evet canımm.. 12 ekimde gidicem bende.. 2li test için... zemuszemus inş. güzel sonuçlarla döneriz cnm.. :Saruboceq:teşekkürler canım hoşbuldum biz senleydi galiba dimi dr.a aynı gün gidicez 12 ekimde
çok doğru söylüyosun cnm arkadaşım ... bendedediğim gibi kısa ama anlamlıisim istiyorum.. arıyorum daha doğrusu.. kızımın ismineuygun olursa daha iyi olur.. EDA kızım :)))Beğendiğine sevindim gülüm.Canım anlamları yönünden tercihim zaten.İslama göre anne ve baba çocuklarında 2 şey üzerine sorumlular.1. güzel isim koymaları.2.si de güzel islam ahlakı üzerine yetiştirmeleri.opuyorumnanaktan
ohh canımmm.. sizin bayaca bi seçeneğiniz varmış... zülal ismide hoşmuş canımm.. hakkınızda hayırlısı olsun cnımcım :Saruboceq:slm kızlar ben geldim ooooo sohbet almış başımı gitmiş isimler konulmuş ben daha tam karar veremedim eşim betül,ceyda,zeyra bende daha hiç düşünmedim hep zeyra dedik eşimle benim adımın baş harfleri diye yosuncuğum bu arada benim adımda zeynep canım sende zeynep mi koyacaksın bitanem gerçi ben ismimi çok seviyorum zülal ismide çok hoşuma gidiyo bir öğrencim vardı çok şekerdi adı da zülaldi
kızlar devamlı benim gibi elinde su şişesiyle gezen varmı acaba ben çok fazlamı içiyorum acaba diyorum devamlı su şişesiyle geziyorum ölçerek günde 2 litre içerdirim en az
canım bende kız olursa melis istiyorum ama daha karar vermedim tabi erkek olursada kaan diye düşünüyoruz tabi şimdilik hiç ayrıntılı bi şekilde bakmadım isimlere internetten falan bakıcam o zaman karşıma güzel bi isim çıkar değiştiririz cinsiyeti belli olsunda araştırmalara başlarız:))Saolasın ezgiciğim.Sen ne düşünüyorsun isimzemuszemus
Hoşgeldin balımm.Evet hoşuma gidiyor zeynep ismi canım.Hayırlısı sağlıklı olsunlarda kucağımıza alalım misler gibiopuyorumnanaktan
şükürler olsun iyi teyzoşu sorma biz devamlı ekşi ekşi bişeyler yiyoruz canım ne bulursak sen nasılsın güzel anniş opuyorumnanaktan
Sie kablo ilemi çekili yoksa laptop mu canım?
canım kablosuz malesef artık kablo kullanan kalmadıki biz kablolu istedik ama yasakmış kablo görünce cezalıymış diy böyle yaptık ama laptopu kucağıma almıyorum karnıma yakın olmasın diye.
Zülal benimde hep hoşuma gider.Seslenirken güzel bir isim kaydirigubbakcemile5slm kızlar ben geldim ooooo sohbet almış başımı gitmiş isimler konulmuş ben daha tam karar veremedim eşim betül,ceyda,zeyra bende daha hiç düşünmedim hep zeyra dedik eşimle benim adımın baş harfleri diye yosuncuğum bu arada benim adımda zeynep canım sende zeynep mi koyacaksın bitanem gerçi ben ismimi çok seviyorum zülal ismide çok hoşuma gidiyo bir öğrencim vardı çok şekerdi adı da zülaldi
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kızlar bir türlü öğrenemedim şu bilgisayara resim aktarmayı sormayın canım benim yoksa çoktan size resmimi göbişin yollayacağım ama beceremiyorum çok beceriksiz oldum yaaa kız çocuğu güzelliği alır diye biliyodumda beceriyidemi alıp götürüyo acaba anlamadımkaydirigubbakcemile3
Bende çok içiyorum sonra gece uyuyamıyorum malesef tuvalete gitmekten.kızlar devamlı benim gibi elinde su şişesiyle gezen varmı acaba ben çok fazlamı içiyorum acaba diyorum devamlı su şişesiyle geziyorum ölçerek günde 2 litre içerdirim en az
Hayırlısı olsun canımm.canım bende kız olursa melis istiyorum ama daha karar vermedim tabi erkek olursada kaan diye düşünüyoruz tabi şimdilik hiç ayrıntılı bi şekilde bakmadım isimlere internetten falan bakıcam o zaman karşıma güzel bi isim çıkar değiştiririz cinsiyeti belli olsunda araştırmalara başlarız:))
Güzel isimler.Allah gönlüne göre versin canım.
canım bende iyiyim teşekkürler
kız olunca ekşi istermiş canın zaten bende ekşi yoğurt sevmeye başladım kızmı olucak acaba:) aslında farketmez tabi ama benim içimden kız geçiyo ne biliyim işte kız olsun istiyorum eşimde öyle istiyo neyse yakında belli olur heralde bizimkide
canım kablosuz malesef artık kablo kullanan kalmadıki biz kablolu istedik ama yasakmış kablo görünce cezalıymış diy böyle yaptık ama laptopu kucağıma almıyorum karnıma yakın olmasın diye.
kızlarr ben kızımın ödevini yaptırayım birazcık.. arada bakarım sizede...
Evet canım ikinci.10 yaşında bir kızım var.4. sınıfa gidiyor.gerçi gördüm 2. çocuğun sanırım :)
iyi akşamlar canım
gel canım ben yaparım sana ne demek hem beraber yeriz bak canım çekti kız ben seni ne yapim şimdi mecbur yapıcam şöyle limonlu limonlu gelin kızlar bize bu akşam kısır partisi verelim hep beraber pijamalarınızıda almayı unutmayıncokacimcoook
yaa benim 3 ay bitti ve şimdiye kadar hiç kilo almadım herkes çok zayıflamışsn diyolar gitsin kötü kilolar
ama bebeğim ii beslensin
Herkese merhaba;
2'li testimle ilgili sonuçlar ararken rastladım... Ben ya mart sonu yada nisan başı doğurucam :) Kısmetse...
Ama katılayım dedim şimdiden aranıza...
sevgiler,
Pınar Işık
İnşallah dediğin gibi olur canım.Hayırlısı.acemi olmassın tatlım yaa benimle kardeşim arasında 14 yaş fark var annemde öyle diyordu ama kardeşimi kucağına alınca herşeyin değiştiğini söyledi..
Hoşgeldin canımmm.kiz yaptinmi kacirmisim kisir partisini yetisttimi acaba ???kaydirigubbakcemile3
bende 6 kilo verdim senağlama
ama cok sükür bebegim iyi
hosgeldin canim aramiza
kizlar yine gecmisi oku oku bitiremedim ama sonunda bitti:hulya:
habire kaynatiyonuz bakiyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?