2010 Nisan Anneleri

günaydınn arkadaşlarr
nasılsınız bakalımm
ayy ilk kez bebişle ilgili rüya gördüm
bu gece biz oğlumuz olursa diye ismine 1
yıl önce karar vermiştik EYMEN BERA
rüyamda isimle dalga geçiyor bi arkadaşım
ve o an ismini koymak zorundaymışız ben de
tamam ozaman Muhammed Mustafa olsun
diyorum eşim önceden karar vermiştik vazgeçme
bence diyor Eymen Bera koyuyoruz /B]

algeksky... canımm sana da günaydınn... opuyorumnanaktan hayır olsun inşallah rüyan.. rabbim hayırlara karşı çıkarsın :Saruboceq:

algeksky... canımm sana da günaydınn... opuyorumnanaktan hayır olsun inşallah rüyan.. rabbim hayırlara karşı çıkarsın :Saruboceq:

amin canımm inşallah
dün en az 6-7 kişi kızın olcak senin
demişti ondan mı etkilendm acaba :sm_confused:

Hoşbuldum canım... bişiy kaçırmadığıma sewindim... Bel ağrısı ara ara bendede oluyor ama henüz rahatsız edecek sewiyede değil... Bende aynı çok şkür iyiyim mide bulantımd azaldı sürekli uyklu halide... Bundan sonra herşey güzel olur olur umarım...

hayırdır inşallah allah hayırlara çıkarsın...

Yeni gelenarkadaşalar hepinize günaydına.s.

kızlar günaydın.nasılsınız güzel nisan anneleri?bende de bel ağrısı çok oluyor.yatınca geçiyor,yataktan yatağa da fark ediyor.şimdiden başladı bel ağrıları.sanırım bunun nedeni vucudun ağırlık merkezinin öne kaymasıymış

herkeze günaydın kızlar nasılsınız.bel ağrısı demişsiniz.bende de oluyor zaten vardı ama bişey çıkmamıştı bel düzleşmesi var demişlerdi çok hafif.şimdi 50 kg olmama ve karnım büyümemesine rağmen dengem bozuldu özellikle sol ayak üstüne duramıyorum ağrıdan.

Günaydın hoşgeldinn ben iyiyim ... Ewet ileriki aylarda kendini ,dahada hissettirecek bu bel ağrıları zaman o kadar yavaş geçiyorki bana sıkılıyorum bazen... Biran önce bebeğimi doğurmak istiyorum:)))

ne güzel bi duygu yaa ama ii vişeymi acaba bebek açısından
Günaydın kızlar misafirlik bitti ewimdeyim... Mevlüt çok güzel geçti.. Ara sıra girdim size baktım ama tüm geçmişi okumam imkansızzlmaz: Nasılsınız neler yaptınızzemuszemus
hoşgeldin canım bizz sen nasılsın
yaa bende senin gibi aynı çok içiyorum amaabartana kadar içme dedi drum ama içmesem dayanamıyom çay içemiyom süt içemiyom sabahları bende yoğurt yada ayran içiyrum aa ayran uyku getiriyodu demii unutmuşum bende diyom neden gözlerim açılkmıyor
Günaydın kızlar
günaydın tatlım

allah hayırlara çıkarsın

bende de bel ağrısı çok var ama benimki yorgunluktan ama daha çok erken daha karnımız çıkmadı ki bel ağısı olsun dengesiz harekettendir

Nedense bir yorgunluk var üzerimde.Mersin de bugün öyle kızlar.Güneş yok.Sanki yağmur yağacak gibi sıcak ama

kızlar sizinde ruh halinizde değişme var mı ? son bir haftadır acayip kırılgan , mız mız biri oldum :umursamaz: . herşeye çabucak sinirleniyorum. hiç böyle biri değilim aslında :hulya:

bende senin gibiyim valla heşeye sinirleniyom kırılıyom hormon değişikliği ne yparsınmirmirmirmir

günaydın annişler ve bebişlerimiz.....ben dün bi kısır yapmışım sormayın resmen bütün binaya parti verdik kaldı dükkanada getirdim,tam iki kilo bulgurdan siz hesap edin artık....nese sayemde herkez yemiş oldu,tek olsam yapamazdım görümcem saolsun hatda yesillikleri doğrarken parmağımı kestim bulaşıklarda ona kaldı,yemişim ve koltukta sızmışım kadın yazık sessizce etrafı toplamış evine gitmiş.....nese ararım bugün ayıp oldu..bide rüyamda oğlum olcakmış,doktora gidiyorum bana diyoki senin çok yakışıklı bi oğlun olcak diye hayırdır inşlh,bende diyorum ki iyi bakın benim kızım olcak hep öle hissediyordum hehe :))) komikim ben ya.....

kızlar sizinde ruh halinizde değişme var mı ? son bir haftadır acayip kırılgan , mız mız biri oldum :umursamaz: . herşeye çabucak sinirleniyorum. hiç böyle biri değilim aslında :hulya:

Evet yaa
bende öyle oldum.eşim bile farkediyor.var bişiler diyor.bende nedne üstüme geliyorsun kiiii diyip ağlıyorum enteresan bir durum:çok üzgünüm:

:CüvCüv:canım benim şok oldum 2 kilo bulgur.Maşallah diyorum ve afiyet olsun tabiki.İnanmazsın ama ben hamileliğimin il 3 haftasında sadece kısır yedi başka bişi yemedim.Bu arada bulgur çok faydalı süt yapıyormuş.Bilginizeopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…