algeksky... canımm sana da günaydınn... opuyorumnanaktan hayır olsun inşallah rüyan.. rabbim hayırlara karşı çıkarsın :Saruboceq:
Hoşbuldum canım... bişiy kaçırmadığıma sewindim... Bel ağrısı ara ara bendede oluyor ama henüz rahatsız edecek sewiyede değil... Bende aynı çok şkür iyiyim mide bulantımd azaldı sürekli uyklu halide... Bundan sonra herşey güzel olur olur umarım...mademoiselle... hoşgeldin canımm.. özlettin kendini valla.... hiiç bişi yapmadık canımm... ikiliye gidenlerrr.. haftaya gidicek olanlarr... beli ağrıyan çoğu kişii... :))) hep rutin şeyler yani.. sen nasılsın?
günaydınn arkadaşlarr
nasılsınız bakalımm
ayy ilk kez bebişle ilgili rüya gördüm
bu gece biz oğlumuz olursa diye ismine 1
yıl önce karar vermiştik EYMEN BERA
rüyamda isimle dalga geçiyor bi arkadaşım
ve o an ismini koymak zorundaymışız ben de
tamam ozaman Muhammed Mustafa olsun
diyorum eşim önceden karar vermiştik vazgeçme
bence diyor Eymen Bera koyuyoruz /B]
kızlar günaydın.nasılsınız güzel nisan anneleri?bende de bel ağrısı çok oluyor.yatınca geçiyor,yataktan yatağa da fark ediyor.şimdiden başladı bel ağrıları.sanırım bunun nedeni vucudun ağırlık merkezinin öne kaymasıymış
kızlar günaydın.nasılsınız güzel nisan anneleri?bende de bel ağrısı çok oluyor.yatınca geçiyor,yataktan yatağa da fark ediyor.şimdiden başladı bel ağrıları.sanırım bunun nedeni vucudun ağırlık merkezinin öne kaymasıymış
ne güzel bi duygu yaa ama ii vişeymi acaba bebek açısındankızlar akşam bebişimin kalp atışını dinledim. çok keyifliydi evde dinleyebilmek. Angelsounds almıştım da 8 aylık gebe bi arkadaşım var onda duruyor. O doğuma gitsin bende kalıcak. Akşam o yüzden yoktum sırf dineleybilmek için misafirliğe gittik:)))) Çok keyifliydi ya. aleti eve aldığım zman napıcam bilmiyorum hiç elimden bırakmam herhalde:)))
hoşgeldin canım bizz sen nasılsınGünaydın kızlar misafirlik bitti ewimdeyim... Mevlüt çok güzel geçti.. Ara sıra girdim size baktım ama tüm geçmişi okumam imkansızzlmaz: Nasılsınız neler yaptınızzemuszemus
yaa bende senin gibi aynı çok içiyorum amaabartana kadar içme dedi drum ama içmesem dayanamıyom çay içemiyom süt içemiyom sabahları bende yoğurt yada ayran içiyrum aa ayran uyku getiriyodu demii unutmuşum bende diyom neden gözlerim açılkmıyornazlıcım.. negüzel bir heyecandır canımm.. senin adına sevindim zemuszemus
yaa kızlarr ya sahii ne dicemmm.. ben hiç süt içemiyoum ama ayran varya hh o ayran varyaa.. daha az önce koca bi bardak içtimm... :kedi: kendimi tutmasam ayranla beslenicem sadece kaydirigubbakcemile3 ama acayip uykumu getiriyoo... acaba diyorum ki fazlasının zararı olur mu kii yaa? kafama takımaya başladıı...
günaydın tatlımGünaydın kızlar
günaydınn arkadaşlarr
nasılsınız bakalımm
ayy ilk kez bebişle ilgili rüya gördüm
bu gece biz oğlumuz olursa diye ismine 1
yıl önce karar vermiştik EYMEN BERA
rüyamda isimle dalga geçiyor bi arkadaşım
ve o an ismini koymak zorundaymışız ben de
tamam ozaman Muhammed Mustafa olsun
diyorum eşim önceden karar vermiştik vazgeçme
bence diyor Eymen Bera koyuyoruz /B]
ayşecim sana da günaydınn.. opuyorumnanaktan nasılsınız bugün?
Günaydın hoşgeldinn ben iyiyim ... Ewet ileriki aylarda kendini ,dahada hissettirecek bu bel ağrıları zaman o kadar yavaş geçiyorki bana sıkılıyorum bazen... Biran önce bebeğimi doğurmak istiyorum:)))
Günaydın İLKNUR
kızlar sizinde ruh halinizde değişme var mı ? son bir haftadır acayip kırılgan , mız mız biri oldum :umursamaz: . herşeye çabucak sinirleniyorum. hiç böyle biri değilim aslında :hulya:
günaydın annişler ve bebişlerimiz.....ben dün bi kısır yapmışım sormayın resmen bütün binaya parti verdik kaldı dükkanada getirdim,tam iki kilo bulgurdan siz hesap edin artık....nese sayemde herkez yemiş oldu,tek olsam yapamazdım görümcem saolsun hatda yesillikleri doğrarken parmağımı kestim bulaşıklarda ona kaldı,yemişim ve koltukta sızmışım kadın yazık sessizce etrafı toplamış evine gitmiş.....nese ararım bugün ayıp oldu..bide rüyamda oğlum olcakmış,doktora gidiyorum bana diyoki senin çok yakışıklı bi oğlun olcak diye hayırdır inşlh,bende diyorum ki iyi bakın benim kızım olcak hep öle hissediyordum hehe :))) komikim ben ya.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?