2010 Nisan Anneleri

kızlar bir türlü öğrenemedim şu bilgisayara resim aktarmayı sormayın canım benim yoksa çoktan size resmimi göbişin yollayacağım ama beceremiyorum çok beceriksiz oldum yaaa kız çocuğu güzelliği alır diye biliyodumda beceriyidemi alıp götürüyo acaba anlamadımkaydirigubbakcemile3

kızlar devamlı benim gibi elinde su şişesiyle gezen varmı acaba ben çok fazlamı içiyorum acaba diyorum devamlı su şişesiyle geziyorum ölçerek günde 2 litre içerdirim en az

teşekkürler canım hoşbuldum biz senleydi galiba dimi dr.a aynı gün gidicez 12 ekimde
evet canımm.. 12 ekimde gidicem bende.. 2li test için... zemuszemus inş. güzel sonuçlarla döneriz cnm.. :Saruboceq:
çok doğru söylüyosun cnm arkadaşım ... bendedediğim gibi kısa ama anlamlıisim istiyorum.. arıyorum daha doğrusu.. kızımın ismineuygun olursa daha iyi olur.. EDA kızım :)))
ohh canımmm.. sizin bayaca bi seçeneğiniz varmış... zülal ismide hoşmuş canımm.. hakkınızda hayırlısı olsun cnımcım :Saruboceq:

kızlar devamlı benim gibi elinde su şişesiyle gezen varmı acaba ben çok fazlamı içiyorum acaba diyorum devamlı su şişesiyle geziyorum ölçerek günde 2 litre içerdirim en az

canım bende elimde şişeyle geziyorum ama sabahtan öğlene kadar aklıma su içmek gelmiyo. sonrada yatana kadar şişe şişe su içiyorum. tabi bütün gece tuvalete kalkmak zorunda kalıyorum :)

canım bende kız olursa melis istiyorum ama daha karar vermedim tabi erkek olursada kaan diye düşünüyoruz tabi şimdilik hiç ayrıntılı bi şekilde bakmadım isimlere internetten falan bakıcam o zaman karşıma güzel bi isim çıkar değiştiririz cinsiyeti belli olsunda araştırmalara başlarız:))
şükürler olsun iyi teyzoşu sorma biz devamlı ekşi ekşi bişeyler yiyoruz canım ne bulursak sen nasılsın güzel anniş opuyorumnanaktan

canım bende iyiyim teşekkürler
kız olunca ekşi istermiş canın zaten bende ekşi yoğurt sevmeye başladım kızmı olucak acaba:) aslında farketmez tabi ama benim içimden kız geçiyo ne biliyim işte kız olsun istiyorum eşimde öyle istiyo neyse yakında belli olur heralde bizimkide

aynen bende acayip su içiyorum özellikle gece kalkıp kalkıp içiyorum pet şişeyle baş ucumda duruyo su
bide sık sık tuvalete gitmeye başladım

Sie kablo ilemi çekili yoksa laptop mu canım?

canım kablosuz malesef artık kablo kullanan kalmadıki biz kablolu istedik ama yasakmış kablo görünce cezalıymış diy böyle yaptık ama laptopu kucağıma almıyorum karnıma yakın olmasın diye.

kızlarr bizde neti yan komşuyla ortak kullanıyoruzz... bize kablo ile bağlı... sorun var mı bunda da? hiç anlamam bu işlerden :)))

bu arada pilavımı da yapıp geldim kaydirigubbakcemile3
zeyracım.. benim şu an bilg. yanında 2şişe var :))) bri varken unutupmutfaktan gelirken bi tane daha getiermişim kaydirigubbakcemile3

canım kablosuz malesef artık kablo kullanan kalmadıki biz kablolu istedik ama yasakmış kablo görünce cezalıymış diy böyle yaptık ama laptopu kucağıma almıyorum karnıma yakın olmasın diye.

canım ben bilgisayar öğretmeniyim ama hiç böyle bişey duymadım. ben hala kablolu modem kullanıyorum hem dizüstünde hemde pc de

kızlarr ben kızımın ödevini yaptırayım birazcık.. arada bakarım sizede...

[
Zülal benimde hep hoşuma gider.Seslenirken güzel bir isim kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bende çok içiyorum sonra gece uyuyamıyorum malesef tuvalete gitmekten.
Hayırlısı olsun canımm.

Cezada olsa öyle yaptık ne yapayım.

şimdi tuvalete gitmekten sonra da bebeğimizle iygilenmekten uykusuz kalıcaz. sağlıklı olsunda gerçi ben gece gündüz demem onun için.
Yosuncummm senin ilk bebeğinmi?

acemi olmassın tatlım yaa benimle kardeşim arasında 14 yaş fark var annemde öyle diyordu ama kardeşimi kucağına alınca herşeyin değiştiğini söyledi..

kiz yaptinmi kacirmisim kisir partisini yetisttimi acaba ???kaydirigubbakcemile3

yaa benim 3 ay bitti ve şimdiye kadar hiç kilo almadım herkes çok zayıflamışsn diyolar gitsin kötü kilolar
ama bebeğim ii beslensin

bende 6 kilo verdim senağlama
ama cok sükür bebegim iyi

Herkese merhaba;
2'li testimle ilgili sonuçlar ararken rastladım... Ben ya mart sonu yada nisan başı doğurucam :) Kısmetse...
Ama katılayım dedim şimdiden aranıza...

sevgiler,
Pınar Işık

hosgeldin canim aramiza

kizlar yine gecmisi oku oku bitiremedim ama sonunda bitti:hulya:
habire kaynatiyonuz bakiyorumda

Batuhanim canım senin cinsiyeti belli oldumu? bende 15 ekimde doktora gidicem 13+ olurum ozaman acaba belli olur mu?

acemi olmassın tatlım yaa benimle kardeşim arasında 14 yaş fark var annemde öyle diyordu ama kardeşimi kucağına alınca herşeyin değiştiğini söyledi..
İnşallah dediğin gibi olur canım.Hayırlısı.

Hoşgeldin canımmm.

kızlar ben yatıcam galiba dayanamııyorum içim çekiliyo gibi .. hepte böyle oluyo sabaha kadar kalkmam heralde
hepinize ii gecelerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…