere de başka bişey yapıyorum desene diyo bu arada herkese selamı var zemuszemus

kız olursa zeynep reyyan erkek olursa fatih eymen olacak inşallah.BU BEN VE KIZIMIN KARARI .KOCİŞ FİKRİNİ SÖYLEMEDİ DAHAkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
CANIM 12 HAFTADA KAYDETMEK LAZIM AMA ANLAMIYORUM BEN BU MESLEKTAŞLARIMI.opuyorumnanaktan
iyi akşamlar kızlar

HOŞGELDİN CANIM.

ALEYKUM SELAM CANIM.SAOLSUN KARDEŞİN.:lepi:

valla kim ne derse desin ben burda takılınca rahatlıyorum.iki sohbet ediyorum dertleşiyoruz işte.nolcakki.ama tek endişem internetin bebeişime zarar vermesi kızlar kablosuz kullanmaya başladık 2-3 gün oldu ya

aleykümselam canım gerçekten bütün hayatımız kk oldu başka bişi yaptığımız yok:))

ezgi... iyi akşamlar cnım.. hoşgeldin...

yazgülüm... kaydirigubbakcemile3 a.s cnmm..

yosuncum hemşiremisin tatlım içimizde bir sağlıkçı olması süper ya

yosuncum.. güzel isimler seçmişsiniz cnmm.. manaları da güzelll... hayırlısı olsun inş. hakkında cnmm.. rabbim gönlündekini versin inş.. ben iki isim koymayı düşünmüyorum ... çok hoş oluyo ama çoğu kişi birini söylüyo ya ona kızıyorum... o yüzden kısave kolay söylenebilen isim arıyorum ama anlamı da iyi olursa daha iyi olur tabiki...

valla kim ne derse desin ben burda takılınca rahatlıyorum.iki sohbet ediyorum dertleşiyoruz işte.nolcakki.ama tek endişem internetin bebeişime zarar vermesi kızlar kablosuz kullanmaya başladık 2-3 gün oldu ya
Kablosuz modemin zararını okuyunca çok endişelendim.Arkadaşımın evine geçirdim canım benim modemi.saolsun bişey demedi oda.

yosuncum hemşiremisin tatlım içimizde bir sağlıkçı olması süper ya

evet canım.Sağlık ocağında çalışıyorum.sositososito

canım bende erkek olursa sarp koymayı düsünüyorum ama kız için daha kararsızız bakalım haftaya öğrenicez işallah

Beğendiğine sevindim gülüm.Canım anlamları yönünden tercihim zaten.İslama göre anne ve baba çocuklarında 2 şey üzerine sorumlular.1. güzel isim koymaları.2.si de güzel islam ahlakı üzerine yetiştirmeleri.opuyorumnanaktan

slm kızlar ben geldim ooooo sohbet almış başımı gitmiş isimler konulmuş ben daha tam karar veremedim eşim betül,ceyda,zeyra bende daha hiç düşünmedim hep zeyra dedik eşimle benim adımın baş harfleri diye yosuncuğum bu arada benim adımda zeynep canım sende zeynep mi koyacaksın bitanem gerçi ben ismimi çok seviyorum zülal ismide çok hoşuma gidiyo bir öğrencim vardı çok şekerdi adı da zülaldi

zeyracım hoşgeldin prensesimiz nasıl bakalımopuyorumnanaktan

Kablosuz modemin zararını okuyunca çok endişelendim.Arkadaşımın evine geçirdim canım benim modemi.saolsun bişey demedi oda.

evet canım.Sağlık ocağında çalışıyorum.sositososito

canım bizim modem alt kat komşusunda biz ortak kullanıyoruz bişey olmaz dimi ya.

yosuncum teşekkürler hoşbuldum isimleri bende beğendim eymen ismi çok hoş
Saolasın ezgiciğim.Sen ne düşünüyorsun isimzemuszemus

Hoşgeldin balımm.Evet hoşuma gidiyor zeynep ismi canım.Hayırlısı sağlıklı olsunlarda kucağımıza alalım misler gibiopuyorumnanaktan

zeyracım hoşgeldin prensesimiz nasıl bakalımopuyorumnanaktan

şükürler olsun iyi teyzoşu sorma biz devamlı ekşi ekşi bişeyler yiyoruz canım ne bulursak sen nasılsın güzel anniş opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…