Sanada canım.Bende çıkıyorum belim ağrıdı.Öpüldünüz.a.skızlar ben yatıcam galiba dayanamııyorum içim çekiliyo gibi .. hepte böyle oluyo sabaha kadar kalkmam heralde
hepinize ii gecelerr
Batuhanim canım senin cinsiyeti belli oldumu? bende 15 ekimde doktora gidicem 13+ olurum ozaman acaba belli olur mu?
Kızlar kimseden ses yok. Bende bugün doktordan geldim. Doktor herşey yolunda dedi. Yarın ikili teste gideceğim. Ense kalınlığımız normal. Bebişim 13 hafta 5 günlük ve 7 cm kilosuda 67 gram. Sizce nasıl kızlar? Doktor gayet iyi dedi.
Ama yinde insan kendisiyle aynı durumda olanların nasıl duymak istiyor?
Sizlerde nasıl kızlar? Bu arada sanırım oğluşum olacakmış. Net değil henüz ama dedi öyle gibi.
Kızlar kimseden ses yok. Bende bugün doktordan geldim. Doktor herşey yolunda dedi. Yarın ikili teste gideceğim. Ense kalınlığımız normal. Bebişim 13 hafta 5 günlük ve 7 cm kilosuda 67 gram. Sizce nasıl kızlar? Doktor gayet iyi dedi.
Sizlerde nasıl kızlar? Bu arada sanırım oğluşum olacakmış. Net değil henüz ama dedi öyle gibi.
erkflz canım sonuçların çok güzel.Bebişin gayet iyi görünüyor.12+5 te benim bebişte 6,3 cm idi.2'li sonuçlarını bende yarın alacağım.İnşallah hepimizin 2'li hihoyyytsonucu güzel çıkar.Kızlar kimseden ses yok. Bende bugün doktordan geldim. Doktor herşey yolunda dedi. Yarın ikili teste gideceğim. Ense kalınlığımız normal. Bebişim 13 hafta 5 günlük ve 7 cm kilosuda 67 gram. Sizce nasıl kızlar? Doktor gayet iyi dedi.
ahh canım akşam bizde öyle olduk... yanlış yazıyo diye siliyorum tekrar aynısildiğim yern üstünden geçiyoo.. akannehir sinirimden ağladım inan... güvenini kırmak daistemiyorum.. daha güzel yapabilirsin fln deyince de iyice salıyoo.. işim zorr.. ne yaparız bilmem...allah yardımcımız olsun... düşen bebeğimşu andoğmuş olsaydı 3 aylık fln olcaktıı.. o zaman ne yapardım ben .. rabbim kararlamış demekki herşeyii.. hep derim zaten rabbim hayırlısını ver diye... safa..ımm olabilir aslında... düşünebilirim.. ama erkek ismi cnım.. benim içime hep kız doğuyo neden bilmem zemuszemusKolay gelsin.Benim kızım canımı çıkartırdı inan.
Kısa isim demişsin ya canım eda-safa nasıl:).Tabiki sen bilirsinopuyorumnanaktan
gözün aydın cnımm... bence bebeğinin boyu ve kilosu iyii.. az önce bende hafta hafta gelişimiaraştırıyodum.. aklımda kaldığı kadarıyla 14. haftanın sonuna doğru olması gereken gram bu.. çok iyi gibi görünüyo cnım.. zaten dr. da iyi demiş... ikilinde iyi çıkar inş. cnım... :Saruboceq:Kızlar kimseden ses yok. Bende bugün doktordan geldim. Doktor herşey yolunda dedi. Yarın ikili teste gideceğim. Ense kalınlığımız normal. Bebişim 13 hafta 5 günlük ve 7 cm kilosuda 67 gram. Sizce nasıl kızlar? Doktor gayet iyi dedi.
canımm.. inşallah senin sonucunda çok iyi çıkıcakk... :Saruboceq: ben şu free hcg değerine takmış durumdayım.. genelde cinsiyet konusunda tutuyomuş yaa.. bakalım senin kaç çıkçak zemuszemuserkflz canım sonuçların çok güzel.Bebişin gayet iyi görünüyor.12+5 te benim bebişte 6,3 cm idi.2'li sonuçlarını bende yarın alacağım.İnşallah hepimizin 2'li hihoyyytsonucu güzel çıkar.
günaydın güzelim.. opuyorumnanaktan oh oh kışlıklar yapılmışşş.. bende geçen hafta yaptım turşu, melemenlik fln... benim kayınvalidemler köyde yaşıyolar cnımm... ve orda her çeşit meyve ağaçları var.. hatta 2 çeşitin ticaretini yapıyoruz... hani şu kulağa küpe diye takardık ya küçükken.. :)) o bidehoşafı yapılan ekşi olanıı opuyorumnanaktan neyse ondan bol bol hoşaf yapıyorum bende.. kışın içiyoruz kola yerinee... valla ben kolaya hayır diyemem ama eşim hiç alma taraftarı değil asitli diye.. o yüzden sağlıklı besleniyoz bizde kaydirigubbakcemile3 fasulye tarlamızda varr.... kaydirigubbakcemile3 ayrıntıya fazla girmiyim iştee.. köyde neler yetişir bilirsin.. hepsinden yapıyorum bende.. konservesini eşim yemiyo da fasulye,türlü fln dondurucuya koyuyorum bende zemuszemus kışın hazır geliyo insanın elinin altında kaydirigubbakcemile5günaydın kızlar eşimi işe gönderdim uyku tutmadı zaten belimdeçok ağrıyor
bende bi kışlık hazırlığı almış başını gidiyo fasulye, türlü konservesi yaptım dolaba attım turşularımıda bitirdim süsbiber kornişon bide karışık turşu akşam oldu tam rahat edecem allahım kocam geldi elinde koca bi poşet yeşil zeytin gece 11 ekadar çizdik onuda yaptım
ben konserve işini sevmiyorum bide kışında hormonlu oluyo o yüzden yemekte istemiyoruz kışın bile seradan özel alıyoz
eskinin insanları nasıl uzun ömürlü vede sağlıklı biz hormonlu yiye yye hertarafımız hormon oldu hastalıklar çıkmaya başladı 6 senelik evliyim 5 snedir mümkün olduğu kadar hormonsuz bide katkı maddesi olan şeyleri yemiyoruz en basiti mesela kola evimize hiç girmez yerine ekşi yapıyom ayranı onu içiyoz eskiden böle şeylermi varmış ahh elimde olsa mekanımıda değişsem çam ağaçlarının hertarafı yaşillkle dolu bi alanda yaşasam eşim diyo zaten emekli olduktan sonra ya rize anzer de yaşayacam yada trabzon uzungöl ben hiç görmedim tv de gördüğüm kadarıyla ama çok güzel yerler internetten koruyayım diyom kendimi ee herkesin evinde var şimdi nasıl koruyacamki
artık elimizden geleni yapıyoruz allah sağlıklı bebekler nasip etsin banada hepimizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?